Connect with us

Εκλογές Μεσσηνία

Δημήτρης Κουκούτσης: Κάποιοι πρέπει να απολογηθούν για την εγκατάλειψη των συνοικιών!

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Δημήτρης Κουκούτσης
Κοινοποιησέ το

Δημήτρης Κουκούτσης – συνοικίες Καλαμάτας

ΜΕΤΑ τη χθεσινή ανάπαυλα, λόγω της υποχρέωσης να παραβρεθεί στη Βουλή για την ψήφιση του νομοσχεδίου για τις ρυθμίσεις των 120 δόσεων, ο ανεξάρτητος βουλευτής Μεσσηνίας και υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Δημήτρης Κουκούτσης, συνεχίζει από σήμερα τις περιοδείες και ομιλίες σε συνοικίες της Καλαμάτας.

Σήμερα το βράδυ θα βρεθεί με κλιμάκιο του συνδυασμού «Καλαμάτα – Πόλη Ενωμένη» στη Φυτειά, μια συνοικία δίπλα στο κέντρο, που αντιμετωπίζει όμως σοβαρά προβλήματα καθώς η απουσία της Δημοτικής Αρχής από την καθημερινότητα των πολιτών ήταν αισθητή όλα αυτά τα χρόνια.

Αυτά τα προβλήματα θα συζητήσει ο Δημήτρης Κουκούτσης με τους κατοίκους, καθώς η ανεπάρκεια του δημοτικού φωτισμού είναι εμφανής, η παραβατικότητα δημιουργεί αισθήματα ανασφάλειας και φόβου, ενώ η οδοποιία έχει το μαύρο της το χάλι!

Όλα αυτά τα προβλήματα απασχολούν όλες τις συνοικίες της Καλαμάτας, καθώς η απερχόμενη δημοτική αρχή παρ’ ότι 13 χρόνια στο τιμόνι του Δήμου ήταν σχεδόν απούσα, αφού είχε δώσει το βάρος στο κέντρο της πόλης.

Όπως ανέφερε προχθές στον Αγιο Σίδερη ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Κουκούτσης, Καλαμάτα δεν είναι μόνο το κέντρο, αλλά και οι λαϊκές συνοικίες  και τα χωριά του Δήμου.

Μάλιστα άσκησε έντονη κριτική για την απουσία της δημοτικής αρχής όλα αυτά τα χρόνια από τις λαϊκές συνοικίες της πόλης, επικρίνοντας και τους «κληρονόμους» της απερχόμενης δημοτικής αρχής για  υποκρισία και όψιμο ενδιαφέρον για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι!

Όπως τονίζει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Κουκούτσης «αυτοί που δεν μπόρεσαν επί 13 χρόνια να κλείσουν τις λακκούβες, να φτιάξουν πεζοδρόμια,  δημοτικό φωτισμό και άλλα μικροέργα της καθημερινότητας, τώρα υπόσχονται μεγαλόπνοα έργα για αναβάθμιση των συνοικιών.  Αν αυτό δεν αποτελεί υποκρισία και ψηφοθηρία, τότε οι λέξεις χάνουν το νόημά τους».

Ο Δημ. Κουκούτσης επέκρινε τους εμφανιζόμενους ως «κληρονόμους» της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής ότι με το να παραδέχονται σήμερα την υποβάθμιση των λαϊκών συνοικιών και την εγκατάλειψη των χωριών, ομολογούν την αποτυχία τους και ότι με το να υπόσχονται ότι όλα θα γίνουν αν κερδίσουν πάλι τις εκλογές, επαναλαμβάνουν τις υποσχέσεις που επί μια δεκαετία έμειναν στα χαρτιά!

«Αντί να απολογούνται και να κάνουν την αυτοκριτική τους, εμφανίζονται και πάλι ως οραματιστές και σωτήρες», ανέφερε χαρακτηριστικά στον Αγιο Σίδερη.

«Για μας δεν υπάρχουν πολίτες διαφορετικών κατηγοριών, δεν υπάρχουν συνοικίες δύο ταχυτήτων και χωριά στο περιθώριο, υπάρχει ενιαία Καλαμάτα,  υπάρχει “Πόλη Ενωμένη” και γι’ αυτό θα αγωνιστούμε. Η  Καλαμάτα απαιτεί, δεν επαιτεί», τόνισε με έμφαση ο Δημ. Κουκουτσης που χειροκροτήθηκε για τις θέσεις του και επιβραβεύεται καθημερινά για τις θέσεις και παρεμβάσεις του στα προβλήματα των λαϊκών συνοικιών και των χωριών.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΩΝ
  • Σήμερα, λοιπόν, στις 8.30 μ.μ. ο Δημ. Κουκούτσης με κλιμάκιο του συνδυασμού θα περιοδεύσει και θα συζητήσει με τους κατοίκους στη Φυτειά.
  • Αύριο, Πέμπτη, στις 8.30 μ.μ. θα επισκεφθούν τα Γιαννιτσάνικα, με τα πολλά και οξυμένα προβλήματα.
  • Την Παρασκευή στις 5.30 μ.μ. θα επισκεφθεί το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο Βαγγέλη Ξυγκώρο και τα μέλη της διοίκησης για τα προβλήματα της επιχειρηματικής κοινότητας και των παραγωγικών τάξεων και στις 8.30 το βράδυ θα επισκεφτεί τη Σπερχογεία.


Κοινοποιησέ το

Εκλογές Μεσσηνία

Στα Φιλιατρά οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Στα Φιλιατρά οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας 11
Κοινοποιησέ το

Περιοδεία στα Φιλιατρά πραγματοποίησαν την Πέμπτη 27 Ιουνίου, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας Γιούλα Ζαχαροπούλου, Παναγιώτα Κοζομπόλη, Πέτρος Κωνσταντινέας και Νίκος Πατσαρίνος, συνοδευόμενοι από τοπικά στελέχη.

Η υποδοχή του κόσμου ήταν θερμή, με κεντρικό θέμα συζήτησης, την πρόσφατη απόφαση της Κυβέρνησης για την κατασκευή των δικτύων άρδευσης του φιλιατρινού φράγματος  στο Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη 2014-2020». Ένα έργο πνοής για τον αγροτικό κόσμο της Τριφυλίας και την ανάπτυξη της περιοχής, που οι προηγούμενες κυβερνήσεις άφησαν ημιτελές, καθώς δεν προέβλεψαν εξαρχής στην μελέτη, την κατασκευή και των δικτύων στο φράγμα.

Τελευταίος σταθμός, η Μαραθόπολη, με ακόμα ένα χαρμόσυνο νέο για την περιοχή, καθώς δημοσιεύθηκε εχθές η απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για την ένταξη του αλιευτικού καταφυγίου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αλιεία και Θάλασσα 2014-2020». Το λιμάνι επιτέλους γίνεται λειτουργικό για τους αλιείς.

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Εκλογές Μεσσηνία

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Επιτακτική ανάγκη η μείωση των φόρων για να πάρει “ανάσα” η αγορά»

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Επιτακτική ανάγκη η μείωση των φόρων για να πάρει “ανάσα” η αγορά» 12
Κοινοποιησέ το

Τα εμπορικά καταστήματα της Μεσσήνης επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μίλτος Χρυσομάλλης

Ένα προς ένα, όλα τα εμπορικά καταστήματα της Μεσσήνης επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου ο Μίλτος Χρυσομάλλης. Ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας διαπίστωσε και ο ίδιος το «πάγωμα» της αγοράς αφού ελάχιστοι ήταν αυτοί που κυκλοφορούσαν στο εμπορικό κέντρο της Μεσσήνης.

Συνομιλώντας με εμπόρους και καταστηματάρχες συμφώνησαν πως η δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη, για άμεση μείωση της φορολογίας αποτελεί «μονόδρομο» για να μείνουν περισσότερα χρήματα στην «τσέπη» των καταναλωτών και να αρχίσει να κινείται η αγορά.

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Επιτακτική ανάγκη η μείωση των φόρων για να πάρει “ανάσα” η αγορά» 13


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Εκλογές Μεσσηνία

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας»

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 14
Κοινοποιησέ το

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας και την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Μίλτος Χρυσομάλλης.

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 15Συναντήθηκε με τους διοικητές Δημήτρη Γεωργανά στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και Παναγιώτη Πούπουζα στην Αστυνομική διεύθυνση καθώς και με το ανθρώπινο δυναμικό οι οποίοι αποτελούν την «ψυχή» των Σωμάτων Ασφαλείας.

Η πλήρης ετοιμότητα, καθώς βρισκόμαστε ήδη στην αντιπυρική περίοδο ήταν το κύριο αντικείμενο συζήτησης στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, με το Μίλτο Χρυσομάλλη να εύχεται στους πυροσβέστες , να «κυλήσει» ομαλά χωρίς απρόοπτα.

Η παραβατικότητα ειδικά στην περιφέρεια του Νομού, ο νόμος του ΣΥΡΙΖΑ που αποφυλακίζει εγκληματίες αλλά και η υποστελέχωση και οι ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό ήταν τα κύρια θέματα που συζητήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση.

Ο κ. Χρυσομάλλης τόνισε ο απαράδεκτος νέος ποινικός κώδικας , με τον οποίο οι επικίνδυνοι κακοποιοί που συλλαμβάνονται από την ΕΛ.ΑΣ. αφήνονται ελεύθεροι , πρόκειται να αλλάξει άμεσα.

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 16

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 17


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ