Εστιατόριο «Παλιακόν»: Αλήθεια, τι εστί αυθεντική ελληνική κουζίνα; Είναι τα πιάτα που διατηρούν αναλλοίωτη την ελληνική διατροφική ταυτότητα. Είναι συνταγές...
Βασισμένο στην γνώριμη και οικεία ιδέα του ψιλικατζίδικου της γειτονιάς, το StopBuy Kalamata λειτουργεί καθημερινά παρέχοντας μεγάλη γκάμα προϊόντων και φροντίζοντας για την γρήγορη και ξεχωριστή...
Σήμερα Παρασκευή 26 Μάϊου 2023, το αγαπημένο σε όλους EGO All Day Exclusive Bar, πραγματοποιεί opening, έτοιμο για τις καλοκαιρινές προκλήσεις… Το beach bar που αποπνέει εξωτική πολυτέλεια,...
Για 2η συνεχόμενη χρονιά, βραβεύεται το Lupus Bistro Bar, στην κατηγορία Bistro από τα Ελληνικά Βραβεία Εστίασης Food awards 2023. Lupus Bistro σημαίνει, άψογη εξυπηρέτηση, πάρα...
Η τοποθεσία της μοναδική. Η κουζίνα της εξαιρετική. Η διακόσμηση της minimal με πινελιές vintage που χαλαρώνουν και προδιαθέτουν για στιγμές απόλαυσης σε ήσυχο περιβάλλον. Το...
Σε ένα εμβληματικό, ιστορικό, βιομηχανικό συγκρότημα, στη δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης επί της παλιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης Αθηνών, εντός γηπέδου 80.000 m² και κτιριακών εγκαταστάσεων επιφάνειας...
Το Pantony Caffe & Gelato εδώ και χρόνια ξεχωρίζει για την ποιότητα των γεύσεων, τη καλαίσθητη ατμόσφαιρα του χώρου και την άψογη εξυπηρέτηση. Στο πιο όμορφο...
Το κατάστημα «Νυφικά Φειδάς» προσφέρει ξεχωριστές επιλογές σε νυφικά και είδη γάμου για μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας, είναι κάτι που γνωρίζετε…...
Από το 2016, το OlympiCook Grill προσφέρει μοναδικές γεύσεις και μεγάλη ποικιλία επιλογών στους επισκέπτες. Με δύο καταστήματα, στο γραφικό ιστορικό κέντρο της Καλαμάτας και την...
Ένας χώρος είτε επαγγελματικός είτε οικιακός για να ξεχωρίσει πραγματικά χρειάζεται φίνες λεπτομέρειες, τις κατάλληλες …πινελιές. Σε ένα χώρο που περιλαμβάνει διαφορετικά διακοσμητικά στοιχεία, ποιότητες και...
Η Καλαμάτα θα γιορτάσει την Ανάσταση και τη Λαμπρή σε πλήρη δόξα, με τη θρησκευτική κατάνυξη να δίνει σκυτάλη στη γαστριμαργική ανάταση τόσο το βράδυ του...
Για εκλεκτά γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα με παραδοσιακό τρόπο παραγωγής από το 1930, όπως για παράδειγμα τα γιαούρτια και το γάλα που θυμίζουν αυθεντικές και πλούσιες...