Connect with us

Εκλογές Μεσσηνία

Δημήτρης Κουκούτσης: Οι πολίτες των λαϊκών συνοικιών της Καλαμάτας δεν είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας!

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Δημήτρης Κουκούτσης: Οι πολίτες των λαϊκών συνοικιών της Καλαμάτας δεν είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας! 1

Δημήτρης Κουκούτσης «Καλαμάτα – Πόλη Ενωμένη»

Μήνυμα προς τους «κληρονόμους» της απερχόμενης δημοτικής αρχής έστειλε και χθες από τα Γιαννιτσάνικα ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Δημήτρης Κουκούτσης!

«Έχω από την αρχή της προεκλογικής περιόδου θέσει ορισμένα βασικά ζητήματα για τις λαϊκές γειτονιές της Καλαμάτας, αλλά και τα χωριά!  Απάντηση  καμία, παρά μόνο επιβεβαίωση των επισημάνσεών μου για τα υπαρκτά προβλήματα.  Μούγγα όμως για τις ευθύνες, ούτε ίχνος αυτοκριτικής. Μάλιστα ορισμένοι υποψήφιοι λες και δεν τρέχει τίποτε, εξακολουθούν να τάζουν στους κατοίκους, χωρίς να απολογούνται για τη σημερινή κατάσταση», τόνισε ο Δημ. Κουκούτσης και πρόσθεσε: «Και όμως οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο. Είναι οι “επίγονοι” της Δημοτικής Αρχής Νίκα που ήταν απόντες όλα αυτά τα χρόνια από τα χωριά και τις γειτονιές».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας αναφέρθηκε στα προβλήματα της περιοχής και τις προτάσεις των κατοίκων, καταθέτοντας και τις προτάσεις του συνδυασμού «Καλαμάτα – Πόλη Ενωμένη».  Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για τον κόμβο στον Περιμετρικό, την επέκταση του νεκροταφείου, το δημοτικό φωτισμό και την οδοποιία, καθώς και την έλλειψη αστυνόμευσης που εκτοξεύει της παραβατικότητα και δημιουργεί, πέρα από τους κινδύνους, αισθήματα φόβου και ανασφάλειας στούς κατοίκους.

Ο Δημ. Κουκούτσης αναφέρθηκε και στις απαράδεκτες μεθόδους ψηφοθηρίας ορισμένων υποψηφίων, ενώ κάλεσε τους κατοίκους με την ψήφο τους να δώσουν ηχηρή απάντηση σε εκείνους που επί 12 χρόνια ήταν ουσιαστικά απόντες από τα πραγματικά προβλήματα της περιοχής.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗ ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ

Ο ανεξάρτητος βουλευτής και υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Κουκούτσης σήμερα στις 12.30 μ.μ. θα παραχωρήσει στους εκπροσώπους των ΜΜΕ της Μεσσηνίας συνέντευξη Τύπου «εφ’ όλης της ύλης», στα γραφεία του συνδυασμού «ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΠΟΛΗ ΕΝΩΜΕΝΗ» στην οδό Χρήστου Κουμάντου 8, όπου θα μπορέσουν να υποβάλουν τα ερωτήματά τους προς τον υποψήφιο δήμαρχο.

Δημήτρης Κουκούτσης

Δημήτρης Κουκούτσης

  • Το απόγευμα στις 5.30 μ.μ. θα επισκεφθεί το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο Βαγγέλη Ξυγκώρο και τα μέλη της διοίκησης για τα προβλήματα της επιχειρηματικής κοινότητας και των παραγωγικών τάξεων και το βράδυ στις 8.30 θα επισκεφτεί με κλιμάκιο του συνδυασμού τη Σπερχογεία.

Εκλογές Μεσσηνία

Στα Φιλιατρά οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Στα Φιλιατρά οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας 12

Περιοδεία στα Φιλιατρά πραγματοποίησαν την Πέμπτη 27 Ιουνίου, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας Γιούλα Ζαχαροπούλου, Παναγιώτα Κοζομπόλη, Πέτρος Κωνσταντινέας και Νίκος Πατσαρίνος, συνοδευόμενοι από τοπικά στελέχη.

Η υποδοχή του κόσμου ήταν θερμή, με κεντρικό θέμα συζήτησης, την πρόσφατη απόφαση της Κυβέρνησης για την κατασκευή των δικτύων άρδευσης του φιλιατρινού φράγματος  στο Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη 2014-2020». Ένα έργο πνοής για τον αγροτικό κόσμο της Τριφυλίας και την ανάπτυξη της περιοχής, που οι προηγούμενες κυβερνήσεις άφησαν ημιτελές, καθώς δεν προέβλεψαν εξαρχής στην μελέτη, την κατασκευή και των δικτύων στο φράγμα.

Τελευταίος σταθμός, η Μαραθόπολη, με ακόμα ένα χαρμόσυνο νέο για την περιοχή, καθώς δημοσιεύθηκε εχθές η απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για την ένταξη του αλιευτικού καταφυγίου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αλιεία και Θάλασσα 2014-2020». Το λιμάνι επιτέλους γίνεται λειτουργικό για τους αλιείς.

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας

Συνέχεια ανάγνωσης

Εκλογές Μεσσηνία

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Επιτακτική ανάγκη η μείωση των φόρων για να πάρει “ανάσα” η αγορά»

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Επιτακτική ανάγκη η μείωση των φόρων για να πάρει “ανάσα” η αγορά» 13

Τα εμπορικά καταστήματα της Μεσσήνης επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μίλτος Χρυσομάλλης

Ένα προς ένα, όλα τα εμπορικά καταστήματα της Μεσσήνης επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου ο Μίλτος Χρυσομάλλης. Ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας διαπίστωσε και ο ίδιος το «πάγωμα» της αγοράς αφού ελάχιστοι ήταν αυτοί που κυκλοφορούσαν στο εμπορικό κέντρο της Μεσσήνης.

Συνομιλώντας με εμπόρους και καταστηματάρχες συμφώνησαν πως η δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη, για άμεση μείωση της φορολογίας αποτελεί «μονόδρομο» για να μείνουν περισσότερα χρήματα στην «τσέπη» των καταναλωτών και να αρχίσει να κινείται η αγορά.

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Επιτακτική ανάγκη η μείωση των φόρων για να πάρει “ανάσα” η αγορά» 14

Συνέχεια ανάγνωσης

Εκλογές Μεσσηνία

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας»

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 15

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας και την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Μίλτος Χρυσομάλλης.

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 16Συναντήθηκε με τους διοικητές Δημήτρη Γεωργανά στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και Παναγιώτη Πούπουζα στην Αστυνομική διεύθυνση καθώς και με το ανθρώπινο δυναμικό οι οποίοι αποτελούν την «ψυχή» των Σωμάτων Ασφαλείας.

Η πλήρης ετοιμότητα, καθώς βρισκόμαστε ήδη στην αντιπυρική περίοδο ήταν το κύριο αντικείμενο συζήτησης στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, με το Μίλτο Χρυσομάλλη να εύχεται στους πυροσβέστες , να «κυλήσει» ομαλά χωρίς απρόοπτα.

Η παραβατικότητα ειδικά στην περιφέρεια του Νομού, ο νόμος του ΣΥΡΙΖΑ που αποφυλακίζει εγκληματίες αλλά και η υποστελέχωση και οι ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό ήταν τα κύρια θέματα που συζητήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση.

Ο κ. Χρυσομάλλης τόνισε ο απαράδεκτος νέος ποινικός κώδικας , με τον οποίο οι επικίνδυνοι κακοποιοί που συλλαμβάνονται από την ΕΛ.ΑΣ. αφήνονται ελεύθεροι , πρόκειται να αλλάξει άμεσα.

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 17

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 18

Συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ