Τρίτη , 21 Ιανουαρίου 2020
Home / Τοπικά / «Καλαμάτα Μπροστά» για τη συνεργασία του Δημάρχου Καλαμάτας με τον Δημήτρη Κουκούτση
Δημήτρης Κουκούτσης
Δημήτρης Κουκούτσης

«Καλαμάτα Μπροστά» για τη συνεργασία του Δημάρχου Καλαμάτας με τον Δημήτρη Κουκούτση

Sharing is caring!

Η δημοτική παράταξη «Καλαμάτα Μπροστά» με επικεφαλής τον Βασίλη Κοσμόπουλο, με ποστάρισμα στη σελίδα του συνδυασμού της στο fb, αναφέρετε για την συνεδρίαση του ΔΣ, και όπως χαρακτηριστικά λέει η δημοτική αρχή έκανε τις επιλογές της, τις οποίες με δημοκρατική ευθύνη αποδεχόμαστε, ως αναφαίρετο δικαίωμα της.

Αναλυτικά:

Όμως η επιβεβαίωση της συζητούμενης συνεργασίας της δημοτικής αρχής με τον πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, καταρρίπτει τα επιχειρήματα του Δημάρχου Καλαμάτας, πως επιθυμεί τη συνέργεια των δημοτικών παρατάξεων σε προοδευτική αναπτυξιακή κατεύθυνση προς όφελος του δήμου. Αποδεικνύει επίσης τις προεκλογικές συμφωνίες, που έγιναν κάτω από το τραπέζι και παρέμειναν στο παρασκήνιο μέχρι χθες. Η τήρηση αυτής της συμφωνίας, οδήγησε προφανώς τον Δήμαρχο στην κίνηση αυτή, διότι με τον νόμο Θεοδωρικάκου, δεν την χρειαζόταν.

Δεν κάνουμε τους δικαστές, ούτε ακολουθούμε λαϊκίστικες μεθόδους, αλλά η συμπόρευση με πρόσωπα που βρέθηκαν (έστω για χρονικό διάστημα) απέναντι στην δημοκρατική λειτουργία, είναι απαγορευτική για μας.
Είναι πλέον φανερό πως η πορεία του δήμου αποκτά έντονα συντηρητικά χαρακτηριστικά και οι οποίες επιλογές γίνονται με γνώμονα το προσωπικό συμφέρον. Η δημοτική αρχή οφείλει να διοικήσει τον δήμο, σύμφωνα με όσα υποσχέθηκε στους πολίτες.
Η αντιπολίτευση, ιδιαίτερα η μείζονα, οφείλει να επαναπροσδιορίσει τις θέσεις της, οι καλές προθέσεις που επιδεικνύει μάλλον “χρησιμοποιούνται”.

Για την παράταξη μας είναι ξεκάθαρο, η θέση μας αταλάντευτη, η εκφορά του λόγου μας νηφάλια. Η υπεράσπιση της προοπτικής του δήμου, η ανάδειξη των ζητημάτων, η εξωστρέφεια, η αποκάλυψη των προσωπικών στρατηγικών και επιδιώξεων, η διεκδίκηση λύσεων σε χρόνια προβλήματα η εμμονή στην κατάθεση δημιουργικών προτάσεων, η συνεργασία με τις δημιουργικές δυνάμεις αποτελούν προτεραιότητες για εμάς.
Ήδη σε μόνο δυο συνεδριάσεις, έχομε αναδείξει πολλά και σημαντικά θέματα, που απαιτούν άμεσες λύσεις.

 

oinomessinia - «Καλαμάτα Μπροστά» για τη συνεργασία του Δημάρχου Καλαμάτας με τον Δημήτρη Κουκούτση 24173577 212881032587180 6080907507292582957 o - «Καλαμάτα Μπροστά» για τη συνεργασία του Δημάρχου Καλαμάτας με τον Δημήτρη Κουκούτση niniosbanner 1 - «Καλαμάτα Μπροστά» για τη συνεργασία του Δημάρχου Καλαμάτας με τον Δημήτρη Κουκούτση MYLO Indian Palace Restaurant - «Καλαμάτα Μπροστά» για τη συνεργασία του Δημάρχου Καλαμάτας με τον Δημήτρη Κουκούτση perrotis - «Καλαμάτα Μπροστά» για τη συνεργασία του Δημάρχου Καλαμάτας με τον Δημήτρη Κουκούτση mavreas1anigif - «Καλαμάτα Μπροστά» για τη συνεργασία του Δημάρχου Καλαμάτας με τον Δημήτρη Κουκούτση krystalkyriakoanigif - «Καλαμάτα Μπροστά» για τη συνεργασία του Δημάρχου Καλαμάτας με τον Δημήτρη Κουκούτση YPODIMATA - «Καλαμάτα Μπροστά» για τη συνεργασία του Δημάρχου Καλαμάτας με τον Δημήτρη Κουκούτση

Δες και αυτό

ΣΥΣΚΕΨΗ 310x165 - Η ασφάλεια στον Δήμο Μεσσήνης βασικό προαπαιτούμενο για την ανάπτυξη του τόπου

Η ασφάλεια στον Δήμο Μεσσήνης βασικό προαπαιτούμενο για την ανάπτυξη του τόπου

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΗ ασφάλεια στον Δήμο Μεσσήνης βασικό προαπαιτούμενο για την ανάπτυξη του τόπου …

shares