Connect with us

Εκλογές Μεσσηνία

Δέσμευση Κουκούτση σε περίπτωση εκλογής του, ο Δήμος να αναλάβει την ποδοσφαιρική ομάδα της «Καλαμάτας»!

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Δέσμευση Κουκούτση σε περίπτωση εκλογής του, ο Δήμος να αναλάβει την ποδοσφαιρική ομάδα της «Καλαμάτας»! 1

Δημήτρης Κουκούτσης Δήμαρχος και πρόεδρος της «Μαύρη Θύελλα»!

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ αγκάθι για τον Δήμο Καλαμάτας είναι αναμφισβήτητα ο Αθλητισμός. Ένας τομέας που μέχρι σήμερα δεν έχει λάβει την πρέπουσα σημασία παραμένοντας ένας ανεκμετάλλευτος τομέας και στο κομμάτι του τουρισμού.

Στις πρόσφατες προγραμματικές του δηλώσεις ο επικεφαλής της παράταξης «Καλαμάτα πόλη –Ενωμένη» και υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Δημήτρης Κουκούτσης, τόνισε την ανάγκη για την προώθηση του αθλητικού τουρισμού με δραστηριότητες και στα φυσικά τοπία και το θαλάσσιο χώρο (πεζοπορίες, αναρρίχηση, ιστιοπλοΐα, ποδηλασία). Δεσμεύτηκε για την κατασκευή προπονητικού κέντρου και κλειστών χώρων αθλητικών εγκαταστάσεων, υπενθυμίζοντας ότι το κλειστό της «Τέντας» κατασκευάστηκε πριν 30 χρόνια ως προσωρινός χώρος. Χώροι, άλλωστε, προβλέπονται από τις μελέτες του σχεδίου πόλης και του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου, οι υλοποιήσεις τους ωστόσο βρίσκονται σε εμβρυακό επίπεδο. Ο κ. Κουκούτσης τόνισε την πρόθεση της παράταξής του να σταθεί στο πλευρό σωματείων και ιδιωτικών αθλητικών φορέων, υποστηρίζοντάς τα έμπρακτα!

Με έμπρακτο τρόπο έχει σταθεί άλλωστε και ο ίδιος ως απλός φίλαθλος, στο πλευρό της μεγάλης αγάπης των Μεσσηνίων, την «Μαύρη Θύελλα»! Η αγάπη του για την ιστορική ομάδα της «Καλαμάτας», έχει εκφραστεί πολλάκις και ποικιλοτρόπως όποτε του ζητήθηκε, όπως και φέτος στεκόμενος στο πλευρό και των οργανωμένων φιλάθλων «Bullgods» συνδράμοντας οικονομικά για να ακολουθήσουν και να στηρίξουν την ομάδα στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Δημήτρης Κουκούτσης

Δημήτρης Κουκούτσης φίλαθλος «Μαύρη Θύελλα»!

Η αγάπη του όμως, δεν σταματά ως αυτή του απλού φιλάθλου, αλλά προχωρά παρακάτω και ως υποψηφίου, με την ιδιότητα του οποίου δεσμεύεται την επόμενη ημέρα των εκλογών εφόσον λάβει το χρίσμα του δημάρχου να συμβάλει ακόμα πιο ουσιαστικά, δίνοντας την ομάδα μια βιώσιμη, πραγματική λύση!

Ο Δημήτρης Κουκούτσης με χθεσινή δήλωσή του μπαίνει μπροστά σε μια περίοδο που το μέλλον της ομάδας είναι αμφίβολο, δεσμευόμενος ως δήμος και δήμαρχος να αποτελέσει την αιχμή του δόρατος στην διοίκηση της! Λίγες μόλις ώρες πριν από την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της 26ης Μαΐου ο ανεξάρτητος βουλευτής και υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμάτας Δημήτρης Κουκούτσης προχώρησε σε μια κίνηση αιφνιδιασμού και μέσο του διαγγέλματος του στον τηλεοπτικό σταθμό Best ανακοίνωσε ότι σε περίπτωση εκλογής του «ο Δήμος Καλαμάτας θα αναλάβει την ποδοσφαιρική ομάδα της Καλαμάτας και εξηγεί ότι κάτι τέτοιο είναι δυνατό αφού αν περικοπούν κάποια έξοδα από εκδηλώσεις του Δήμου, σαφώς και μπορεί να ενισχυθεί η τοπική ομάδα που αποτελεί και την  βιτρίνα της πόλης μας!»

Σ.Τριάντου

 

Εκλογές Μεσσηνία

Στα Φιλιατρά οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Στα Φιλιατρά οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας 12

Περιοδεία στα Φιλιατρά πραγματοποίησαν την Πέμπτη 27 Ιουνίου, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας Γιούλα Ζαχαροπούλου, Παναγιώτα Κοζομπόλη, Πέτρος Κωνσταντινέας και Νίκος Πατσαρίνος, συνοδευόμενοι από τοπικά στελέχη.

Η υποδοχή του κόσμου ήταν θερμή, με κεντρικό θέμα συζήτησης, την πρόσφατη απόφαση της Κυβέρνησης για την κατασκευή των δικτύων άρδευσης του φιλιατρινού φράγματος  στο Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη 2014-2020». Ένα έργο πνοής για τον αγροτικό κόσμο της Τριφυλίας και την ανάπτυξη της περιοχής, που οι προηγούμενες κυβερνήσεις άφησαν ημιτελές, καθώς δεν προέβλεψαν εξαρχής στην μελέτη, την κατασκευή και των δικτύων στο φράγμα.

Τελευταίος σταθμός, η Μαραθόπολη, με ακόμα ένα χαρμόσυνο νέο για την περιοχή, καθώς δημοσιεύθηκε εχθές η απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για την ένταξη του αλιευτικού καταφυγίου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αλιεία και Θάλασσα 2014-2020». Το λιμάνι επιτέλους γίνεται λειτουργικό για τους αλιείς.

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας

Συνέχεια ανάγνωσης

Εκλογές Μεσσηνία

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Επιτακτική ανάγκη η μείωση των φόρων για να πάρει “ανάσα” η αγορά»

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Επιτακτική ανάγκη η μείωση των φόρων για να πάρει “ανάσα” η αγορά» 13

Τα εμπορικά καταστήματα της Μεσσήνης επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μίλτος Χρυσομάλλης

Ένα προς ένα, όλα τα εμπορικά καταστήματα της Μεσσήνης επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου ο Μίλτος Χρυσομάλλης. Ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας διαπίστωσε και ο ίδιος το «πάγωμα» της αγοράς αφού ελάχιστοι ήταν αυτοί που κυκλοφορούσαν στο εμπορικό κέντρο της Μεσσήνης.

Συνομιλώντας με εμπόρους και καταστηματάρχες συμφώνησαν πως η δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη, για άμεση μείωση της φορολογίας αποτελεί «μονόδρομο» για να μείνουν περισσότερα χρήματα στην «τσέπη» των καταναλωτών και να αρχίσει να κινείται η αγορά.

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Επιτακτική ανάγκη η μείωση των φόρων για να πάρει “ανάσα” η αγορά» 14

Συνέχεια ανάγνωσης

Εκλογές Μεσσηνία

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας»

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 15

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας και την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Μίλτος Χρυσομάλλης.

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 16Συναντήθηκε με τους διοικητές Δημήτρη Γεωργανά στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και Παναγιώτη Πούπουζα στην Αστυνομική διεύθυνση καθώς και με το ανθρώπινο δυναμικό οι οποίοι αποτελούν την «ψυχή» των Σωμάτων Ασφαλείας.

Η πλήρης ετοιμότητα, καθώς βρισκόμαστε ήδη στην αντιπυρική περίοδο ήταν το κύριο αντικείμενο συζήτησης στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, με το Μίλτο Χρυσομάλλη να εύχεται στους πυροσβέστες , να «κυλήσει» ομαλά χωρίς απρόοπτα.

Η παραβατικότητα ειδικά στην περιφέρεια του Νομού, ο νόμος του ΣΥΡΙΖΑ που αποφυλακίζει εγκληματίες αλλά και η υποστελέχωση και οι ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό ήταν τα κύρια θέματα που συζητήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση.

Ο κ. Χρυσομάλλης τόνισε ο απαράδεκτος νέος ποινικός κώδικας , με τον οποίο οι επικίνδυνοι κακοποιοί που συλλαμβάνονται από την ΕΛ.ΑΣ. αφήνονται ελεύθεροι , πρόκειται να αλλάξει άμεσα.

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 17

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 18

Συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ