Τετάρτη , 19 Φεβρουαρίου 2020

Καλαμάτα ΤΟΠΟΣ ΖΩΗΣ “Παράκτιο Μέτωπο Καλαμάτας” με την Τόνια Κουζή

Sharing is caring!

Καλαμάτα ΤΟΠΟΣ ΖΩΗΣ “Παράκτιο Μέτωπο Καλαμάτας” με την Τόνια Κουζή

O Συνδυασμός ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΤΟΠΟΣ ΖΩΗΣ σας προσκαλεί στην εκδήλωση με θέμα « Παράκτιο Μέτωπο Καλαμάτας: Το συγκριτικό Πλεονέκτημα του Τόπου μας », που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Μαΐου, στις 19:00 στο Pharae Palace Hotel
Θα μιλήσουν:

Tonia Kouzi – Αρχιτέκτων Μηχανικός – Επικεφαλής Συνδυασμού ΤΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
Ζέκκος Κωνσταντίνος – Συγκοινωνιολόγος – Ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής του μελετητικού οργανισμού Dromos

Συντονίζει ο Christos Tsoumeleas – Τοπογράφος μηχανικός

Ο τόπος μας είναι η θέση του, είναι η χωροταξία του. Αυτή η θέση του προσδίδει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα, ένα εκτενές παράκτιο μέτωπο.
Παράγεται μια ιδιαίτερη χωρικά ζώνη, ανάμεσά σε θάλασσα και αστικό χώρο, που έχει πολύ μεγάλη σημασία για εμάς να αποκτήσει στη συνείδηση των πολιτών της Καλαμάτας τη σπουδαιότητα που του αξίζει. Αυτή η σπουδαιότητα θα μας ευαισθητοποιήσει όλους, ώστε να απαιτούμε ως κάτοικοι αυτού του τόπου λεπτούς χειρισμούς & επιστημονική διαχείριση από όσους σκοπεύουν, τόσο να μιλήσουν όσο και να επέμβουν σε αυτό.
Στη Καλαμάτα Τόπος Ζωής είμαστε σε θέση να ανοίξουμε τη συζήτηση με ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το αντικείμενο ώστε να ειπωθούν όλα όσα πρέπει να γνωρίζει ο πολίτης.

 

Δες και αυτό

Καλαμάτα Τόπος Ζωής: Πρόταση «Η εβδομάδα της γειτονιάς μου» στην Κοινότητα Καλαμάτας

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΗ εβδομάδα της γειτονιάς μου Προεκλογικά, όλες οι παρατάξεις μιλούσαν για την …

shares