Connect with us

Εκλογές Μεσσηνία

«Καλαμάτα μπροστά» Επίσκεψη στα ΤΕΙ Καλαμάτας ο Βασίλης Κοσμόπουλος

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

ο συνδυασμός «Καλαμάτα μπροστά» στο ΤΕΙ Καλαμάτας

Ο συνδυασμός «Καλαμάτα μπροστά» στο ΤΕΙ Καλαμάτας

Επίσκεψη στα ΤΕΙ Καλαμάτας που με το νέο θεσμικό πλαίσιο συγχωνεύονται με το Πανεπιστήμιο Πελ/σου και πλέον αποτελούν ενιαίο εκπαιδευτικό ίδρυμα πραγματοποίησε ο συνδυασμός «Καλαμάτα μπροστά» με επικεφαλής τον Β. Κοσμόπουλο.

Στη συνάντηση με τους πρύτανη κο Καπόλο  και αντιπρύτανη κ. Πετρόπουλο, συζητήθηκαν οι προοπτικές της νέας δομής , η αναγκαία συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά πάνω από όλα η αλληλεπίδραση, η εξωστρέφεια του Ιδρύματος, ώστε να καταστεί αναπόσπαστο κομμάτι της ευρύτερης κοινωνίας του δήμου μας.

Συνέργειες στο αγροτικό τομέα, στη διατροφή, τη συνεργασία με τις μικρότερες βαθμίδες της εκπαίδευσης την αναβάθμιση του πράσινου της πόλης, αποτελούν προτεραιότητες για το συνδυασμό. Ζητήματα όπως η επέκταση του ποδηλατοδρόμου, η ανάγκη λειτουργίας προαστιακού, ώστε η μετακίνηση να γίνεται απρόσκοπτα είναι θέματα που έθεσαν οι πρυτανικές αρχές.   

Στη συνέχεια οι εκπρόσωποι των εργαζομένων μέσω του προέδρου Γ Αγγουρά, ζήτησαν τη διεκδίκηση αύξησης θέσεων εργασίας. Ο υποψήφιος δήμαρχος άκουσε τον προβληματισμό των φοιτητών σε ότι αφορά τις δυσκολίες εξεύρεσης κατοικίας και την ανάγκη κατασκευής νέας φοιτητικής εστίας.

Η επίσκεψη συνεχίσθηκε στον χώρο της βιβλιοθήκης, που αποτελεί κόσμημα και θα πρέπει να εξελιχθεί σε εργαλείο γνώσης για το Δήμο μας. Ενημέρωση έγινε και από τον καθηγητή κ. Ζακυνθινό για τις προοπτικές του μεταπτυχιακού.

Στην συνέχεια επισκέφτηκαν τον ΟΑΕΔ, όπου συζήτησαν με τη διευθύντρια και τους εργαζόμενους ζητήματα απασχόλησης και τα νέα προγράμματα που ενδιαφέρουν τους νέους.

ο συνδυασμός «Καλαμάτα μπροστά» στο ΤΕΙ Καλαμάτας

Ο συνδυασμός «Καλαμάτα μπροστά» στο ΤΕΙ Καλαμάτας

Εκλογές Μεσσηνία

Στα Φιλιατρά οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Στα Φιλιατρά οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας 9

Περιοδεία στα Φιλιατρά πραγματοποίησαν την Πέμπτη 27 Ιουνίου, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας Γιούλα Ζαχαροπούλου, Παναγιώτα Κοζομπόλη, Πέτρος Κωνσταντινέας και Νίκος Πατσαρίνος, συνοδευόμενοι από τοπικά στελέχη.

Η υποδοχή του κόσμου ήταν θερμή, με κεντρικό θέμα συζήτησης, την πρόσφατη απόφαση της Κυβέρνησης για την κατασκευή των δικτύων άρδευσης του φιλιατρινού φράγματος  στο Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη 2014-2020». Ένα έργο πνοής για τον αγροτικό κόσμο της Τριφυλίας και την ανάπτυξη της περιοχής, που οι προηγούμενες κυβερνήσεις άφησαν ημιτελές, καθώς δεν προέβλεψαν εξαρχής στην μελέτη, την κατασκευή και των δικτύων στο φράγμα.

Τελευταίος σταθμός, η Μαραθόπολη, με ακόμα ένα χαρμόσυνο νέο για την περιοχή, καθώς δημοσιεύθηκε εχθές η απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για την ένταξη του αλιευτικού καταφυγίου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αλιεία και Θάλασσα 2014-2020». Το λιμάνι επιτέλους γίνεται λειτουργικό για τους αλιείς.

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας

Συνέχεια ανάγνωσης

Εκλογές Μεσσηνία

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Επιτακτική ανάγκη η μείωση των φόρων για να πάρει “ανάσα” η αγορά»

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Επιτακτική ανάγκη η μείωση των φόρων για να πάρει “ανάσα” η αγορά» 10

Τα εμπορικά καταστήματα της Μεσσήνης επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μίλτος Χρυσομάλλης

Ένα προς ένα, όλα τα εμπορικά καταστήματα της Μεσσήνης επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου ο Μίλτος Χρυσομάλλης. Ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας διαπίστωσε και ο ίδιος το «πάγωμα» της αγοράς αφού ελάχιστοι ήταν αυτοί που κυκλοφορούσαν στο εμπορικό κέντρο της Μεσσήνης.

Συνομιλώντας με εμπόρους και καταστηματάρχες συμφώνησαν πως η δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη, για άμεση μείωση της φορολογίας αποτελεί «μονόδρομο» για να μείνουν περισσότερα χρήματα στην «τσέπη» των καταναλωτών και να αρχίσει να κινείται η αγορά.

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Επιτακτική ανάγκη η μείωση των φόρων για να πάρει “ανάσα” η αγορά» 11

Συνέχεια ανάγνωσης

Εκλογές Μεσσηνία

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας»

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 12

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας και την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Μίλτος Χρυσομάλλης.

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 13Συναντήθηκε με τους διοικητές Δημήτρη Γεωργανά στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και Παναγιώτη Πούπουζα στην Αστυνομική διεύθυνση καθώς και με το ανθρώπινο δυναμικό οι οποίοι αποτελούν την «ψυχή» των Σωμάτων Ασφαλείας.

Η πλήρης ετοιμότητα, καθώς βρισκόμαστε ήδη στην αντιπυρική περίοδο ήταν το κύριο αντικείμενο συζήτησης στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, με το Μίλτο Χρυσομάλλη να εύχεται στους πυροσβέστες , να «κυλήσει» ομαλά χωρίς απρόοπτα.

Η παραβατικότητα ειδικά στην περιφέρεια του Νομού, ο νόμος του ΣΥΡΙΖΑ που αποφυλακίζει εγκληματίες αλλά και η υποστελέχωση και οι ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό ήταν τα κύρια θέματα που συζητήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση.

Ο κ. Χρυσομάλλης τόνισε ο απαράδεκτος νέος ποινικός κώδικας , με τον οποίο οι επικίνδυνοι κακοποιοί που συλλαμβάνονται από την ΕΛ.ΑΣ. αφήνονται ελεύθεροι , πρόκειται να αλλάξει άμεσα.

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 14

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 15

Συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ