Connect with us

Εκλογές Μεσσηνία

Δημήτρης Κουκούτσης: Τα προβλήματα των συνοικιών δεν μπορούν να περιμένουν τους «κληρονόμους» της Δημοτικής Αρχής!

Ανέβηκε

στις

Δημήτρης Κουκούτσης: Τα προβλήματα των συνοικιών δεν μπορούν να περιμένουν τους «κληρονόμους» της Δημοτικής Αρχής! 1
Κοινοποιησέ το

https://www.navarinochallenge.com/https://dimiourgikiprotovoulia.gr/

Δημήτρης Κουκούτσης «Καλαμάτα -Πόλη Ενωμένη»

Από τη χθεσινή παρουσίαση του υποψηφίου δημάρχου Δημητρίου Κουκούτση και κλιμακίου  του συνδυασμού «Καλαμάτα – Πόλη Ενωμένη» στον αγώνα μπαράζ της «Μαύρης Θύελλας». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δημ. Κουκούτσης παρακολουθεί εδώ και πολλά χρόνια τους αγώνες της «Καλαμάτας», ενώ ήταν και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ «Η Καλαμάτα», την εποχή που ακόμα έπαιζε στις μεγάλες κατηγορίες

ΣΤΗ ΦΥΤΕΙΑ περιόδευσε χθες και συζήτησε με τους κατοίκους τα πολλά και χρόνια προβλήματα της συνοικίας, τα οποία παρά τις υποσχέσεις της απερχόμενης δημοτικής αρχής, ποτέ δεν υλοποιήθηκαν.

Μάλιστα οι κάτοικοι επισημαίνουν ότι πολλά από τα στελέχη της Δ.Α. ακόμα σήμερα, αντί να απολογούνται για ό,τι δεν έκαναν, συνεχίζουν προεκλογικά να υπόσχονται και να ενδιαφέρονται δήθεν για τα προβλήματα της Φυτειάς!

Ο Δημήτρης Κουκούτσης επανέλαβε την κριτική του κατά της δημοτικής αρχής γιατί όλα αυτά τα χρόνια ήταν απούσα από τις συνοικίες, τονίζοντας ότι δεν αρκεί να παραδέχεσαι τις ανεπάρκειες και να υπόσχεσαι ότι θα τις διορθώσεις!

«Μήπως πρέπει να βγουν κάποιοι της Δημοτικής Αρχής σε πρόωρη συνταξιοδότηση»,  ανέφερε με πολλές αιχμές ο Δημήτρης Κουκούτσης, τονίζοντας ότι οι υπεύθυνοι έχουν ονοματεπώνυμο και οι πολίτες θα μιλήσουν με την ψήφο τους σε δέκα ημέρες!

Ο υποψήφιος δήμαρχος και τα μέλη του κλιμακίου του συνδυασμού «Καλαμάτα -Πόλη Ενωμένη» ανέφεραν ότι από την αρχή δεσμευτήκαμε ότι δεν κάνουμε διακρίσεις και ότι οι συνοικίες αλλά και τα χωριά της Καλαμάτας θα αντιμετωπίζονται ισότιμα.

«Άλλοι θεωρούν τους κατοίκους των λαϊκών συνοικιών πολίτες δεύτερης κατηγορίας»,  τόνιζαν χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κουκούτσης επανέλαβε ότι για τον ίδιο και τον συνδυασμό του «τα προβλήματα δεν έχουν κόμμα και χρώμα. Δυσκολεύουν τη ζωή όλων και οι γειτονιές της Καλαμάτας έχουν και δικαιώματα όχι μόνο υποχρεώσεις».

Εγινε ειδική αναφορά στα προβλήματα της καθημερινότητας, το κακό οδικό δίκτυο, τον  ανεπαρκή δημοτικό φωτισμό, την κακή κατάσταση των πεζοδρομίων, τονίζοντας ότι πολλά θα μπορούσαν να είχαν γίνει αν η δημοτική αρχή δεν καταπιανόταν αποκλειστικά με το κέντρο και άλλες στοχευμένες παρεμβάσεις, οι περισσότερες από τις οποίες είναι ψηφοθηρικού χαρακτήρα.

ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑΝΙΚΑ

Σήμερα ολοκληρώνεται ο κύκλος των περιοδειών στις συνοικίες με περιοδεία και ομιλία στα Γιαννιτσάνικα όπου πολλά είναι τα συσσωρευμένα προβλήματα, όπως ο κόμβος στον περιμετρικό, η επέκταση του νεκροταφείου, ο δημοτικός φωτισμός και η οδοποιία, ενώ η παραβατικότητα χτυπάει κόκκινο, λόγω της έλλειψης αστυνόμευσης.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ

Ο ανεξάρτητος βουλευτής και υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Κουκούτσης αύριο στις 12.30 μ.μ. θα παραχωρήσει στους εκπροσώπους των ΜΜΕ της Μεσσηνίας συνέντευξη Τύπου «εφ’ όλης της ύλης», στα γραφεία του συνδυασμού «ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΠΟΛΗ ΕΝΩΜΕΝΗ» στην οδό Χρήστου Κουμάντου 8, όπου θα μπορέσουν να υποβάλουν τα ερωτήματά τους προς τον υποψήφιο δήμαρχο.

  • Αύριο το απόγευμα στις 5.30 μ.μ. θα επισκεφθεί το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο Βαγγέλη Ξυγκώρο και τα μέλη της διοίκησης για τα προβλήματα της επιχειρηματικής κοινότητας και των παραγωγικών τάξεων και στις 8.30 το βράδυ θα επισκεφτεί τη Σπερχογεία.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΠΟΛΗ ΕΝΩΜΕΝΗ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΠΟΛΗ ΕΝΩΜΕΝΗ

https://dimiourgikiprotovoulia.gr/https://dinamidimiourgias.gr/https://stoupass.gr/ΔΡΑΚΟΥsesamisesamiikoniokafemauroeidis
Κοινοποιησέ το
Advertisement

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

AddUrl.gr | Κατάλογος Ιστοσελίδων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ