Connect with us

Εκλογές Μεσσηνία

Αιχμές Κουκούτση κατά των «γαλάζιων» υποψηφίων για τα προβλήματα στα χωριά!

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Δημήτρης Κουκούτσης Καλαμάτα Πόλη Ενωμένη

Δημήτρης Κουκούτσης Καλαμάτα Πόλη Ενωμένη

ΝΕΟΣ κύκλος περιοδειών, συναντήσεων και επισκέψεων ξεκίνησε ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Δημήτρης Κουκούτσης, ανεβάζοντας τους τόνους της προεκλογικής αντιπαράθεσης, καθώς διαπιστώνει έλλειψη διαλόγου, παρά τις δημόσια διατυπωμένες προτάσεις του.

Μάλιστα οι αιχμές Κουκούτση στρέφεται πρωτίστως κατά των «γαλάζιας» προέλευσης υποψηφίων, οι οποίοι από τις θεσμικές θέσεις τους στο Δήμο Καλαμάτας και την Περιφέρεια, δεν ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες των καιρών και στις εκκλήσεις των πολιτών!

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Ο Δημήτρης Κουκούτσης το Σάββατο περιόδευσε σε καταστήματα της πόλης και είχε συναντήσεις στο εκλογικό του κέντρο, όπου τις τελευταίες ημέρες παρουσιάζει ιδιαίτερα μεγάλη κίνηση και επισκεψιμότητα, ενώ χθες επισκέφθηκε τα Αρφαρά, όπου είχε συναντήσεις και συζητήσεις με κατοίκους για τα προβλήματα της περιοχής.

Όπως ανέφερε ο κ. Κουκούτσης, η έλλειψη προεκλογικού διαλόγου δεν είναι τυχαία, αφού υπάρχουν υποψήφιοι που τον αποφεύγουν όπως ο διάβολος το λιβάνι!  Αρέσκονται σε ατέρμονους μονολόγους γιατί δεν θέλουν να αναλάβουν τις ευθύνες που τους καταλογίζουν οι πολίτες!

Συζητάμε για την αύξηση της εγκληματικότητας στα χωριά, την ανεπάρκεια και την έλλειψη των υποδομών, του δημοτικού φωτισμού, τα προβλήματα της καθημερινότητας που εκτός πόλεως είναι και συχνότερα και επείγοντα! Ωστόσο από το Δήμο, παρ’ ότι οι κάτοικοι τα θέτουν μετά επιτάσεως, παρ’ ότι και άλλοι υποψήφιοι τα διαπιστώνουν και τα επισημαίνουν, δεν γίνεται τίποτε.

Μάλιστα ο Δημ. Κουκούτσης  στο σημείο αυτό ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός τονίζοντας:

«Υπάρχει μεγάλη δόση υποκρισίας, κυρίως από υποψηφίους που είχαν και έχουν θέσεις ευθύνης στο Δήμο και στην Π.Ε. Μεσσηνίας. Έχουν ευθύνες για τα προβλήματα που οξύνθηκαν, για τα χωριά που εγκαταλείφθηκαν στο έλεος της ανομίας, για την ανοχή της παραβατικότητας, για τις ελλείψεις των υποδομών.  Τώρα οι επίδοξοι συνεχιστές της σημερινής Δημοτικής Αρχής καταγράφουν τα προβλήματα που δεν έλυσαν, ενώ θα έπρεπε να απολογούνται γι’ αυτά!  Και αυτοί έχουν ονοματεπώνυμο και στεγάζονται οι περισσότεροι στο συνδυασμό του «εκλεκτού» της Δημοτικής Ομάδας, γι’ αυτό και κάποια άλλα στελέχη έφυγαν μη ανεχόμενοι την υποκρισία.  Δεν είναι όμως μόνο αυτοί»,  υπογράμμισε ο Δημ. Κουκούτσης, αφήνοντας αιχμές και για άλλους συνδυασμούς που εξανίστανται τώρα για θέματα που είναι ευρέως γνωστά και τα οποία γνώριζαν, αλλά δεν έπραξαν τίποτα να αναδείξουν ή να προωθήσουν.

Μάλιστα στις αναφορές του προς τους κατοίκους ο Δημ. Κουκούτσης αναφέρεται στα θέματα που κατά καιρούς έφερε στη Βουλή και για τα οποία οι κυβερνητικές απαντήσεις όταν δεν είναι ανύπαρκτες, είναι τυπικές και αόριστες.

ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΙΔΕΡΗ
  • Σήμερα ο Δημήτρης Κουκούτσης θα περιοδεύσει στον Αγιο Σίδερη, όπου θα συζητήσει με τους κατοίκους τα προβλήματα και τα αιτήματα της περιοχής, παρουσιάζοντας και τις προτάσεις του συνδυασμού «Καλαμάτα –Πόλη Ενωμένη».
Δημήτρης Κουκούτσης Καλαμάτα Πόλη Ενωμένη

Δημήτρης Κουκούτσης Καλαμάτα Πόλη Ενωμένη

Εκλογές Μεσσηνία

Στα Φιλιατρά οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Στα Φιλιατρά οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας 11

Περιοδεία στα Φιλιατρά πραγματοποίησαν την Πέμπτη 27 Ιουνίου, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας Γιούλα Ζαχαροπούλου, Παναγιώτα Κοζομπόλη, Πέτρος Κωνσταντινέας και Νίκος Πατσαρίνος, συνοδευόμενοι από τοπικά στελέχη.

Η υποδοχή του κόσμου ήταν θερμή, με κεντρικό θέμα συζήτησης, την πρόσφατη απόφαση της Κυβέρνησης για την κατασκευή των δικτύων άρδευσης του φιλιατρινού φράγματος  στο Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη 2014-2020». Ένα έργο πνοής για τον αγροτικό κόσμο της Τριφυλίας και την ανάπτυξη της περιοχής, που οι προηγούμενες κυβερνήσεις άφησαν ημιτελές, καθώς δεν προέβλεψαν εξαρχής στην μελέτη, την κατασκευή και των δικτύων στο φράγμα.

Τελευταίος σταθμός, η Μαραθόπολη, με ακόμα ένα χαρμόσυνο νέο για την περιοχή, καθώς δημοσιεύθηκε εχθές η απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για την ένταξη του αλιευτικού καταφυγίου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αλιεία και Θάλασσα 2014-2020». Το λιμάνι επιτέλους γίνεται λειτουργικό για τους αλιείς.

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας

Συνέχεια ανάγνωσης

Εκλογές Μεσσηνία

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Επιτακτική ανάγκη η μείωση των φόρων για να πάρει “ανάσα” η αγορά»

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Επιτακτική ανάγκη η μείωση των φόρων για να πάρει “ανάσα” η αγορά» 12

Τα εμπορικά καταστήματα της Μεσσήνης επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μίλτος Χρυσομάλλης

Ένα προς ένα, όλα τα εμπορικά καταστήματα της Μεσσήνης επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου ο Μίλτος Χρυσομάλλης. Ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας διαπίστωσε και ο ίδιος το «πάγωμα» της αγοράς αφού ελάχιστοι ήταν αυτοί που κυκλοφορούσαν στο εμπορικό κέντρο της Μεσσήνης.

Συνομιλώντας με εμπόρους και καταστηματάρχες συμφώνησαν πως η δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη, για άμεση μείωση της φορολογίας αποτελεί «μονόδρομο» για να μείνουν περισσότερα χρήματα στην «τσέπη» των καταναλωτών και να αρχίσει να κινείται η αγορά.

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Επιτακτική ανάγκη η μείωση των φόρων για να πάρει “ανάσα” η αγορά» 13

Συνέχεια ανάγνωσης

Εκλογές Μεσσηνία

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας»

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 14

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας και την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Μίλτος Χρυσομάλλης.

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 15Συναντήθηκε με τους διοικητές Δημήτρη Γεωργανά στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και Παναγιώτη Πούπουζα στην Αστυνομική διεύθυνση καθώς και με το ανθρώπινο δυναμικό οι οποίοι αποτελούν την «ψυχή» των Σωμάτων Ασφαλείας.

Η πλήρης ετοιμότητα, καθώς βρισκόμαστε ήδη στην αντιπυρική περίοδο ήταν το κύριο αντικείμενο συζήτησης στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, με το Μίλτο Χρυσομάλλη να εύχεται στους πυροσβέστες , να «κυλήσει» ομαλά χωρίς απρόοπτα.

Η παραβατικότητα ειδικά στην περιφέρεια του Νομού, ο νόμος του ΣΥΡΙΖΑ που αποφυλακίζει εγκληματίες αλλά και η υποστελέχωση και οι ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό ήταν τα κύρια θέματα που συζητήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση.

Ο κ. Χρυσομάλλης τόνισε ο απαράδεκτος νέος ποινικός κώδικας , με τον οποίο οι επικίνδυνοι κακοποιοί που συλλαμβάνονται από την ΕΛ.ΑΣ. αφήνονται ελεύθεροι , πρόκειται να αλλάξει άμεσα.

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 16

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 17

Συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ