Μεσσηνία
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΤΟΠΟΣ ΖΩΗΣ: Μια βόλτα με το ποδήλατο στην Καλαμάτα
-
Ειδήσεις απο Μεσσηνία2 ημέρες πρινΜε ιδιαίτερη επιτυχία η εκδήλωση «Κάτω στο ρέμα» στον Νερόμυλο (βίντεο)
-
Ειδησεις απο Καλαματα20 ώρες πρινΓιώργος Καραμπάτος για «Αχίλλειον»: Πρόταση για αποκατάσταση και λειτουργία ως μπουτίκ ξενοδοχείο χωρίς κόστος για τον Δήμο
-
Ταξίδια13 ώρες πρινΠλούσιος Σεπτέμβριος για τον «Ευκλή» με πεζοπορίες, Book Bazaar και ποδηλατική ανάβαση στον Ταΰγετο
-
Κινηματογράφος2 ημέρες πρινΕπιστροφή στο Doc Café: Το Σεπτέμβριο οι νύχτες μας στον πεζόδρομο της Κουτσομητοπούλου γεμίζουν σινεμά!
-
Αθλητικά12 ώρες πρινΔικαίωση για Καλαμάτα και μείωση της ποινής του Μπολίβαρ!
-
Ειδησεις απο Καλαματα12 ώρες πρινΕγκαινιάστηκε το νέο Δημοτικό Κατάστημα Ασπροχώματος
-
Ειδησεις απο Καλαματα12 ώρες πρινΔωρεά 3.500 ευρώ για το Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών του 7ου Πειραματικού Γυμνασίου Καλαμάτας
-
Πολιτικά13 ώρες πρινΧαρίτσης: «Απροστάτευτος ο Ταΰγετος – Στα 13 εκατ. ευρώ το χρηματοδοτικό κενό για τα αναγκαία έργα»




ακατάλληλα, σκληρά υλικά ως επίστρωση των ποδηλατοδρόμων, λακκούβες και φθορές σε αρκετά σημεία, ελλιπής σήμανση, απουσία διασύνδεσης ολόκληρης της ανατολικής συνοικίας της πόλης, επικίνδυνες διαβάσεις σε κυκλοφοριακά φορτισμένους κόμβους, ανύπαρκτους ποδηλατοδρόμους σε οδούς με επαρκές πλάτος (όπως η Βασ. Γεωργίου, η Ακρίτας και η Ηρώων) ή σε περιοχές με έντονο νεανικό στοιχείο, όπως το Πανεπιστήμιο.

















