fbpx
Παρασκευή , Αύγουστος 23 2019
Home / Μαγειρική / Ξιφίας με σάλτσα σπανάκι

Ξιφίας με σάλτσα σπανάκι

Sharing is caring!

Υλικά 

4 φιλέτα ξιφία
300 γρ σπανακι
150 γρ κρεμα γαλακτος (3 % λιπαρα)
1 πρεζα αλατι και πιπερι
ανηθο
1 σκελιδα σκόρδο σε δοντάκια
4 κ.σ. ελαιολαδο
0.5 ποτηρι λευκο κρασι

Εκτέλεση 

Αχνίζουμε το σπανάκι να βγάλει τα υγρά του. Το περνάμε στο μπλεντερ να γίνει πουρές. Σε ενα κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά βάζουμε 2 κ.σ. λάδι ρίχνουμε το πουρέ, την κρέμα γαλακτος, το αλάτι, το πιπέρι, τον άνηθο και το σκόρδο. Ανακατεύουμε να ομογενοποιηθούν τα υλικά.

Σε ένα αντικολλητικό τηγανάκι τσιγαρίζουμε το υπόλοιπο λάδι μαζι με τα φιλέτα. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να φύγει όλο το αλκοόλ. Τα αποσύρουμε από τη φωτιά, τα περιχύνουμε με τη σάλτσα και τα σερβίρουμε ζεστά.

Ξιφίας σε προσφορά από το κατάστημα με κατεψυγμένα «Frost food»  Ψαρών 42 στην Καλαμάτα

Δες και αυτό

Χαλκίδα

Εικόνες ντροπής σε παραλία μετά από εμφάνιση ξιφία

Sharing is caring! Κοινοποίησέ το0 Tweet 0shares Σε απόσταση αναπνοής από τους λουόμενους και μόλις …

shares