Τετάρτη , 26 Φεβρουαρίου 2020

Βασίλης Κοσμόπουλος: “Ευαισθητοποίηση” για τα ζώα και ειδικά για τα αδέσποτα

Sharing is caring!

«Καλαμάτα μπροστά», Βασίλης Κοσμόπουλος

Την Τρίτη 21 Μαΐου, ο υποψήφιος δήμαρχος, με τον συνδυασμό «Καλαμάτα μπροστά», Βασίλης Κοσμόπουλος, παρέστη στην λειτουργία για την εορτή των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στο ομώνυμο εκκλησάκι των εμπόρων.

Στην συνέχεια με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους επισκέφθηκε την ΔΟΥ Καλαμάτας και συνομίλησε με υπαλλήλους της υπηρεσίας.

Η επόμενη επίσκεψη έγινε στο Τελωνείο Καλαμάτας, όπου συναντήθηκε με τον προϊστάμενο κο Κάββουρα και υπαλλήλους.

Το βράδυ στα γραφεία του συνδυασμού δέχθηκε εκπροσώπους του Φιλοζωικού Ομίλου Καλαμάτας. Οι εκπρόσωποι διαμαρτυρήθηκαν για την μέχρι τώρα συνεργασία με τον δήμο, η οποία είναι σε πολύ κακό επίπεδο, εν αντιθέσει με ότι συμβαίνει σε γειτονικό δήμο.  Ο Βασίλης Κοσμόπουλος διαβεβαίωσε, ότι υπάρχει ενδιαφέρον του συνδυασμού για τα ζώα και ειδικά για τα αδέσποτα. Σε συνεργασία με συλλογικότητες, θα δρομολογήσει ενέργειες που θα αποσκοπούν στην σωστή αντιμετώπιση των προβλημάτων. Τόνισε επίσης, ότι σε διάφορα θέματα είναι απολύτως λογικό, οι άνθρωποι που εθελοντικά ασχολούνται με αυτά, να έχουν λόγο, που θα λαμβάνεται υπόψη .

Δες και αυτό

Ερωτήσεις Χριστόπουλου στο ΔΣ για κατάσταση κάδων και προσβάσεις στη δυτική παραλία

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΔημ. σύμβουλος Γιάννης Χριστόπουλος ΔΥΟ καίριες ερωτήσεις κατέθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο …

shares