Connect with us

Ειδησεις απο Καλαματα

Ξεπούλημα από τον ΟΔΔΥ στην Καλαμάτα: Λιμουζίνες και SUV από 200 ευρώ!

Ανέβηκε

στις

ξεπούλημα από τον οδδυ στην καλαμάτα: λιμουζίνες και suv από 200 ευρώ! 7
Κοινοποιησέ το

τυροπωλείον delicatessen

Υπερπολυτελής λιμουζίνες, διάσημα SUV, cabrio, αλλά και μικρά αυτοκίνητα πόλης περιλαμβάνει η μεγάλη λίστα της δημοπρασίας οχημάτων που θα πραγματοποιήσει ο πρώην ΟΔΔΥ σε Καλαμάτα.

Οι τιμές εκκίνησης των αυτοκινήτων για κυκλοφορία ξεκινούν από τα 200 ευρώ ενώ το όχημα με την ακριβότερη τιμή εκκίνησης έχει οριστεί στις 13.000 ευρώ

Δημοπρασία στην Καλαμάτα με τιμές εκκίνησης από 100 ευρώ

Την Τρίτη 12 Απριλίου το Τελωνείο Καλαμάτας θα πραγματοποιηθεί δημοπρασία αυτοκινήτων σε επίσης άκρως δελεαστικές τιμές οι οποίες ξεκινούν από 100 ευρώ!

Η επίσκεψη των οχημάτων επιτρέπεται ελεύθερα από 4 Απριλίου μέχρι και 11 Απριλίου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 08:30 π.μ. μέχρι 13:30 μμ.

ξεπούλημα από τον οδδυ στην καλαμάτα: λιμουζίνες και suv από 200 ευρώ! 8

Στη λίστα της δημοπρασίας υπάρχει ένα Volvo S80 με πρώτη άδεια κυκλοφορίας το 2000 και τιμή εκκίνησης τα 200 ευρώ! Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο κινείται από έναν βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 2 λίτρων και απόδοσης 225 ίππων.

Αντίστοιχα μοντέλα στην εγχώρια αγορά πωλούνται από 4.000 ευρώ.

ξεπούλημα από τον οδδυ στην καλαμάτα: λιμουζίνες και suv από 200 ευρώ! 9

Μία σπάνια Lancia Z υπάρχει επίσης στη λίστα της δημοπρασίας η οποία αφορά σε ένα πολυμορφικό μοντέλο με πρώτη άδεια κυκλοφορίας το 2000 και τιμή εκκίνησης τα 100 ευρώ! Το συγκεκριμένο ιταλικό μοντέλο κινείται από έναν βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 2 λίτρων και απόδοσης 133 ίππων.

Αντίστοιχα μοντέλα στην εγχώρια αγορά μεταχειρισμένων δεν υπάρχουν

Πιέστε εδώ για να δείτε ολόκληρη τη λίστα της δημοπρασίας οχημάτων από το Τελωνείο Καλαμάτας.

ξεπούλημα από τον οδδυ στην καλαμάτα: λιμουζίνες και suv από 200 ευρώ! 10

Οι όροι συμμετοχής

Τα οχήματα δημοπρατούνται σύμφωνα με τους νέους όρους πώλησης τροχοφόρων οχημάτων (Φ.Ε.Κ. 3420Β/25-10-2016).

Στις τιμές εκποίησης των αυτοκινήτων συμπεριλαμβάνεται και ο αναλογούν ΦΠΑ 24%.

Το ποσό της εγγύησης συμμετοχής στις δημοπρασίες αυτοκινήτων για κυκλοφορία είναι 300 ευρώ.

Τα αυτοκίνητα είναι μεταχειρισμένα, με ζημίες, φθορές και ελλείψεις και χρειάζονται επισκευές πριν κυκλοφορήσουν. Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να τα εξετάσουν, μαζί με τους τεχνικούς της επιλογής τους, πριν λάβουν μέρος στη δημοπρασία, προκειμένου να προσδιορίσουν το ύψος των ζημιών ώστε να διαμορφώνουν ανάλογα και τις προσφορές τους. Βάσει των όρων πώλησης, ακυρώσεις αγοραπωλησιών δεν γίνονται δεκτές. Επίσης οφείλουν οι ενδιαφερόμενοι να λαμβάνουν γνώση και των όρων πώλησης πριν λάβουν μέρος στη δημοπρασία για να αποφεύγονται οι όποιες εκ των υστέρων υπαναχωρήσεις.

Οι συμμετέχοντες στη δημοπρασία υποχρεούνται να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και να δηλώνουν στην επιτροπή τον ΑΦΜ, την αρμόδια ΔΟΥ και την ιδιότητά τους.

Από 11-10-2013, καταργείται η υποχρέωση τήρησής του, κατά τα προβλεπόμενα στο ν.δ.1146/1972 (ΦΕΚ 64/Α΄) , βιβλιαρίου μεταβολών και κυριότητας για τα φορτηγά οχήματα ιδιωτικής χρήσης μικτού βάρους κάτω των 4.000 χιλιόγραμμων.

Σε ότι αφορά τη μεταβίβαση, αυτή θα διενεργείται με σχετική πράξη επί του τίτλου κυριότητας, που σύμφωνα με τις ως άνω διατάξεις, θεωρείται, για τα άνευ αριθμού κυκλοφορίας οχήματα, κατά περίπτωση, το πιστοποιητικό ταξινόμησης οχημάτων ή το πιστοποιητικό μεταβιβαστικό κυριότητας αυτοκινήτου οχήματος που εκδίδεται από τις Υπηρεσίες Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού, ενώ για τα έχοντα αριθμό κυκλοφορίας, η άδεια κυκλοφορίας αυτών.

Προκειμένου για φορτηγά αυτοκίνητα άνω των 4 τόνων και για τα λεωφορεία δεν εκδίδεται πιστοποιητικό κυριότητας αλλά απαιτείται η σύνταξη συμβολαίου από συμβολαιογράφο, υποδεικνυόμενο από τον οικείο Συμβολαιογραφικό Σύλλογο και η έκδοση του σχετικού βιβλιαρίου μεταβολών κατοχής και κυριότητας σύμφωνα με το άρθρο 18 των όρων πώλησης τροχοφόρων (ΦΕΚ 3420 Β΄/25-10-2016) και τα έξοδα βαρύνουν τον αγοραστή.

Ειδικά για τα λεωφορεία προς κυκλοφορία για οποιαδήποτε αλλαγή χρήσης ή μετασκευή του οχήματος, οι κάτοχοι υποχρεούνται να έλθουν πρώτα σε συνεννόηση με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Συγκοινωνιών και να εξασφαλίσουν την έγκριση της μετατροπής. Η Δ.Δ.Δ.Υ. ουδεμία ευθύνη φέρει αν γίνει μετατροπή χωρίς να ζητηθεί η έγκριση εκ των προτέρων από τις υπηρεσίες του Υπουργείου Συγκοινωνιών.

Ο εμπορικός τύπος του αυτοκινήτου καθώς και το έτος κατασκευής προσδιορίζονται από τις εξωτερικές ενδείξεις αυτού. Έτσι τα στοιχεία αυτά αποτελούν ένδειξη η οποία ενδέχεται να απέχει πραγματικότητας.

Η Διεύθυνση για τα στοιχεία αυτά όπως και τα κρυμμένα ελαττώματα ουδεμία ευθύνη φέρει.

Μετά το πέρας της πλειοδοσίας κάθε οχήματος, καλείται ο τελευταίος πλειοδότης να υπογράψει το πρακτικό ανακηρύξεως πλειοδότη και να καταβάλει προκαταβολή υπολογιζόμενη σε ποσοστό 20% της τιμής πλειοδοσίας σύμφωνα με το άρθρο 8 των όρων πώλησης τροχοφόρων (ΦΕΚ 3420 Β΄/25-10-2016).

ΠΗΓΗ

kafemauroeidiskafemauroeidiskafemauroeidis
Κοινοποιησέ το

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ