Πέμπτη , 23 Ιανουαρίου 2020
Home / Τοπικά / Εκλογές Μεσσηνία / Βασίλης Κοσμόπουλος η συμβολή του δήμου στην εκπαίδευση
πρωτοβαθμια 1 - Βασίλης Κοσμόπουλος η συμβολή του δήμου στην εκπαίδευση

Βασίλης Κοσμόπουλος η συμβολή του δήμου στην εκπαίδευση

Sharing is caring!

Βασίλης Κοσμόπουλος η συμβολή του δήμου στην εκπαίδευση

Την Τετάρτη 17 Απριλίου, ο υποψήφιος δήμαρχος, με τον συνδυασμό «Καλαμάτα μπροστά», Βασίλης Κοσμόπουλος, με υποψηφίους συμβούλους επισκέφθηκαν φορείς της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Στην πρωτοβάθμια συναντήθηκαν με τον κ. Ανδρέα Κατσαούνη, στη δευτεροβάθμια με τον κ. Σταματόπουλο και στο πανεπιστήμιο με τον κ.Ζαχαριά.

Για τα σχολεία τονίστηκε το θέμα της συμβολής του δήμου για ουσιαστική παρέμβαση και συμφώνησαν όλοι, ότι το θέμα δεν άπτεται μόνο της χρηματοδότησης, αλλά ενός πιο δίκαιου προγράμματος κατανομής και στήριξης, ώστε να ωφελούνται και οι σχολικές μονάδες πιο υποβαθμισμένων περιοχών.

Ο κ. Ζαχαριάς είπε ότι το Πανεπιστήμιο είναι ένα άνοιγμα της πόλης προς τα έξω και φιλοδοξεί να ανοίξει ακόμα περισσότερο.

Ο Βασίλης Κοσμόπουλος τόνισε ότι μπορεί να υλοποιηθεί σύζευξη Καλαμάτας με ευρωπαϊκές πόλεις σε θέματα ευρύτερης συνεργασίας, που μπορεί να περιλαμβάνει όλους τους τομείς εκπαίδευσης και αυτό είναι ένας στόχος του συνδυασμού για τα επόμενα χρόνια και αποτελεί το όραμα του. Ο ίδιος το έχει εξασφαλίσει αυτό, μέσω του προγράμματος EAC, που προωθεί τα δίκτυα πόλεων.

πρωτοβαθμια - Βασίλης Κοσμόπουλος η συμβολή του δήμου στην εκπαίδευση

ilias poulis home - Βασίλης Κοσμόπουλος η συμβολή του δήμου στην εκπαίδευση oinomessinia - Βασίλης Κοσμόπουλος η συμβολή του δήμου στην εκπαίδευση 24173577 212881032587180 6080907507292582957 o - Βασίλης Κοσμόπουλος η συμβολή του δήμου στην εκπαίδευση niniosbanner 1 - Βασίλης Κοσμόπουλος η συμβολή του δήμου στην εκπαίδευση MYLO Indian Palace Restaurant - Βασίλης Κοσμόπουλος η συμβολή του δήμου στην εκπαίδευση perrotis - Βασίλης Κοσμόπουλος η συμβολή του δήμου στην εκπαίδευση mavreas1anigif - Βασίλης Κοσμόπουλος η συμβολή του δήμου στην εκπαίδευση krystalkyriakoanigif - Βασίλης Κοσμόπουλος η συμβολή του δήμου στην εκπαίδευση YPODIMATA - Βασίλης Κοσμόπουλος η συμβολή του δήμου στην εκπαίδευση

Δες και αυτό

μεγαρο χορου 310x165 - Ο Θάνος Μικρουτσικος άφησε το στίγμα του στην Καλαμάτα και η πόλη οφείλει να τον τιμήσει

Ο Θάνος Μικρουτσικος άφησε το στίγμα του στην Καλαμάτα και η πόλη οφείλει να τον τιμήσει

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΟ Θάνος Μικρουτσικος άφησε το στίγμα του στην Καλαμάτα και η πόλη …

shares