Connect with us

Εκλογές Μεσσηνία

Τόνια Κουζή: Νεα αρχή με καινοτομίες και όραμα, θέλουμε την “Καλαμάτα, τόπο ζωής”

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Τόνια Κουζή: Νεα αρχή με καινοτομίες και όραμα, θέλουμε την “Καλαμάτα, τόπο ζωής” 1

Τόνια Κουζή

ΜΕ διαφορετική οπτική που πηγάζει από τη στάση και τον τρόπο ζωής, η υποψήφια δήμαρχος Καλαμάτας Τόνια Κουζή μαζί με την ομάδα της, νέοι άνθρωποι στην πλειονότητά τους, άφθαρτοι και με προσφορά στον τόπο, ο καθένας από το… μετερίζι του, διεκδικεί τη δημαρχοντία, όχι για την… καρέκλα, αλλά για να καταστεί η πόλη της καρδιάς μας, ιδανικός τόπος να ζει κανείς και κυρίως οι νέοι, πολλοί από τους οποίους, αναγκάζονται να ξενιτεύονται!

Τόνια Κουζή: Νεα αρχή με καινοτομίες και όραμα, θέλουμε την “Καλαμάτα, τόπο ζωής” 2

Στο πλαίσιο αυτής, της διαφορετικής και σίγουρα πιο… φρέσκιας οπτικής, ο συνδυασμός, ο οποίος δεν έχει εκλογικό κέντρο και δεν έχει τυπώσει φυλλάδια με προγράμματα, ούτε… αμέτρητες κάρτες, πραγματοποίησε χθες βράδυ την κεντρική του ομιλία, όχι στο Πνευματικό ή κάποιο άλλο Κέντρο της πόλης, αλλά στο Πάρκο Σιδηρόδρομων!

Τόνια Κουζή: Νεα αρχή με καινοτομίες και όραμα, θέλουμε την “Καλαμάτα, τόπο ζωής” 3

Η Τόνια Κουζή, ξεκίνησε την ομιλία της με έναν απολογισμό των 150 ημερών που ακολούθησαν την πρώτη παρουσίαση του συνδυασμού, ευχόμενη να έχει δώσει στους πολίτες, έναν τουλάχιστον λόγο, για τον επιλέξουν. «Οι άνθρωποι της «Καλαμάτα Τόπος Ζωής» προσπαθήσαμε όλον αυτόν τον καιρό να ανατρέψουμε το δημαρχοκεντρικό μοντέλο, το one man show και σαν ομάδα, αρθρογραφήσαμε, παρουσιάσαμε ποιοτικό λόγο, κάναμε «διαφορετικές» πράξεις και κυρίως, επιλέξαμε προσεκτικά κάθε μέλος της ομάδας, ώστε να αποτελεί τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση.

Απλοί πολίτες ξεκινήσαμε, απλοί πολίτες είμαστε σήμερα, και αύριο. Δεν τάξαμε τίποτα, δεν υποσχεθήκαμε τίποτα, μιλήσαμε για την ουσία, είπαμε, λέμε και θα λέμε την αλήθεια», σημείωσε η υποψήφια δήμαρχος και στάθηκε στους συμβολικούς χώρους που επέλεξε να κάνει έντονη την παρουσία της η παράταξη. «Το κάναμε όχι γιατί θέλουμε να μοιάζουμε διαφορετικοί, αλλά γιατί έτσι εκφράζουμε την ανάγκη μας να είμαστε εμείς. Πρωτότυποι, εφευρετικοί, ουσιαστικοί!

Τόνια Κουζή

Τόνια Κουζή

Και αυτή την Κυριακή θέλουμε να σας φέρουμε ένα νέο, μία είδηση, ότι όλοι εμείς θα είμαστε παρόντες, θα είμαστε αυτοί που θα δημιουργούν το μέλλον του τόπου μας. Και το μέλλον ξεκινά από έναν ακόμα συμβολικό χώρο, το πάρκο της πόλης. Το πάρκο που πρέπει να λειτουργήσει έχοντας σαν σκοπό, να είναι κόμβος πράσινων διαδρομών, να γίνει χώρος αλληλεπίδρασης και ψυχαγωγίας, να μεταμορφωθεί σε έξυπνο τουριστικό προϊόν», επεσήμανε η Τόνια Κουζή, που μίλησε για την ανάγκη… εκκίνησης!

Καλαμάτα Τόπος Ζωής

Καλαμάτα Τόπος Ζωής

ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΜΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ

«Χρειαζόμαστε μία νέα αρχή! Σε αυτή τη νέα αρχή, τα παιδιά όλων μας θα έχουν την ευκαιρία να γυρίζουν στον τόπο μας. Θέλουμε τους νέους στο κέντρο των αποφάσεων, τους θέλουμε ουσιαστικά παρόντες στον τόπο. Φέρνουμε μία νέα αντιμετώπιση απέναντι στους πολίτες των απομακρυσμένων χωριών που γνώρισαν στην πράξη την ιδέα του Κινητού Δήμου.

Έχουμε μία νέα οπτική για τον αθλητισμό του τόπου. Ξέρουμε τον τρόπο να λειτουργήσουμε τις υποδομές που διαθέτουμε στο 100%, θεωρούμε χρέος μας να εξασφαλίσουμε την απόλυτη αποδοτικότητα τους και στη συνέχεια να εκτιμήσουμε την αναγκαιότητα νέων. Έχουμε τον τρόπο να μην κάνουμε μόνο χαμηλές πτήσεις, αλλά να πετάμε ψηλά. Πετώ ψηλά σημαίνει βλέπω συνολικά την ανάγκη, καταλαβαίνω τον χάρτη, διαβάζω όσα χαμηλά δεν φαίνονται με έναν ουσιαστικό, φρέσκο και νέο τρόπο. Με αυτή την οπτική μιλήσαμε για τον φυσικό τόπο, για το παράκτιο μέτωπο, για τις πράσινες γειτονιές», υπογράμμισε η Τόνια Κουζή.

Τόνια Κουζή: Νεα αρχή με καινοτομίες και όραμα, θέλουμε την “Καλαμάτα, τόπο ζωής” 4

Σε άλλο σημείο της ομιλίας της η υποψήφια δήμαρχος ανέφερε: «Φέρνουμε μία νέα αντιμετώπιση της πραγματικότητας που κάποιος μπορεί να θεωρεί ότι πρωτοπορούμε αλλά θα τον διορθώσω λέγοντας ότι απλά συμβαδίζουμε με την εποχή μας», σημείωσε με νόημα η κα Κουζή, η οποία τόνισε πως ο συνδυασμός θα αξιοποιήσει το τεράστιο πολιτιστικό απόθεμα της Καλαμάτας και θα επιχειρήσει να του δώσει μια νέα τουριστική ταυτότητα, βασισμένη ειδικά στο απόθεμα αυτό. Λέξη «κλειδί» είναι η γνώση, με τις ιδέες της παράταξης, να τις χαρακτηρίζει η εξωστρέφεια.

«Η εξωστρέφεια για μας, αφορά πρωτίστως την τοπική παραγωγή και την επιχειρηματικότητα. Με μότο μας το: «Εξάγοντας στον τόπο μου», θέλουμε ο κάθε επισκέπτης που θα έρχεται να μπορεί να βρίσκεται σε άμεση επαφή με την πλούσια τοπική παραγωγή μέσω της επιχειρηματικότητας», ανέφερε η υποψήφια δήμαρχος, που εκτός από όσα έγιναν τις 150 ημέρες που πέρασαν, στάθηκε σε εκείνα, τα πολλά περισσότερα που θα γίνουν και αποτελούν έναν καλό λόγο για τους επιλέξουν οι δημότες.

«Είμαστε το νέο στην Αυτοδιοίκηση, η ελπίδα αυτού του τόπου, το νέο που εσείς μοχθήσατε για να είμαστε εδώ σήμερα δυνατοί, το νέο στο πνεύμα, το νέο στις ιδέες, το νέο στα ιδανικά, το νέο στα όνειρα, στο ήθος στην αξιοπρέπεια, στις ελπίδες.

Τις δικές σας ελπίδες. Και σε αυτό το βαρύ φορτίο είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε. Είμαστε έτοιμοι, να είμαστε οι νέοι που θα πάρουν στα χέρια τους αυτόν τον τόπο και θα δώσουν όλη την ψυχή τους για να τον απογειώσουν, να τον φτάσουν εκεί που του αξίζει», δήλωσε μεταξύ άλλων η Τόνια Κουζή.

ΠΑΡΚΟ ΟΣΕ

ΠΑΡΚΟ ΟΣΕ

Εκλογές Μεσσηνία

Στα Φιλιατρά οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Στα Φιλιατρά οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας 13

Περιοδεία στα Φιλιατρά πραγματοποίησαν την Πέμπτη 27 Ιουνίου, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας Γιούλα Ζαχαροπούλου, Παναγιώτα Κοζομπόλη, Πέτρος Κωνσταντινέας και Νίκος Πατσαρίνος, συνοδευόμενοι από τοπικά στελέχη.

Η υποδοχή του κόσμου ήταν θερμή, με κεντρικό θέμα συζήτησης, την πρόσφατη απόφαση της Κυβέρνησης για την κατασκευή των δικτύων άρδευσης του φιλιατρινού φράγματος  στο Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη 2014-2020». Ένα έργο πνοής για τον αγροτικό κόσμο της Τριφυλίας και την ανάπτυξη της περιοχής, που οι προηγούμενες κυβερνήσεις άφησαν ημιτελές, καθώς δεν προέβλεψαν εξαρχής στην μελέτη, την κατασκευή και των δικτύων στο φράγμα.

Τελευταίος σταθμός, η Μαραθόπολη, με ακόμα ένα χαρμόσυνο νέο για την περιοχή, καθώς δημοσιεύθηκε εχθές η απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για την ένταξη του αλιευτικού καταφυγίου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αλιεία και Θάλασσα 2014-2020». Το λιμάνι επιτέλους γίνεται λειτουργικό για τους αλιείς.

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας

Συνέχεια ανάγνωσης

Εκλογές Μεσσηνία

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Επιτακτική ανάγκη η μείωση των φόρων για να πάρει “ανάσα” η αγορά»

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Επιτακτική ανάγκη η μείωση των φόρων για να πάρει “ανάσα” η αγορά» 14

Τα εμπορικά καταστήματα της Μεσσήνης επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μίλτος Χρυσομάλλης

Ένα προς ένα, όλα τα εμπορικά καταστήματα της Μεσσήνης επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου ο Μίλτος Χρυσομάλλης. Ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας διαπίστωσε και ο ίδιος το «πάγωμα» της αγοράς αφού ελάχιστοι ήταν αυτοί που κυκλοφορούσαν στο εμπορικό κέντρο της Μεσσήνης.

Συνομιλώντας με εμπόρους και καταστηματάρχες συμφώνησαν πως η δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη, για άμεση μείωση της φορολογίας αποτελεί «μονόδρομο» για να μείνουν περισσότερα χρήματα στην «τσέπη» των καταναλωτών και να αρχίσει να κινείται η αγορά.

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Επιτακτική ανάγκη η μείωση των φόρων για να πάρει “ανάσα” η αγορά» 15

Συνέχεια ανάγνωσης

Εκλογές Μεσσηνία

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας»

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 16

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας και την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Μίλτος Χρυσομάλλης.

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 17Συναντήθηκε με τους διοικητές Δημήτρη Γεωργανά στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και Παναγιώτη Πούπουζα στην Αστυνομική διεύθυνση καθώς και με το ανθρώπινο δυναμικό οι οποίοι αποτελούν την «ψυχή» των Σωμάτων Ασφαλείας.

Η πλήρης ετοιμότητα, καθώς βρισκόμαστε ήδη στην αντιπυρική περίοδο ήταν το κύριο αντικείμενο συζήτησης στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, με το Μίλτο Χρυσομάλλη να εύχεται στους πυροσβέστες , να «κυλήσει» ομαλά χωρίς απρόοπτα.

Η παραβατικότητα ειδικά στην περιφέρεια του Νομού, ο νόμος του ΣΥΡΙΖΑ που αποφυλακίζει εγκληματίες αλλά και η υποστελέχωση και οι ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό ήταν τα κύρια θέματα που συζητήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση.

Ο κ. Χρυσομάλλης τόνισε ο απαράδεκτος νέος ποινικός κώδικας , με τον οποίο οι επικίνδυνοι κακοποιοί που συλλαμβάνονται από την ΕΛ.ΑΣ. αφήνονται ελεύθεροι , πρόκειται να αλλάξει άμεσα.

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 18

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 19

Συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ