Κυριακή , 23 Φεβρουαρίου 2020

Τα καλύτερα Γευστικά και Σπιτικά, Μαγειρευτά στην Καλαμάτα!!!

Sharing is caring!

Τα καλύτερα Γευστικά και Σπιτικά, Μαγειρευτά στην Καλαμάτα!!!

Τι να μαγειρέψω σήμερα: Είναι φορές που θέλουμε φρεσκομαγειρεμένο φαγητό με μπόλικη αυθεντικότητα που μυρίζει… μανούλα και σε προσιτές τιμές.

Αναζητήσαμε και βρήκαμε τα καλύτερα Γευστικά και σπιτικά, μαγειρευτά στην Καλαμάτα «Η Καλαμάτα των Γεύσεων» σας προτείνει:

Στου Κώστα

 

Βραβευμένο και αγαπημένο μεζεδοπωλείο –εξοχικό κέντρο, θα το βρείτε πίσω από το Βιοτεχνικό Πάρκο Συνοικισμός Μπουρνιά. Εκτός από τις κλασσικές  και σμυρναίικες συνταγές, όπως το γιαουρτλού, τα υπόλοιπα ανάλογα με τη διάθεση της ημέρας  θα τα δείτε από κοντά. Λειτουργεί  κάθε μέρα 11.00-19.00.

Θέση Μπουρνιάς – Καλαμάτα. Τηλ: 27210.83957

Ο Νέδων

Στέκι για όσους επιλέξουν σπιτικό φαγητό στο κέντρο της πόλης. Οι προτάσεις από την ελληνική κυρίως κουζίνα ανανεώνονται καθημερινά , πάντα όμως με φρέσκα τοπικά προϊόντα σε πολύ φιλικές τιμές. Στο facebook θα βρείτε τα πιάτα ημέρας , τα οποία μπορείτε να παραγγείλετε και να πάρετε το φαγητό σας σε πακέτο.

Ανοικτά από νωρίς το μεσημέρι.

Νέδοντος & Αιπύτου 1 – Καλαμάτα.Tηλ: 27210.88053

 

Βερσαλλίες

Δουλεύοντας με τοπικά προϊόντα μικρών παραγωγών και αυστηρά υγιεινά θα απολαύσετε φαγητό μαγειρεμένο σαν στο σπίτι σας. Ανάλογα με την εποχή ποικίλουν και οι συνδυασμοί με ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά και  ιδιαίτερη έμφαση στις σαλάτες για vegeterians.

Ανοιχτά καθημερινά  12.00 – 6.30 μμ

Ευαγγελιστρίας 46

Δυτική παραλία Καλαμάτας. Τηλ: 27210.81858

 

Με τα κρεμμυδάκια

Καινούργιο σχετικά μαγειρείο που κέρδισε αμέσως την προτίμηση του κόσμου. Υπάρχει  συνεχής ανανέωση στον κατάλογο, για τον οποίο μπορείτε να ενημερώνεστε από τη σελίδα του μαγαζιού στο διαδίκτυο. Με φρέσκα υλικά σε σπιτικές συνταγές  το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. Με ένα τηλεφώνημα η παραγγελία σας έρχεται στο χώρο σας.

Καθημερινά ανοικτά εκτός Κυριακής 11.30 – 17.00.

Υπαπαντής 12  – Καλαμάτα .Τηλ: 27210.91000

 

 

Τα καλύτερα Γευστικά και Σπιτικά, Μαγειρευτά στην Καλαμάτα!!!

Δες και αυτό

Η Καλαμάτα παρουσιάζει το μεσσηνιακό ελαιόλαδο στη «Detrop Boutique» της ΔΕΘ – Helexpo

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΜεσσηνιακό ελαιόλαδο στη Detrop Boutique Συμμετοχή σε ένα ξεχωριστό εκθεσιακό τριήμερο στη …

shares