Connect with us

Επιχειρήσεις

Κρεοπωλείο Φώτης Μουτεβελής: Προϊόντα και υπηρεσίες με σεβασμό στον πελάτη!

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Κρεοπωλείο Φώτης Μουτεβελής: Προϊόντα και υπηρεσίες με σεβασμό στον πελάτη! 1

Κρεοπωλείο Φώτης Μουτεβελής

Ο κρεοπώλης της γειτονιάς είναι άρρηκτα συνυφασμένος με το παραδοσιακό ελληνικό τραπέζι και εγγυάται την ποιότητα και την προέλευση των προϊόντων. Χοιρινό, μοσχάρι, κοτόπουλο, αλλαντικά και παστά, όλα προϊόντα που αποτελούν κομμάτι της ελληνικής καθημερινότητας.

Κρεοπωλείο Φώτης Μουτεβελής: Προϊόντα και υπηρεσίες με σεβασμό στον πελάτη! 2

Η επιλογή του σωστού κρεοπώλη πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη. Στην χώρα μας η εμπιστοσύνη των Ελλήνων καταναλωτών στον κρεοπώλη τους είναι ιδιαίτερα υψηλή και σε αυτό βοηθά βεβαίως η εμπειρία και η γνώση που συνοδεύει τον κρεοπώλη.

Κρεοπωλείο Φώτης Μουτεβελής: Προϊόντα και υπηρεσίες με σεβασμό στον πελάτη! 3Το πιο φημισμένο όνομα στη Μεσσηνία στον χώρο του κρέατος, των αλλαντικών και των παστών είναι της οικογένειας Μουτεβελή. Με 50 χρόνια ιστορία που ξεκίνησαν το 1970 οι Ιωάννης & Γεώργιος – Ηλία Μουτεβελή, η σκυτάλη έχει πλέον περάσει στη νέα γενιά με τους διαδόχους να συνεχίζουν να προσφέρει υπηρεσίες με το ίδιο μεράκι, αγάπη και γνώση.

Από το 2007 στην οδό Ασκληπιού 27, το κρεοπωλείο του Φώτη Μουτεβελή μας υποδέχεται καθημερινά με φρέσκα προϊόντα φροντίζοντας ώστε στο τραπέζι μας να έχουμε τα πιο εκλεκτά κρέατα, αλλαντικά και παστά. Με ιδιαίτερη φροντίδα, γνώση και εμπειρία διαλέγει τα κρεατικά και αλλαντικά προϊόντα, το κρεοπωλείο προσφέρει προσιτές επιλογές διατηρώντας διαχρονικά τις αξίες της καλής ποιότητας του κρέατος.

Κρεοπωλείο Φώτης Μουτεβελής: Προϊόντα και υπηρεσίες με σεβασμό στον πελάτη! 4Το όνομα της οικογένειας Μουτεβελή φημίζεται για τα λαχταριστά λουκάνικα με τις παραδοσιακές συνταγές και τα πάντοτε άριστης ποιότητας υλικά! Λουκάνικα από διαλεκτά κομμάτια φρέσκου χοιρινού και μοσχαρίσιου κρέατος, με 100% φυσικά μυρωδικά και μπαχαρικά, εκλεκτό κρασί, φρέσκα υλικά όπως πορτοκάλι και πράσο, που φτιάχνονται σύμφωνα με τις συνταγές των παππούδων που ξεκίνησαν την ξεχωριστή αυτή παράδοση από το 1970.

Σίγουρα η έννοια της ποιότητας συνδέεται με την έννοια της τιμής, ωστόσο αυτό δεν είναι πάντα απαραίτητο καθώς στο κρεοπωλείο Φώτη Μουτεβελή μπορούμε να βρούμε πολύ καλά προϊόντα σε αρκετά καλές τιμές.
Στο κρεοπωλείο Φώτη Μουτεβελή θα βρείτε προϊόντα και υπηρεσίες που σέβονται τόσο τον καταναλωτή, όσο και τις ανάγκες του για ποιότητα, γεύση και καλές τιμές.

Κρεοπωλείο Φώτης Μουτεβελής: Προϊόντα και υπηρεσίες με σεβασμό στον πελάτη! 5

Κρεοπωλείο Φώτης Μουτεβελής: Προϊόντα και υπηρεσίες με σεβασμό στον πελάτη! 6

Φώτης Ι. Μουτεβελής
Κρεοπωλείο Αλλαντικά
Ασκληπιού 27
24100, Καλαμάτα
Τηλέφωνο:27210 27584, 694 7684525
Φαξ:27210 27584
E-Mail:fmoutevelis@gmail.com

Επιχειρήσεις

Εξαιρετικής ποιότητας τυριά και dairy προϊόντα με την υπογραφή της Τυροκομικής Μεσσήνης

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Τυροκομική Μεσσήνης

Τυροκομική Μεσσήνης – Αφοί Γ. Πετρόπουλοι

«Οίον εν τη του γάλακτος πήξει το μεν σώμα το γάλα εστίν, ο δε οπός η πυτία το την αρχήν έχον την συνιστάσαν» [Αριστοτέλης, Περί Ζώων”]

Στην Ελληνική μυθολογία λέγεται ότι οι Θεοί του Ολύμπου έκαναν στον άνθρωπο “δώρο με παντοτινή αξία” και αυτό ήταν το τυρί. Αναφορά στα ελληνικά τυριά υπάρχει στον Όμηρο η οποία μιλά για ένα τυρί φτιαγμένο από αιγοπρόβειο γάλα, το οποίο παραπέμπει στη σημερινή φέτα. Ο Όμηρος επίσης αναφέρει ότι ο Κύκλωπας Πολύφημος ασχολούνταν καθημερινά με το άρμεγμα του γάλακτος και το πήξιμο του τυριού.

Η ιστορία του τυριού στον κόσμο, άρχισε το 8.000 π.Χ. όταν στα οροπέδια του Ιράν, εξημερώθηκαν τα πρώτα μηρυκαστικά. Χίλια χρόνια μετά, εξημερώνεται στην βόρεια Ευρώπη η άγρια αγελάδα. Χιλιάδες χρόνια αργότερα περί την τέταρτη χιλιετηρίδα π.Χ. εμφανίζεται η κατσίκα και η προβατίνα στις ακτές της Μεσογείου. Έκτοτε η ιστορία του τυριού ταυτίζεται αλλά και εξελίσσεται με αυτήν της Ευρώπης και φυσικά στην Ελλάδα.

Η τέχνη της τυροκομίας εμφανίζεται σε διάφορα μεγέθη, χρώματα, σχήματα, συσκευασίες και επικαλύψεις κι αυτές οι διαφορές στα χαρακτηριστικά του τυριού, οφείλονται στα διαφορετικά είδη γάλακτος από το οποίο είναι φτιαγμένο, στις συνθήκες ωρίμανσης, καθώς και στη χημική σύσταση των τυριών.

Η παραγωγή τυροκομικών προϊόντων μπορεί να είναι βιομηχανική ή βιοτεχνική και η ποιότητα σε κάθε περίπτωση παίζει σπουδαίο ρόλο. Αυτή ακριβώς η ποιότητα διακρίνει και χαρακτηρίζει απόλυτα τα προϊόντα της Τυροκομική Μεσσήνης – Αφοί Γ. Πετρόπουλοι Α.Β.Ε.Ε.Τ. τα οποία βρίσκουμε καθημερινά στο τραπέζι μας από το 1950 μέχρι και σήμερα… Η μεγαλύτερη τυροκομική μονάδα στη Μεσσηνία, η Τυροκομική Μεσσήνης παράγει τα εξαιρετικά τυριά της στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της, σε ένα περιβάλλον που πληροί όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές και εγγυήσεις ποιοτικών παραδοσιακών αλλά και νέων προϊόντων όπως το Κεφαλοτύρι Μεσσηνίας, το Γίδινο Τυρί, τα Επιδόρπια Κρέμας καθώς και μία σειρά από Παραδοσιακά Γιαούρτια σε πήλινο και σε κεσεδάκι.

Η Τυροκομική Μεσσήνης – Αφοί Γ. Πετρόπουλοι Α.Β.Ε.Ε.Τ.

Απασχολεί συνολικά 30 άτομα προσωπικό, συνεργάζεται από πάνω από 150 κτηνοτρόφους οι οποίοι συνεργάζονται χρόνια με την εταιρία και πληρούν αυστηρά κριτήρια, συγκεντρώνοντας συνολικά 2.000 τόνους αιγοπρόβειου γάλακτος ετησίως.

Η ποιότητα και γεύση των τυροκομικών προϊόντων της Τυροκομικής Μεσσήνης έχει επιβραβευτεί επανειλημμένα με διακρίσεις από σημαντικούς φορείς στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Μάλιστα, από το 2007 μέχρι σήμερα τα τυροκομικά προϊόντα της βραβεύονται σε κάθε συμμετοχή σε διαγωνισμούς ποιότητας και γεύσης κι αυτό βεβαίως οφείλεται στον παραδοσιακό χαρακτήρα και τρόπο παραγωγής που εφαρμόζει η μεσσηνιακή παραγωγική μονάδα, στην ποιότητα του γάλακτος και των σύγχρονων εγκαταστάσεών της.

Τυροκομικής Μεσσήνης

  • Τα εκλεκτά προϊόντα

Η Τυροκομική Μεσσήνης φημίζεται για τα εξαιρετικά υγιεινά και νόστιμα dairy προϊόντα της, όπως οι βραβευμένες και πιστοποιημένες από τον Ελληνικό γεωργικό οργανισμό «ΔΗΜΗΤΡΑ» με το πιστοποιητικό AGROCERT ως προϊόν προστατευόμενης ονομασίας προέλευσης (Π.Ο.Π.) Φέτα και Σφέλα. Μεγάλη ποικίλα προϊόντων που παρασκευάζονται από 100% ελληνικό γάλα από πρόβατα και αίγες  που διατρέφονται από την εκλεκτή μεσσηνιακή χλωρίδα και σύμφωνα με ντόπιες παραδοσιακές συνταγές που εξελίχτηκαν από την Τυροκομική Μεσσήνης και την οικογένεια Πετρόπουλου.

Η Φέτα παρασκευάζεται αποκλειστικά από 100% ελληνικό, παστεριωμένο, αιγοπρόβειο γάλα, από αιγοπρόβατα που διατρέφονται από την ιδιαίτερα εκλεκτή χλωρίδα της ευρύτερης περιοχής της Μεσσηνίας. Διαθέτει γλυκιά, υπόξινη, και ελαφρώς πικάντικη γεύση και ωριμάζει δυο μήνες πριν βρεθεί στο τραπέζι σας.

Η Σφέλα της Τυροκομικής Μεσσήνης είναι αναμφίβολα τα παραδοσιακό Π.Ο.Π. τυρί της Μεσσηνίας και της Λακωνίας. Παρασκευάζεται αποκλειστικά από 100% ελληνικό, παστεριωμένο, αιγοπρόβειο γάλα, που προέρχεται αυστηρά μόνο από την περιοχή της Μεσσηνίας. Είναι ημίσκληρο τυρί άλμης με γεύση ελαφρώς αλμυρή και πικάντικη και ωριμάζει τουλάχιστον για τρείς μήνες πριν σερβιριστεί στο τραπέζι σας.

Ιδιαίτερη θέση στη «φαρέτρα» της μεσσηνιακής τυροκομικής μονάδας κατέχει το επίσης βραβευμένο για την ποιότητα και την γεύση του από εγκεκριμένους οργανισμούς γευσιγνωσίας Γίδινο Τυρί,

Το πιο βραβευμένο τυρί της Τυροκομικής Μεσσήνης είναι η γλυκη, ελαφρώς πικάντικη με πλούσιο άρωμα Γραβιέρα Μεσσηνίας. Έχει λάβει πλήθος από βραβεία για την ποιότητα και την γεύση της από εγκεκριμένους οργανισμούς γευσιγνωσίας.

Τη δική το «τροπαιοθήκη» διαθέτει και το Κεφαλοτύρι Μεσσηνίας, με βραβεία από εγκεκριμένους οργανισμούς γευσιγνωσίας για την ποιότητα και την γεύση του. Τρίμηνης ωρίμανσης με ευχάριστη, ελαφρώς αλμυρή και πικάντικη γεύση και πλούσιο άρωμα απολαμβάνεται σκέτο, ως σαγανάκι ή και τριμμένο.

Βραβευμένη από εγκεκριμένους οργανισμούς γευσιγνωσίας για την ευχάριστη ελαφρώς αλμυρή γεύσης και το πολύ πλούσιο άρωμά της η Ξηρή Μυτζήθρα, παρασκευάζεται από 100% ελληνικό τυρόγαλο σκληρών τυριών αιγοπρόβειου γάλακτος, στο οποίο προστίθεται 10% από 100% Ελληνικό αιγοπρόβειο γάλα.

Το υγιεινό τυρί που συνδυάζεται ποικιλότροπα δεν είναι είναι το Ανθότυρο. Με πλούσια γεύση, δροσερή, γλυκιά με αρώματα κρέμας γάλακτος και φρεσκοχτυπημένου βουτύρου. Παρασκευάζεται από 100% ελληνικό τυρόγαλο σκληρών τυριών αιγοπρόβειου γάλακτος, στο οποίο προστίθεται 10% από 100% Ελληνικό αιγοπρόβειο γάλα και με ελάχιστο αλάτι, ιδανικός «σύντροφος» για εκείνους που επιθυμούν έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής.

Το φυσικό προβιοτικό: Γιαούρτι Πρόβειο και Στραγγιστό. Το παραδοσιακό και το στραγγιστό γιαούρτι της Τυροκομικής Μεσσήνης παρασκευάζεται από 100% ελληνικό, παστεριωμένο πρόβειο γάλα. Το παραδοσιακό έχει κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα την πέτσα στο επάνω μέρος. Το γάλα που χρησιμοποιείται για την Παρασκευή του προέρχεται από πρόβατα που διατρέφονται από την ιδιαίτερα εκλεκτή μεσσηνιακή χλωρίδα.

Βασισμένα σε παραδοσιακές συνταγές της Μεσσηνίας που εξελίχτηκαν από την Τυροκομική Μεσσήνης, τα περίφημα Επιδόρπια με Κρέμα Βανίλια , Κρέμα Κακάο και Ρυζόγαλο συμπληρώνουν έναν υγιεινό γεύμα. Παρασκευάζονται από 100% ελληνικό, παστεριωμένο πρόβειο γάλα.

 

Εξαιρετικής ποιότητας τυριά και dairy προϊόντα με την υπογραφή της Τυροκομικής Μεσσήνης 19

  • Στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη μεγάλου μέρους του καταναλωτικού κοινού στη Νότια Πελοπόννησο πλέον  Τυροκομική Μεσσήνης – Αφοί Γ. Πετρόπουλοι Α.Β.Ε.Ε.Τ. έχει επεκταθεί σε ολόκληρη τη χώρα με τα προϊόντα της να διατίθενται στα ράφια καταστημάτων στη Μεσσηνία καθώς και στους νομούς Λακωνίας, Αχαΐας, Αττικής και Θεσσαλονίκης. Η φήμη της δεν περιορίζεται μόνο εντός των ελληνικών συνόρων, αλλά έχοντας ήδη ξεκινήσει εξαγωγές προϊόντων στο εξωτερικό, με στόχο να τις επεκτείνει, κερδίζει συνεχώς μια θέση στο τραπέζι και των ευρωπαίων καταναλωτών.

Η τρίτη γενιά της οικογένειας Πετρόπουλου με μεράκι και εμπειρία πάνω από 60 χρόνια στην παρασκευή τυριών και σειράς dairy προϊόντων, διατηρώντας την εξαιρετική ποιότητα και παράλληλα εξελίσσοντας την τυροκομική τέχνη, έχει εξασφαλίσει μια μόνιμη θέση στο τραπέζι μας.

Τυροκομική Μεσσήνης

Έδρα: Μουλαβασίλη 34, 24200, Μεσσήνη Μεσσηνίας

Τυροκομείο: Θέση Παναγίτσα, Μαυρομμάτι Μεσσήνης

fb Τυροκομική Μεσσήνης – Αφοί Γ Πετρόπουλοι ΑΒΕΕΤ

Τηλέφωνο Παραγγελιών: 27220 24087

Τηλέφωνο Τυροκομείου: 27220 23139

E-mail: info@tyrokomikimessinis.gr

Συνέχεια ανάγνωσης

Επιχειρήσεις

Μεταφορική Μεσσηνίας Δαρσακλής σημαίνει Ταχύτητα – Αξιοπιστία – Εμπιστοσύνη

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Μεταφορική Μεσσηνίας Δαρσακλής

Μεταφορική Μεσσηνίας Δαρσακλής

Η Μεταφορική Μεσσηνίας Δαρσακλής αναλαμβάνει τις μετακομίσεις σας άμεσα και οικονομικά. Η εμπειρία της εταιρίας και του σύγχρονου και εξειδικευμένου προσωπικού στον χώρο των μετακομίσεων βοηθά στην παροχή άμεσης με ταχύτητα και αξιοπιστία εξυπηρέτησης, δίνοντας τις κατάλληλες συμβουλές καθ΄όλη τη διάρκεια της μετακόμισης – μεταφοράς που επιθυμείτε εντός πόλεως αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, καθώς επίσης σε ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Γερμανία και Αγγλία.

Μεταφορική Μεσσηνίας ΔαρσακλήςΗ Μεταφορική Μεσσηνίας Δαρσακλής έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει κάθε είδους αντικείμενα, με ασφάλεια, αξιοπιστία και συνέπεια στον προκαθορισμένο χρόνο παράδοσης με ειδικά διαμορφωμένα φορτηγά αυτοκίνητα. Με σεβασμό στον πελάτη και τις ανάγκες του, χρόνια τώρα κερδίζει την εμπιστοσύνη του κόσμου χάρη στην τιμιότητα συναλλαγών και τις ανταγωνιστικές τιμές. Οι προσεκτικά επιλεγμένοι συνεργάτες εξασφαλίζουν όχι μόνον τη συνέπεια, αλλά την αξιοπιστία και την ασφάλεια των υπηρεσιών της εταιρίας.

Η Μεταφορική Μεσσηνίας Δαρσακλής αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση μεταφορών φορτίων κάθε είδους στο εξωτερικό. Αναλαμβάνει αποστολές δεμάτων και φορτίων, στο εξωτερικό εξυπηρετώντας ολόκληρη την Ευρώπη, την Αυστραλία, την Αμερική και τον Καναδά. Υιοθετώντας εξατομικευμένη προσέγγιση, εστιάζει πλήρως στις ανάγκες και στις απαιτήσεις κάθε πελάτη.

  • Μεταφέρει σε όλη την Ελλάδα και πραγματοποιεί διανομή κατ’ οίκον για φορτία όπως λάδι, αλλά και δέματα διαφόρων ειδών.
  • Αναλαμβάνει μετακομίσεις οικοσκευών στην Καλαμάτα και στις εξής περιοχές: Μεσσήνη, Πεταλίδι, Χανδρινού, Πύλος, Μελιγαλάς, Μεθώνη και Κορώνη.
  • Επιπρόσθετα παρέχει τη δυνατότητα της προσωρινής ή μακροχρόνιας αποθήκευσης οικοσκευών, εξοπλισμού γραφείου, αρχείων, εκθεμάτων, εμπορευμάτων και άλλων αντικειμένων σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους που εξασφαλίζουν την ασφάλεια και την ακέραιη διαφύλαξή τους καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής τους.
  • Όλες οι μετακομίσεις – μεταφορές γίνονται με ασφαλή και κατάλληλης ποιότητας υλικά για την άψογη και ασφαλή συσκευασία των αντικειμένων σας.

Εμπιστευθείτε την εμπειρία και την αξιοπιστία της Μεταφορικής Μεσσηνίας Δαρσακλής και πραγματοποιείστε μεταφορές και μετακομίσεις με ταχύτητα και ασφάλεια σε Ελλάδα και εξωτερικό. Γιατί Μεταφορική Μεσσηνίας Δαρσακλής σημαίνει Ταχύτητα – Αξιοπιστία – Εμπιστοσύνη…

Μεταφορική Μεσσηνίας Δαρσακλής

Μεταφορές – Μετακομίσεις

2ο χλμ Ασπροχώματος – Μεσσήνης

Καλαμάτα 24100

Τηλ.: 27210 69623, 27210 69130

Κιν.: 6944 55 00 75

 

Συνέχεια ανάγνωσης

Ειδησεις απο Καλαματα

Da Luz: Το στέκι που κάνει τα καλοκαίρια μας ακόμα καλύτερα!

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Da Luz: Το στέκι που κάνει τα καλοκαίρια μας ακόμα καλύτερα! 20

Da Luz opening

«Μύρισε» καλοκαίρι και το openings Πεμπτη 12 Μαρτίου στο παραλιακό μέτωπο είναι γεγονός!

Με το καλοκαίρι προ των πυλών τα αγαπημένα μας καλοκαιρινά στέκια ετοιμάζουν τις επιστροφές τους. Ένα από αυτά είναι και το Da Luz.

Με ανανεωμένο μενού, παλιά αγαπημένα και νέα κοκτέιλ και φυσικά την εξαιρετική του κουζίνα με θαλασσινό άρωμα μας υποδέχεται και φέτος με την υπόσχεση για ένα ακόμα αξέχαστο καλοκαίρι.

Στο γευστικό και χορταστικό μενού προσδίδει τις δικές του πινελιές ο γνωστός σεφ Παρασκευάς Τζινέλης και εγγυάται πως και φέτος οι λιχουδιές που θα δοκιμάσουμε θα είναι γεμάτες φαντασία και νοστιμιά.

Το γνωστό παραλιακό στέκι δεν προσφέρει μόνο καλό φαγητό μεσημέρι και βράδυ αλλά και αρωματικές ποικιλίες καφέ από νωρίς το πρωί, γεμίζοντας παράλληλα τα βράδια μας με δροσερά cocktails, ενώ στα decks παίζει μουσική για όλα τα γούστα..

Αναμφισβήτητα ένα από τα πιο ωραία και γουστόζικα στέκια του παραλιακού μετώπου, το Da Luz υπόσχεται να μας προσφέρει άλλο ένα καλοκαίρι γεμάτο εμπειρίες και happenings…

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

Συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ