Connect with us

Επιχειρήσεις

Κρεοπωλείο Φώτης Μουτεβελής: Προϊόντα και υπηρεσίες με σεβασμό στον πελάτη!

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Κρεοπωλείο Φώτης Μουτεβελής: Προϊόντα και υπηρεσίες με σεβασμό στον πελάτη! 1

Κρεοπωλείο Φώτης Μουτεβελής

Ο κρεοπώλης της γειτονιάς είναι άρρηκτα συνυφασμένος με το παραδοσιακό ελληνικό τραπέζι και εγγυάται την ποιότητα και την προέλευση των προϊόντων. Χοιρινό, μοσχάρι, κοτόπουλο, αλλαντικά και παστά, όλα προϊόντα που αποτελούν κομμάτι της ελληνικής καθημερινότητας.

Κρεοπωλείο Φώτης Μουτεβελής: Προϊόντα και υπηρεσίες με σεβασμό στον πελάτη! 2

Η επιλογή του σωστού κρεοπώλη πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη. Στην χώρα μας η εμπιστοσύνη των Ελλήνων καταναλωτών στον κρεοπώλη τους είναι ιδιαίτερα υψηλή και σε αυτό βοηθά βεβαίως η εμπειρία και η γνώση που συνοδεύει τον κρεοπώλη.

Κρεοπωλείο Φώτης Μουτεβελής: Προϊόντα και υπηρεσίες με σεβασμό στον πελάτη! 3Το πιο φημισμένο όνομα στη Μεσσηνία στον χώρο του κρέατος, των αλλαντικών και των παστών είναι της οικογένειας Μουτεβελή. Με 50 χρόνια ιστορία που ξεκίνησαν το 1970 οι Ιωάννης & Γεώργιος – Ηλία Μουτεβελή, η σκυτάλη έχει πλέον περάσει στη νέα γενιά με τους διαδόχους να συνεχίζουν να προσφέρει υπηρεσίες με το ίδιο μεράκι, αγάπη και γνώση.

Από το 2007 στην οδό Ασκληπιού 27, το κρεοπωλείο του Φώτη Μουτεβελή μας υποδέχεται καθημερινά με φρέσκα προϊόντα φροντίζοντας ώστε στο τραπέζι μας να έχουμε τα πιο εκλεκτά κρέατα, αλλαντικά και παστά. Με ιδιαίτερη φροντίδα, γνώση και εμπειρία διαλέγει τα κρεατικά και αλλαντικά προϊόντα, το κρεοπωλείο προσφέρει προσιτές επιλογές διατηρώντας διαχρονικά τις αξίες της καλής ποιότητας του κρέατος.

Κρεοπωλείο Φώτης Μουτεβελής: Προϊόντα και υπηρεσίες με σεβασμό στον πελάτη! 4Το όνομα της οικογένειας Μουτεβελή φημίζεται για τα λαχταριστά λουκάνικα με τις παραδοσιακές συνταγές και τα πάντοτε άριστης ποιότητας υλικά! Λουκάνικα από διαλεκτά κομμάτια φρέσκου χοιρινού και μοσχαρίσιου κρέατος, με 100% φυσικά μυρωδικά και μπαχαρικά, εκλεκτό κρασί, φρέσκα υλικά όπως πορτοκάλι και πράσο, που φτιάχνονται σύμφωνα με τις συνταγές των παππούδων που ξεκίνησαν την ξεχωριστή αυτή παράδοση από το 1970.

Σίγουρα η έννοια της ποιότητας συνδέεται με την έννοια της τιμής, ωστόσο αυτό δεν είναι πάντα απαραίτητο καθώς στο κρεοπωλείο Φώτη Μουτεβελή μπορούμε να βρούμε πολύ καλά προϊόντα σε αρκετά καλές τιμές.
Στο κρεοπωλείο Φώτη Μουτεβελή θα βρείτε προϊόντα και υπηρεσίες που σέβονται τόσο τον καταναλωτή, όσο και τις ανάγκες του για ποιότητα, γεύση και καλές τιμές.

Κρεοπωλείο Φώτης Μουτεβελής: Προϊόντα και υπηρεσίες με σεβασμό στον πελάτη! 5

Κρεοπωλείο Φώτης Μουτεβελής: Προϊόντα και υπηρεσίες με σεβασμό στον πελάτη! 6

Φώτης Ι. Μουτεβελής
Κρεοπωλείο Αλλαντικά
Ασκληπιού 27
24100, Καλαμάτα
Τηλέφωνο:27210 27584, 694 7684525
Φαξ:27210 27584
E-Mail:fmoutevelis@gmail.com

Επιχειρήσεις

25 χρόνια Ταπητοκαθαριστήρια Χόχολης

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Ταπητοκαθαριστήρια Χόχολης

Ταπητοκαθαριστήρια Χόχολης

Στα ταπητοκαθαριστήρια Χόχολης η φροντίδα των χαλιών έχει 25 χρόνια ιστορία!

Η οικογενειακή επιχείρηση έχει καταστεί συνώνυμο του καθαρισμού χαλιών για πάσης φύσεως χώρους, από οικίες και επιχειρήσεις μέχρι τουριστικά λεωφορεία. Χάρη στην γνώση, την εμπειρία, την επαγγελματική κατάρτιση και τον σύγχρονο εξοπλισμό καθαρίζονται πάσης φύσεως λεκέδες και οσμές (π.χ. λάδι, σοκολάτα, βούτυρο, χώμα, μελάνι, γάλα, καφές, σάλτσα κ.α.) σε καναπέδες, χαλιά, παπλώματα και στρώματα.

Δίδεται ιδιαίτερη σημασία στην ποιότητα των καθαριστικών προϊόντων που χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό και την φροντίδα των χαλιών, επενδύοντας σε αλκαλικά, βιοδιασπώμενα προϊόντα. Οικολογικά υλικά φιλικά προς το περιβάλλον για τον βαθύ καθαρισμό των χαλιών, στις πιο ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

Με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, εκπαιδευμένο προσωπικό και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες από το κατώφλι του σπιτιού ή της επιχείρησής σας στον χώρο μας καθώς προσφέρει υπηρεσίες καθαρισμού, φύλαξης και παράδοσης κατ’ οίκον.

Ταπητοκαθαριστήρια Χόχολης

Τα ταπητοκαθαριστήρια Χόχολης προσφέρουν πληθώρα υπηρεσιών ιδανική για κάθε ανάγκη:

  • πλύσιμο χαλιών σε βάθος, περιτύλιξη και φύλαξη
  • αντικατάστασης σε φθαρμένα κρόσσια και ρέλια
  • καθαρισμό παπλωμάτων, κουβερτών και σαλονιών
  • αναζωογόνησης χρωμάτων και πέλους
  • επισκευή σε όλα τα είδη χαλιών (χειροποίητα, μηχανής)
  • καθάρισμα με ξηρή μέθοδο για τον καθαρισμό ευαίσθητων χαλιών (μεταξωτών, χειροποίητων) χωρίς νερό

 

Τα ταπητοκαθαριστήρια Χόχολης προσφέρουν εξαιρετικές υπηρεσίες με εγγυημένα αποτελέσματα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι χάρη στην 25ετή της πείρα η τοπική οικογενειακή επιχείρηση συγκαταλέγεται στις κορυφαίες εταιρείες καθαρισμού χαλιών στην Μεσσηνία.

 

Ταπητοκαθαριστήρια Χόχολης

Παραλία Βέργας

Τηλ. 27210 41137- 27210 26617

Κιν. 6946 057 295

Email: info@xoxolis.gr

 

Συνέχεια ανάγνωσης

NightLife

Ροδανθός Bar: Rock night και 30 lit δωρεάν μπύρα για όλους

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Ροδανθός Rock Bar

Ροδανθός Rock Bar

Βραδιά αφιερωμένη στο προσωπικό  αλλα και στους φίλους του Rodanthos Rock n Roll Beer Bar στην Αμφείας, με dj set τους Γιάννη Κουτίβα και Δημήτρη Μπρεζεράκο, σήμερα Σάββατο 4 Ιουλίου.

Δυο από τους καλύτερους djs σε ένα από τα πιο πετυχημένα rock bar της πόλης, θα βρεθούν μαζί για άλλη μια φορά ώστε να σας προσφέρουν μια αξέχαστη βραδιά με πολύ rock και αρκετή μπύρα, καθώς ο ιδιοκτήτης του καταστήματος κ. Γιάννης Κουτίβας φρόντισε να δοθούν δωρεάν για όλο τον κόσμο που θα έρθει να διασκεδάσει στο  ιστορικό rock bar της πόλης, στον Ροδανθό 30 λίτρα μπύρα.

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά οι νύχτες δροσερές και η διασκέδαση στο αποκορύφωμα της… καλή διασκέδαση!!!

Ροδανθός Rock Bar

 

Συνέχεια ανάγνωσης

NightLife

Full Moon live με Βαγγέλη Γερμανό και Μιρέλα Πάχου στις Ammothines

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Ammothines με Βαγγέλη Γερμανό και Μιρέλα Πάχου

Ammothines με Βαγγέλη Γερμανό και Μιρέλα Πάχου

Ο Βαγγέλης Γερμανός και η Μιρέλα Πάχου συναντιούνται επί σκηνής στις Ammothines, για να ταξιδέψουν τον κόσμο σε ένα ονειρικό και μελωδικό καλοκαίρι.

Κρουαζιέρα για δυο αυτή την Κυριακή 5 Ιουλίου στο εξωτικό beach bar “ammothines restaurant” στο Πετροχώρι Πύλου

Ammothines με Βαγγέλη Γερμανό και Μιρέλα Πάχου

ammothines.gr

 

Συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ