Connect with us

Ανακοινώσεις

Οι λαθρολαγνοί επιτίθενται!

Ανέβηκε

στις

οι λαθρολαγνοί επιτίθενται! 1
Κοινοποιησέ το

τυροπωλείον delicatessen

Γράφει ο Γιώργος Δημητρούλιας

Εκδότης «το Αντίδοτο», τέως δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας

 

«Όταν, παλιά, ξεσπούσε μια απεργία σε μια χώρα, καταπνιγόταν με την εισαγωγή ξένων εργατικών χεριών. Η Διεθνής έβαλε πρακτικά ένα τέρμα σ’ αυτές τις μεθόδους».

Καρλ Μαρξ, 12 Αυγούστου 1871

 

Οι χαβιαροαριστεροί, οι διεθνιστές φιλελέδες  και οι υπόλοιποι έλληνες μαρξιστές έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν, γιατί φαίνεται συνήθισαν τις πολυτέλειες που απολάμβαναν όταν κατείχαν την εξουσία και τώρα που τις έχασαν λένε ότι τους κατέβει. Κατηγορούν τον Περιφερειάρχη κύριο Νίκα ότι ολιγώρησε στην περίπτωση του Κρανιδίου όταν κάτι μαύροι «πρόσφυγες», που μας ήρθαν από τα μέρη των ανθρωποφάγων, γέμισαν με κορωνοϊό.

Η αλήθεια είναι ότι, σε αυτήν την περίπτωση, ο τελευταίος που φταίει είναι ο Περιφερειάρχης κύριος Νίκας, όχι γιατί βρήκε τα πράγματα ως είχαν, σχετικά με τους παρανόμους ισλαμιστές εισβολείς, ούτε γιατί δεν ενήργησε άμεσα μετά την επιστολή του δημάρχου Ερμιονίδος που έστειλε την Μεγάλη Πέμπτη, αλλά γιατί δεν είναι αυτός που τους έφερε στην Πελοπόννησο. Αυτοί που τους έφεραν και τους υποστηρίζουν, δηλαδή τα αριστερά τρωκτικά του δημοσίου κορβανά, γιατί τώρα δεν τους παίρνουν σπίτι τους και έτσι να λυθεί το πρόβλημα;

Η ιδεολογική «συνέπεια» των χαβιαροαριστερών.

Θα μου πείτε ότι αυτό είναι κάτι που επιτάσσει η μαρξιστική ιδεολογία, αλλά, όπως έχω γράψει στο παρελθόν και αναφερόμενος σε πλείστες πηγές, ο Μαρξ όσο και ο Ένγκελς ήταν κατά της παράνομης αλλά και της νόμιμης μετανάστευσης γιατί συμπιέζουν τα μεροκάματα. Ακόμα ο Μαρξ τονίζει ότι η μετανάστευση ξένων εργατών δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός, αλλά πως έχει πίσω της την πολιτική εισαγωγής εργατικών χεριών για να μπορούν οι καπιταλιστές να καταπνίγουν με αυτόν τον τρόπο  τις απεργίες των ντόπιων εργατών.

Γιατί λοιπόν υπάρχουν κάποιοι που αυτοαποκαλούνται «αριστεροί» και τους υποστηρίζουν;

Η καινούργια φλέβα χρυσού που ανακάλυψαν πρόσφατα οι διεθνείς μεγαλοκαπιταλιστές τύπου Σόρος λέγεται «διαχείριση προσφυγικού – μεταναστευτικού». Για να σας δώσω μία τάξη μεγέθους, η συνολική οικονομική αρωγή της ΕΕ, από το 2015 έως το 2019, προσεγγίζει τα 23,3 δις. Ευρώ που τα διαχειρίζονται οι ΜΚΟ (Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις) οι οποίες στελεχώνονται από μέλη των οργανώσεων που πιστεύουν στον Διεθνισμό και μόνο στην Ελλάδα υπολογίζεται ότι απασχολούνται σε αυτές περίπου 20 χιλιάδες άτομα! Περιττό να σας πω ότι οι περισσότερες ΜΚΟ ανήκουν σε μεγαλοκαρχαρίες τύπου Σόρος.

Οι «Ανθρωπιστές» και οι «φασίστες».

Τι μας έλεγαν και συνεχίζουν να μας λένε όλοι αυτοί οι δήθεν «ανθρωπιστές» έλληνες αριστεροί και λοιποί διεθνιστές φιλελέδες για την εισβολή παρανόμων ισλαμιστών αλλά και την πολιτική απέναντι των ντόπιων «ευπαθών»;

Μας λένε ότι τους έχουμε ανάγκη και πρέπει να τους δώσουμε χαρτιά για να κυκλοφορούν ελεύθερα και να πάνε όπου αυτοί θέλουν. Ακόμα την στιγμή που ο άγρια φορολογούμενος Έλληνας χρειάζεται εξοδόχαρτο για να μετακινηθεί, οι «ευπαθείς» που έχουν εξαντλήσει όλο τον ποινικό κώδικα και οι παράνομοι ισλαμιστές εισβολείς, όχι μόνο προστατεύονται από τον κορωνοϊό, όχι μόνο χαρτζιλικώνονται μηνιαίως, όχι μόνο στεγάζονται δωρεάν μαζί με άλλες παροχές, αλλά και μετακινούνται ελευθέρως σε όλη την επικράτεια όπως διαπιστώσαμε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με αυτόν τον τρόπο εξυπηρετεί η ελληνική πολιτική συμμορία την τουρκική εξωτερική πολιτική που εγκαθιστά ισλαμικούς και αλλόφυλους πληθυσμούς σε όλη την Ελλάδα και με αυτόν τον τρόπο διευκολύνουν την επάνοδο της οθωμανικής Τουρκίας στα Βαλκάνια.

Οι Παγκόσμιες Ελίτ ενάντια στον Ελληνισμό!

Αυτοί οι ανόητοι Διεθνιστές που αποκαλούν «φασίστες», «τραμπούκους» και «πατριδοκάπηλους» αυτούς που αντιδρούν, αν και σύμφωνα με δημοσκόπηση της MARC για τον Νοέμβριο – Δεκέμβριο του 2019, το 92% των Ελλήνων είναι αντίθετοι με την μετανάστευση, όλη η παγκόσμια Ελίτ επισκέφθηκε την Λέσβο. Έχουμε και λέμε: ο Πάπας, η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας, η Αντζελίνα Τζολί, ο performer Αϊ Γουεϊγουέι, η Σούζαν Σάραντον και η Βανέσα Ρεντγκρέιβ μέσα σε λίγους μήνες βρέθηκαν στα hot spot των παράνομων ισλαμιστών εισβολέων της Λέσβου.

Ο στόχος όλων αυτών είναι να δημιουργηθεί ένα πολυπολιτισμικό προγεφύρωμα ενός κομματιού των Ελλήνων  που αποδέχονται πλήρως τις πολιτισμικές συνέπειες της παγκοσμιοποίησης.

Το μεταναστευτικό λοιπόν, από ζήτημα «ανθρωπισμού» όπως μας το παρουσιάζουν οι «φιλάνθρωποι» των ΜΚΟ του Σόρος και οι υπάλληλοί τους της χαβιαροαριστεράς και οι λοιποί φιλελέδες,  είναι ζήτημα κατ’ εξοχήν Εθνικής επιβίωσης και Λαϊκής συνοχής, είναι ένα ζήτημα αποφασιστικής σημασίας για την νέα ιστορική περίοδο στην οποία έχουμε εισέλθει!

kafemauroeidiskafemauroeidiskafemauroeidis
Κοινοποιησέ το
Advertisement

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ