Connect with us

Events

Με 2 ταινίες συνεχίζεται το 5ο διεθνές ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου το Σάββατο 26 Ιανουαρίου

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Με 2 ταινίες συνεχίζεται το 5ο διεθνές ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 1

Punishment Island – Laura Cini (Ιταλία)

 

Το «Punishment Island» είναι ένα ντοκιμαντέρ με θέμα το μικροσκοπικό νησί Akampene,  στην απομακρυσμένη Ουγκάντα, όπου οι γυναίκες εγκαταλείπονταν, επειδή έμειναν έγκυες πριν παντρευτούν. Στο Akampene, που σημαίνει τιμωρία στα αγγλικά, τίποτα δεν μεγάλωνε. Έτσι, ήταν προορισμένες να πεθάνουν από ασιτία. Αυτές που προσπαθούσαν να φτάσουν στην ηπειρωτική χώρα κολυμπώντας, πνίγονταν, καθώς, ένα από τα μεγαλύτερα τοπικά προβλήματα είναι ότι οι άνθρωποι  δεν ξέρουν κολύμπι. Η ταινία προβάλλεται το Σάββατο (26 Ιανουαρίου), στις 19:00, παρουσία της σκηνοθέτιδος, Laura Cini.

Σημείωμα σκηνοθέτη

Με 2 ταινίες συνεχίζεται το 5ο διεθνές ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2Το ένστικτο του παραμυθά με οδήγησε πίσω στη λίμνη Bunyonyi, προκειμένου να ψάξω για επιζώντες, αφού είχα ακούσει για την πρακτική, την πρώτη φορά που ήμουν εκεί. Όταν τις βρήκα κι  αφού ένιωσα έντονα συναισθήματα, ακούγοντας την ιστορία τους για πρώτη φορά, κατάλαβα γιατί ήταν σημαντικό να κάνω αυτή την ταινία.

Αφού πέρασα πολύ καιρό μαζί τους, έγινε φανερό ότι στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτές οι γυναίκες δεν είχαν κατορθώσει να μεταμορφώσουν τις τραγικές εμπειρίες τους σε χρήσιμα εκπαιδευτικά εργαλεία για τις κόρες τους. Στις χειρότερες περιπτώσεις, μάλιστα, επέβαλλαν και μια επιλεκτική θεραπεία σ’ εκείνες. Η ιστορία τους είχε τελικά αίσιο τέλος, αλλά δεν έλαβαν καθόλου υποστήριξη κατά τη διάρκεια της ζωής τους, εκτός από εκείνη που τους προσέφερε η εκκλησία.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης μας, διαπίστωσα ότι ο ενθουσιασμός που έδειχναν τα εγγόνια αυτών των γυναικών δεν ήταν λόγω των ιστοριών που άκουγαν για πρώτη φορά, αλλά, λόγω του ενδιαφέροντος που δείχναμε εμείς  για να ακούσουμε εκείνα.

Αυτά τα κορίτσια πρέπει να καταλάβουν ότι οι γυναίκες πρέπει να μιλάνε, όταν υφίστανται διακρίσεις. Υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να ζήσουν μια ζωή απομόνωσης και διακρίσεων και γι’ αυτόν το λόγο πρέπει να αποκτήσουν συνείδηση των δικαιωμάτων τους, μαθαίνοντας από τη δική τους ιστορία. Η ιστορία του Akampene είναι μία μόνο από τις εκατομμύρια που έχουν να αφηγηθούν γυναίκες με προβλήματα σ’ ολόκληρο τον κόσμο και είναι τόσο δυνατή, που κατορθώνει να προβάλει με αποτελεσματικότητα τις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζουν.

Σε κάποια μέρη του κόσμου, οι δυσκολίες του να είσαι γυναίκα και να προσπαθείς να γεννήσεις, να αναθρέψεις και να εκπαιδεύσεις ένα παιδί, είναι τόσο μεγάλες και ανυπόφορες, που θα πρέπει να αποτελούν αντικείμενο συζήτησης, εγείροντας σημαντικά ερωτήματα για τη ζωή της καθεμιάς από εμάς.

Με 2 ταινίες συνεχίζεται το 5ο διεθνές ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 3

Exiles – Bernadette Weber, Julia Reiter (Γερμανία)

“Το νόημα της εξορίας καθορίζεται από το άτομο που τη ζει.Αν δεν μπορείς να επιστρέψεις στην πατρίδα σου, ο μόνος τρόπος είναι να φτιάξεις για τον εαυτό σου ένα καινούργιο σπίτι. Αν έχεις χάσει όλα τα άλλα, το μόνο που μένει είναι να μη χάσεις τον εαυτό σου”. Η ταινίαExiles”  προβάλλεται το  Σάββατο (26 Ιανουαρίου) στις  20:00, παρουσία της  σκηνοθέτιδος Bernadette Weber, η οποία συνυπογραφει το φιλμ  με την Julia Reiter.

Σημείωμα σκηνοθέτιδων

Στην ακμή της επονομαζόμενης «προσφυγικής κρίσης» και των σύγχρονων κινημάτων μετανάστευσης, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι δεν είναι αρκετό για το ανθρώπινο πνεύμα να έχει μία στέγη πάνω από το κεφάλι του.Χρειάζεται να εξελίσσεται, να μαθαίνει και να συνεισφέρει στην κοινωνία στην οποία ανήκει. Η δημιουργία ενός σπιτικού και το αίσθημα του ανήκειν είναι σημαντικά για την εξέλιξη μιας προσωπικότητας εντός μιας κοινωνίας, που έχει το χρέος να δίνει στους πολίτες της την δυνατότητα να μαθαίνουν και ν’ αναπτύσσονται σύμφωνα με το δυναμικό τους.

Το φιλμ «Exiles» διηγείται την ιστορία τριων νέων που προσπαθούν να βρουν τους εαυτούς τους και να καταφέρουν κάτι σε μια κοινωνία  που δεν είναι «δικιά» τους, όπου ακόμα χρειάζεται να μάθουν και να βελτιώσουν βασικές δεξιότητες -όπως η γλώσσα- και όπου συχνά τούς λένε να είναι χαρούμενοι που είναι «ασφαλείς». Αλλά για να γίνει η εξορία Σπίτι, χρειάζεται να πάψει να σημαίνει επιβίωση, και μάλλον χρειάζεται να σημαίνει αναζήτηση, εξέλιξη, ανήκειν. Για να γίνει Σπίτι, η εξορία πρέπει να πάψει να είναι εξορία.

Το «Exiles» θέλει ν’ ανοίξει έναν διάλογο σχετικά με το τί σημαίνει να ξεκινάς εντελώς από το μηδέν. Με την επανεπεξεργασία του όρου «εξορία», που είναι ανεξάρτητος από έθνη ή ιστορικές περιόδους, θέλουμε να δούμε τα υπό εξέλιξη γεγονότα από άλλη σκοπιά, και να δώσουμε φωνή στους νέους Αυστριακούς πολίτες, που αποφάσισαν να συμμετέχουν στο φιλμ.

Τα έθνη και τα σύνορα προκύπτουν μέσα από πολέμους, οι άνθρωποι μέσα από τη διάδοση και την ανάπτυξη του Πολιτισμού και του τρόπου ζωής, και ο Πολιτισμός μέσα από την Επικοινωνία και την ανταλλαγή.

Οι κοινωνίες, όμως, χτίζονται μέσα από αμοιβαία κατανόηση, ανοιχτό μυαλό για τον τρόπο και τη γνώμη του Άλλου και σεβασμό.

Bernadette Weber

Η Bernadette Weber (1987) είναι μία Αυστριακή ντοκιμαντερίστρια, με βάση την Ιταλία, που δρα στον τομέα του κοινωνικού ντοκιμαντέρ και της ψηφιακής τέχνης. Έχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Φιλοσοφία, είναι υποψήφια διδάκτωρ στην πολιτική φιλοσοφία, ενώ απέκτησε το πτυχίο της στον κινηματογράφο στη Σχολή Ντοκιμαντέρ ZeLIG, στο Bolzano της Ιταλίας. Έχει εργαστεί ως κινηματογραφίστρια, εικονολήπτρια, μοντέρ, δημοσιογράφος σε διάφορους τομείς (ντοκιμαντερ, ταινίες μικρού μήκους, διαφήμιση, μουσική, θέατρο) και είναι συγγραφέας ντοκιμαντέρ όπως το  “MoonEuropa” (2016) και “The other sandus” (Participatory Documentary, 2016). Η ταινία “Exiles” είναι η πρώτη της  μεγάλου μήκους .

Julia Reiter

Η JuliaReiter (1990) έχει εργαστεί ως συντονίστρια πρότζεκτ για τις Megaphon Uni και Caritas,είναι μουσικός και  Dj , και εργάζεται ενεργά ως ανεξάρτητη συντάκτρια και δημοσιογράφος και ως συντονιστής προγράμματος στο ραδιόφωνο Radio Helsinki στοGraz της Αυστρίας. Είναι πτυχιούχος αγγλικής γλώσσας και φιλολογίας, με ειδίκευση στις σπουδές στα Μέσα, και δίπλωμα στη Διαμεσολάβηση. Από την αρχή της «προσφυγικής κρίσης», η Julia έχει εργαστεί εθελοντικά στην Αυστρία και άλλες περιοχές (Ειδομένη, Λέσβος). Το φιλμ “Exiles” είναι η πρώτη της δουλειά ως σκηνοθέτης.

 

 

 

Events

Οι “ΠΟΙΗΤΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ” πραγματοποιούν αφιέρωμα στο πάρκο “Για τη Γιώτα…”

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Οι "ΠΟΙΗΤΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ" πραγματοποιούν αφιέρωμα στο πάρκο "Για τη Γιώτα..." 16

Καλλίεργον “Για τη Γιώτα…”

Η επιχείρηση “Καλλίεργον” δρομολογεί ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα στη μνήμη της ποιήτριας Γιώτας Αργυροπούλου. Το αφιέρωμα αυτό, που έχει τίτλο “Για τη Γιώτα…”, γίνεται με αφορμή τη συμπλήρωση  δύο χρόνων από το χαμό της. Προγραμματίζεται για την Κυριακή 19 Ιουλίου 2020 στις 8 το βράδυ, στο πάρκο του ΟΣΕ στη θέση του πατινάζ στην Καλαμάτα. Η εκδήλωση είναι ενταγμένη στο πλαίσιο της δράσης “ΠΟΙΗΤΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ”, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας, του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας και της Κοινωφελούς Επιχείρησης «ΦΑΡΙΣ» του Δήμου Καλαμάτας.

Θα τηρηθούν οι κανόνες υγιεινής και προφύλαξης, σύμφωνα με τις νεότερες οδηγίες που αφορούν στα μέτρα προστασίας για δράσεις εξωτερικών χώρων.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Όλες οι συμμετοχές θα είναι καθαρά φιλικές, όπως και αυτή της διοργανώτριας επιχείρησης. Η διοργάνωση στο σύνολό της θα έχει ύφος λιτό και παρεḯστικο, όπως ακριβώς θα επεδίωκε και η ίδια η ποιήτρια, όπως ακριβώς ταιριάζει και στη φιλοσοφία της «Καλλίεργον».

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, φίλοι της Γιώτας Αργυροπούλου, θαυμαστές του έργου και της προσωπικότητάς της είναι όλοι καλοδεχούμενοι! Μας καλούν να γίνουμε  μια παρέα «Για τη Γιώτα…» και για να απολαύσουμε ένα όμορφο, καλοκαιρινό βράδυ με θύμησες, ποίηση, μουσική, τραγούδια, λόγια και χαμόγελα από καρδιάς «Για τη Γιώτα…» και ό,τι άλλο όμορφο προκύψει!

Θα είναι χρήσιμο να πάρετε μαζί σας κάποιο καθισματάκι, μαξιλαράκι, χαλάκι, αντικουνουπικά, αντισηπτικά και ό,τι άλλο εσείς θεωρήσετε ότι θα σας κάνει να βολευτείτε, να νιώσετε άνετα και χαλαρά, ακόμη και πάνω στο γρασίδι, στο υψωματάκι που βρίσκεται στο νότιο άκρο του «πατινάζ».

Μείνετε συντονισμένοι στη σχετική εκδήλωση της σελίδας Kalliergon: https://www.facebook.com/events/295734188310034/

Συνέχεια ανάγνωσης

Events

Extreme Motocross Show από κορυφαίους πρωταθλητές στο 17ο Motor Festival της Μεσσήνης!

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Extreme Motocross Show

Extreme Motocross Show – 17ο Motor Festival της Μεσσήνης

Οι Γιάννης Κουζής και Δημήτρης Κοντολέτας από τις 17-19 Ιουλίου στο μεγαλύτερο μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης στο αεροδρόμιο της Τριόδου

Οι ετοιμασίες για το μεγαλύτερο μηχανοκίνητο event της χρονιάς έχουν ξεκινήσει! Από τις 17 έως και τις 19 Ιουλίου στο αεροδρόμιο της Τριόδου στη Μεσσήνη θα πραγματοποιηθεί το 17ο Motor Festival, υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Μεσσήνης και του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.

Σ’ έναν χώρο όπου αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο η πίστα του αεροδρομίου θα διαμορφωθεί για πρώτη φορά στα χρονικά της διοργάνωσης μια φαντασμαγορική πενταπλή (!) αρένα δράσης, που θα περιλαμβάνει μία On Road πίστα για dragster, drift, αυτοκίνητα αναβάσεων, μοτοσυκλέτες ταχύτητας, stunt μηχανές και αυτοκίνητα, φορτηγά και καρτ, μία Off Road πίστα για 4×4, μία χωμάτινη διαδρομή για rally χωμάτινο και dirt Games, μία πίστα Motocross και άλλη μία για flat track και mini motocross!

Επαγγελματίες οδηγοί από όλους τους χώρους της μηχανοκίνησης, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινώνονται σταδιακά, θα επιδοθούν σ’ ένα μοναδικό τριήμερο show με το Motocross να έχει (και αυτό) την τιμητική του!

Για την ακρίβεια, σε ό,τι αφορά στο Εxtreme Motocross Show του 17ου Motor Festival, επισημοποιήθηκε η συμμετοχή δύο πολύ μεγάλων πρωταθλητών.

Του Παναγιώτη Κουζή,  16 (!) φορές πρωταθλητή Ελλάδος και εκ των κορυφαίων στην ιστορία του ελληνικού Motocross της τελευταίας εικοσαετίας, όπως και του πολύ έμπειρου πολυπρωταθλητή Δημήτρη Κοντολέτα. Ο τελευταίος μετά την ανακοίνωσή του τον περασμένο Φεβρουάριο για απόσυρση από την ενεργό δράση ύστερα από 15 χρόνια επιτυχημένης πορείας ετοιμάζεται για ένα δυναμικό comeback. Μαζί τους θα είναι και ο Νίκος Βρεττός και πολλοί ακόμα θεαματικοί οδηγοί του ελληνικού πρωταθλήματος, οι οποίοι θα προσφέρουν μοναδικά extreme shows.

Με τρεις αθλήτριες η εκπροσώπηση του γυναικείου φύλου

Extreme Motocross Show

Φυσικά από την κορυφαία γιορτή της μηχανοκίνησης δεν θα ήταν δυνατό να απουσιάζει και το γυναικείο φύλο σε ό,τι αφορά στην εκπροσώπηση των οδηγών. Η Ιωάννα και η Αμαλία Λάμπρου και η Ελισάβετ Ξενάκη θα κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση για το 2020 κι αναμένεται κι εκείνες να εντυπωσιάσουν τους θεατές με τις δεξιότητές τους.

Αναπόσπαστο κομμάτι ο «Γύρος του θανάτου»!

Δίπλα από τις πέντε αρένες δράσης θα υπάρχει η μηχανοκίνητη Έκθεση της διοργάνωσης και ο βεβαίως ο «Γύρος του θανάτου»! Το πιο ιστορικό ακροβατικό της μηχανοκίνησης αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι Motor Festival, με τον Σπύρο Βερούτη να κόβει την ανάσα με τα ακροβατικά του μέσα στο… βαρέλι.

«Στόχος μας στο φεστιβάλ της Τριόδου είναι να κάνουμε κάτι ακόμη πιο δυνατό και ξεχωριστό. Να ενώσουμε για ακόμη μία φορά όλο τον κόσμο της μηχανοκίνησης σε μία μεγάλη γιορτή και συγχρόνως να αναδείξουμε το μεγαλείο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και να φέρουμε όσα περισσότερα νέα παιδιά με ασφάλεια κοντά στο άθλημα» δήλωσε ο διοργανωτής του 17ου Motor Festival, Μιχάλης Κοντιζάς, που ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις για τους επισκέπτες.

Το ραντεβού για μικρούς και μεγάλους έχει δοθεί: Από τις 17 έως και τις 19 Ιουλίου στο αεροδρόμιο της Τριόδου στη Μεσσήνη για ένα φαντασμαγορικό μηχανοκίνητο τριήμερο, που θα συναρπάσει όλους τους επισκέπτες. Οι πύλες του 17ου Motor Festival θα ανοίξουν την Παρασκευή 17 Ιουλίου στις 20:00 με το ωράριο λειτουργίας να διαμορφώνεται ως εξής: Παρασκευή 17 Ιουλίου 20:00 – 00:00, Σάββατο 18 Ιουλίου 18:00 – 00:00 και Κυριακή 19 Ιουλίου 18:00 – 23:00

Extreme Motocross Show

Συνέχεια ανάγνωσης

Events

«ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΝΤΑΣ» Έκθεση Εικαστικών Έργων εκπαιδευτικής χρονιάς 2019-2020

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

«ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΝΤΑΣ» Εικαστικο Εργαστηρίο της «Φάρις»

«ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΝΤΑΣ» Εικαστικο Εργαστηρίο της «Φάρις»

Την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020 και ώρα 20.30 στο χώρο του Εικαστικού Εργαστηρίου της Κ.Ε. «Φάρις» του Δήμου Καλαμάτας εγκαινιάζεται η έκθεση με τίτλο  «ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΝΤΑΣ».

Η έκθεση περιλαμβάνει έργα ζωγραφικής, κεραμικής, χαρακτικής, αγιογραφίας και  ελευθέρου  σχεδίου, των σπουδαστών  του  Εικαστικού Εργαστηρίου. Τα έργα αυτά είναι μια επιλογή από τις εικαστικές ασκήσεις που πραγματοποιηθήκαν κατά την διάρκεια του εκπαιδευτικού έτους.

Δίδαξαν  εκτός του καλλιτεχνικού διευθυντή Παναγιώτη Λαμπρινίδη, οι εικαστικοί:

Βελισάρης Χρήστος, Κελεμένδρη Έλλη, Μαλλιαρού Κωνσταντίνα, Μιχοπούλου Ιωάννα, Παπαδοπούλου Νάνση, Πετροπούλου Δήμητρα, Πολίτη Αγγελική, Πολυχρόνη Αγγελική, Τσαΐρης Γιώργος.

Το τμήμα των νηπίων οι δημιουργίες της φετινής χρονιάς είχαν σαν έμπνευση ανθρώπινες φιγούρες, όπως τις μαριονέτες. Συνεχίζοντας στο φυτικό και ζωικό περιβάλλον με την ποικιλομορφία του αποτυπωμένη πάνω στα κεραμικά μας έργα, ταξιδέψαμε στα παιχνίδια της αρχαιότητας και δημιουργήσαμε τις κούκλες. Διερευνώντας τις καλλιτεχνικές μας ανησυχίες, φιλοτεχνήσαμε μορφές πάνω σε πλάκες πηλού, αγγίζοντας λίγο την τεχνική της μικρογλυπτικής..

Επίσης ζωγραφίσαμε με αφορμή τη δουλειά του Μοντριάν, του Μιρό και του Ματίς, με κολάζ-τεχνικές με μπατονέτες και πινέλα.

Στα παιδικά τμήματα, επιδιώχτηκε  η ανάπτυξη καλλιτεχνικών εμπειριών,  και πραγματοποιήθηκαν έργα  κολάζ και μολύβι σε ασπρόμαυρο σχέδιο. Μελετήσαμε καλλιτέχνες με προβολές – παρουσιάσεις δουλέψαμε με αφορμή το έργο τους ενώ τα μαθήματα επεκτάθηκαν στην χαρακτικής και ειδικά στις μονοτυπίες και ελεύθερο σχέδιο με μολύβι από  συνθέσεις.

Στο τμήμα των εφήβων( προπαρασκευαστικό) διδάχτηκαν οι κανόνες  σχεδίου κυρίως πάνω σε αρχαιοελληνικά αγάλματα αλλά και χρωματοτονική ανάλυση   σε συνθέσεις  εκ του φυσικού χρησιμοποιώντας υλικά όπως κάρβουνο, μολύβι, παστέλ και ακρυλικά χρώματα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο μέγεθος και τις αναλογίες του απεικονιζόμενου θέματος σύμφωνα  στο πόνεμα των εξετάσεων των Ανωτάτων Σχολών Καλλών Τεχνών.

Στο τμήμα Ζωγραφικής Ενηλίκων φέτος διδάχτηκαν: Θεωρεία της συμπεριφοράς των χρωμάτων και του χρωματικού κύκλου, χρήση θερμών  ψυχρών χρωματοτονική ανάλυση, κιαροσκούρο  σύνθεση, αφαίρεση, πρακτική προσέγγιση ιμπρεσιονισμού και εξπρεσιονισμού, νεκρή φύση,  τοπίο, μοντέλο, αυτοπροσωπογραφία. Έγιναν αναφορές σε Έλληνες και διεθνείς καλλιτέχνες και θεματικές ασκήσεις. Στο μάθημα αν και ομαδικό κάθε σπουδαστής είχε ιδιαίτερη καθοδήγηση ανάλογα με τις προσωπικές του ανάγκες.

Στο τμήμα ενηλίκων Κεραμικής ακολουθώντας τις αναζητήσεις και τις δυνατότητες κάθε σπουδαστή δημιουργήθηκαν κεραμικά  εμπνευσμένες από τη φύση και την ιστορία της Κεραμικής. Ακολουθήθηκαν πολλές διαφορετικές τεχνικές  και κυρίως την ιαπωνική τεχνική του Ρακού. Στο τμήμα της Αγιογραφίας ασχοληθήκαμε  φέτος με το αντίγραφο βυζαντινής  φορητής εικόνας.

Στο εργαστήριο της χαρακτικής πραγματοποιήθηκαν έργα που άπτονται στην ευρύτερη έννοια της έντυπης τέχνης. Συγκεκριμένα χρησιμοποιήθηκαν οι τεχνικές της ξυλογραφίας, έγχρωμη ξυλογραφία με την τεχνική της αφαιρούμενης μήτρας, ξηρή χάραξη, μονοτυπία, κολαγραφία.

«ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΝΤΑΣ» Εικαστικο Εργαστηρίο της «Φάρις»

Στην έκθεση  συμμετέχουν οι μαθητές:

Αγγελάκος  Γιώργος

Αλεξανδρόπουλος  Γιώργος

Αλεξοπούλου  Μαρία

Αντώναρου  Καίτη

Αντωνόπουλος  Αντώνης

Απέργη  Αγγελική

Ασημάκου  Αριστέα

Βαβαρούτσος  Βασίλης

Βασιλακόπουλος  Κων/νος

Βασιλόπουλος  Παν/της

Βεργινάδης Βασίλης

Βλαχοδημητρόπουλος  Βασίλης

Βλάχου  Ευγενία

Βλάχου  Πόλυ

Γαρουφαλή  Αθανασία

Γάτση Μαριλένα

Γεωργακόπουλος  Μάξιμος

Γεωργακόπουλος Χρήστος

Γεωργιλοπούλου  Αθανασία

Γιαννακοπούλου Ευαγγελία

Γιαννόπουλος  Αλέξανδρος

Γιαννουλάκη  Μαρία

Γλιάτα  Σταυρίνα

Γουρνάκης  Γιώργος

Γρουσουζάκου  Ασπασία

Γρουσουζάκου  Ηλιάννα

Δαβίλλας Γιώργος

Δαλιάνη Χριστίνα

Δημητροπούλου  Βασιλική

Διαμαντή Καλλιόπη

Διαμαντίδης  Στέφανος

Δικαιουλάκος  Αντώνης

Δουμουλάκη Μάρθα

Δρακονταειδή Κυριακούλα

Ηλιόπουλος  Πάνος

Θεόκα  Παρασκευή

Θεοχάρη  Ελένη

Θεοχάρη  Μαρία

Καλαρίτη  Παν/τα

Καλέκα  Χριστίνα

Καναλουπίτης  Γιώργος

Καναλουπίτης  Ιωάννης

Καπερνοπούλου  Σταυρούλα

Καπινιάρη  Κατερίνα

Καπόγλη Καλλιόπη-Θάλεια

Καραγιαννίδης  Ανδρέας

Καραμπάτσος  Αλέξανδρος

Κάργα  Βέρα

Καρυδομάτης Στάθης

Κατσαμπάνη  Ιωάννα

Κάτσος  Γιάννης

Κάτσου  Ελένη

Κεράνης  Παν/της

Κλείδωνας  Οδυσσέας

Κοντοπούλου Σοφία

Κούκα  Αλεξάνδρα

Κουλουμπέρη  Χρυσάνθη

Κουρουκλίδη  Σοφία

Κουσούλη  Μαρία

Κούτρος  Νίκος

Κούτρου  Κατερίνα

Κρητικάκης  Παν/της

Κριτσέλης  Ζώης

Κωνσταντοπούλου Ζένια

Λάμπου  Χριστίνα

Λαφαζάνος  Λεωνίδας

Λίτσα  Αρετή

Λιτσάϊ Πέτρος- Παν/της

Μάλαμα  Μαρία-Ελένη

Μαλεύρη  Γεωργία

Μανωλιά  Αναστασία

Μαρινάκη  Μυρτώ

Μαρισέλ  Αμαλία

Μαρτίνου  Θεανώ

Μασουρίδη  Δήμητρα

Μαυρέα  Αναστασία

Μαυροειδή  Αννα

Μητροπούλου  Μαρία

Μήτρου  Έλενα

Μουζάκης  Γιώργος

Μούντανου-Ρόκα  Μυρτώ

Μουτεβελή  Αθανασία

Μουτεβελής-Αφάλης Γιώργος

Μουτζούρη Μαρία

Μπακή  Αθηνά

Μπακοπούλου  Ιφιγένεια

Μπαλοπούλου  Βασιλική

Μπεκάκος  Λάζαρος

Μπεκάκου  Ιφιγένεια

Μπιρλή  Μελίνα

Μπίτσικα  Εμμέλεια

Μπλόϋελ  Αναστασία

Μπουρίκα  Μαρία

Μπουρίκας Γιάννης

Μπράατ  Ανδρέας

Νικητόπουλος Πέτρος

Νικολετζέα  Λυδία

Νικολοπούλου Έλενα

Παναγιωτόπουλος  Κων/νος

Παναγοπούλου  Άννα

Πανιόνι  Ανίτα

Πανιόνι  Μάρτα

Παντελοπούλου Ελένη

Παπαβασιλοπούλου Δανάη

Παπαδημητρίου  Μάριος

Παπαδημητρίου Ευαγγελία

Παπαδόδημα  Βασιλική

Παπαδόδημας  Παν/της

Παπαδοπούλου  Δέσποινα

Παπαθωμοπούλου Λήδα

Παπαμακάριος  Αντώνης

Παπαχρήστου  Άννα

Παπουτσάκη Αθανασία

Πάστρας  Ραφαήλ

Πατριαρχέα  Μαρία

Πλεμμένου  Λεωνιδία

Πουλάκου  Μαρία

Ρουμελιώτης  Διονύσης

Ρούσσης  Γιώργος

Σαμπαζιώτης  Σταύρος

Σαπάκος  Γιώργος

Σαπάκου  Ξανθή

Σαραντόπουλος  Μαρίνος

Σαραντοπούλου  Ιωάννα

Σαρρή  Αγγελική

Σδράκα  Μιχαέλα

Σερέντα Ιβάν

Σισμανίδης Βασίλης

Σκαφιδά  Αστερία

Σκούλικας  Βασίλειος

Σκούφης  Δημήτρης

Σολωμού  Μαρία

Σουγλέρη  Ελέσα

Σπανός Μιχαήλ

Σπίνος  Σταύρος

Σπυροπούλου  Αναστασία

Σπυροπούλου Μαρία-Βασιλική

Σταθόπουλος  Κων/νος

Σταυροπούλου Κων/να

Σφήκα  Μαριλού

Σφήκα  Σπυριδούλα

Τζαλίλη  Ιωάννα

Τζελέπης  Κων/νος

Φιάκα  Πηνελόπη

Φράγκος  Παν/της – Αθανάσιος

Φωτεινάκης  Γιώργος

Χαιρέτη   Μαρία

Χατζηκυριάκος  Βασίλης

Χατζηκυριάκου  Παν/τα

Χωραϊτης  Βασίλης

Ψυγογιόπουλος  Σαράντος

Gorman Tali

Εγκαίνια: 3 Ιουλίου 2020 και ώρα 20.30

Διάρκεια: 3/7 έως και 31/8

Ωράριο: Κυριακή έως Δευτέρα  10.00 έως 13.00 και  19.00 έως 22.00

Εικαστικό Εργαστήρι, Ναυαρίνου 8,(παλιό γυμνάσιο παραλίας), Καλαμάτα

Τηλ. 2721028864, e-mail: box5@otenet.gr

Δειτε

Συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ