Connect with us
Επιμελητηρίο

Μεσσηνία

«ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» O Βασίλης Κοσμόπουλος παρουσίασε 14 νέους υποψήφιους

Ανέβηκε

στις

«ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» O Βασίλης Κοσμόπουλος παρουσίασε 14 νέους υποψήφιους 13
Κοινοποιησέ το

«ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» o Βασίλης Κοσμόπουλος παρουσίασε 14 νέους υποψήφιους

ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ του υποψηφίου δημάρχου Καλαμάτας, Βασίλη Κοσμόπουλου κατέληξαν και… επίσημα χθες, οι τρεις από τους έξι που είχαν αποχωρήσει από του συνδυασμό του Μανώλη Μάκαρη, παρά το γεγονός ότι στη συνέχεια, ύστερα από (περι)στροφή 360 μοιρών, ο ΣΥΡΙΖΑ, στήριξε και πάλι τον συγκεκριμένο υποψήφιο. Στάθης Γεωργακίλας, Στάθης Σταματόπουλος και Δημήτρης Φαββατάς, ανακοινώθηκαν και επίσημα χθες λοιπόν, τη στιγμή που νωρίς, οι δύο από τους υπολοίπους τρεις, με το αμιγώς αριστερό πρόσημο, Γιάννης Θεοφιλόπουλος και Σταμάτης Μπεχράκης, είχαν επιστρέψει στον Μανώλη Μάκαρη, πριν καν τη στήριξη του κόμματος. Η τρίτη της εξάδας, η γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό, Μαρία Βεργινάδη, πολύ πιθανόν μετά την τροπολογία Χαρίτση και την ποσόστωση των γυναικών, να είναι υποψήφια  βουλευτής, ενώ δεν έχει αποκλειστεί και το ενδεχόμενο να είναι υποψήφια στην Περιφέρεια με τον Γιώργο Δέδε, το οποίο μοιάζει να… απομακρύνεται.

«ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» O Βασίλης Κοσμόπουλος παρουσίασε 14 νέους υποψήφιους 14

Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
«Οι επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο στον τρόπο διοίκησης των Δήμων και η κοινωνία βρίσκεται μπροστά στην πρόκληση να αξιοποιήσει τα πλεονεκτήματα του νέου νόμου «Κλεισθένη» και να μην διολισθήσει στους κινδύνους που κρύβονται στην άλλη όψη του νομίσματος. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και πολύ έγκαιρα καταθέσαμε την επιθυμία μας να είμαστε και πάλι παρόντες στο νέο τοπίο της Αυτοδιοίκησης με έναν πολυσυλλεκτικό, ανεξάρτητο και αμιγώς αυτοδιοικητικό συνδυασμό. Όπως κάναμε πάντα, από την πρώτη στιγμή της εμφάνισης μας στα δημοτικά δρώμενα, είμαστε απόλυτα ειλικρινείς και διάφανοι στην επαφή μας με τους πολίτες.

Εκφράσαμε τον προβληματισμό μας για την επόμενη μέρα εξαιτίας των πολλών υποψηφιοτήτων, θεμιτών βέβαια καθόλα, που δημιουργούν όμως το ερώτημα αν θα προτιμηθούν οι αξιότεροι, από τους συγγενείς και φίλους», είπε χθες το απόγευμα στην παρουσίαση 14 ακόμη υποψηφίων του συνδυασμού του, ο Βασίλης Κοσμόπουλος, που μίλησε για την απλή αναλογική και την πρόθεσή του να συζητήσει με πολλούς συνυποηφίους του για την επόμενη μέρα. «Με το σκεπτικό ότι υπάρχουν πολλά κοινά σημεία στις προτάσεις αρκετών υποψηφίων και ότι το κίνητρο όλων είναι η ανιδιοτελής προσφορά στην πρόοδο του δήμου μας, προσπαθήσαμε με διαφάνεια να έρθουμε σε επαφή με άλλους συνδυασμούς και κινήσεις πολιτών για την διαμόρφωση προεκλογικών συγκλίσεων.

Είναι πεποίθηση μας, ότι οι προεκλογικές συγκλίσεις είναι πολύ πιο εύκολες και πολύ πιο στέρεες από τις μετεκλογικές, οι οποίες θα είναι απαραίτητες για να υπάρχουν αναπτυξιακές αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου. Το αποτέλεσμα αυτών των προσπαθειών σε σχέση με τους συνδυασμούς δεν ήταν θετικό, αλλά έχουμε την χαρά να σας ενημερώσουμε ότι συναντηθήκαμε με πολλούς συμπολίτες μας, που έχουν αφήσει το δικό τους αποτύπωμα στα αυτοδιοικητικα πράγματα του Δήμου μας και αρκετοί μάλιστα με ιδιαίτερα έντονο τρόπο.

Με κάποιους από αυτούς θα δώσουμε μαζί την όμορφη μάχη των εκλογών, αφού θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας «Καλαμάτα μπροστά». Κάποιοι άλλοι για τους δικούς τους, απόλυτα σεβαστούς λόγους, δεν θα είναι υποψήφιοι αλλά θα βοηθήσουν ποικιλοτρόπως την προσπάθεια μας για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα που θα δώσει την ευκαιρία στον συνδυασμό μας να είναι ο καταλύτης για τις εξελίξεις της επόμενης μέρας στο δήμο μας, ο οποίος  οφείλει να χαράξει μια νέα πορεία. Μερικοί μάλιστα με τη σημερινή τους παρουσία μας τιμούν ιδιαίτερα , μας συγκινούν με την εμπιστοσύνη που μας περιβάλλουν και γι’ αυτό τους ευχαριστώ πολύ», είπε με νόημα ο Βασίλης Κοσμόπουλος.

ΟΙ 14 ΝΕΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

 1. Αθανασοπούλου Κατερίνα (Ελεύθερη επαγγελματίας, Πτυχιούχος Διοίκησης και Οικονομίας , Διοίκησης Επιχειρήσεων,

Στελεχών Μάρκετινγκ,  Μέλος στο Τοπ. Συμβούλιο Καλαμάτας)

 1. Γεωργακίλας Ευστάθιος ( Γεωπόνος – Αγρότης)
 2. Δεικτάκης Ιωάννης (Επαγγελματίας Οδηγός)
 3. Ζόμας Πέτρος (Οικονομολόγος, Διερμηνέας – Μεταφραστής)
 4. Καμαρινοπούλου Αμαλία (Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός)
 5. Κλείδωνα – Τριανταφύλλου Χρυσούλα του ΠΑΝ. (Ιδιωτική Υπάλληλος)
 6. Κουτίβας Μιχάλης (Συνταξιούχος Υπάλληλος ΔΕΗ)
 7. Μπλέτσας Βασίλειος (Ιδιωτικός Υπάλληλος, Διπλ. Προπονητής Ποδοσφαίρου)
 8. Μουτσούλας Ηλίας (Ιδιωτικός Υπάλληλος, Απόφοιτος Τοπικής Αυτοδιοίκησης)
 9. Ραλλης Γιώργος (Αγρότης Οικολογικής Καλλιέργειας)
 10. Σταματόπουλος Ευστάθιος ( Δικηγόρος , Δημοτικός Σύμβουλος)
 11. Φαββατάς Δημήτριος (Δημόσιος Υπάλληλος, Δημοτικός Σύμβουλος, Πρόεδρος Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας)
 12. Φράγκος Αριστοτέλης ( Αντιπρόεδρος στην Ένωση Μεσσηνίων Συγγραφέων, Πολιτιστικός εκπρόσωπος για τη Μεσσηνία του Ομίλου για την UNESCO τεχνών, λόγου και επιστημών Ελλάδας)
 13. Χριστόπουλος Ιωάννης (Εκπαιδευτικός , Δημοτικός Σύμβουλος, Δ/ντης στο 10οΔημοτικό Σχολείο).

Γ. Αναγνωστοπούλου

«ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» O Βασίλης Κοσμόπουλος παρουσίασε 14 νέους υποψήφιους 15 «ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» O Βασίλης Κοσμόπουλος παρουσίασε 14 νέους υποψήφιους 16 «ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» O Βασίλης Κοσμόπουλος παρουσίασε 14 νέους υποψήφιους 17 «ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» O Βασίλης Κοσμόπουλος παρουσίασε 14 νέους υποψήφιους 18 «ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» O Βασίλης Κοσμόπουλος παρουσίασε 14 νέους υποψήφιους 19

https://pralina.gr/spourgitissesamikafemauroeidis
Κοινοποιησέ το
Advertisement

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

AddUrl.gr | Κατάλογος Ιστοσελίδων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ