Πέμπτη , 23 Ιανουαρίου 2020
69696879 660x330 - Ελληνική Δράση «ΟΧΙ στην μετατροπή της Ελλάδας σε απέραντο Hot Spot»

Ελληνική Δράση «ΟΧΙ στην μετατροπή της Ελλάδας σε απέραντο Hot Spot»

Sharing is caring!

Ελληνική Δράση «ΟΧΙ στην μετατροπή της Ελλάδας σε απέραντο Hot Spot»

Συνεχίζεται με γρήγορους ρυθμούς το σχέδιο  ισλαμοποίησης της χώρας μας. Το κράτος με την πολιτική εξουσία και τις διάφορες ΄΄ανθρωπιστικές΄΄  οργανώσεις διαχειρίζεται επικοινωνιακά έξυπνα την κατάσταση.

Η σημερινή κυβέρνηση όχι μόνο συνεχίζει την γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ αλλά οργανώνει με επιτυχία όλη την διαδικασία. Η γνωστή προπαγάνδα περί αλληλεγγύης προς τους ταλαιπωρημένους πρόσφυγες  δεν πείθει πια κανέναν παρά μόνο τους γνωστούς εθνομηδενιστές, γι’ αυτό και οι πολιτικάντηδες μας ζητούν ουσιαστικά να σηκώσουμε τα χέρια ψηλά και να αποδεχθούμε την μοίρα μας διότι η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη.

Οι ροές των ισλαμοεποίκων καταφθάνουν καθημερινά κατά εκατοντάδες από τις ακτές της Μικράς Ασίας στα νησιά του Αιγαίου και με  τα σύνορα του Έβρου ουσιαστικά να μην υπάρχουν. Οι απελάσεις είναι μηδενικές, το μόνο μέτρο που λαμβάνεται είναι η προσωρινή  “αποσυμφόρηση των νησιών” με την μεταφορά δεκάδων χιλιάδων εποίκων στην ενδοχώρα και μετά η δημιουργία νέων “δομών φιλοξενίας”  σε κάθε πόλη ακόμη και σε μικρά χωριά.

Για την φιλοξενία τους <<ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ>> από τον ΟΗΕ και την Ε.Ε. μέσω του “Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης” και φυσικά να μην ξεχνάμε και τα αμειβόμενα στελέχη των Μ.Κ.Ο. που πληρώνονται εξαγοράζοντας  συνειδήσεις, τρομοκρατώντας  τις τοπικές κοινωνίες ώστε να προλάβουν  πιθανές  εκδηλώσεις αντίστασης από τον απλό λαό.

Καλούμε τους συνδημότες μας και τον Μεσσηνιακό λαό :

  1. Nα μην συμμετέχει στο λαθρεμπόριο ανθρώπινων ψυχών, να αντισταθεί στα αφεντικά της παγκοσμιοποίησης και στην μετατροπή της χώρας μας σε απέραντο hotspot και
  2. Απαιτούμε την άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών και την άμεση φύλαξη των συνόρων μας.

Στα χρόνια της κρίσης που διανύουμε ακόμα και σήμερα, ουδείς  ενδιαφέρθηκε για την επιβίωση του ελληνικού λαού και  δεν μας βοήθησε  κανείς .  Ήρθε η ώρα να μιλήσει ο λαός.

Το μοντέλο της πολυπολιτισμικής κοινωνίας απέτυχε – Δεν θα γίνουμε πειραματόζωα κανενός. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες.

 

ΧΑΣΑΠΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ‘’ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ’’

 

Ελληνική Δράση «ΟΧΙ στην μετατροπή της Ελλάδας σε απέραντο Hot Spot»

ilias poulis home - Ελληνική Δράση «ΟΧΙ στην μετατροπή της Ελλάδας σε απέραντο Hot Spot» oinomessinia - Ελληνική Δράση «ΟΧΙ στην μετατροπή της Ελλάδας σε απέραντο Hot Spot» 24173577 212881032587180 6080907507292582957 o - Ελληνική Δράση «ΟΧΙ στην μετατροπή της Ελλάδας σε απέραντο Hot Spot» niniosbanner 1 - Ελληνική Δράση «ΟΧΙ στην μετατροπή της Ελλάδας σε απέραντο Hot Spot» MYLO Indian Palace Restaurant - Ελληνική Δράση «ΟΧΙ στην μετατροπή της Ελλάδας σε απέραντο Hot Spot» perrotis - Ελληνική Δράση «ΟΧΙ στην μετατροπή της Ελλάδας σε απέραντο Hot Spot» mavreas1anigif - Ελληνική Δράση «ΟΧΙ στην μετατροπή της Ελλάδας σε απέραντο Hot Spot» krystalkyriakoanigif - Ελληνική Δράση «ΟΧΙ στην μετατροπή της Ελλάδας σε απέραντο Hot Spot» YPODIMATA - Ελληνική Δράση «ΟΧΙ στην μετατροπή της Ελλάδας σε απέραντο Hot Spot»

Δες και αυτό

DSC04086 660x330 1 310x165 - Μια άλλη ανάγνωση του εκλογικού αποτελέσματος και της λειτουργίας του Δήμου Καλαμάτας

Μια άλλη ανάγνωση του εκλογικού αποτελέσματος και της λειτουργίας του Δήμου Καλαμάτας

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΖήτημα οπτικής ή επιβίωσης; «Ο τρόπος με τον οποίο κατανοεί κανείς το …

shares