Connect with us

Εκλογές Μεσσηνία

Η Ελληνική Δράση με τη Μαρία Οικονομάκου γιατί… αν και γυναίκα, «φοράει παντελόνια»

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Η Ελληνική Δράση με τη Μαρία Οικονομάκου γιατί... αν και γυναίκα, «φοράει  παντελόνια» 1
Κοινοποιησέ το

Γιώργος Δημητρούλιας

Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής της «Ελληνικής Δράσης για τον Δήμο Καλαμάτας»

 

«Όσο πιο ψηλά πετάμε, τόσο πιο μικροί φαινόμαστε σ’ αυτούς που δεν μπορούν να πετάξουν»

Φρειδερίκος Νίτσε

Την περασμένη Παρασκευή 8 Μαρτίου που γιόρταζε το ωραίο φύλο, οι γυναίκες, αυτήν την όμορφη ημέρα αποφασίσαμε αφενός να παρουσιάσουμε τους ξένους καλεσμένους μας και αφετέρου να πούμε κάποια πράγματα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση επειδή όλοι εσχάτως ασχολούνται με αυτό το ζήτημα. Άρχιζε και το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Καρναβαλιού που πάει ταιριαστά με τα πολιτικά καρναβάλια που εκτυλίσσονται εφέτος στην πόλη της Καλαμάτας.

Ένα βιβλίο «Για την Ελευθερία των Εθνών» και ένα εργαστήρι ιδεών.

Η Ελληνική Δράση, στην οποία συμμετέχω ενεργά και την εκπροσωπώ μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης, έχει συγκεκριμένες αξίες και αρχές που προκύπτουν από την Πατρίδα, τα Εθνικά Ιδανικά και την Ελληνορθόδοξη Πίστη και βάσει αυτών αντιστέκεται στον εθνομηδενισμό και την Παγκοσμιοποίηση με ποικίλες πολιτικές ενέργειες όλο το χρόνο και όχι μόνο  μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Εκτός από την ανάδειξη των Εθνικών ιδεών και της ιδιαίτερης τοπικής μας ταυτότητας, η Ελληνική Δράση συμμετέχει ενεργά στα Ευρωπαϊκά ζητήματα αφού εκπροσωπείται η Πατρίδα μας από τον υπογράφοντα στην εθνικιστική δεξαμενή σκέψης «Europa Terra Nostra» που έχει δημιουργήσει η ευρωπαϊκή ομάδα «Alliance for Peace and Freedom» η οποία είναι αναγνωρισμένη από το ευρωκοινοβούλιο. Την προηγούμενη εβδομάδα παρουσίασε το βιβλίο του ευρωβουλευτή Udo Voigt με τίτλο «Για την Ελευθερία των Εθνών» στο οποίο περιγράφεται ο αγώνας των Ευρωπαίων εθνικιστών που εκπροσωπούν τα Έθνη τους κόντρα στις ελίτ των Βρυξελλών που θέλουν να φτιάξουν μια Ευρώπη στα πρότυπα της πολυπολιτισμικής κοινωνίας. Την επόμενη ημέρα εδόθη συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο της Καλαμάτας παρουσία του ευρωβουλευτή Udo Voigt  και του προέδρου του ιδρύματος «Europa Terra Nostra» Dan Erikson από την Σουηδία το οποίο συνεδρίασε με όλα τα μέλη του την επομένη σε κεντρική αίθουσα της Καλαμάτας.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση, το άτομο και η Κοινότητα.

Επίσης οι εκδόσεις μας περιλαμβάνουν πλήθος βιβλίων πάντα σύμφωνα με τα πεδία που μας απασχολούν και φυσικά ένας τομέας που μας απασχολεί είναι η Τοπική Αυτοδιοίκηση γιατί αφενός είναι αντίθετη με τον υδροκεφαλισμό της Αθήνας και αφετέρου γιατί ο Ελληνισμός επιβίωσε όταν δεν υπήρχε ελληνικό κράτος τουλάχιστον εξακόσια χρόνια μέσα σε κοινότητες που κάθε μία είχε τις ιδιαίτερες τοπικές παραδόσεις και έθιμα. Έτσι μπορεί να διαμορφωθεί ένα πατριωτικό  κίνημα από τα κάτω και να αλλάξει αυτόν τον Αθηνοκεντρισμό που επικρατεί και διαμορφώνει το πολιτικό παιχνίδι σύμφωνα με τα συμφέροντα των Ελίτ αδιαφορώντας για τον λαό.

Τι είναι αυτό που μας διαχωρίζει από όλες τις άλλες πολιτικές ιδεολογίες; Αν δεν το έχετε καταλάβει ακόμα είναι γιατί το Γένος μας χαρακτηρίζεται από ατομικισμό σε παροξυσμό. Αυτό που μας διαχωρίζει από του άλλους είναι η ομαδικότητα έναντι του ατομισμού. Η υπεροχή της Κοινότητας έναντι του ατόμου. Ο Αριστοτέλης μας λέει ότι όποιος ζει μόνος του θα πρέπει να είναι θεός ή κτήνος. Η Ελληνική Δράση αγωνίζεται με αυτόν τον γνώμονα, συλλογικά, παίρνοντας κατά περίπτωση ποικίλες μορφές και αυτό το πραγματοποιεί περισσότερο από τρεις δεκαετίες στην πόλη της Καλαμάτας.

Απέναντι στο πολιτικό καραγκιοζιλίκι.

Η «Ελληνική Δράση για τον Δήμο Καλαμάτας» στα τεσσέραμιση περίπου χρόνια της παρουσίας της στο δημοτικό συμβούλιο της Καλαμάτας εξέτασε όλα τα μεγάλα ζητήματα του Δήμου και πρότεινε λύσεις. Είναι καιρός να εφαρμοστούν και γι’ αυτόν τον λόγο θα επιδιώξουμε, όπως δηλώσαμε στην συνέντευξη τύπου, όχι μόνο να είμαστε πολιτικά παρόντες αλλά και να δημιουργήσουμε τις απαραίτητες προϋποθέσεις γι’ αυτό.

Η Ελληνική Δράση δεν μπορεί να συνταχθεί και να συμμαχήσει με τους εθνομηδενιστές της χαβιαροαριστεράς με τα πολιτικά τους super market, ούτε με τις μούμιες του αμερικανοκίνητου μπολσεβικισμού αλλά και ούτε με τους συνεχιστές της πολιτικής του Λουδοβίκου κυρίου Νίκα δηλαδή των φιλελεύτ ομοϊδεατών του μεγαλοκαρχαρία Σόρος. Τους υπολοίπους υποψηφίους δεν θα μπω καν  στον κόπο να τους αναφέρω, τους μόνους που σκέφτομαι είναι τους ταλαίπωρους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους που έχουν αυτοί, που θα τρέχουν να μαζέψουν σταυρούς προκειμένου το πολιτικό αφεντικό τους, δηλαδή ο επικεφαλής, να γίνει δημοτικός σύμβουλος και να αρχίσει τα παζάρια με τον επόμενο δήμαρχο.

Ξεκινάμε στον Δήμο Καλαμάτας!

Μετά λοιπόν από μπόλικη σκέψη αποφασίσαμε ότι πρέπει να συνταχθούμε με τον συνδυασμό της κυρίας Μαρίας Οικονομάκου «Καλαμάτα Ξεκινάμε» γιατί όχι μόνο έχει τις περισσότερες πιθανότητες να πλειοψηφήσει, αλλά και γιατί, αν και γυναίκα, φοράει  παντελόνια, γιατί ήταν η μοναδική σύμβουλος της συμπολίτευσης που όρθωσε πολιτικό ανάστημα στην παντοκρατορία του Λουδοβίκου κυρίου Νίκα μέσα στο δημοτικό συμβούλιο. Έχει πυγμή και θέληση, αποδεδειγμένα έχει βοηθήσει τους συνδημότες μας που βρίσκονται σε ανάγκη και δεν έχει ανάγκη να εισοδεύσει από το δημοτικό ταμείο.

Τώρα αν κάποιοι είδαν οράματα ότι θα λάβω μέρος σε αυτό το πολιτικό καραγκιοζιλίκι σαν ένας ακόμη υποψήφιος σωτήρας ευτυχώς που υπάρχει το διαδίκτυο με στιγμιότυπα της συνέντευξης τύπου που δείχνει το αντίθετο.


Κοινοποιησέ το

Εκλογές Μεσσηνία

Στα Φιλιατρά οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Στα Φιλιατρά οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας 10
Κοινοποιησέ το

Περιοδεία στα Φιλιατρά πραγματοποίησαν την Πέμπτη 27 Ιουνίου, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας Γιούλα Ζαχαροπούλου, Παναγιώτα Κοζομπόλη, Πέτρος Κωνσταντινέας και Νίκος Πατσαρίνος, συνοδευόμενοι από τοπικά στελέχη.

Η υποδοχή του κόσμου ήταν θερμή, με κεντρικό θέμα συζήτησης, την πρόσφατη απόφαση της Κυβέρνησης για την κατασκευή των δικτύων άρδευσης του φιλιατρινού φράγματος  στο Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη 2014-2020». Ένα έργο πνοής για τον αγροτικό κόσμο της Τριφυλίας και την ανάπτυξη της περιοχής, που οι προηγούμενες κυβερνήσεις άφησαν ημιτελές, καθώς δεν προέβλεψαν εξαρχής στην μελέτη, την κατασκευή και των δικτύων στο φράγμα.

Τελευταίος σταθμός, η Μαραθόπολη, με ακόμα ένα χαρμόσυνο νέο για την περιοχή, καθώς δημοσιεύθηκε εχθές η απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για την ένταξη του αλιευτικού καταφυγίου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αλιεία και Θάλασσα 2014-2020». Το λιμάνι επιτέλους γίνεται λειτουργικό για τους αλιείς.

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Εκλογές Μεσσηνία

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Επιτακτική ανάγκη η μείωση των φόρων για να πάρει “ανάσα” η αγορά»

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Επιτακτική ανάγκη η μείωση των φόρων για να πάρει “ανάσα” η αγορά» 11
Κοινοποιησέ το

Τα εμπορικά καταστήματα της Μεσσήνης επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μίλτος Χρυσομάλλης

Ένα προς ένα, όλα τα εμπορικά καταστήματα της Μεσσήνης επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου ο Μίλτος Χρυσομάλλης. Ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας διαπίστωσε και ο ίδιος το «πάγωμα» της αγοράς αφού ελάχιστοι ήταν αυτοί που κυκλοφορούσαν στο εμπορικό κέντρο της Μεσσήνης.

Συνομιλώντας με εμπόρους και καταστηματάρχες συμφώνησαν πως η δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη, για άμεση μείωση της φορολογίας αποτελεί «μονόδρομο» για να μείνουν περισσότερα χρήματα στην «τσέπη» των καταναλωτών και να αρχίσει να κινείται η αγορά.

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Επιτακτική ανάγκη η μείωση των φόρων για να πάρει “ανάσα” η αγορά» 12


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Εκλογές Μεσσηνία

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας»

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 13
Κοινοποιησέ το

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας και την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Μίλτος Χρυσομάλλης.

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 14Συναντήθηκε με τους διοικητές Δημήτρη Γεωργανά στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και Παναγιώτη Πούπουζα στην Αστυνομική διεύθυνση καθώς και με το ανθρώπινο δυναμικό οι οποίοι αποτελούν την «ψυχή» των Σωμάτων Ασφαλείας.

Η πλήρης ετοιμότητα, καθώς βρισκόμαστε ήδη στην αντιπυρική περίοδο ήταν το κύριο αντικείμενο συζήτησης στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, με το Μίλτο Χρυσομάλλη να εύχεται στους πυροσβέστες , να «κυλήσει» ομαλά χωρίς απρόοπτα.

Η παραβατικότητα ειδικά στην περιφέρεια του Νομού, ο νόμος του ΣΥΡΙΖΑ που αποφυλακίζει εγκληματίες αλλά και η υποστελέχωση και οι ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό ήταν τα κύρια θέματα που συζητήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση.

Ο κ. Χρυσομάλλης τόνισε ο απαράδεκτος νέος ποινικός κώδικας , με τον οποίο οι επικίνδυνοι κακοποιοί που συλλαμβάνονται από την ΕΛ.ΑΣ. αφήνονται ελεύθεροι , πρόκειται να αλλάξει άμεσα.

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 15

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 16


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ