Πέμπτη , Νοέμβριος 21 2019
Προϊόντα με Καλαματιανή υπογραφή!!!
Προϊόντα με Καλαματιανή υπογραφή!!!

Προϊόντα με Καλαματιανή υπογραφή!!!

Sharing is caring!

Προϊόντα με Καλαματιανή υπογραφή!!!

Προϊόντα με… υπογραφή, που αναδεικνύουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της περιοχής μας, τρόφιμα που «κουβαλούν» ιστορία και αρώματα του τόπου μας!

Η Καλαμάτα των Γεύσεων σας τα παρουσιάζει και σας καλεί να τα γνωρίσετε!

ΟΙΝΟΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΝΙΝΙΟΣ

Προϊόντα με Καλαματιανή υπογραφή!!!Με αγάπη και μεράκι για το κρασί η οικογενειακή επιχείρηση Νινιός δραστηριοποιείται στο χώρο  οινοποιίας από το 1991. Καλλιεργεί τους δικούς της αμπελώνες, αλλά έχει συνεργασία  και με άλλους παραγωγούς  δημιουργώντας εκλεκτές ποικιλίες. Η παραγωγή γίνεται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις με όλες τις πιστοποιήσεις  που εξασφαλίζουν εγγυημένη  ποιότητα στο τελικό αποτέλεσμα.

Πώληση χονδρική – λιανική.

Άμμος Μεσσηνίας. Τηλ: 27210.50065

 

ΤΑΫΓΕΤΟΣ

Προϊόντα με Καλαματιανή υπογραφή!!!Η γνώση της παράδοσης και η πείρα της οικογένειας στην παρασκευή  ζυμαρικών, αποτελούν εγγύηση για όλα τα προϊόντα. Η άριστη ποιότητα πρώτων υλών, είναι το βασικό συστατικό της επιτυχίας.  Καλαματιανά λαλάγγια, λαδάκια και εξαιρετικές δίπλες που συνοδεύουν σχεδόν κάθε μας εκδήλωση είναι μερικά μόνο από τα προϊόντα ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών ζυμαρικών, που έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε.

Πώληση  χονδρική – Λιανική

Σταδίου 82 – Καλαμάτα.Τηλ: 27210.26179

 

ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ

Προϊόντα με Καλαματιανή υπογραφή!!!Το όνομα ‘’Παπαθεοδώρου’’ είναι συνυφασμένο  με την υψηλή ποιότητα στην επεξεργασία ξηρών καρπών. Με προϊόντα που παράγονται στη Μεσσηνία (αραχίδα)  και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, η γκάμα των επιλογών περιλαμβάνει επίσης αποξηραμένα φρούτα, υπερτροφές και το μοναδικό φυστικοβούτυρο το οποίο είναι 100% φυσικό και συμπληρώνει υγιεινά τη διατροφή μας.

Πώληση χονδρική  – λιανική.

Κεντρικό κατάστημα : Αριστομένους 75 Καλαμάτα

Εργαστήριο: Ηρώων Πολυτεχνείου 139 – Καλαμάτα Τηλ:27210.23270

 

ΠΟΛΥΦΗΜΟΣ

Προϊόντα με Καλαματιανή υπογραφή!!!Από το 1930 η εταιρεία Μιλτιάδης Ηλ. Πετρόπουλος & Σια Ο.Ε., παράγει τυροκομικά προϊόντα πρώτης ποιότητας. Ως πρώτη ύλη χρησιμοποιείται πάντα νωπό, μεσσηνιακό, αιγοπρόβειο γάλα. Σήμερα η τέταρτη γενιά της οικογένειας μετά την μακρόχρονη εμπειρία και την  απαραίτητη πλέον τεχνογνωσία εγγυάται την ποιότητα και την ασφάλεια σε όλα τα προϊόντα, που έχουν διακριθεί σε διεθνείς και εγχώριους διαγωνισμούς.

Πώληση χονδρική – λιανική.

Μακεδονίας 9   Καλαμάτα . Τηλ: 27210.96828

Κεντρική Αγορά Καλαμάτας : Δ 11 – τηλ : 27210.28741  ^  6986.282.983

 

ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΜΑΝΗΣ

Προϊόντα με Καλαματιανή υπογραφή!!!Κρατώντας τις συνταγές της Μάνης  όπως μαρτυράει και το όνομα της επιχείρησης, παρασκευάζει φρέσκα παραδοσιακά ζυμαρικά σε μεγάλη ποικιλία: Ξινός τραχανάς, χυλοπίτες με πρόβειο γάλα και φρέσκα αυγά, ζυμαρικά με φρέσκα λαχανικά κ.α.

Ακόμη μπορείτε με δικά σας υλικά να κάνετε την  παραγγελία σας  και να φτιάξετε τα ζυμαρικά που σας αρέσουν.

Πώληση χονδρική λιανική. 

Αθηνών 84 – Καλαμάτα. Τηλ:  27210.20470

 

Προϊόντα με Καλαματιανή υπογραφή!!!

Προϊόντα με Καλαματιανή υπογραφή!!!

Δες και αυτό

Προϊόντα με Καλαματιανή υπογραφή!!!

Η Καρναβαλική Σύγκλητος για το Καλαματιανό Καρναβάλι 2020

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΗ Καρναβαλική Σύγκλητος για το Καλαματιανό Καρναβάλι 2020 Σήμερα στις 18:00 στο …

shares