Connect with us
Επιμελητηρίο

Ειδησεις απο Καλαματα

ΚΑΛΑΜΑΤΑ_ΜΕΤΑ: 41 νέες υποψηφιότητες με τον Βασίλη Τζαμουράνη

Ανέβηκε

στις

ΚΑΛΑΜΑΤΑ_ΜΕΤΑ: 41 νέες υποψηφιότητες με τον Βασίλη Τζαμουράνη 1
Κοινοποιησέ το

Τον γνωστό επιχειρηματία Νίκο Παπαθεοδώρου από το χώρο της Μεταποίησης – Επεξεργασίας Ξηρών Καρπών, τον πολιτικό μηχανικό Βασίλη Μαμμέα με πολυετή εμπειρία σχεδιασμού και διοίκησης Ενεργειακών & Συγκοινωνιακών Έργων Υψηλής Τεχνολογίας, τον Σωτήρη Μανωλέα – στέλεχος του ιδιωτικού τομέα αλλά γνωστό και από το χώρο του Αθλητισμού και του Μπάσκετ, καθώς επίσης τον εκπαιδευτικό και εθελοντή Χρήστο Κότση, ανακοίνωσε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Τζαμουράνης ως υποψήφιους για το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας.

 

Ο επικεφαλής του συνδυασμού ΚΑΛΑΜΑΤΑ_ΜΕΤΑ ανακοίνωσε επίσης 37 υποψήφιους συμβούλους για τις Κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας – μεταξύ των οποίων: ο πρώην κοινοτικός και δημοτικός σύμβουλος Αθ. Μπρούμας από τον Άρι, ο πρ. αντιδήμαρχος και πρόεδρος Άριος Ι. Νάσιος, ο πρόεδρος της Κοινότητας Αντικαλάμου Δημ. Βεργόπουλος με τα μέλη Αθ. Μανωλοπούλου και Π. Χελά, ο πρ. πρόεδρος της Άνθειας Δημ. Φλέσσας, ο πρόεδρος των Διατελεσάντων Προέδρων Κοινοτήτων Ν. Μεσσηνίας Κων. Πουλόπουλος από την Άμφεια, ο εμπειρογνώμονας τροχαίων ατυχημάτων Γ. Μπούρας από την Ασπροπουλιά, ο αντιπρόεδρος Εκπαιδευτικών Α/βάθμιας και αιρετός στο ΠΥΣΠΕ Περ. Κορομηλάς από τον Άγριλο, ο πρ. πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας Ι. Σταματόπουλος και ο αιρετός Στ. Μανδηλάρης από τη Μικρομάνη, και πολλοί ακόμη ενεργοί πολίτες από κάθε επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο.

 

Αναλυτικά, οι 41 νέες υποψηφιότητες του συνδυασμού Τζαμουράνη έχουν ως εξής:

 

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

 1. Κότσης Χρήστος του Βασιλείου. Έχει σπουδάσει Αγγλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εργάζεται στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης ενώ προσφέρει τις υπηρεσίες του και σε άλλες εργασίες. Ασχολείται με τον εθελοντισμό.
 2. Μανωλέας Σωτήρης του Παναγιώτη. Υπεύθυνος Πωλήσεων σε εταιρία Logistics που δραστηριοποιείται σε όλη την Πελοπόννησο. Είναι προπονητής Μπάσκετ, πρώην διαιτητής αγώνων Μπάσκετ και παρουσιαστής αθλητικών εκπομπών σε τοπικά ΜΜΕ.
 3. Μαμμέας Βασίλειος του Γεωργίου. Πολιτικός Μηχανικός, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Καρλσρούης Γερμανίας. Ασχολήθηκε στη Γερμανία για αρκετά χρόνια με την κατασκευή νέων σιδηροδρομικών γραμμών υψηλών ταχυτήτων. Διατέλεσε διευθυντής του Ενεργειακού Κέντρου Περιφέρειας Πελοποννήσου με έδρα την Καλαμάτα, για την εφαρμογή ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Διετέλεσε Project Manager της εταιρίας ΤΡΑΜ ΑΕ για την υλοποίηση συστήματος ΤΡΑΜ στην Αθήνα. Από το 2005 ελεύθερος επαγγελματίας, με κύριο αντικείμενο την κατασκευή δημοσίων έργων – όπως Γέφυρες, Σήραγγες (tunnel), συστήματα Τραμ και νέες γραμμές Σιδηροδρόμων υψηλών ταχυτήτων. Είναι παντρεμένος και έχει 1 παιδί.
 4. Παπαθεοδώρου Νικόλαος του Δημητρίου. Επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στο Χονδρικό Εμπόριο Επεξεργασίας – Μεταποίησης Ξηρών Καρπών. Διατηρεί επιχείρηση στην οποία απασχολούνται 15 άτομα. Είναι παντρεμένος και έχει 3 παιδιά.

 

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΛΑΓΟΝΙΑΣ

 1. Σκαφιδάς Παναγιώτης του Γεωργίου. Διατηρεί οικογενειακή επιχείρηση Εστίασης στην Αλαγονία. Είναι παντρεμένος και πατέρας 3 παιδιών.

 

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΚΑΛΑΜΟΥ

 1. Βεργόπουλος Δημήτριος του Παναγιώτη. Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Αντικαλάμου. Συνταξιούχος στρατιωτικός της Πολεμικής Αεροπορίας. Είναι παντρεμένος και πατέρας 3 παιδιών.
 2. Μανωλοπούλου Αθανασία του Παναγιώτη. Μέλος της Τοπικής Κοινότητας Αντικαλάμου. Εργάστηκε για χρόνια στον ιδιωτικό τομέα. Είναι παντρεμένη και έχει 3 παιδιά.
 3. Χελά Παναγιώτα του Δημοσθένη. Μέλος της Τοπικής Κοινότητας Αντικαλάμου. Συνταξιούχος ιδιωτική υπάλληλος. Μέλος του Δ.Σ. Πολιτιστικού Συλλόγου Αντικαλάμου «Αγ. Μαρίνα». Είναι παντρεμένη και μητέρα 3 παιδιών.

 

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΣΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣ

 1. Λαγανάκος Ιωάννης του Νικολάου. Ελεύθερος Επαγγελματίας – απόφοιτος επαγγελματικού λυκείου με ειδίκευση στα Δομικά Έργα. Είναι παντρεμένος με τη Σταυρούλα Μαμτζούνη και έχει 1 κόρη.

 

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ

 1. Καπετανέας Σωτήριος του Σοφοκλή. Πρώην Τοπικός Σύμβουλος Κοινότητας Ελαιοχωρίου. Αγρότης. Πατέρας 4 παιδιών.

 

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΕΪΚΩΝ

 1. Βρυώνης Αναστάσιος του Γεωργίου.
 2. Ηλιόπουλος Αθανάσιος. Τεχνολόγος Μηχανολόγος Μηχανικός. Εργάστηκε για πολλά έτη στην ΔΕΗ, στο ορυχείο της Μεγαλόπολης. Σήμερα είναι συνταξιούχος.
 3. Λαγωνικάκου Ναυσικά.
 4. Τσαούση Ευσταθία του Κωνσταντίνου.

 

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ

 1. Τσόλκα Βασιλική του Παναγιώτη. Ιδιωτική Υπάλληλος. Αργυροχρυσοχόος, καθώς και πτηνοτρόφος.
 2. Τσούκαλης Βασίλειος του Σταύρου. Οικοδόμος.

 

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΡΙΟΣ

 1. Μπρούμας Αθανάσιος. Πρώην Κοινοτικός και Δημοτικός Σύμβουλος. Πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του τέως Δήμου Άριος. Πρώην Πρόεδρος του Τοπικής Κοινότητας Άριος. Αντιπρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ με συμμετοχή στο συνδικαλιστικό κίνημα της ΔΕΗ.
 2. Νάσιος Ιωάννης του Κωνσταντίνου. Πρώην Αντιδήμαρχος Δήμου Άριος. Πρώην Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Άριος.
 3. Φράγκος Ηλίας του Παναγιωτη. Δραστηριοποιείται στον αθλητικό χώρο. Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.
 4. Χρυσοβέργης Δημήτριος του Κωνσταντίνου. Πρώην σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητας Άριος Συνταξιούχος Αστυνομικός.

 

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΜΜΟΥ

 1. Σταθόπουλος Αγησίλαος.

 

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΥ

 1. Κατσιρέα Ανθούλα – Δέσποινα του Άγγελου.

 

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΡΙΟΧΩΡΙΟΥ

 1. Καράμπελας Παντελής.

 

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΣΠΡΟΠΟΥΛΙΑΣ

 1. Μπούρας Γεώργιος του Επαμεινώνδα. Ανεξάρτητος Εκτιμητής – Εμπειρογνώμων τροχαίων ατυχημάτων.

 

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΡΙΛΟΥ

 1. Κορομηλάς Περικλής του Γεωργίου. Εκπαιδευτικός. Αντιπρόεδρος του Συλλόγου εκπαιδευτικών Α/βάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Μεσσηνίας. Αιρετός στο ΠΥΣΠΕ Μεσσηνίας. Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγρίλου «Ο Αναγνωσταράς». Παντρεμένος με 2 παιδιά.

 

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΡΩΜΟΒΡΥΣΗΣ

 1. Βανικιώτης Σταμάτης του Γεωργίου. Αγρότης – κτηνοτρόφος.

 

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΘΟΥΡΙΑΣ

 1. Αγγελόπουλος Γεώργιος του Σωτήριου. Απόφοιτος Νοσηλευτικής ΤΕΙ Λαμίας – κάτοχος Μεταπτυχιακού με ειδίκευση στα Τεχνοοικονομικά Συστήματα Υγείας.
 2. Καρτσώλη Αγγελική του Κωνσταντίνου. Απόφοιτος Λυκείου – Κλάδος Εφαρμοσμένων Τεχνών. Απόφοιτος ΙΕΚ – Συντήρηση Έργων Τέχνης. Ιδιωτική υπάλληλος. Μητέρα 2 παιδιών.
 3. Μιχαλόπουλος Αργύριος του Μιχαήλ. Έως το 2011 διατηρούσε Εργαστήριο Αργυροχρυσοχοΐας ενώ παράλληλα για κάποια χρόνια εργαζόταν ως συμβασιούχος στον ΟΤΕ. Είναι παντρεμένος με την Παρασκευή Μιχαλοπούλου και έχει 2 γιους.
 4. Νικολαΐδου Φωτεινή του Γεωργίου. Πτυχιούχος Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας, της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΑΤΕΙ Καλαμάτας – κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος «Τεχνοοικονομικά Συστήματα στη Διοίκηση» του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Εργάστηκε για 12 έτη σε μεγάλη επιχείρηση λιανικού εμπορίου, ενώ τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως δικαστική υπάλληλος. Είναι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Κυριακόπουλο με τον οποίο έχει αποκτήσει 2 κόρες.
 5. Πουλόπουλος Παρασκευάς του Γρηγορίου. Σπούδασε Ηλεκτρονικά και Πληροφορική στη Μεγάλη Βρετανία όπου έμεινε και εργάστηκε για 10 χρόνια. Επέστρεψε στην γενέτειρά του και εργάστηκε σε επιχειρήσεις της περιοχής, ενώ παράλληλα δραστηριοποιούνταν ως εθελοντής στον Πολιτιστικό Σύλλογο Θουρίας. Σήμερα με την σύζυγό του, αγιογράφο Ελένη Μπαρδαμάσκου, με την οποία έχουν αποκτήσει 2 παιδιά, διατηρούν στη Θουρία Εργαστήρι Κεραμικής και ηλεκτρονικό κατάστημα όπου εμπορεύονται τις δημιουργίες τους.
 6. Ρούσσης Θεόδωρος του Νικολάου. Ιδιωτικός υπάλληλος – Μηχανικός αγροτικών μηχανημάτων. Αγρότης. Μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Θουρίας και πατέρας 2 παιδιών.
 7. Ταταρούνη Άννα του Γεωργίου. Εκπαιδευτικός – Φιλόλογος, με πλούσια επαγγελματική διαδρομή σε γυμνάσια και λύκεια της περιοχής μας. Σήμερα υπηρετεί στο 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας.

 

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΜΦΕΙΑΣ

 1. Πουλόπουλος Κωνσταντίνος του Παναγιώτη. Πρώην Πρόεδρος της Κοινότητας Αμφειας. Πρόεδρος των Διατελεσάντων Προέδρων Κοινοτήτων Ν. Μεσσηνίας.

 

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΘΕΙΑΣ

 1. Ζέρβας Χρήστος του Αντωνίου. Συνταξιούχος ναυτικός.
 2. Φλέσσας Δημήτριος. Πρώην Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ανθειας. Συνταξιούχος ΟΤΕ. Παντρεμένος με 2 παιδιά.

 

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ

 1. Κοτσιλιέρη Αφροδίτη του Αριστομένη. Αγρότισσα.
 2. Μανδηλάρης Ευστάθιος του Παναγιώτη. Εργάστηκε ως οδηγός και χειριστής Η/Υ στον ιδιωτικό τομέα. Στη συνέχεια προσελήφθη ως οδηγός στα Αστικά Λεωφορεία της Αθήνας, μετατέθηκε στο ΕΚΑΒ απ’ όπου και συνταξιοδοτήθηκε. Είναι μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Κοινότητας Μικρομάνης και μέλος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου. Είναι παντρεμένος και έχει 4 παιδιά.
 3. Σταματόπουλος Ιωάννης του Ευάγγελου. Συνταξιούχος Αστυνομικός. Πρώην Πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Μεσσηνίας – Εκπρόσωπος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών. Πρώην Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρομάνης.
 4. Φωτεινάκης Σπυρίδων του Βασιλείου. Υπάλληλος ΔΕΗ.

 

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΑΝΗΣ

 1. Δικαίος Χρήστος του Γεωργίου. Οικοδόμος.

pralinaspourgitissesamiikoniokafemauroeidis
Κοινοποιησέ το
Advertisement

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

AddUrl.gr | Κατάλογος Ιστοσελίδων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ