Connect with us
Επιμελητηρίο

Ειδησεις απο Καλαματα

«Καλαμάτα Μετά» μιλά για ευθύνες για τον θάνατο εργαζόμενου σε δημοτικό έργο στον Άρι

Ανέβηκε

στις

«Καλαμάτα Μετά» μιλά για ευθύνες για τον θάνατο εργαζόμενου σε δημοτικό έργο στον Άρι 1
kafemauroeidis

Τη βαθιά της θλίψη για τον θάνατο εργαζόμενου σε έργο αποχέτευσης στον Άρι, αλλά και σοβαρά ερωτήματα για τις συνθήκες ασφάλειας, θέτει με ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη «Καλαμάτα Μετά», κάνοντας λόγο για ανάγκη άμεσης και πλήρους διερεύνησης του δυστυχήματος.

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου της παράταξης:

Η  Δημοτική μας παράταξή «ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΤΑ»  εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια  στην οικογένεια και τους οικείους του αδικοχαμένου  εργαζόμενου στο έργο της ΔΕΥΑΚ για την κατασκευή αποχετευτικών δικτύων ακαθάρτων στην Τοπική κοινότητα ¨Αριος.

Είναι τραγικό να χάνονται εργαζόμενοι, νέοι άνθρωποι με οικογένεια, στους χώρους δουλειάς  με τέτοιο τρόπο ,από πιθανή  απρονοησία ή έλλειψη των κατάλληλων και απαραίτητων μέτρων ασφάλειας.

Η διερεύνηση σε βάθος των αιτίων του δυστυχήματος αυτού είναι άμεση και  επιτακτική ανάγκη, ώστε του λοιπού να λαμβάνονται με ιδιαίτερη επιμέλεια τα ενδεδειγμένα μέτρα ,ώστε ν’ αποφεύγονται  τέτοιου είδους θλιβερά συμβάντα σε απλά   κατ’ ομολογία έργα όπως το συγκεκριμένο.

Η ΔΕΥΑΚ ως κύριος του έργου και ο ανάδοχος  οφείλουν να σταθούν δίπλα στην οικογένεια  του αδικοχαμένου εργάτη εμπράκτως όπως είχε συμβεί παλιότερα σε παρόμοιο εργατικό δυστύχημα σε έργο της ΔΕΥΑΚ.

Β. Τζαμουράνης «ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΤΑ»

kafemauroeidishttps://spourgitis.gr/en/

ΔΗΜΟΦΙΛΗ