Connect with us

Gadgets

Πως να κάνετε την προπόνηση σας στο διάδρομο ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική

Kalamata Times

Published

on

Πως να κάνετε την προπόνηση σας στο διάδρομο ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική 1

Προπόνηση στο διάδρομο

Η τακτική άσκηση σε έναν ηλεκτρικό διάδρομο γυμναστικής θα σας βοηθήσει να κάψετε τις θερμίδες και το λίπος, ενώ σίγουρα θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί άνθρωποι προτιμούν να αγοράζουν έναν διάδρομο γυμναστικής για προσωπική τους χρήση. Κατά τη διάρκεια των πρώτων μηνών, θα δείτε σίγουρα τα πρώτα αποτελέσματα  χρησιμοποιώντας τον διάδρομο από την άνεση του σπιτιού σας, οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι τείνουν να βαριούνται τις  προπονήσεις τους, ειδικά αφού ακολουθούν την ίδια ρουτίνα ξανά και ξανά. Πολλοί άνθρωποι έχουν την τάση να παραιτούνται από τις καθημερινές τους προπονήσεις λόγω της πλήξης, γεγονός που προκαλεί καταστροφικά αποτελέσματα στο βάρος και κατ’ επέκταση στην φυσική τους κατάσταση. Αλλά υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνετε διασκεδαστική την άσκηση σε έναν διάδρομο γυμναστικής. Αυτοί οι τρόποι σίγουρα θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε την πλήξη, και θα ενισχύσουν την προπόνησή σας. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς να κάνετε μια διασκεδαστική προπόνηση, διαβάστε παρακάτω.

Ένας από τους κυριότερους τρόπους για να ενισχύσετε τις προπονήσεις σας είναι να προσομοιώσετε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα άσκησης. Ορισμένα μοντέλα προηγμένων διαδρόμων γυμναστικής έχουν ενσωματωμένα προγράμματα που προσομοιώνουν μια διαδρομή για την ενίσχυση του καρδιοαναπνευστικού ή διαδρομή που ενισχύει την απώλεια θερμίδων και με αυτό τον τρόπο σας επιτρέπει να εναλλάσσετε την προπόνησή σας. Ορισμένοι διάδρομοι έχουν ακόμη και επιλογή για να αυξήσετε την κλίση του διαδρόμου σε ανηφορικό επίπεδο που σας επιτρέπουν να περπατήσετε ή να τρέξετε. Ξεκινήστε την προπόνησή σας με αργό ρυθμό σε μια επίπεδη ζώνη. Στη συνέχεια, αυξήστε αργά το επίπεδο κλίσης κάθε λεπτό, μέχρι να φτάσει το 5 ή 6 τοις εκατό και να μείνετε σε αυτό το επίπεδο για 3 έως 5 λεπτά. Στη συνέχεια χαμηλώστε βαθμιαία την κλίση σας πάλι στο επίπεδο μηδέν.
Ένας άλλος τρόπος για να κάνετε ενδιαφέρουσα την προπόνησης σε ένα διάδρομο γυμναστικής είναι να ενισχύσετε την προπόνηση σας με τη μουσική. Απαλλαγείτε από τα ωραία και αγαπημένα τραγούδια του  iPod σας και αλλάξτε τα με γρήγορα τραγούδια που μπορούν να ενισχύσουν το επίπεδο ενέργειας σας. Μερικοί δρομείς ακούνε ακόμη και ροκ μουσική κατά τη διάρκεια των μαραθώνιων, επειδή αντλούν το ρυθμό και αυξάνουν το ρυθμό τους. Μπορείτε ακόμη να διαφοροποιήσετε το ρυθμό σας στο περπάτημα ή το τρέξιμο σύμφωνα με το ρυθμό της μουσικής.

Η παρακολούθηση της τηλεόρασης ή των ταινιών βοηθά επίσης στην ενίσχυση της προπόνησής σας σε έναν διάδρομο γυμναστικής. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές ενώ ασκείστε στο διάδρομο. Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια και ασκείστε και  παρακολουθείτε τηλεόραση.

Gadgets

Πώς να καθαρίσεις την οθόνη του laptop σου σε 10 δευτερόλεπτα

Kalamata Times

Published

on

Πώς να καθαρίσεις την οθόνη του laptop σου σε 10 δευτερόλεπτα 14

Καθαρισμός οθόνης laptop

Βλέπεις το καινούργιο επεισόδιο στο κρεβάτι. Αλλά αντί να κάνεις focus σε όσα βλέπεις, έχεις αποσυντονιστεί από αυτή τη μικρή βρωμιά που βλέπεις στην άκρη της οθόνης. Αλλά και τη σκόνη. Ναι, ξεκάθαρα ήρθε η ώρα καθαρίσεις αυτή την οθόνη.

Μην αγχώνεσαι, υπάρχει τρόπος να ξεμπερδέψεις μέσα σε δέκα περίπου δευτερόλεπτα

Πιάσε ένα πανί μικροϊνών και απαλά ξεσκόνισε την οθόνη αλλά και το υπόλοιπο laptop. Tip: Είναι πιο εύκολο να δεις τις βρομιές όταν η οθόνη είναι μαύρη, οπότε πρώτα απενεργοποίησε το). Μη δελεαστείς να χρησιμοποιήσεις χαρτί υγείας ή κουζίνας για να καθαρίσεις την οθόνη σου. Αυτά τα προϊόντα δημιουργούν γρατσουνιές.

Συνεχίζεις να έχεις απέναντί σου μια βρώμικη οθόνη; Αν η συσκευή σου είναι πολύ βρώμικη, μπορείς να προσθέσεις λίγο νερό στο πανί. Αλλά μείνε μακριά από τα καθαριστικά που έχουν ασετόν ή αλκοόλ, αφού μπορούν να αφαιρέσουν την προστατευτική στρώση της οθόνης σου.

Για την εξωτερική επιφάνεια του laptop, χρησιμοποίησε ένα καθαριστικό για όλες τις χρήσεις ή ένα ειδικό προϊόν. Ωστόσο, μην ψεκάσεις οτιδήποτε άμεσα στο laptop σου για να μην προκαλέσεις κάποια ζημιά. Όσον αφορά το πληκτρολόγιο, χρησιμοποίησε ένα ειδικό spray για πληκτρολόγια.

ΠΗΓΗ

 

 

Continue Reading

Gadgets

Να έχει το νήπιο το δικό του τάμπλετ ή όχι;

Kalamata Times

Published

on

Να έχει το νήπιο το δικό του τάμπλετ ή όχι; 15

Παιδιά και τάμπλετ

Ακούω με προσοχή τους γονείς που μου λένε ότι δεν θέλουν το παιδί τους να αποκτήσει το δικό του τάμπλετ από μικρό γιατί «θα εθιστεί». Παρατηρώ όμως με δυσπιστία και φόβο ότι μέσα σε λίγα λεπτά και ενώ εμείς μιλάμε, το νήπιο έχει πάρει στα χεράκια του το κινητό της μαμάς και παίζει. Ή χαζεύει στο Instagram, ή βλέπει φωτογραφίες και βίντεο ή ένας θεός ξέρει τι.

Και εδώ προκύπτουν δύο σοβαρά ερωτήματα:

1. Όσο πιο μικρό έρθει το παιδί σε επαφή με την τεχνολογία, τόσο περισσότερο αυξάνονται οι πιθανότητες εθισμού; Είναι η ηλικία έναρξης που παίζει ρόλο;

2. Τι είναι προτιμότερο και πιο ασφαλές; Ένα τάμπλετ με περιεχόμενο ειδικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες ενός παιδιού ή ένα κινητό με ενήλικο περιεχόμενο, συνδεδεμένο μάλιστα στο διαδίκτυο;

Όσον αφορά στο 1ο ερώτημα, οι ειδικοί συστήνουν να μην έχουν τα παιδιά επαφή με τις οθόνες, συνεπώς ας θεωρήσουμε δεδομένο ότι βρέφη και παιδιά κάτω των 3 ετών δεν πρέπει να είναι εκτεθειμένα σε αυτές. Και αυτό σημαίνει όχι τηλεόραση, όχι κινητό, όχι υπολογιστής ή τάμπλετ.

Τι γίνεται όμως όταν το παιδί γίνει 3 ετών και πλέον μπορεί να κατανοεί τη σχέση μεταξύ ενός συμβόλου και μιας πραγματικής αναπαράστασης ενός αντικειμένου; Να του αποκρύψουμε ότι υπάρχει ο φανταστικός κόσμος της τεχνολογίας; Να το αποτρέψουμε από αυτόν;

Είναι ανώφελο να αποτρέψεις το παιδί από την τεχνολογία- είναι σαν να το κόβεις από την πραγματική ζωή καθώς η τεχνολογία βρίσκεται παντού.

Η ηλικία της πρώτης επαφής δεν συνδέεται με τον εθισμό. Ο εθισμός συνδέεται με συναισθηματικά κενά και με έλλειψη ορίων στη χρήση των συσκευών. Συνεπώς, ακόμα και αν το παιδί μας αποκτήσει το δικό του gadget σε ηλικία 7-8 ετών, εάν το αφήσουμε ανεξέλεγκτο και δεν σταθούμε δίπλα του, ο εθισμός είναι μια σοβαρή πιθανότητα.

Το δεύτερο ερώτημα είναι σχεδόν ρητορικό. Φυσικά και είναι προτιμότερο και πιο ασφαλές το παιδί να έχει το δικό του τάμπλετ και να μην αναζητά το κινητό της μαμάς και του μπαμπά.

Τι σημαίνει όμως πρακτικά «έχει το νήπιο το δικό του τάμπλετ»;

Σημαίνει ότι:

1. Οι γονείς επιλέγουν μια μικρή, εύχρηστη συσκευή, με γερό κάλυμμα, γεμάτη ωραίους ήχους και τραγούδια, εκπαιδευτικά παιχνίδια, διαδραστικά παραμύθια, υλικό που θα έχουν επιλέξει και κατεβάσει οι ίδιοι και θα είναι πλήρως ελεγχόμενο από αυτούς.

2. Το τάμπλετ λειτουργεί συμπληρωματικά σε φυσικές δραστηριότητες και δεν τις αντικαθιστά.

– Το παραμύθι στο τάμπλετ δεν μπορεί να συγκριθεί με το παραμύθι που αφηγείται η μαμά στο κρεβάτι λίγο πριν τον ύπνο.

– Το παιχνίδι δεξιοτήτων δεν μπορεί να αντικαταστήσει το επιτραπέζιο παιχνίδι με τις καρτούλες.

– Τα τραγούδια δεν μπορεί να είναι τόσο διασκεδαστικά όσο όταν τα ακούει το παιδί από το στόμα των γονιών ή των παππούδων του.

3. Θέτονται αυστηρά όρια στη χρήση του τάμπλετ. Τα όρια μαθαίνονται από μικρή ηλικία και έτσι το παιδί εκπαιδεύεται σωστά ώστε μεγαλώνοντας να κρίνει μόνο του τι σημαίνει ασφαλής χρήση.

4. Το τάμπλετ δεν χρησιμοποιείται ως μέσο παρκαρίσματος των παιδιών. Δεν είναι “ψηφιακή νταντά”. Δεν το δίνουμε στο νήπιο για να βρούμε την ησυχία μας ή να κάνουμε τις δουλειές μας, παρά καθόμαστε δίπλα του και παίζουμε μαζί.

Τρίχρονα με τάμπλετ; Ναι. Ποτέ όμως μόνα, ποτέ χωρίς καθοδήγηση, ποτέ χωρίς όρια χρήσης. Και ποτέ με σύνδεση/πρόσβαση στο διαδίκτυο- αλλά αυτό εννοείται, σωστά;

ΠΗΓΗ

 

Continue Reading

Gadgets

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα από την χρήση ενός μεσιτικού προγράμματος

Kalamata Times

Published

on

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα από την χρήση ενός μεσιτικού προγράμματος 16

Πρόγραμμα  μεσιτικού γραφείου

Μια εφαρμογή διαχείρισης επαφών μπορεί να είναι απαραίτητη για την επιχείρησή σας ώστε να συγκεντρώνετε και να διαχειρίζεστε όλα τα στοιχεία επικοινωνίας σας σε ένα μέρος, παρακολουθώντας τις συνομιλίες σας με τους πελάτες σας, να διαχειρίζεστε τις πληροφορίες προμηθευτών και να γνωρίζετε τις ακριβείς πιθανότητες επιτυχίας από τις προσφορές σας. Η λύση ενός λογισμικού CRM για ακίνητα είναι εξαιρετική επιλογή στη διαχείριση της περίπλοκης επιχειρηματικής διαδικασίας ενός μεσίτη.

Ως άτομο πωλήσεων είναι απολύτως απαραίτητο να παρακολουθείτε την πρόοδο των προσφορών σας. Ως μεσίτης χρειάζεστε μια στρατηγική προσέγγιση για τον πελάτη σας που θα ενισχύσει την αμοιβαία κατανόηση, τη σχέση και την εμπιστοσύνη. Ένα CRM για ακίνητα είναι προσαρμοσμένο για επαγγελματίες ακινήτων.

Αλλά προτού υιοθετήσετε την λύση ενός λογισμικού διαχείρισης πελατών για την επιχείρησή σας, ίσως θελήσετε να ρίξετε μια ματιά στα οφέλη και τις προκλήσεις που προσφέρουν αυτά τα συστήματα

  • Οφέλη από το λογισμικό CRM για ακίνητα

Προσφέρει καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών: Με τη συλλογή και την ανάλυση πληροφοριών μπορείτε να διαμορφώσετε ιδέες σχετικά με τις αγοραστικές συνήθειες των πελατών σας συμπεριλαμβανομένων των προτιμήσεών τους και των αγοραστικών συχνοτήτων. Τα συστήματα CRM προσφέρουν στις επιχειρήσεις μια πιο προσεκτική εικόνα για το τι θέλουν οι πελάτες τους, ώστε να μπορούν να προσφέρουν βελτιωμένες λύσεις εξυπηρέτησης / υποστήριξης πελατών. Αυτά βοηθούν στη βελτίωση του όγκου των πωλήσεων καθώς ικανοποιημένοι πελάτες είναι πιο πιθανό να δημιουργήσουν ισχυρότερη σχέση με τους παρόχους υπηρεσιών τους.

Αντιστοίχιση διαδικασιών: Αντί να μπλεχτείτε με βουνά  χαρτιών, λίστες υποχρεώσεων, ημερολόγια γραφείου και φύλλα excel μπορείτε να μεταβιβάσετε εργασίες, να ορίσετε υπενθυμίσεις για παρακολούθηση πελατών, να μοιραστείτε το ημερολόγιο με την ομάδα από τη μοναδική διεπαφή χρηστών του συστήματος διαχείρισης πελατών και μπορεί να αυτοματοποιήσει μεγάλο μέρος των δραστηριοτήτων διαχείρισης πωλήσεων. Το λογισμικό διαχείρισης πελατών ακίνητης περιουσίας θα ενισχύσει την επιχείρησή σας με επιμερισμό του φόρτου εργασίας, ομαδική οργάνωση και αναφορές.

Απλοποιεί τη διαδικασία μάρκετινγκ: Το CRM έχει διαθέσιμα στοιχεία προς τους μεσίτες  ώστε να στοχεύουν συγκεκριμένους καταναλωτές με πιο συγκεκριμένες στρατηγικές μάρκετινγκ βασισμένες στις αγοραστικές τους συμπεριφορές. Το μάρκετινγκ έχει στόχο να μειώνει το χρόνο και την προσπάθεια που απαιτούνται για το κλείσιμο μιας συμφωνίας και βελτιώνει τις πωλήσεις σας. Βελτιώνει την ικανοποίηση του πελάτη καθώς ο πελάτης παίρνει το σωστό προϊόν και απολαμβάνει ποιοτική εξυπηρέτηση.

 

  • Μειονεκτήματα του CRM για ακίνητα

Αυξημένο κόστος: Εάν η εταιρεία αποφασίσει να αποκτήσει  ιδιόκτητο λογισμικό, τότε θα αυξήσει τον προϋπολογισμό της στον τομέα της πληροφορικής. Θα υπάρξουν απαιτήσεις για βελτιώσεις υποδομής υλικού και δικτύου. Επιπλέον, η εταιρεία θα πρέπει να πληρώσει τον πωλητή του λογισμικού, τους προγραμματιστές και την εσωτερική ομάδα που θα διαχειρίζεται και θα παρακολουθεί το σύστημα.

Εκπαίδευση: Εάν εισαχθεί το σύστημα για πρώτη φορά, η εταιρεία θα πρέπει να διοργανώσει εκπαιδευτικό συνέδριο για τους υπαλλήλους της. Έτσι, αν η επιχείρησή σας είναι μικρή, μπορεί να προκαλέσει κάποια μειονεκτήματα. Ομοίως, για μεγάλους οργανισμούς αυτό θα σήμαινε την έναρξη εκπαιδευτικών συναντήσεων για όλους τους υπαλλήλους της. Αυτό μπορεί να αυξήσει τα γενικά έξοδα.

Όπως προκύπτει όμως από τα παραπάνω τα πλεονεκτήματα είναι πολλά περισσότερα με την εγκατάσταση και χρήση ενός  προγράμματος  μεσιτικού γραφείου και τα οφέλη που θα δώσει στην επιχείρηση σας αλλά και στη διευκόλυνση της εκτέλεσης των καθημερινών σας υποχρεώσεων αντισταθμίζουν και με το παραπάνω τα μειονεκτήματα.

Continue Reading

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ