Connect with us

Εκλογές Μεσσηνία

Η Ελένη Αλειφέρη παρουσίασε τους τελευταίους 13 συνεργάτες της

Ανέβηκε

στις

η ελένη αλειφέρη παρουσίασε τους τελευταίους 13 συνεργάτες της 3
Κοινοποιησέ το

Ελένη Αλειφέρη «Πρωτεύουσα Δύναμη»

ΜΕ την προεκλογική περίοδο να πλησιάζει στο απόγειό της η επικεφαλής του συνδυασμού «Πρωτεύουσα Δύναμη» και υποψήφια δήμαρχος Ελένης Αλειφέρη, παρουσίασε χθες τους τελευταίους 13 υποψηφίους του συνδυασμού της καθώς και τους πολιτικούς κανόνες της παράταξης.

Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Πρωτεύουσα Δύναμη» ολοκληρώθηκε και αριθμεί συνολικά 58 υποψήφιους μου διεκδικούν το εκλέγεσθαι.

Πριν την παρουσία των υποψηφίων, η κα Αλειφέρη παρουσίασε επίσης τους πολιτικούς κανόνες της παράταξης αφήνοντας αιχμές …κατά παντών υπευθύνων, δηλώνοντας ταυτόχρονα υπερήφανη για κάθε μέλος της ομάδας της, όπου δεν υπάρχουν υπαρχηγοί ή συναρχηγοί, καθώς όπως είπε πρόκειται για μια ομάδα από ερασιτέχνες της πολιτικής, όλοι όμως είναι αγωνιστές της ζωής με αξίες, ήθος και αρχές και με φρέσκες ιδέες, καινοτόμες αλλά υλοποιήσιμες και το σημαντικότερογνωστικά άρτιοι γι’ αυτά που απαιτεί ο Δήμος Καλαμάτας.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ

Κατά την ομιλία της δήλωσε: «Συναντιόμαστε και πάλι στα γραφεία του εκλογικού μας κέντρου για να σας παρουσιάσω τους υποψηφίους με τους οποίους ολοκληρώθηκε η ομάδα μας. Όπως όλοι γνωρίζετε την Κυριακή καταθέσαμε στο Πρωτοδικείο το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού μας Πρωτεύουσα Δύναμη. Είμαι πολύ χαρούμενη και υπερήφανη για κάθε μέλος αυτής της ομάδας ξεχωριστά. 

Είμαστε μια ομάδα που τα μέλη της δεν είναι επαγγελματίες θέσεων αλλά άξιοι αγωνιστές της ζωής και το κυριότερο: είναι γνωστικά άρτιοι γι’ αυτά που απαιτεί ο Δήμος Καλαμάτας. Είμαστε διακεκριμένοι επαγγελματικά ο καθένας στον τομέα του, έχουμε ανθρώπους με εμπειρία αλλά και ανθρώπους με φρέσκες ιδέες, καινοτόμες αλλά υλοποιήσιμες.

Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί αυτή η Δημοτική Παράταξη από την πρώτη στιγμή δημιουργίας της έχει συνοχή, δεν έχει  συναρχηγούς, και υπαρχηγούς, δεν έχει ομαδάρχες. Δεν υποσκάπτει κανένας.

 Στη δεδομένη στιγμή και ενώ η προεκλογική διαδικασία είναι στο κόκκινο, είμαι πραγματικά υπερήφανη ως επικεφαλής αυτής της ομάδας, γιατί δεν χρειάζεται να διαχειριστώ εσωτερικά θέματα, όπως αθέμιτες συμπεριφορές μεταξύ των υποψηφίων, κατηγορίες και συκοφαντίες. Η ομάδα μας έχει αρχές, έχει ήθος και αξίες και πάνω σε αυτά συνεχίζουμε την προεκλογική μας προσπάθεια.

Διαθέτει όμως και κάποια άλλα στοιχεία που στις μέρες μας σπανίζουν:  Έχει συνοχή ομάδας! Και όλοι γνωρίζουμε πως αν οι Έλληνες αγωνιζόμαστε σαν ομάδα, σε οποιοδήποτε στίβο, τα καταφέρνουμε μια χαρά.

-Έχει αλληλεγγύη μεταξύ των μελών της, κάτι που επίσης σπανίζει αλλού.

-Διαθέτει το αίσθημα Ευθύνης. Δηλαδή, δουλεύει υπεύθυνα κάτι που σημαίνει ότι δεν χαίρεται στις επιτυχίες ενώ στα δύσκολα κρύβεται για να μην τη βρουν!

Η υπευθυνότητα είναι από τα σημαντικότερα στοιχεία τα οποία θα πρέπει να διαθέτει  όχι μόνο ο Δήμαρχος αλλά και όλα τα μέλη της ομάδας του.

Άλλωστε, η υπευθυνότητα αυτών που θα τους υπηρετήσουν είναι αυτό που ζητούν οι συμπολίτες μας.

Για να γίνω αντιληπτή: υπευθυνότητα σημαίνει ότι όχι μόνο  είμαι στην πρώτη γραμμή  των πρωτοβουλιών για έργα, ανάπτυξη και προβολή του Δήμου μας  αλλά  βρίσκομαι πάντα δίπλα στον πολίτη, στην πρώτη γραμμή στις πυρκαγιές, στις πλημμύρες, στους σεισμούς, στους ανεμοστρόβιλους και  όπου υπάρχει ανάγκη. 

Αυτό σημαίνει ότι έχω ενεργήσει και έχω λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, έχω σχεδιάσει, έχω αναπτύξει τις κατάλληλες υποδομές, έχω προχωρήσει τα έργα που απαιτούνται, έχω θωρακίσει τον Δήμο και τους κατοίκους του και αναλαμβάνω το μερίδιο της ευθύνης που μου αναλογεί αν, παρόλα αυτά, κάτι δεν πάει καλά.

Αυτό ακριβώς πρεσβεύουμε εμείς στην Πρωτεύουσα Δύναμη! 

Ένα ακόμη στοιχείο, για το οποίο υπερηφανεύομαι ιδιαίτερα, είναι ότι η ομάδα μας διαθέτει κανόνες σε αυτόν τον προεκλογικό αγώνα, οι οποίοι δεν θα σβήσουν το βράδυ των εκλογών. Θα υπάρχουν και την επόμενη ημέρα! Εμείς, ούτε μηχανήματα ούτε μηχανισμούς διαθέτουμε, ούτε τάζουμε διορισμούς και παντός είδους τακτοποιήσεις, ούτε τσιμέντα…κ.λ.π

Δεν λαϊκίζουμε προσφέροντας βοήθεια σε αναξιοπαθούντες. Μέλημα και αγωνία μας είναι να δημιουργηθούν οι Δομές εκείνες που θα βοηθούν τους έχοντες ανάγκη συμπολίτες μας όχι με προεκλογική – φιλανθρωπική διάθεση αλλά, επειδή είναι υποχρέωση του κράτους και του κάθε δήμου να διαθέτει τέτοιες δομές. Είναι αυτές που πετούν στα σκουπίδια το «μέσον» και την εξαγορά ψήφων.

Ως επικεφαλής του Συνδυασμού μας συγχαίρω το σύνολο  των μελών  του Συνδυασμού Πρωτεύουσα Δύναμη  για το ήθος του προεκλογικού αγώνα που διεξάγουν κάτι που αποτελεί εγγύηση σεβασμού των δικαιωμάτων και της αξιοπρέπειας των πολιτών στη λειτουργία μας ως η επόμενη Δημοτική Αρχή.»

η ελένη αλειφέρη παρουσίασε τους τελευταίους 13 συνεργάτες της 4

ΟΙ 13 ΝΕΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Οι τελευταίοι 13 υποψήφιοι του συνδυασμού είναι οι κάτωθι:

Αγγελόπουλος Γεράσιμος (Αγρότης), Γκαρμίρης Κώστας (Νοσηλευτής), Ιωαννάτος Ευάγγελος (Οδοντίατρος, με βαθμό διευθυντή στο ΙΚΑ), Καδόγλου Κορνηλία (Βιολόγος, εργαζόμενη στο Νοσοκομείο Καλαμάτας), Καραμπούλα Βασιλική (Ιδιωτική Υπάλληλος, εργαζόμενη σε S/M), Κατσούλης Χαράλαμπος (Δάσκαλος), Κουπούζου Ανθή (Βοηθός Μικροβιολόγος), Κωνσταντοπούλου Δήμητρα (Πολιτικός Μηχανικός), Λαμπρόπουλος Βασίλης (εργαζόμενος σε έργα), Λεμπέσης Διονύσιος (Ιδιωτικός υπάλληλος), Μπαμπάτσικος Νίκος (απόφοιτος ΙΕΚ, Δάσκαλος οδήγησης), Μπολέτη Χαραλαμπία (διδάκτωρ ερευνήτρια βιοχημικός στο Ινστιτούτο Παστέρ) και Χουσέας Σταύρος (Ιδιωτικός Υπάλληλος).

πρωτεύουσα δύναμη

πρωτεύουσα δύναμη

Σ.Τριάντου

kafemauroeidiskafemauroeidiskafemauroeidis
Κοινοποιησέ το
Advertisement

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ