Connect with us
Επιμελητηρίο

Ειδησεις απο Καλαματα

Ο Σ.Κ.Ε.Α.Κ. ευχαριστεί τα καταστήματα χορηγούς και όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση

Ανέβηκε

στις

Ο Σ.Κ.Ε.Α.Κ. ευχαριστεί τα καταστήματα χορηγούς και όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση 29
Κοινοποιησέ το

Με ιδιαίτερη επιτυχία στον εμβληματικό για την εστίαση χώρο της Κεντρικής Λαϊκής Αγοράς Καλαμάτας έκοψε τη βασιλόπιτα του ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης & Αναψυχής Καλαμάτας (Σ.Κ.Ε.Α.Κ.) την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου.

Δείτε βίντεο από την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σύλλογου Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας

Το κατάλληλα διαμορφωμένο αίθριο της αγοράς αποτέλεσε τον ιδανικό χώρο για την εκδήλωση, ενώ σηματοδότησε την συμβολική σχέση της Πρωτογενούς παραγωγής με την εστίαση. Ο Πρόεδρος Νίκος Μαλαπέτσας και σύσσωμο το Δ.Σ. του Συλλόγου υποδέχτηκαν τις Αρχές, τους Φορείς και τα μέλη του Συλλόγου καθώς και αρκετούς συμπολίτες που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πρωτοσύγκελος της Ι.Μ. Μεσσηνίας π. Φίλιππος Χαρμαγιάς ο οποίος αναφέρθηκε εκτός τον άλλων και στον κοινωνικό ρόλο του Συλλόγου και την άριστη συνεργασία με την τοπική εκκλησία.

Ο Σ.Κ.Ε.Α.Κ. ευχαριστεί τα καταστήματα χορηγούς και όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση 30

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Αθ. Βασιλόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κ.  Αν. Τσουκαλάς, Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ευαγ. Ξυγκώρος, Ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕ Μεσσηνίας κ. Γεωρ. Καπερώνης, Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Γεώργ. Εγγλέζος, χαιρέτισαν την εκδήλωση και αναφέρθηκαν στο σημαντικό ρόλο που παίζει η εστίαση στην τοπική οικονομία.

Ο Σ.Κ.Ε.Α.Κ. ευχαριστεί τα καταστήματα χορηγούς και όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση 31

Η δυναμική που έχει ο Σ.Κ.Ε.Α.Κ. σε πανελλήνιο επίπεδο αποδεικνύετε από την παρουσία του Προέδρου της ΓΣΕΒΕ και της ΠΟΕΣΕ κ. Γεώρ. Καββαθά ο οποίος αφού συνεχάρη τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. για την διοργάνωση, αναφέρθηκε με στοιχεία στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος της εστίασης και η μικρή επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα. Παραβρέθηκαν επίσης ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καθώς και εκπρόσωποι του Αστυνομικού διευθυντή και του Λιμενάρχη Καλαμάτας, αρχές που σχετίζονται όλες με την λειτουργία των καταστημάτων εστίασης.

Ο Σ.Κ.Ε.Α.Κ. ευχαριστεί τα καταστήματα χορηγούς και όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση 32

Η ξεχωριστή δυναμική παρουσία αντιπροσωπειών των Συλλόγων εστίασης της Πελοποννήσου επιβεβαιώνουν την άψογη συνεργασία του κλάδου σε περιφερειακό επίπεδο. Παραβρέθηκαν από Ν. Αχαΐας ο Πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ κ. Τάσος Γιατράς ο Αντιπρόεδρος κ. Γεωρ. Κούλης και ο Γραμματέας κ. Παν. Ματθαιόπουλος. Από Ν. Αρκαδίας ο Πρόεδρος κ Πάρης Κατσικερός, και ο Γραμματέας κ. Βασίλ. Αθανασιάδης, από Ν. Λακωνίας ο Γραμματέας Σπ. Σελίμος, ο Ταμίας Θεοδ. Μέγγος, τα μέλη Ν. Ζάβρας, και Χρ. Κασδαγλάνης. Από Ν. Αργολίδας ο Πρόεδρος της εστίασης Ναυπλίου κ. Σπύρος Αφίφης και ο Πρόεδρος της εστίασης Αγρούς κ. Σπύρος Λαζάρου, από Ν. Ηλείας ο Πρόεδρος της εστίασης Πύργου κ. Νικ. Τζαμαλής και ο Αντιπρόεδρος κ. Βασ. Σιγούρος.

Ο Σ.Κ.Ε.Α.Κ. ευχαριστεί τα καταστήματα χορηγούς και όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση 33

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την προσφορά τοπικών εδεσμάτων και δημιουργικής ανταλλαγής απόψεων μεταξύ των παρευρισκόμενων. Η Βασιλόπιτα περιλάμβανε δύο φλουριά και οι τυχεροί κέρδισαν δώρα προσφοράς των αδελφών Κυρίμη για ένα διήμερο στο Ιστορικό ξενοδοχείο «Κυρίμαι» στο Γερολιμένα και των εκπαιδευτηρίων Μπουγά για μία εκπαιδευτική υποτροφία στο «ΙΕΚ Ορίζων».

Ο Σ.Κ.Ε.Α.Κ. ευχαριστεί τα καταστήματα χορηγούς και όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση 34

Η όλη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την εθελοντική προσφορά και στήριξη των μελών και φίλων του Συλλόγου.

Ο Σ.Κ.Ε.Α.Κ. ευχαριστεί τα καταστήματα χορηγούς και όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση 35

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τα καταστήματα Αφοί Αθανασίου, την οινοποιεία Astir Οινομεσσηνιακή,  την εταιρεία Ήχος και φως του κ. Χρ. Συκά, την Ένωση Μεσσηνίας και τον  Γιάν. Πάζιο, το catering Κουκούτση, τα φυτώρια Καψαμπέλη, το VW Bar και τον Ηλία Χασανάκο, το διακοσμητή Βαγγ. Σαραντόπουλο, τη γραφίστρια Εβίτα Παπασιδέρη, τη φωτογράφο Κάλλι Κολόζη και τα κορίτσια της υποδοχής μας Ρίτα Αναγνώστου και Ευαγγελ. Σώκαλη. Φυσικά τους κ. Μπουγά ΙΕΚ Ορίζων και τα αδέρφια Κυρίμαι για τα δώρα τους.

Ο Σ.Κ.Ε.Α.Κ. ευχαριστεί τα καταστήματα χορηγούς και όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση 36 Ο Σ.Κ.Ε.Α.Κ. ευχαριστεί τα καταστήματα χορηγούς και όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση 37

Ο Σ.Κ.Ε.Α.Κ. ευχαριστεί τα καταστήματα χορηγούς και όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση 38

Ο Σ.Κ.Ε.Α.Κ. ευχαριστεί τα καταστήματα χορηγούς και όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση 39 Ο Σ.Κ.Ε.Α.Κ. ευχαριστεί τα καταστήματα χορηγούς και όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση 40 Ο Σ.Κ.Ε.Α.Κ. ευχαριστεί τα καταστήματα χορηγούς και όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση 41 Ο Σ.Κ.Ε.Α.Κ. ευχαριστεί τα καταστήματα χορηγούς και όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση 42 Ο Σ.Κ.Ε.Α.Κ. ευχαριστεί τα καταστήματα χορηγούς και όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση 43

pralinaspourgitissesamiikoniokafemauroeidis
Κοινοποιησέ το
Advertisement

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

AddUrl.gr | Κατάλογος Ιστοσελίδων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ