Connect with us

Εκλογές Μεσσηνία

Με εκπλήξεις και διευρυνόμενη δυναμική η προεκλογική του Δημήτρη Κουκούτση

Ανέβηκε

στις

με εκπλήξεις και διευρυνόμενη δυναμική η προεκλογική του δημήτρη κουκούτση 1
Κοινοποιησέ το

Η «ΚΑΛΑΜΑΤΑ -ΠΟΛΗ ΕΝΩΜΕΝΗ» ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ

koykoytshs-3

ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ κύκλο περιοδειών στις Δ.Ε. Αρφαρών, Αρι και Θουρίας ολοκλήρωσε προχθές βράδυ ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Δημήτρης Κουκούτσης.

Ξεκινώντας από τα Αρφαρά τη Μεγάλη Τρίτη, τον Άρι τη Μεγάλη Τετάρτη και τη Θουρία Μεγάλη Πέμπτη, ο Δημήτρης Κουκούτσης και οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Καλαμάτα -Πόλη Ενωμένη», επισκέφτηκαν όλα τα χωριά και συζήτησαν με τους κατοίκους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τα ζητήματα που τους απασχολούν στην καθημερινότητα, καθώς και προτάσεις για επίλυση χρόνιων αιτημάτων, που μένουν στα αζήτητα, παρά τις υποσχέσεις.

Ο ίδιος ο Δημήτρης Κουκούτσης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση των κατοίκων των χωριών στις προτάσεις του συνδυασμού και τις δεσμεύσεις για την προώθηση λύσεων στα προβλήματα της καθημερινότητας και διεκδίκησης έργων απαραίτητων για τη λειτουργία των χωριών με υποβοήθηση της αγροτικής παραγωγής.

Κυρίαρχο το ζήτημα της ασφάλειας των κατοίκων και της προστασίας της ζωής και της περιουσίας τους από την αυξανόμενη παραβατικότητα και την εγκληματικότητα που έχει δημιουργήσει φόβο και ανασφάλεια στους κατοίκους.

«Ο Δήμος θα είναι παρών σε ό,τι αφορά την προστασία της ζωής και την περιουσίας των κατοίκων, δεν θα αρκεστούμε σε ευχές και επιστολές ευγενείας στους υπουργούς. Ξεκαθαρίζουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι η Καλαμάτα απαιτεί δεν επαιτεί», δηλώνει κατηγορηματικά ο Δημήτρης Κουκούτσης.

Παράλληλα συζητήθηκαν ζητήματα της καθημερινότητας των πολιτών και τα αναγκαία έργα που αδικαιολόγητα καθυστερούν και τα οποία διευκολύνουν τη ζωή και την εργασία (αγροτικοί δρόμοι, φωτισμός και άλλες μικρές αλλά χρήσιμα παρεμβάσεις στα χωριά).

Ο Δημ. Κουκούτσης αναφέρθηκε στη δράση του ως βουλευτής και τα τοπικά ζητήματα που προώθησε στη Βουλή, ενώ ξεκαθάρισε αυτό που αποτελεί προμετωπίδα του προγράμματος και της υποψηφιότητας του. Ότι δηλαδή: «Η χώρα μας ζει μια πρωτοφανή και παρατεταμένη κοινωνική-οικονομική κρίση, οι πολίτες βιώνουν με τον πιο τραγικό τρόπο την καταβαράθρωση του βιοτικού τους επιπέδου και την κοινωνική αποσύνθεση. Η τοπική αυτοδιοίκηση δεν έχει μείνει αλώβητη. Δε θα μπορούσε άλλωστε, αφού διαδραματίζει ένα εξισορροπητικό ρόλο μεταξύ πολιτών και κρατικής διοίκησης.

Αυτή την δύσκολη στιγμή λοιπόν είναι αναγκαίο με τις παρεμβάσεις μας να επανακαθορίσουμε τον κυρίαρχο ρόλο μας στα θέματα ασφάλειας, ανάπτυξης, κοινωνικής συνοχής και καταπολέμησης της ανεργίας.

Οφείλουμε να παλέψουμε για την βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη, πρέπει να στηρίξουμε τις κοινωνικές δομές για να κρατήσουμε όρθια την κοινωνία και να ενισχυθούν οι αδύναμοι».

ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Από χθες ο Δημήτρης Κουκούτσης και οι υποψήφιοι του συνδυασμού έχουν συναντήσεις και συζητήσεις στην Καλαμάτα, στο εκλογικό κέντρο (πεζόδρομος Χρ. Κουμάντου), στο κέντρο και τις γειτονιές της πόλης με κατοίκους και απόδημους που βρίσκονται εδώ για τις γιορτές του Πάσχα.

Τέλος, ολοκληρώνονται οι διαδικασίες για τη συμπλήρωση του συνδυασμού την επόμενη εβδομάδα με νέα ονόματα πολλά από τα οποία αποτελούν έκπληξη και δίνουν νέα ώθηση και διεύρυνση της επιρροής του ανεξάρτητου συνδυασμού.

«Κάνουμε πράξη την αρχική διακήρυξή μας για πραγματικά ανεξάρτητο συνδυασμό», δηλώνει ο Δημ. Κουκούτσης και προσθέτει: «Όταν λέμε “Καλαμάτα -Πόλη Ενωμένη” το εννοούμε και αυτό αποτυπώνεται στα πρόσωπα και την κοινωνική αναφορά των υποψηφίων».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας και ανεξάρτητος βουλευτής Μεσσηνίας, Δημήτρης Κουκούτσης και οι υποψήφιοι του συνδυασμού «ΚΑΛΑΜΑΤΑ -ΠΟΛΗ ΕΝΩΜΕΝΗ» εύχονται σε όλους Χρόνια Πολλά και Καλή Ανάσταση!

kafemauroeidiskafemauroeidiskafemauroeidis
Κοινοποιησέ το
Advertisement

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ