Connect with us

Μεσσηνία

Η ηγετική ομάδα του Θανάση Βασιλόπουλου Φάβας, Αλειφέρη, Μπασακίδης, Κλάδης, Μαστραγγελόπουλος και Μπάκας

Ανέβηκε

στις

η ηγετική ομάδα του θανάση βασιλόπουλου φάβας, αλειφέρη, μπασακίδης, κλάδης, μαστραγγελόπουλος και μπάκας 11
Κοινοποιησέ το

τυροπωλείον delicatessen

Την νέα «ηγετική» ομάδα του Δήμου Καλαμάτας παρουσίασε ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος. Στο πλευρό του νέου δημάρχου βρίσκονται γνώριμα πρόσωπα της μεσσηνιακής αυτοδιοικητικής σκηνής αλλά και κάποια νέα και όπως είπε ο δήμαρχος «το έργο των αντιδημάρχων θα συνεπικουρούν εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι οποίοι θα ορισθούν ανά τομέα αρμοδιότητας σύμφωνα με νεότερη Απόφασή μας».

Δείτε βίντεο:

Επίσης ανέφερε ότι στο τέλος της θητείας τους οι αντιδήμαρχοι θα προβούν σε απολογισμό της δράσης τους και θα αξιολογηθούν οι επιδόσεις στον τομέα δραστηριοποίησής τους, με δυνατότητα παράτασης της θητείας τους κατά ένα έτος ακόμα. Οι δημοτικοί Συμβούλοι που τοποθετούνται στις θέσεις των αντιδημάρχων, με θητεία από 4 Σεπτεμβρίου 2019 μέχρι 31 Οκτωβρίου 2020 είναι

η ηγετική ομάδα του θανάση βασιλόπουλου φάβας, αλειφέρη, μπασακίδης, κλάδης, μαστραγγελόπουλος και μπάκας 12

 

ο οικονομολόγος Γεώργιος Φάβας ορίζεται αντιδήμαρχος Οικονομίας – Οικονομικών και Περιουσίας,

η δικηγόρος Ελένη Αλειφέρη, ορίστηκε αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης, Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας,

ο καθηγητή Πληροφορικής Νικόλαος Μπασακίδη είναι ο νέος αντιδήμαρχος Προγραμματισμού, Νέων Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης,

ο συνταξιούχος υπάλληλος του υπουργείου Οικονομικών Παύλος Κλάδης, είναι αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Διοικητικών Υπηρεσιών,

αντιδήμαρχος Συντήρησης Υποδομών και Δημοτικών Ενοτήτων ορίζεται ο ελεύθερος επαγγελματίας Δημήτριος Μαστραγγελόπουλος

και στη θέση του αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας τοποθετήθηκε ο υπάλληλος Α.Τ.Ε.Ι. Καλαμάτας, Γιάννης Μπάκας.

η ηγετική ομάδα του θανάση βασιλόπουλου φάβας, αλειφέρη, μπασακίδης, κλάδης, μαστραγγελόπουλος και μπάκας 13

ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ

Τη συμπλήρωση των συνθέσεων των Επιτροπών του Δήμου Καλαμάτας, σε συνέχεια των δημαιρεσιών της 1ης Σεπτεμβρίου, πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής ορίστηκε ο αντιδήμαρχος Γεώργιος Φάβας και μέλη ορίζονται οι αντιδήμαρχοι Ιωάννης Μπάκας και Νικόλαος Μπασακίδης. Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ορίζεται ο αντιδήμαρχος Νικόλαος Μπασακίδης και μέλη της οι αντιδήμαρχοι Ιωάννης Μπάκας και Γεώργιος Φάβας.

Αναπληρωτής δημάρχου για το πρώτος έτος της νέας δημοτικής περιόδου, θα είναι ο Νίκος Μπασακίδης.

η ηγετική ομάδα του θανάση βασιλόπουλου φάβας, αλειφέρη, μπασακίδης, κλάδης, μαστραγγελόπουλος και μπάκας 14

Θ. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: «ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ»

«Είμαι πιστός στις προεκλογικές μου δεσμεύσεις και πιστός στις μετεκλογικές μου δεσμεύσεις. Είχα πει ότι όσοι επιθυμούν να συνεργαστούν, για να δημιουργηθεί η κατάλληλη πλειοψηφία διοίκησης στο Δήμο, θα λάβουν θέσεις ευθύνης. Ήμουν ξεκάθαρος απ’ την αρχή και το τηρώ ακόμα. Προς όλους τους επικεφαλής έχω κάνει τη συγκεκριμένη πρόταση και όσοι ανταποκρίθηκαν, θα έχουν συμμετοχή στη διοίκηση του Δήμου. Θα δείτε και άλλες συνεργασίες. Δεν ολοκληρώνεται η προσπάθεια εδώ, υπάρχουν και τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου.

Προφανώς, θα συνεργαστούμε για να προχωρήσουμε μπροστά», είπε ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις δημοσιογράφων.

η ηγετική ομάδα του θανάση βασιλόπουλου φάβας, αλειφέρη, μπασακίδης, κλάδης, μαστραγγελόπουλος και μπάκας 15

αλειφέρη ελένη

ΕΛ. ΑΛΕΙΦΕΡΗ: «ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ»

Η νέα αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης, Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας, Ελένη Αλειφέρη (επικεφαλής της παράταξης «Πρωτεύουσα Δύναμη» στο Δημοτικό Συμβούλιο), ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους αναλαμβάνοντες Αντιδημάρχους στο έργο τους και καλή συνεργασία μεταξύ όλων «γιατί νομίζω ότι αυτό οφείλουμε και αυτό περιμένουν και οι συμπολίτες μας στο Δήμο Καλαμάτας, προκειμένου σ’ αυτές τις δύσκολες συνθήκες, λόγω του νόμου, να υπάρχει πραγματικά μία καλή εκκίνηση και παραγωγή έργου στο Δήμο Καλαμάτας, όπως τουλάχιστον το προδιαγράφει και ο δήμαρχος, ο οποίος έχει τον πρωτεύοντα ρόλο για τη χάραξη της πολιτικής του Δήμου».

Αναφορικά με τον τομέα αρμοδιότητάς της η κα Αλειφέρη προσέθεσε ότι «ο τομέας αυτός κρίνεται και από το Δήμαρχο και από όλους, πλέον, και από την κοινωνία του Δήμου Καλαμάτας ότι είναι πολύ σημαντικός για την τοπική οικονομία. (…) Αυτό που θα πρέπει να δούμε άμεσα είναι τα πρακτικά βήματα και τις ενέργειες με τη συνεργασία και άλλων φορέων, που σίγουρα χρειάζονται, προκειμένου πραγματικά να αποδώσουμε αυτά που αναμένουν και προσδοκούν οι συμπολίτες μας».

Προτεραιότητα και έμφαση θα δοθεί στον πρωτογενή τομέα, δηλαδή την αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή. Τέλος, η κα Αλειφέρη επεσήμανε πως «οι συνεργασίες δεν είναι πάντοτε εύκολες, αλλά όμως τις οφείλουμε και τουλάχιστον όλοι όσοι συμμετείχαν στις εκλογές, αλλά και οι πολίτες που ψήφισαν, ψήφισαν και επέλεξαν και τοποθέτησαν κάθε συνδυασμό με τη λογική του ότι θα υπάρξουν συνεργασίες.

Το γνώριζαν εκ προοιμίου οι συμπολίτες μας, το γνωρίζαμε και εμείς. Στοιχειώδης πολιτική συνείδηση επιβάλλει να το προσπαθήσουμε, εύκολα ή δύσκολα, και να φέρουμε αυτό το αποτέλεσμα».

η ηγετική ομάδα του θανάση βασιλόπουλου φάβας, αλειφέρη, μπασακίδης, κλάδης, μαστραγγελόπουλος και μπάκας 16

Μ. ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ: «ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ»

Στο πλευρό του δημάρχου και στο δύσκολο έργο που καλείται να επιτελέσει στο δήμο Καλαμάτας, θα σταθεί όπως είπε η Μαρία Οικονομάκου επικεφαλής του συνδυασμού «Καλαμάτα Ξεκινάμε» στο Δημοτικό Συμβούλιο, με τον οποίον έχει εκλεγεί ο νέος αντιδήμαρχος Παύλος Κλάδης. «Είχαμε πει τόσο στο λαό μας Καλαμάτας, όσο και προσωπικά με το Θανάση όταν είχαμε μιλήσει, ότι θα τον στηρίξουμε στην προσπάθειά του τη δεύτερη Κυριακή.

Πιστοί, γιατί πάντα τηρούμε και τιμάμε το λόγο μας, είμαστε εδώ για να τον βοηθήσουμε στο δύσκολο έργο που τον περιμένει, γιατί το να συνυπάρξουμε τόσοι διαφορετικοί άνθρωποι, μας καταλαβαίνετε, είναι αρκετά δύσκολο. Θα είμαστε πλάι του, θα είμαστε όλοι μαζί να συνδιοικήσουμε το Δήμο, πάντοτε μας παραμένοντας μας αρχές μας και στα πιστεύω μας.» για να προσθέσει: «Εμείς σαν συνδυασμός δίνουμε το προβάδισμα στα τα μέλη που έχουν εκλεγεί, στους συμβούλους που έχουν εκλεγεί. Αρχίζουμε με τον κ. Κλάδη. Πιστεύω στον κ. Κλάδη! Στα επόμενα χρόνια όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι που έχουν εκλεγεί με το συνδυασμό μας θα πάρουν θέση ευθύνης, ώστε κι αυτοί να μπουν στα βαθιά και να δουν πόσο δύσκολο είναι το να διοικείς ένα Δήμο.

Πιστεύω στο Θανάση Βασιλόπουλο, έχω συνεργαστεί πολλά χρόνια μαζί του. Πιστεύω στον άνθρωπο Θανάση Βασιλόπουλο και του εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία. Καλή επιτυχία και στους αντιδημάρχους!».

η ηγετική ομάδα του θανάση βασιλόπουλου φάβας, αλειφέρη, μπασακίδης, κλάδης, μαστραγγελόπουλος και μπάκας 17

 

kafemauroeidiskafemauroeidiskafemauroeidis
Κοινοποιησέ το
Advertisement

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ