Connect with us

Ειδησεις απο Καλαματα

Δεκάδα εν ενεργεία αιρετών παρουσίασε η «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας»

Ανέβηκε

στις

Δεκάδα εν ενεργεία αιρετών παρουσίασε η «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας» 1
Κοινοποιησέ το

kafemauroeidis

Σήμερα Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023, στον πρώτο όροφο του καταστήματος εστίασης Bodega, ο συνδυασμός του Δημάρχου Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλου, πραγματοποίησε την παρουσίαση της πρώτης ομάδα εν ενεργεία αιρετών που θα διεκδικήσουν την ψήφο μας ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τη «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας» και συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

1. ΑΓΓΕΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

2. ΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΑ

3. ΔΟΥΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

4. ΔΡΟΥΓΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

5. ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

6. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

7. ΚΛΑΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

8. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΣΑΡΑΝΤΟΣ

9. ΜΠΑΣΑΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ

10. ΣΚΟΠΕΤΕΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

 

Ομιλία Δημάρχου Καλαμάτας και Επικεφαλής του Συνδυασμού

 

Δεκάδα εν ενεργεία αιρετών παρουσίασε η «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας»

Πριν τέσσερα χρόνια ξεκινώντας την πορεία μας ως «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας» δεσμευτήκαμε ότι θα ενώσουμε δυνάμεις για την πρόοδο και την ανάπτυξη του Δήμου μας, για την Πόλη μας και τις Κοινότητες μας.

Και τη δέσμευση αυτή την κάναμε πράξη, ενώνοντας δυνάμεις, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας έργα, διεκδικώντας χρηματοδοτήσεις, αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής κατοίκων και επισκεπτών.

Σήμερα, παλαιά και νέα μέλη του συνδυασμού μας, άνθρωποι με κοινές ανησυχίες, όραμα και αγάπη για την Καλαμάτα είμαστε εδώ και συνεχίζουμε δυναμικά να πορευόμαστε όλοι μαζί στο μέλλον.

Κάναμε πολλά, οραματιστήκαμε, σχεδιάσαμε διεκδικήσαμε, εντάξαμε και έχουμε μπροστά μας να υλοποιήσουμε ακόμα περισσότερα. Ανοίξαμε νέους ορίζοντες, δώσαμε προοπτικές.

Με σχέδιο, με όραμα, με πίστη στις δυνάμεις αυτού του τόπου, έχοντας στο επίκεντρο τους συνδημότες μας.

Συνεχίζουμε, λοιπόν, με έργο στην πράξη, ως μια δυνατή ομάδα, ως μία οικογένεια. Με έμπειρους και νέους συνεργάτες, με ανθρώπους που έχουν αποδείξει ότι έχουν όρεξη για προσφορά, αλλά και την ικανότητα να πάμε τον Δήμο μας μπροστά, με τόλμη και σταθερότητα.

Σήμερα, έχω τη χαρά να παρουσιάσω την πρώτη ομάδα εν ενεργεία αιρετών που θα διεκδικήσουν την ψήφο των συμπολιτών μας ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τη «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας» και συγκεκριμένα:

 

  1. ΑΓΓΕΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Δημοτικός Σύμβουλος, Πρόεδρος της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου  Ύδρευσης.

  1. ΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΑ

Δημοτική Σύμβουλος, Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, Παιδείας, Επιχειρηματικότητας, Συγκοινωνιακού έργου, Κυκλοφοριακής αγωγής & Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών. Αντιπρόεδρος στη ΔΕΥΑ Καλαμάτας και μέλος του Δ.Σ. του Αθλητικού Οργανισμού.

  1. ΔΟΥΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Δημοτικός Σύμβουλος, Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Καλαμάτας. Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμάτας, Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ύδρευσης, μέλος  του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου.

  1. ΔΡΟΥΓΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

Δημοτικός Σύμβουλος, Πρόεδρος της Κοινωφελούς  Επιχείρησης «ΦΑΡΙΣ» του  Δήμου Καλαμάτας, Πρόεδρός της Α’ Λέσχη Φιλίας, Αλληλεγγύης και Πολιτισμού. Υπεύθυνος των ΚΔΑΠ Δήμου Καλαμάτας και ΦΑΡΙΣ. Μέλος του Συνδέσμου Ύδρευσης.

  1. ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Δημοτικός Σύμβουλος, Αντιδήμαρχος Διαχείρισης Απορριμμάτων, Οχημάτων και Πολιτικής Προστασίας. Μέλος της Κοινωφελούς Επιχείρησης «ΦΑΡΙΣ», της Δημοτικής Φιλαρμονικής και της Σχολικής Επιτροπής Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Καλαμάτας.

  1. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δημοτικός Σύμβουλος, Αντιδήμαρχος Νέων Έργων και Πολεοδομίας. Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου  Καλαμάτας και μέλος της Γενικής Συνέλευσης της ΚΕΔΕ. Έχει διατελέσει Δήμαρχος Αρφαρών.

  1. ΚΛΑΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

Δημοτικός σύμβουλος, Πρόεδρος της Σχολική Επιτροπή Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Καλαμάτας. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Φιλαρμονικής και της Κοινωφελούς επιχείρησης ΦΑΡΙΣ.

 

  1. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΣΑΡΑΝΤΟΣ

Δημοτικός Σύμβουλος, Αναπληρωτής Δημάρχου, Αντιδήμαρχος Οικονομικών και αξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας. Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Καλαμάτας και μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων της ΔΕΥΑ Καλαμάτας, του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και του Συνδέσμου Ύδρευσης. Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΦοΔΣΑ Πελοποννήσου και μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης των ΔΕΥΑ Ελλάδος.

  1. ΜΠΑΣΑΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ 

Δημοτικός Σύμβουλος, Αντιδήμαρχος Στρατηγικού Σχεδιασμού, Τουρισμού, Κλιματικής Αλλαγής, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Ψηφιακού Μετασχηματισμού. Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καλαμάτας, Πρόεδρος της ΔΙΟΚΛΗΣ Α.Ε.  Μέλος του Αθλητικού Οργανισμού, της ΔΕΥΑ Καλαμάτας, της Κ.Ε. «ΦΑΡΙΣ» και του Συνδέσμου Ύδρευσης.

  1. ΣΚΟΠΕΤΕΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Δημοτικός Σύμβουλος, Αντιδήμαρχος Γεωτεχνικών Υπηρεσιών, Αγροτικής Ανάπτυξης & Εθελοντισμού. Μέλος της Σχολικής Επιτροπής Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Καλαμάτας.

Οι ανακοινώσεις συνεχίζονται.

Καλή επιτυχία σε όλους και να θυμάστε ότι οι ομάδες είναι που κερδίζουν.

Σας ευχαριστώ.

 

sesamiikonio
Κοινοποιησέ το
Advertisement

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

AddUrl.gr | Κατάλογος Ιστοσελίδων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ