Παρασκευή , 21 Φεβρουαρίου 2020

Ενημέρωση για δράση – εκδήλωση Fridays For Future Kalamata

Sharing is caring!

Ενημέρωση για δράση – εκδήλωση Fridays For Future Kalamata

Εκδήλωση – δράση πραγματοποιεί αύριο και το Σάββατο (12/10) από 6-9 μ.μ. στον πεζόδρομο της Αριστομένους, το νεοσύστατο στην Καλαμάτα περιβαλλοντικό κίνημα Fridays For Future Kalamata (παράρτημα του παγκοσμίου μαθητικού και φοιτητικού οικολογικού κινήματος Fridays for Future). Θα πραγματοποιηθεί ένα Swap Shop, μία ανταλλαγή, δηλαδή, ρούχων και βιβλίων και σας καλεί όλους να φέρουν ρούχα, βιβλία και αντικείμενα που πλέον δεν χρησιμοποιούν ώστε να φανούν χρήσιμα σε κάποιον άλλο.

Τι είναι το Swap Shop; Είναι ένα «μαγαζί» ανταλλαγής στο οποίο παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ ρούχα, βιβλία και άλλα αντικείμενα σε καλή κατάσταση, με σκοπό να τα βρει και να τα πάρει όποιος τα χρειάζεται, δίνοντάς τους μια νέα ζωή. Στόχος της δράσης αυτής είναι να προωθήσει την κυκλική οικονομία και την λογικής της επαναχρησιμοποίησης.

Πως μπορείτε να βοηθήσετε εσείς; Μα φυσικά, φέρνοντας αντικείμενα, ρούχα και βιβλία που μπορούν να αξιοποιηθούν και/ή παίρνοντας κάτι άλλο που χρειάζεστε. Πετάμε λιγότερο. Επαναχρησιμοποιούμε περισσότερο. Σας περιμένουμε όλους! Γιατί αν κάτι δεν είναι χρήσιμο για σας μπορεί να είναι πολύτιμο για κάποιον άλλον.”

Ενημέρωση για δράση – εκδήλωση Fridays For Future Kalamata

 

Δες και αυτό

Το Σάββατο τα εγκαίνια της έκθεσης “Πυξίδες. Σκεύη Πολύτιμων”

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0shares“Πυξίδες Σκεύη Πολύτιμων” Το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου εγκαινιάζεται από το υπουργείου Πολιτισμού …

shares