Παρασκευή , 28 Φεβρουαρίου 2020

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καλαμάτας έκοψε την πίτα του

Sharing is caring!

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καλαμάτας έκοψε την πίτα του

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καλαμάτας την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Μάνης (για πρώτη φορά εκτός Καλαμάτας) έκοψε τη πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε πολύ φιλικό κλίμα παρουσία του Δημάρχου Δυτικής Μάνης Δημήτρη Γιαννημάρα και με τις ευχές και τις προτροπές του ιερέως, που ευλόγησε τη πίτα, για προστασία του περιβάλλοντος, ενώ μεγάλη συμμετοχή στην εκδήλωση, υπήρξε από τα μέλη που κατοικούν στο Δήμο Δυτικής Μάνης αλλά και από αρκετά μέλη από τη Καλαμάτα.

Βραβεύτηκαν για τη πολύχρονη παρουσία τους στο χώρο του κυνηγιού οι κύριοι Πατριαρχέας Παναγιώτης και Σκαρέας Παναγιώτης, ενώ βραβεύτηκε και η πιο νεαρή κυνηγός, η κυρία Εξαρχουλέα Αφροδίτη.

Τέλος στο τυχερό νεαρό που έτυχε το φλουρί δόθηκε μια εικόνα της Παναγίας (δώρο του Συλλόγου) και μια κατάδυση δώρο από το κύριο Δημήτριο Εξαρχουλέα από το Πρόεδρο του Συλλόγου Κώστα Μούζο.

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καλαμάτας έκοψε την πίτα του

Δες και αυτό

Βασιλόπουλος: Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις του Δήμου Καλαμάτας ακυρώνονται

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΑκυρώνονται οι καρναβαλικές εκδηλώσεις Ακυρώνονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Καλαμάτας με …

shares