Τετάρτη , 26 Φεβρουαρίου 2020

Β. Τζιαμουράνης: Συνεχίζει τις επισκέψεις του σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας

Sharing is caring!

Βασίλης Τζαμουράνης

Συνάντηση με τους κατοίκους στο Ασπρόχωμα και το Καλάμι είχαν χθες, Δευτέρα 20 Μαΐου, το βράδυ, ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Βασίλης Τζαμουράνης και στελέχη του συνδυασμού “Πρότυπος Δήμος”.

Νωρίτερα, ο Β. Τζαμουράνης παρέστη στον Εσπερινό που τελέστηκε στον ναό του Αγίου Κωνσταντίνου (των Εμπόρων), στην Καλαμάτα, με αφορμή την σημερινή γιορτή των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Τέλος, χθες Δευτέρα το απόγευμα, ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας παρευρέθηκε, στον Αρι, στα εγκαίνια του ανακαινισμένου κτηριακού συγκροτήματος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αριος, οι εγκαταστάσεις του οποίου έχουν περιέλθει στον Δήμο Καλαμάτας.

Ο δήμος, με πιστώσεις από το πρόγραμμα “Αλέξανδρος Μπαλτατζής”, προέβη στην επισκευή του ενός κτηρίου, δημιουργώντας έναν κλειστό χώρο αθλητικών εκδηλώσεων, ενώ με δημοτικούς πόρους χρηματοδότησε ανάλογες εργασίες στο δεύτερο κτήριο το οποίο προορίζεται να φιλοξενεί την πολιτιστική δραστηριότητα της περιοχής.

 

Δες και αυτό

Αξιοκρατία και Ειλικρίνεια ζητά ο Δημοτικός Σύμβουλος Καλαμάτας Χειλάς Παναγιώτης

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΑξιοκρατία και Ειλικρίνεια Λίγους μήνες μετά τις εκλογές έχω να παρατηρήσω τα …

shares