Σάββατο , 22 Φεβρουαρίου 2020

Τραγωδία στη Μεσσηνία – Νεκρός ανασύρθηκε ο 22χρονος στο Πολυλίμνιο

Sharing is caring!

Ένας νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του στο Πολυλίμνιο την Κυριακή 23 Ιουνίου, όπως διαπίστωσε τελικά η έρευνα για τον εντοπισμό του.

[Πιο συγκεκριμένα, ένας 22χρονος με καταγωγή από την Αλβανία, είχε πάει μαζί με έναν φίλο του στη λίμνη Πολυλίμνιο της Μεσηνίας και αποφάσισε να μπει να κολυμπήσει. Ο φίλος του ειδοποίησε τις αρχές, ότι ο 22χρονος βούτηξε στο νερό και για αρκετή ώρα δεν είχε βγει στην επιφάνεια.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία και άνδρες της από τους Γαργαλιανούς και την Καλαμάτα έφθασαν στο σημείο. Μάλιστα κρίθηκε αναγκαίο να κληθεί και η ΕΜΑΚ που συμμετείχε με δύτες, ενώ συμμετείχαν και οι εθελοντές της ΓΑΙΑ.

Οι ερευνητές είχαν φωτίσει τον χώρο με προβολείς προκειμένου η έρευνα να γίνει πιο εύκολο, τελικά όμως το αποτέλεσμα της ήταν τραγικό.

Λίγο μετά τις 12 το βράδυ, η σορός του 22χρονου βρέθηκε στον πάτο της λίμνης, όπου, όπως δείχνουν οι πρώτες ενδείξεις, είχε σφηνώσει και δεν κατάφερε να βγει έγκαιρα.

 

Δες και αυτό

Η Καλαμάτα παρουσιάζει το μεσσηνιακό ελαιόλαδο στη «Detrop Boutique» της ΔΕΘ – Helexpo

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΜεσσηνιακό ελαιόλαδο στη Detrop Boutique Συμμετοχή σε ένα ξεχωριστό εκθεσιακό τριήμερο στη …

shares