Connect with us

Ομορφιά

Το καλοκαίρι πλησιάζει, θέλετε να δείχνετε πιο νέα και πιο φρέσκια; Μάθετε τα πάντα εδώ

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Το καλοκαίρι πλησιάζει, θέλετε να δείχνετε πιο νέα και πιο φρέσκια; Μάθετε τα πάντα εδώ 1

Υαλουρονικό οξύ για πρώτη φορά

Το καλοκαίρι πλησιάζει και σκέφτεστε πως ήρθε η ώρα να κάνετε το μεγάλο βήμα και να ανανεωθείτε, δείχνοντας πιο νέα και φρέσκια; Μάθετε τα πάντα εδώ:

Υαλουρονικό οξύ για πρώτη φορά: Όλα όσα θέλετε και πρέπει να γνωρίζετε! Όλες οι ερωτήσεις του πρωτάρη. Ο Χειρουργός ΩΡΛ και Πλαστικός Προσώπου Καρκατζούλης Γεώργιος απαντά στις σημαντικότερες ερωτήσεις σας.

Είναι ασφαλές το Υαλουρονικό και πότε καταλαβαίνω ότι το χρειάζομαι; Τι ακριβώς διορθώνει;

Το πρώτο που πρέπει να μάθει ο κάθε ενδιαφερόμενος είναι ότι το Υαλουρονικό οξύ είναι μία ουσία που περιέχει το δέρμα μας, η οποία απορροφά και συγκρατεί το νερό. Όσο μεγαλώνει ένας άνθρωπος, η φυσική παραγωγή του από τον οργανισμό μειώνεται. Με αλλά λόγια το Υαλουρονικό δεν είναι ένα «οξύ» με την έννοια του οξέος που «καίει» τους ιστούς όπως πολλοί θα νόμιζαν στο άκουσμα του, αλλά είναι μια γλυκοζαμινοπρωτεϊνη, ένα μόριο δηλαδή το οποίο υπάρχει στη φύση. Αποτελεί κύριο δομικό συστατικό του ανθρώπινου οργανισμού και είναι πανομοιότυπο σε όλους τους τύπους ιστών.

Με το Υαλουρονικό πετυχαίνουμε τα εξής: Μειώνουμε τις ρυτίδες, προκαλείται σύσφιξη της επιδερμίδας καθώς και αύξηση του όγκου σε επιμέρους περιοχές του προσώπου που το έχουν ανάγκη. Έτσι η επιδερμίδα και το πρόσωπο μας αποκτούν άμεσα νεανική όψη!

Πως και που εφαρμόζεται; Πονάει;

Ο γιατρός χρησιμοποιεί μια λεπτή και ατραυματική βελόνα και εγχύει την ουσία δίνοντας το επιθυμητό σχήμα και όγκο ανάλογα την περιοχή του προσώπου. Οι περιοχές στις οποίες εφαρμόζεται το υαλορουνικό είναι πολλές όπως το μέτωπο και το μεσόφρυο, κάτω από τα μάτια, στις παρειές και το πηγούνι τι πιο αγαπητές και δημοφιλείς περιοχές να είναι τα χείλη, η ρινοχειλική αύλακα και τα ζυγωματικά.

Η διαδικασία είναι σχεδόν ανώδυνη αφού πάντοτε προηγείται η χρήση αναισθητικής κρέμας ή τοπικής αναισθησίας στα σημεία εφαρμογής.

Αν κάνω για πρώτη φορά υαλορουνικό στο πρόσωπο θα είναι αντιληπτό από όλους;

Όλα εξαρτώνται από την εμπειρία και τη γνώση του γιατρού καθώς και από την ποιότητα του υλικού που θα χρησιμοποιηθεί. Όταν ο γιατρός είναι εξειδικευμένος, έχει βαθιά γνώση της ανατομίας του προσώπου και χρησιμοποιήσει σωστά το υλικό, το αποτέλεσμα δεν θα γίνει αντιληπτό και δε θα παραμορφωθεί καθόλου το πρόσωπο σου. Η σωστή εφαρμογή του θα σου χαρίσει ομοιόμορφο αποτέλεσμα και θα διατηρήσεις τη φυσική σου έκφραση.

Αν το αποτέλεσμα δεν είναι φυσικό ή δεν μου αρέσει, μπορεί να γίνει κάτι για να το διορθωθεί;

Το αποτέλεσμα των ενέσιμων θεραπειών με fillers/εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος μπορούν άμεσα να αναστραφούν, αν ο ασθενής δεν είναι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Υπάρχει μια ειδική ουσία (υαλουρονιδάση) χρησιμοποιεί ο γιατρός για να διαλύσει το υλικό λαό να επαναφέρει το πρόσωπο στην αρχική κατάσταση.

Υπάρχουν παρενέργειες;

Γενικά οι επιπλοκές ή παρενέργειες του υαλουρονικού οξέος είναι πολύ σπάνιες γι’ αυτό και εν λόγω θεραπείες είναι τόσο διαδεδομένες.

Αυτό όμως που μπορεί να κάνει κάθε ενδιαφερόμενος για να μειώσει τις πιθανότητες ανεπιθύμητων επιπλοκών είναι να ρωτάει τον γιατρό του αν το υαλορουνικό οξύ που χρησιμοποιεί είναι εγκεκριμένο από διεθνώς αναγνωρισμένους οργανισμούς.

Σε σπάνιες λοιπόν περιπτώσεις , είναι δυνατόν να προκύψουν:

Αλλεργίες που εκδηλώνονται με πρήξιμο και έντονη κοκκινίλα ή μόλυνση.

Οι παρενέργειες αυτές αντιμετωπίζονται και είναι πλήρως αναστρέψιμες. Όσο πιο εξειδικευμένος και έμπειρος είναι ο γιατρός που εμπιστευόμαστε, τόσο ελαττώνεται ο κίνδυνος να εμφανιστεί κάποια επιπλοκή και ακόμα και αν εμφανιστεί γνωρίζει καλά πως θα την αντιμετωπίσει.

Ποια είναι η διάρκεια εφαρμογής και ποια η διάρκεια του αποτελέσματος με υαλορουνικό οξύ;

Κατά μέσο όρο η διάρκεια εφαρμογής της θεραπείας δεν ξεπερνά τα 20 λεπτά συνολικά. Αυτό βέβαια εξαρτάται και από το μέγεθος του προβλήματος καθώς και σε πόσες περιοχές του προσώπου πρέπει να παρέμβει ο γιατρός. Μετά το πέρας της διαδικασίας είναι πιθανό να παρατηρήσουμε μια ήπια κοκκινίλα ή πρήξιμο στην περιοχή έγχυσης, ωστόσο αυτά τα συμπτώματα υποχωρούν μέσα σε λίγες ώρες.

Τα αποτελέσματα μπορούν να διαρκέσουν μέχρι και 1 έτος.

Ποιο είναι το κόστος της θεραπείας με υαλορουνικό οξύ; Γιατί συχνά υπάρχει μεγάλη διαφορά τιμής από γιατρό σε γιατρό;

Σίγουρα η θεραπεία είναι οικονομικά προσιτή. Οι διακυμάνσεις στις τιμές έχουν να κάνουν με 2 πράγματα: πρώτον, με τις ανάγκες του κάθε ενδιαφερόμενου άρα με την ποσότητα του υλικού που θα χρησιμοποιηθεί και δεύτερον, και σημαντικότερον με την ποιότητα του υλικού που χρησιμοποιείται

Δείτε εδώ αποτελέσματα μετά από θεραπείες σε πραγματικά περιστατικά από το ιατρείο του κ. Καρκατζούλη.

Το καλοκαίρι πλησιάζει, θέλετε να δείχνετε πιο νέα και πιο φρέσκια; Μάθετε τα πάντα εδώ 2

Καρκατζούλης Γεώργιος

Καρκατζούλης Γεώργιος

Ο Καρκατζούλης Γεώργιος έχει ειδικευτεί και εξειδικευτεί στην ΩΡΛ, Παιδο-ΩΡΛ  και στην Πλαστική Προσώπου επί σειρά ετών σε κορυφαίες κλινικές της Γερμανίας. Διατηρεί Ιατρείο στην Καλαμάτα, Χρ. Παγώνη 9 και χειρουργεί στην ΩΡΛ  Κλινική  Αθηνών.  Τηλέφωνο : 2721403010.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.karkatzoulisorl.gr

Ομορφιά

Δείτε τη Μάρλεν από το MasterChef στα καλλιστεία για plus size μοντέλα

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Δείτε τη Μάρλεν από το MasterChef στα καλλιστεία για plus size μοντέλα 15

Μάρλεν στα καλλιστεία για plus size μοντέλα

Η Μάρλεν Γρυντάκη μπορεί να είναι μία από τις παίκτριες του «MasterChef 4» ωστόσο εκείνη ονειρευόταν να γίνει σταρ της πασαρέλας.

Όπως εξομολογήθηκε στο επεισόδιο της Δευτέρας το όνειρό της είναι να πάει στο Λος Άντζελες και να γίνει plus size model.

Μάλιστα είχε εργαστεί ως μοντέλο για παχουλές και είχε εκπροσωπήσει πέρυσι την Κρήτη σε καλλιστεία για plus size κορίτσια στην Βρετανία όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Ευτυχείτε».

ΠΗΓΗ

Συνέχεια ανάγνωσης

Ομορφιά

Κρατήστε τα μαλλιά σας υγιή με την επαναστατική θεραπεία κερατίνης Kerrin Vega

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Κρατήστε τα μαλλιά σας υγιή με την επαναστατική θεραπεία κερατίνης Kerrin Vega 16

Θεραπεία κερατίνης Kerrin Vega

Το έχουμε δει όλοι και οι περισσότεροι από εμάς το έχουμε ζήσει κιόλας. Ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά που φριζάρουν, ανεξάρτητα από το τι κάνουμε εμείς για να μειώσουμε το πρόβλημα. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο της κομμωτικής, γνωστοί hair specialist έχουν να μας προτείνουν μια καινοτόμα θεραπεία η οποία μας μαλακώνει τα μαλλιά με μακροχρόνιο αποτέλεσμα χωρίς την επιβλαβή επίδραση ισχυρών προϊόντων όπως αλκαλικά συστατικά, φορμαλδεΰδη, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε θραύση και βλάβη των μαλλιών. Ο λόγος γίνεται για την πιο πρόσφατη επαναστατική θεραπεία μαλλιών κερατίνης την Kerrin Vega.

Ωστόσο, ποια είναι η τεχνολογία που κρύβεται πίσω από αυτή την θεραπεία κερατίνης;

Kerrin VegaΗ Kerrin Vega είναι μια επαναστατική ισιωτική θεραπεία μαλλιών που δημιουργήθηκε για να μαλακώσει, να ισιώσει και να κάνει τα μαλλιά σας να λάμπουν, όλα σε ένα βήμα. Αυτή η επεξεργασία λειτουργεί από μέσα προς τα έξω και θα προστατέψει τα μαλλιά σας για να αποφευχθεί η περαιτέρω βλάβη τους. Αυτό που πρέπει να έχετε κατά νου για αυτή τη θεραπεία είναι η επαναστατική της τεχνολογία χωρίς τοξικά συστατικά, καθώς περιέχει ένα μοναδικό μίγμα αμινοξέων που δημιουργείται αποκλειστικά από την Kerrin, αντιδρώντας απευθείας με δισουλφιδικούς δεσμούς, μεταμορφώνοντάς τους σε εντελώς ίσια, μαλακή, εύκολα διαχειρίσιμη και ισχυρότερη τρίχα. Αυτή είναι μια θεραπεία μαλλιών που λειτουργεί με την ανανέωση όταν μεγαλώσει η ρίζα ή με ημιμόνυμη εφαρμογή όπου χρειάζεται ανανέωση κάθε 4 μήνες.

Ποιους αφορά η θεραπεία κερατίνης Kerrin Vega;

Αυτή είναι μια θεραπεία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ουσιαστικά σε όλους τους τύπους μαλλιών. Είναι φτιαγμένο για χρήση σε ακόμη και σε μαλλιά τα οποία έχουν υποστεί οποιαδήποτε χημική επεξεργασία, αλλά λόγω της φιλικής προς το περιβάλλον σύνθεση της μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και σε έγκυες ή θηλάζουσες. Αυτή η θεραπεία είναι ιδανική για τα μαλλιά σας εάν είναι σγουρά, εάν έχουν υποστεί βλάβη από επιβλαβείς χημικές ουσίες ή αν τα μαλλιά σας είναι κυματιστά και θέλετε να τους δώσετε λεία και γυαλιστερή όψη. Ωστόσο, στην ιδανική περίπτωση, η θεραπεία κερατίνης Kerrin Vega είναι για τα μαλλιά τα οποία είναι πολύ ταλαιπωρημένα και χρειάζονται άμεσα μια θεραπεία επανόρθωσης επειδή αυτή η θεραπεία θα κάνει τα μαλλιά σας υγιή και πάλι χωρίς τη χρήση οποιωνδήποτε σκληρών χημικών ουσιών.

Η θεραπεία κερατίνης Kerrin Vega είναι ένα επαναστατικό προϊόν του μέλλοντος και έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται από επαγγελματίες. Τo U HAIR POINT κομμωτήριο στο Γαλάτσι με τους έμπειρους επαγγελματίες του χώρου θα σας προσφέρουν εξαιρετικές υπηρεσίες για την περιποίηση των μαλλιών σας και σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο από αυτό που είχατε στο μυαλό σας. Εάν τα υγιή, γυαλιστερά μαλλιά χωρίς φριζάρισμα είναι αυτά που έχετε κατά νου, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε τη θεραπεία κερατίνης Kerrin Vega, επειδή έχει σχεδιαστεί για εσάς.

 

Συνέχεια ανάγνωσης

Ομορφιά

Πως να κάνετε το τέλειο κούρεμα στον άντρα ή το παιδί σας μέσα στο σπίτι

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Πως να κάνετε το τέλειο κούρεμα στον άντρα ή το παιδί σας μέσα στο σπίτι 17

Κούρεμα στο σπίτι

Το ανδρικό κούρεμα δεν είναι το έχει το ίδιο κόστος, με εκείνο που πραγματοποιούν οι γυναίκες. Ωστόσο, το ανδρικό κούρεμα είναι πιο συχνό συγκριτικά με το γυναικείο. Ωστόσο, θα μπορούσε κάποιος να μειώσει αισθητά τις επισκέψεις του στο κομμωτήριο. Αυτό, για να συμβεί, θα μπορούσε για παράδειγμα μία γυναίκα να αναλάβει το κούρεμα του ανδρός της και του γιου της. Φυσικά, αυτό ισχύει μόνο για περιπτώσεις για τις οποίες δεν ζητούνται ιδιαίτερα στιλ.

Σε περίπτωση που δεν έχετε ξαναπιάσει στα χέρια σας επαγγελματικό ψαλίδι κουρέματος, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος για να ανησυχείτε! Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε κάτι, το οποίο αναμένεται στην πορεία να σας φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμο. Αυτό, σχετίζεται με το πώς να πραγματοποιήσετε πιο εύκολα ένα κλασικό ανδρικό κούρεμα στο σπίτι σας.

Μάλιστα, αυτό μπορεί να συμβεί ακόμα και αν είστε εντελώς άπειρη. Θα δείτε πως μετά από μερικές ψαλιδιές, θα ανακαλύψετε ότι δεν είναι κάτι το εξεζητημένο. Δεν είναι δα και πυρηνική φυσική!

Πως να κάνετε το τέλειο κούρεμα στον άντρα ή το παιδί σας μέσα στο σπίτι – Οδηγίες από επαγγελματία κομμωτή - Εικόνα 1

Κούρεμα στο σπίτι – Συμβουλές για το σπίτι: Ακολουθεί σχετικό βίντεο για κούρεμα

Κούρεμα στο σπίτι – Συμβουλές για το σπίτι: Πώς να κουρέψετε, με ψαλίδι και κουρευτική μηχανή, στα παρακάτω βίντεο

Κούρεμα στο σπίτι: Βίντεο για να κάνετε μοδάτο κούρεμα στο γιο σας

Πηγή

Συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ