Πέμπτη , 23 Ιανουαρίου 2020
Home / πρέπει να δεις / Σας αφορά: Δείτε ποιο είναι το ωράριο καταστημάτων για Καθαρά Δευτέρα!
image 660x330 - Σας αφορά: Δείτε ποιο είναι το ωράριο καταστημάτων για Καθαρά Δευτέρα!

Σας αφορά: Δείτε ποιο είναι το ωράριο καταστημάτων για Καθαρά Δευτέρα!

Sharing is caring!

Ανοιχτά θα είναι την Καθαρά Δευτέρα και τα ιχθυοπωλεία, οι φούρνοι και τα μίνι μάρκετ ενώ θα λειτουργήσουν και οι λαϊκές αγορές.

Οι φούρνοι θα παραμείνουν ανοιχτοί έως το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας για να διαθέσουν την παραδοσιακή λαγάνα.Σύμφωνα πάντως με το σωματείο των αρτοποιών «Ο Προφήτης Ηλίας», φέτος η λαγάνα θα πωλείται ακριβότερα σε ποσοστό από 10% έως και 50%.

apokries.jpg?0 - Σας αφορά: Δείτε ποιο είναι το ωράριο καταστημάτων για Καθαρά Δευτέρα!

Ανοιχτά θα είναι την Καθαρά Δευτέρα και τα ιχθυοπωλεία, οι φούρνοι και τα μίνι μάρκετ ενώ θα λειτουργήσουν και οι λαϊκές αγορές.

Επιπλέον, όπως προκύπτει από έρευνα που πραγματοποίησε η γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, φέτος το μέσο κόστος για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας υπολογίζεται στα 60 ευρώ, καθώς αναμένεται ότι θα υπάρξει αύξηση κατά 7,79% στο κόστος του καλαθιού με τα Σαρακοστιανά εδέσματα.

ilias poulis home - Σας αφορά: Δείτε ποιο είναι το ωράριο καταστημάτων για Καθαρά Δευτέρα! oinomessinia - Σας αφορά: Δείτε ποιο είναι το ωράριο καταστημάτων για Καθαρά Δευτέρα! 24173577 212881032587180 6080907507292582957 o - Σας αφορά: Δείτε ποιο είναι το ωράριο καταστημάτων για Καθαρά Δευτέρα! niniosbanner 1 - Σας αφορά: Δείτε ποιο είναι το ωράριο καταστημάτων για Καθαρά Δευτέρα! MYLO Indian Palace Restaurant - Σας αφορά: Δείτε ποιο είναι το ωράριο καταστημάτων για Καθαρά Δευτέρα! perrotis - Σας αφορά: Δείτε ποιο είναι το ωράριο καταστημάτων για Καθαρά Δευτέρα! mavreas1anigif - Σας αφορά: Δείτε ποιο είναι το ωράριο καταστημάτων για Καθαρά Δευτέρα! krystalkyriakoanigif - Σας αφορά: Δείτε ποιο είναι το ωράριο καταστημάτων για Καθαρά Δευτέρα! YPODIMATA - Σας αφορά: Δείτε ποιο είναι το ωράριο καταστημάτων για Καθαρά Δευτέρα!

Δες και αυτό

tromaktiko 66033 lagana 310x165 - 5 λαχταριστές υγιεινές ιδέες για τη λαγάνα που περίσσεψε!

5 λαχταριστές υγιεινές ιδέες για τη λαγάνα που περίσσεψε!

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesH λαγάνα σηματοδοτεί κατά κάποιο τρόπο την έναρξη της Σαρακοστής. Το χαρακτηριστικό …

shares