Connect with us

Εκλογές Μεσσηνία

Πρότυπος Δήμος – Βασίλης Τζαμουράνης: Περιοδεία στο Πλατύ και στα Περιβολάκια

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Πρότυπος Δήμος - Βασίλης Τζαμουράνης: Περιοδεία στο Πλατύ και στα Περιβολάκια 1

Πρότυπος Δήμος – Βασίλης Τζαμουράνης

Το Πλατύ επισκέφθηκε το περασμένο Σάββατο 11 Μαΐου ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Βασίλης Τζαμουράνης, ο οποίος συνοδευόμενος από κλιμάκιο στελεχών του συνδυασμού “Πρότυπος Δήμος” συναντήθηκε με κατοίκους του χωριού στο Μάντζειο Μέγαρο.

Στη συνάντηση, οι κάτοικοι ενημέρωσαν τον Β. Τζαμουράνη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή τους, εστιάζοντας κυρίως στην αυξημένη παραβατικότητα, όπως επίσης και στην απουσία αγροτικού γιατρού εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα -καθώς η γιατρός που υπηρετούσε πήρε απόσπαση χωρίς να αντικατασταθεί. Παράλληλα επισήμαναν προβλήματα που αφορούν, αφ’ ενός τον καθαρισμό των ρεμάτων και των αποχετευτικών έργων του οικισμού που έχουν κατασκευαστεί κατά το παρελθόν και αφ’ ετέρου την βατότητα της αγροτικής οδοποιίας, αλλά και τον φωτισμό του χωριού.

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος δήμαρχος ενημέρωσε τους κατοίκους για τις προτάσεις του συνδυασμού του ως προς την αντιμετώπιση των θεμάτων αρμοδιότητας του δήμου, καθώς το θέμα του γιατρού είναι αρμοδιότητα του υπουργείου Υγείας, ενώ ο καθαρισμός των ρεμάτων είναι πλέον αρμοδιότητα της Περιφέρειας σύμφωνα με τον νέο νόμο “Κλεισθένης”.

Ωστόσο, ο Β. Τζαμουράνης επισήμανε ότι ύστερα από συνεργασία του δήμου με την 6η ΥΠΕ θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί η έλλειψη γιατρού μέσω εβδομαδιαίων επισκέψεων από τον αγροτικό γιατρό γειτονικής κοινότητας. Οσον αφορά τα ρέματα, ο υποψήφιος δήμαρχος σημείωσε ότι ο δήμος θα μπορούσε να αναλάβει καθαρισμούς και διαπλατύνσεις, συνάπτοντας σχετική προγραμματική σύμβαση με την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, εξ άλλου, ο υποψήφιος δήμαρχος και στελέχη του συνδυασμού “Πρότυπος Δήμος” παρέστησαν στα εγκαίνια της 8ης Ανθοκομικής Εκθεσης στο πάρκο σιδηροδρόμων της Καλαμάτας και επισκέφθηκαν περίπτερα εκθετών.

Την Κυριακή 12 Μαΐου, ο Β. Τζαμουράνης παρακολούθησε την τιμητική εκδήλωση για την καθηγήτρια Νάντια Σερεμετάκη, μιας πολυσχιδούς ακαδημαϊκής προσωπικότητας, με διεθνή αναγνώριση για το ερευνητικό και συγγραφικό της έργο.

Στη συνέχεια, ο ίδιος και στελέχη του συνδυασμού του, παρέστησαν σε εκδήλωση του προέδρου του Ελαιοχωρίου στα Περιβολάκια, στο πλαίσιο της οποίας είχαν την δυνατότητα να συζητήσουν τα προβλήματα που απασχολούν την εν λόγω τοπική κοινότητα.

Πρότυπος Δήμος - Βασίλης Τζαμουράνης

Πρότυπος Δήμος – Βασίλης Τζαμουράνης

 

Εκλογές Μεσσηνία

Στα Φιλιατρά οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Στα Φιλιατρά οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας 14

Περιοδεία στα Φιλιατρά πραγματοποίησαν την Πέμπτη 27 Ιουνίου, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας Γιούλα Ζαχαροπούλου, Παναγιώτα Κοζομπόλη, Πέτρος Κωνσταντινέας και Νίκος Πατσαρίνος, συνοδευόμενοι από τοπικά στελέχη.

Η υποδοχή του κόσμου ήταν θερμή, με κεντρικό θέμα συζήτησης, την πρόσφατη απόφαση της Κυβέρνησης για την κατασκευή των δικτύων άρδευσης του φιλιατρινού φράγματος  στο Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη 2014-2020». Ένα έργο πνοής για τον αγροτικό κόσμο της Τριφυλίας και την ανάπτυξη της περιοχής, που οι προηγούμενες κυβερνήσεις άφησαν ημιτελές, καθώς δεν προέβλεψαν εξαρχής στην μελέτη, την κατασκευή και των δικτύων στο φράγμα.

Τελευταίος σταθμός, η Μαραθόπολη, με ακόμα ένα χαρμόσυνο νέο για την περιοχή, καθώς δημοσιεύθηκε εχθές η απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για την ένταξη του αλιευτικού καταφυγίου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αλιεία και Θάλασσα 2014-2020». Το λιμάνι επιτέλους γίνεται λειτουργικό για τους αλιείς.

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας

Συνέχεια ανάγνωσης

Εκλογές Μεσσηνία

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Επιτακτική ανάγκη η μείωση των φόρων για να πάρει “ανάσα” η αγορά»

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Επιτακτική ανάγκη η μείωση των φόρων για να πάρει “ανάσα” η αγορά» 15

Τα εμπορικά καταστήματα της Μεσσήνης επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μίλτος Χρυσομάλλης

Ένα προς ένα, όλα τα εμπορικά καταστήματα της Μεσσήνης επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου ο Μίλτος Χρυσομάλλης. Ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας διαπίστωσε και ο ίδιος το «πάγωμα» της αγοράς αφού ελάχιστοι ήταν αυτοί που κυκλοφορούσαν στο εμπορικό κέντρο της Μεσσήνης.

Συνομιλώντας με εμπόρους και καταστηματάρχες συμφώνησαν πως η δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη, για άμεση μείωση της φορολογίας αποτελεί «μονόδρομο» για να μείνουν περισσότερα χρήματα στην «τσέπη» των καταναλωτών και να αρχίσει να κινείται η αγορά.

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Επιτακτική ανάγκη η μείωση των φόρων για να πάρει “ανάσα” η αγορά» 16

Συνέχεια ανάγνωσης

Εκλογές Μεσσηνία

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας»

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 17

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας και την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Μίλτος Χρυσομάλλης.

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 18Συναντήθηκε με τους διοικητές Δημήτρη Γεωργανά στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και Παναγιώτη Πούπουζα στην Αστυνομική διεύθυνση καθώς και με το ανθρώπινο δυναμικό οι οποίοι αποτελούν την «ψυχή» των Σωμάτων Ασφαλείας.

Η πλήρης ετοιμότητα, καθώς βρισκόμαστε ήδη στην αντιπυρική περίοδο ήταν το κύριο αντικείμενο συζήτησης στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, με το Μίλτο Χρυσομάλλη να εύχεται στους πυροσβέστες , να «κυλήσει» ομαλά χωρίς απρόοπτα.

Η παραβατικότητα ειδικά στην περιφέρεια του Νομού, ο νόμος του ΣΥΡΙΖΑ που αποφυλακίζει εγκληματίες αλλά και η υποστελέχωση και οι ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό ήταν τα κύρια θέματα που συζητήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση.

Ο κ. Χρυσομάλλης τόνισε ο απαράδεκτος νέος ποινικός κώδικας , με τον οποίο οι επικίνδυνοι κακοποιοί που συλλαμβάνονται από την ΕΛ.ΑΣ. αφήνονται ελεύθεροι , πρόκειται να αλλάξει άμεσα.

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 19

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 20

Συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ