Connect with us

Πολιτικά

Ναι της Κυβέρνησης στο αίτημα μας για απασχόληση ανέργων στον αγροτικό τομέα, χωρίς διακοπή επιδόματος

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

χρυσομαλλης

Μίλτος Χρυσομάλλης

Άμεση υπήρξε η ανταπόκριση της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη στο αίτημα του βουλευτή Μεσσηνίας Μίλτου Χρυσομάλλη και άλλων 10 βουλευτών της ΝΔ για την ενίσχυση της εποχικής απασχόλησης Ελλήνων ανέργων σε αγροτικές εργασίες, που είχε κατατεθεί με Ερώτηση στη Βουλή από τις 27 Απριλίου.

Με δηλώσεις τους τόσο ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάκης Βορίδης, κατά την διάρκεια επίσκεψης σε αγροτική μονάδα στην Αττική, όσο και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Στ. Πέτσας κατά την ενημέρωση των συντακτών, ανακοίνωσαν ότι η Κυβέρνηση προχωρά στη νομοθέτηση της διατήρησης του επιδόματος ανεργίας σε όσους ανέργους επιλέξουν να εργαστούν σε αγροτικές εργασίες. Η νομοθετική αυτή πρωτοβουλία – που θα εισαχθεί άμεσα στη Βουλή προς ψήφιση – κινείται δυναμικά προς την κατεύθυνση της επιδότησης της εργασίας και όχι της ανεργίας, έναν βασικό άξονα της Κυβέρνησης της ΝΔ. Έτσι και ο πρωτογενής τομέας θα ενισχυθεί με εργατικό δυναμικό που σήμερα λείπει και μια σημαντική μερίδα συμπολιτών μας θα ενισχύσει σημαντικά το εισόδημά της εργαζόμενη, χωρίς την ίδια στιγμή να χάνει το επίδομα ανεργίας που δικαιούται.

«Η Κυβέρνηση αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι συνεχίζει να διατηρεί την επαφή της με τα προβλήματα του λαού, δίνοντας λύσεις βιώσιμες και ουσιαστικές. Η ανακοίνωση από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, κατά την επίσκεψη του σε αγροτική μονάδα, της άμεσης νομοθέτησης του δικαιώματος των ανέργων να εργαστούν σε αγροτικές εργασίες, χωρίς να χάνουν το επίδομα ανεργίας, αποτελεί όχι μόνο απόδειξη πραγματικής ευαισθησίας απέναντι σε δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας και χειροπιαστή επιβεβαίωση ότι στη πρώτη προτεραιότητα αυτής της Κυβέρνησης παραμένει ο πρωτογενής τομέας, αλλά επιπλέον αποδεικνύει ότι ανταποκρίνεται άμεσα στις θετικές προτάσεις των βουλευτών. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για την αντιμετώπιση των συνεπειών που προκαλεί η υγειονομική κρίση στην ελληνική κοινωνία, προτείνοντας στην Κυβέρνηση μέτρα και παρεμβάσεις που θα έχουν στόχο την ανακούφιση όλων», δήλωσε ο Μίλτος Χρυσομάλλης.

Πολιτικά

Kασιδιάρης: «Να υπάρξουν αντίποινα εάν γίνει τζαμί η Αγία Σοφία – Να εφαρμοστεί η αρχή της αμοιβαιότητας»

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Kασιδιάρης: «Να υπάρξουν αντίποινα εάν γίνει τζαμί η Αγία Σοφία – Να εφαρμοστεί η αρχή της αμοιβαιότητας» 5

Kασιδιάρης για την Αγία Σοφία

Μύδρους εναντίον του Ταγίπ Ερντογάν εξαπέλυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης, σε πρόσφατη συνέντευξη την οποία παραχώρησε στον δημοσιογράφο Γιώργο Βαθιώτη και την εκπομπή Χωρίς Χρώμα του High TV.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του κόμματος Έλληνες για την πατρίδα απαντώντας σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με την επικείμενη χρήση της Αγιάς Σοφιάς σαν τζαμί, επικαλούμενος την αρχή της αμοιβαιότητας, πρότεινε να δωθεί σκληρή απάντηση στον Τούρκο πρόεδρο απο το Ελληνικό κράτος.

Παράλληλα κατακεραύνωσε την εθνομηδενιστικη, όπως την αποκάλεσε, πολιτική που ασκείται εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης στα εθνικά θέματα και στην μεταναστευτική πολιτική.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη που παραχώρησε o Ηλίας Κασιδιάρης στο High Tv

Πηγή

Συνέχεια ανάγνωσης

Πολιτικά

Κ. Σακελλαροπούλου: Η απόφαση της Τουρκίας προκαλεί ευθέως την ιστορική μας μνήμη

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Σε δήλωση για την άκρως προκλητική απόφαση στην Τουρκία, για μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, προχώρησε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

«Η Αγία Σοφία, μνημείο με οικουμενικό χαρακτήρα, ανήκει στην ανθρωπότητα και την παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά. Είναι σύμβολο της ορθοδοξίας και ολόκληρου του χριστιανικού κόσμου», δήλωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

«Η απόφαση της Τουρκίας να την μετατρέψει σε τζαμί προκαλεί ευθέως την ιστορική μας μνήμη, υπονομεύει ανεπανόρθωτα τις αξίες της ανεκτικότητας και του διαλόγου των θρησκειών και επιφέρει σοβαρό πλήγμα στις σχέσεις της με την Ελλάδα, την Ευρωπαϊκή Ένωση και τη διεθνή κοινότητα», πρόσθεσε.

 

Συνέχεια ανάγνωσης

Πολιτικά

Ο Μίλτος Χρυσομάλλης για την Αγία Σοφία και τον Ερντογάν

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Μίλτος Χρυσομάλλης

Μίλτος Χρυσομάλλης για την Αγία Σοφία

Η απόφαση του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μασκαρεμένη πίσω από την απόφαση της «ανεξάρτητης» τουρκικής δικαιοσύνης, να μετατρέψει την Αγία Σοφία σε τζαμί, μετά από 85 χρόνια από την ανακήρυξή της ως μουσείου, προσβάλλει κατάφορα τον Ελληνισμό αλλά και ολόκληρο τον δυτικό πολιτισμό.

Με αφορμή την προσβλητική αυτή εξέλιξη ο βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ Μίλτος Χρυσομάλλης δήλωσε:

«Σήμερα προσβάλλεται ξανά η ιστορία μας, η ορθόδοξη πίστη μας και η παράδοσή μας.

Σήμερα ματώνει η Ορθοδοξία, ματώνει μαζί της και ο Ελληνισμός.

Αυτή τη φορά η τουρκική ιταμότητα δεν πρέπει να μείνει αναπάντητη!

Τρέμουν την ψυχή μας! Τρέμουν την Ελλάδα,!  

Ως εδώ! Η μνήμη του λαού μας καίει άκαυτη βάτος!»

Συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ