Connect with us
Επιμελητηρίο

Πολιτικά

Μίλτος Χρυσομάλλης: Στον ΣΥΡΙΖΑ είστε άξιοι συνεχιστές του Λένιν και δεξιοτέχνες στη σκοπιμότητα!

Ανέβηκε

στις

Μίλτος Χρυσομάλλης: Στον ΣΥΡΙΖΑ είστε άξιοι συνεχιστές του Λένιν και δεξιοτέχνες στη σκοπιμότητα! 1
Κοινοποιησέ το

«Ο ΣΥΡΙΖΑ εφαρμόζει πιστά τη ρήση του Λένιν, ότι “Δεν υπάρχει ηθική στην πολιτική, υπάρχει μόνο σκοπιμότητα”. Και φυσικά δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω ότι στις σκοπιμότητες είστε δεξιοτέχνες στον ΣΥΡΙΖΑ! . Γι’ αυτό και για χάρη αυτής της σκοπιμότητας ο Αρχηγός σας, ο κ. Τσίπρας, προσπαθεί πάλι να εργαλειοποιήσει το Σύνταγμα, τη Δημοκρατία, τους θεσμούς και ό,τι άλλο βρεθεί στο δρόμο του», τόνισε ο Μίλτος Χρυσομάλλης κατά την τοποθέτησή του στην Ολομέλεια, στη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης.

«Γιατί ασχολούμαστε με ένα θέμα για το οποίο έχουμε κάνει Εξεταστική Επιτροπή, Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, έχουμε ψηφίσει πάνω από δυο νομοθετήματα για την ενίσχυση και τις δικλείδες ασφαλείας στη λειτουργία της ΕΥΠ και επιπλέον έχει πάρει και το δρόμο της Δικαιοσύνης;», αναρωτήθηκε ο Μίλτος Χρυσομάλλης. «Της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης που όποτε σας βολεύει την εμπιστεύεστε, όποτε πάλι όχι, την κατηγορείτε! Μας λέει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι το κάνει γιατί έχει δημοκρατικές ευαισθησίες και ενδιαφέρεται για το Κράτος Δικαίου! Δεν είδαμε τις δημοκρατικές ευαισθησίες σας όταν παρακολουθούσατε τον κ. Καμμένο, τον κ. Πιτσιόρλα ή τότε που είχαμε πάνω από 40.000 επισυνδέσεις επί ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε όταν στο Μαξίμου μέσα μαζί με τον κ. Παπαγγελόπουλο, τον κ. Παππά και τον κ. Μιωνή κάνατε νταραβέρια για διευθέτηση δικαστικών υποθέσεων!»

«Δεν είχατε δημοκρατικές ευαισθησίες όταν ο κ. Παππάς προσπαθούσε να φτιάξει το ΣΥΡΙΖΑ Channel με τον κύριο Α2 ή όταν, όπως λέει ο κ. Καλογρίτσας, σας έδινε βαλίτσες και δεν έχετε τολμήσει ούτε ένας από εσάς να του κάνετε μία μήνυση! Δεν είχατε δημοκρατικές ευαισθησίες όταν με δήθεν κουκουλοφόρους προστατευόμενους μάρτυρες στήνατε τη σκευωρία Novartis για να κρεμάσετε στα μανταλάκια και να συκοφαντήσετε δύο πρώην πρωθυπουργούς και οκτώ πρώην υπουργούς! Με τι προστατευόμενους μάρτυρες; Μ’ αυτούς του κοινού ποινικού δικαίου που σήμερα είναι στη μπουζού για σύσταση εγκληματικής συμμορίας και για απάτες τραπεζικές! Και φυσικά θα έρθει η ώρα που θα μιλήσουν! Αυτά είναι που φοβάστε, σας έχει πιάσει πανικός και κάνατε την πρόταση δυσπιστίας! Ούτε βέβαια όταν αφήνατε να κυκλοφορεί ελεύθερος ο δολοφόνος-τρομοκράτης Κουφοντίνας και να κόβει βόλτες στο Σύνταγμα και στην Πανεπιστημίου!»

«Δεν είχατε δημοκρατικές ευαισθησίες ή μάλλον εθνικές ευαισθησίες, όταν υποσχόσασταν στον Ερντογάν ότι θα του δώσετε πίσω τους οκτώ αξιωματικούς που είχαν ζητήσει άσυλο, ενώ είναι θέμα Δικαιοσύνης! Τότε δεν υπήρχε κράτος δικαίου; Το είχατε ξεχάσει και ο κ. Τσίπρας τα υποσχόταν αυτά; Δεν έχετε εθνικές ευαισθησίες όταν φωνάζετε να γκρεμιστεί ο φράχτης στον Έβρο, που αναχαίτισε την υβριδική απειλή του μεταναστευτικού, δεν έχετε καμία ευαισθησία στο να ζητήσετε μια συγγνώμη γι’ αυτή την προβοκάτσια με τη δήθεν νεκρή Μαρία που ακόμα και οι ξένες εφημερίδες ζήτησαν συγγνώμη και την αναίρεσαν!»

«Κυρίες και κύριοι της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ, οι συμπολίτες μας σας έχουν καταλάβει. Ξέρουν το παιχνίδι που παίζετε, ξέρουν να κρίνουν και να συγκρίνουν επακριβώς τα πεπραγμένα μας τρεισήμισι χρόνια τώρα. Πραγματικά, όμως, πίστευα ότι τουλάχιστον στα ζητήματα που είναι ευαίσθητα – γιατί οι μυστικές μας υπηρεσίες είναι το μόνο όπλο μας στον αγώνα για τη διαχείριση των προκλήσεων που μας επιφυλάσσει η Τουρκία στον Έβρο και το Αιγαίο – θα ήσασταν πιο σοβαροί, θα επιδεικνύατε περισσότερη εθνική υπευθυνότητα.

Σταματήστε επιτέλους να αναζητάτε τρόπους εθνικά επιζήμιους για να πετύχετε μια πρόσκαιρη βελτίωση στα δημοσκοπικά σας ποσοστά. Δεν πρόκειται να έρθει! Ο λαός ξέρει, συνέκρινε. Μην ξεχνάτε ότι σαν σήμερα ορκιστήκατε κυβέρνηση το 2015. Ούτε εσείς δεν το αναφέρετε, μην και το θυμηθεί κανένας. Ο λαός, όμως, δεν το έχει ξεχάσει και γι’ αυτό λέει ποτέ ξανά Αριστερά!» κατέληξε ο Μίλτος Χρυσομάλλης.

pralinaspourgitissesamiikoniokafemauroeidis
Κοινοποιησέ το
Advertisement

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

AddUrl.gr | Κατάλογος Ιστοσελίδων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ