Κυριακή , 23 Φεβρουαρίου 2020

Κάργα Ευγενία υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο συνδυασμό του Θ. Βασιλόπουλου

Sharing is caring!

Κάργα Ευγενία υποψήφια δημοτική σύμβουλος

Κάργα Ευγενία - Μπαρούνης Χρήστος
Κάργα Ευγενία – Μπαρούνης Χρήστος

Η Κάργα Ευγενία γεννήθηκε και ζει στην Καλαμάτα. Είναι παντρεμένη με τον Μπαρούνη Χρήστο. Μητέρα δύο παιδιών του Νίκου 14ων ετών και της Δέσποινας 8 ετών.

Ιδιωτική υπάλληλος απόφοιτη τεχνικού Λυκείου. Παρακολούθηση σπουδών  ECDL απόφοιτη ΙΕΚ ειδικότητας (Τεχνικός φαρμάκων, καλλυντικών και παρεμφερών προϊόντων). Με γνώση Αγγλικών.

Άλλες δραστηριότητες:

Ενασχόληση με όλα τα είδη χορού, υπήρξε για χρόνια μέλος του “Μορφωτικού Συλλόγου”, Λάτρης της μουσικής, του θεάτρου και της παράδοσης.

δημιουργική πρωτοβουλία
δημιουργική πρωτοβουλία

-Τι σε έκανε να βάλεις υποψηφιότητα με το Θανάση Βασιλόπουλο:

Η απόφασή μου να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο συνδυασμό του Θανάση Βασιλόπουλου (Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας) δεν ήταν δύσκολο να παρθεί, διότι ο Θανάσης Βασιλόπουλος είναι ένας εργατικός,αποδοτικός,τίμιος και προσιτός άνθρωπος με πολύ μεγάλη εμπειρία στο δήμο, γεγονός που με έκανε να νιώσω ασφάλεια και μεγάλη τιμή, προκειμένου να αγωνιστούμε μαζί για ένα καλύτερο μέλλον στο δήμο μας.

Στόχοι:

  1. Έχοντας δύο παιδιά,ένα στην πρωτοβάθμια και ένα στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και ταυτόχρονα βιώνοντας τις ελλείψεις τόσο σε σχολικό όσο και σε αθλητικό επίπεδο, επιθυμώ να συνεισφέρω στην προσπάθεια για την μέγιστη βελτίωσή τους σε διάφορους τομείς.
  2. Επιδιώκω να συμβάλω,αξιοποιώντας το μέγιστο των δυνατοτήτων μου, στην αντιμετώπιση και επίλυση σημαντικών για το δήμο προβλημάτων με σκοπό την ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινότητας όλων των πολιτών (π.χ. καθαριότητα,δρόμοι,αδέσποτα ζώα κ.α.).

Κάτι ακόμα που μου αρέσει και επιθυμώ να προσφέρω στον τόπο μας,στην Καλαμάτα,είναι το εξής: Η Καλαμάτα,όσον αφορά τον τουρισμό,είναι ένας “ευλογημένος” τόπος,τον οποίο μπορούμε,διαθέτοντας όρεξη και σοβαρή δουλειά,να τον μετατρέψουμε σε πόλο έλξης ακόμα περισσότερων επισκεπτών.

Αυτό συνεπάγεται αύξηση της επιχειρηματικότητας και των θέσεων εργασίας.

-Ποιο είναι κατά τη γνώμη σου το κλειδί για την επιτυχία;

Σχεδιασμός – Συνεργασία – Δουλεία – Θέληση – Σεβασμός

Ζητώ λοιπόν τη στήριξή σας για να αγωνιστούμε μαζί και να πετύχουμε τα δικά μας ΘΕΛΩ.

Δες και αυτό

Μέτσης σε Βασιλόπουλο: «Θα περίμενα να προβληματιστείς…

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΜέτσης σε Βασιλόπουλο Ανάμεικτα τα συναισθήματα και μετά το τέλος της χθεσινής …

shares