Connect with us
Επιμελητηρίο

Εκλογές Μεσσηνία

Νίνα Δράκου: Υπ Περιφερειακή Σύμβουλος με το Συνδυασμό ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Ανέβηκε

στις

Νίνα Δράκου: Υπ Περιφερειακή Σύμβουλος με το Συνδυασμό ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 3
Κοινοποιησέ το

Νίνα Δράκου: Υπ Περιφερειακή Σύμβουλος με το Συνδυασμό ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Η Δράκου – Χρυσού Λαμπρινή (Νίνα) είναι Διοργανώτρια Διεθνών Πολιτιστικών & Αθλητικών Εκδηλώσεων, του Διεθνούς Κυπέλλου Αθλητικού Χορού ‘KALAMATA DANCE CUP ’Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου ‘Dance Challenge’ και Ιδρύτρια της “PolisArt” Κοιν.Σ.Επ. διοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων.

 

Νίνα Δράκου

Νίνα Δράκου

 Η Μεσσηνία έχει ανάγκη νέους δραστήριους ανθρώπους των έργων!

Περήφανη για τις δράσεις μου στη Μεσσηνία!

 Πάνω από 2.200 άτομα είναι ο συνολικός αριθμός των επισκεπτών Ελλήνων και ξένων στη Μεσσηνία μέσα από τις διάφορες διεθνείς πολιτιστικές εκδηλώσεις χορού που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός μας Σύλλογος ‘Dance Challenge’ το 2017 – 2018. Οι επισκέπτες του ‘θεματικού τουρισμού’ έμειναν ενθουσιασμένοι και με τις καλύτερες εντυπώσεις από την κάθε μας διοργάνωση αλλά και την φιλοξενία στην υπέροχη πόλη της Καλαμάτας.

Η επιτυχία, η διάχυση στην πόλη, το τουριστικό και οικονομικό αποτύπωμα, η επικοινωνία, η δημοσιότητα και η προβολή μέσα από όλα τα media και τους χορηγούς επικοινωνίας μας, είναι ο απολογισμός των πολιτιστικών τοπικών και διεθνών εκδηλώσεων του Συλλόγου μας. Οι διάφοροι επισκέπτες όλων των ηλικιών ανά τη φορά (συμμετέχοντες και συνοδοί), σε περιόδους μη τουριστικές, γνώρισαν την μεσσηνιακή πόλη Καλαμάτα, περιηγήθηκαν στα αξιοθέατά της, απόλαυσαν τη θάλασσα και γεύτηκαν τα τοπικά προϊόντα της. Χρησιμοποιήθηκαν συνολικά πάνω από 200 κλίνες ξενοδοχείων και λοιπών καταλυμάτων σε διήμερες και τριήμερες διανυκτερεύσεις.

Προφανής η τόνωση και το κέρδος της τοπικής οικονομίας. Πάνω από 50 επιχειρήσεις και τοπικοί παραγωγοί της πόλης μας οι χορηγοί που στήριξαν τις προσπάθειες αυτές. (επιγραμματικά αναφέρω Platea, Ambassador, Αίγλη café, Κέντρο Ποδολογίας Καλαμάτας, Galerie de Beaute, Ποτοποιία Κωστέας, Οινομεσσηνιακή, Ήχος & Φως, Alma Sport, Ρούμπος, Κατελάνος, Οινοπαντοπωλείον, Κάρδαμο, ταβέρνα Σάκης, κ.α.).

Πολύτιμη και ουσιαστική και η προσφορά των εμπόρων τοπικών αγροτικών προϊόντων στους επισήμους επισκέπτες ως δώρα, είτε μέσω του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας (Agrovim, παστέλι Λάμπου, σύκα Συκική, Fare Οινομεσσηνιακή, Papadimitriou, ρύζι Ωμέγα, πατέ ελιάς Angel Dragonas Bros), είτε απευθείας όπως ο Αγροτικός Ελαιουργικός Συνεταιρισμός Ριζόμυλου.

Η απήχηση του πλούτου του τόπου μας και των τοπικών μας προϊόντων συνεχίζεται παγκοσμίως, μέχρι σήμερα, και θα συνεχίζεται και στο μέλλον, μέσα από την συνεχή επικοινωνία των video clip των εκδηλώσεών μας από τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης και το youtube που σε πρώτο πλάνο απεικονίζονται φωτογραφίες της πόλης και των τοπικών μας προϊόντων. Αρκεί κανείς να κλικάρει στο youtube: Kalamata Dance Cup(highlights) ή Dance Challenge Kalamata

Νίνα Δράκου: Υπ Περιφερειακή Σύμβουλος με το Συνδυασμό ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 4Και συνεχίζουμε δυναμικά! Με σκληρή δουλειά και οργάνωση. Οι προβλέψεις για τις διοργανώσεις μας για το έτος 2019, κατόπιν έρευνας συναντήσεων και συζητήσεων, δείχνουν να διπλασιάζονται οι αριθμοί των επισκεπτών μας… με προσέλκυση περισσότερων συνεργατών και συμμετεχόντων από την διεθνή κοινότητα. Χαίρομαι πάρα πολύ για όλα αυτά ως διοργανώτρια και υπερτονίζω την ανάγκη υποστήριξης όλων των αρχών και θεσμών σε ανάλογες οργανωμένες πρωτοβουλίες και δυναμικά εγχειρήματα είτε αθλητικά είτε πολιτιστικά που γίνονται θεσμοί στον τόπο μας.

Ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τη ‘Νέα Πελοπόννησο’ του Πέτρου Τατούλη, γνωρίζω πως η Περιφέρεια Πελοποννήσου με την εξωστρέφεια και την αξιοπιστία της έχει αναπτύξει ένα διεθνές δίκτυο συνεργασιών που ενισχύει τον Αθλητικό, Πολιτιστικό, Κοινωνικό και Νεανικό Τουρισμό.

Οι υποδομές της Πελοποννήσου, καθώς και το μικροκλίμα της αποτελούν συγκριτικά της πλεονεκτήματα για την προσέλκυση κόσμου στα πλαίσια του ‘εναλλακτικού τουρισμού’. Με προοδευτικό πολιτικό σχεδιασμό για την Πελοπόννησο, με πολιτική συνέπεια και αξιοπιστία, μέσα από σχέση εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας θα δημιουργούμε συνεχώς δυναμικές προϋποθέσεις ανάπτυξης και προοπτικής.

Με γνώμονα την προβολή και διάδοση των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων της Πελοποννήσου, θα σχεδιάζουμε και θα υλοποιούμε συνεχώς συνδυαζόμενες δράσεις προβολής του τουριστικού και πολιτιστικού προϊόντος της ΠΕ Μεσσηνίας.

Με στόχο πάντα την συνδυαστική προβολή και προώθηση του προορισμού της Μεσσηνίας,  η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο Πέτρος Τατούλης υποστηρίζει εξειδικευμένες εκδηλώσεις που προβάλλουν την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας ως προορισμό, αλλά και ειδικότερα αναδεικνύουν τα διάσημα προϊόντα της και τον πολιτισμό της.

Συνεχίζω λοιπόν το έργο μου στον Πολιτισμό και τον Τουρισμό! ….Πάντα, με αγάπη για τούτον τον τόπο!

https://pralina.gr/spourgitissesamikafemauroeidis
Κοινοποιησέ το
Advertisement

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

AddUrl.gr | Κατάλογος Ιστοσελίδων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ