Connect with us
Επιμελητηρίο

Events

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για το 2ο διεθνές κύπελλο χορού

Ανέβηκε

στις

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για το 2ο διεθνές κύπελλο χορού 3
Κοινοποιησέ το

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για το 2ο διεθνές κύπελλο χορού

Με κοινωνικό μήνυμα ανοίγει η αυλαία της Τελετής Gala του 2ου Διεθνούς Διαγωνισμού Αθλητικού Χορού 2nd Kalamata Dance Cup – Beyond The Limits το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στις 20:00 στο Γήπεδο ‘ΤΕΝΤΑ’ Η υπεύθυνη Διοργάνωσης κ. Νίνα Δράκου – Χρυσού μας είπε χαρακτηριστικά:

Η Τελετή Gala θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στις 20:00 στο Γήπεδο ‘ΤΕΝΤΑ’, όπου θα παραστούν εκατοντάδες θεατές δημότες και φιλότεχνοι επισκέπτες, καθώς και επίσημοι προσκεκλημένοι από διάφορους φορείς. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την συνεργασία μας με έναν σημαντικό κοινωνικό φορέα την Εταιρία Προστασίας Σπαστικών ‘Πόρτα Ανοιχτή’ από την Αθήνα θα ανοίξει με τιμή την αυλαία μας στην Τελετή Gala. Aξίζει όλοι να παραβρεθούμε να θαυμάσουμε την προσκεκλημένη μας χορευτική ομάδα των 20 ατόμων Α.Μ.Ε.Α στην παράσταση ‘Φτου ξελευτερία’ να μας μεταφέρουν κοινωνικό μήνυμα, πως H ΤΕΧΝΗ δεν κάνει διακρίσεις καθότι απευθύνεται σε όλα τα μέλη της κοινωνίας μας που είναι ισότιμα και ισοδύναμα. Θα ακολουθήσει η Φιλαρμονική του Δήμου Δυτικής Μάνης για έναρξη και καλωσόρισμα όλων των επισκεπτών του χορού στην πόλη μας, με ειδική παρέλαση των χορευτών, τελετή παρουσίασης των Διεθνών Κριτών, και χαιρετισμούς επισήμων. Στη συνέχεια, έπεται το διαγωνιστικό μέρος της τελετής μας με τα ‘Professional’ εκθαμβωτικά ζευγάρια αθλητικού χορού (DanceSport) που θα μας απογειώσουν σε επαγγελματικό επίπεδο χορού, προσφέροντας ένα υπερθέαμα για όλους, μικρούς-μεγάλους! Και ένα επίσης ζεστό χειροκρότημα, φυλάξτε το για τους τελικούς που θα ακολουθήσουν! Οι καλύτεροι της ημέρας θα μας μεταδώσουν ατμόσφαιρα αίγλης με τεχνική έμπνευσης, ρυθμού, ζωντάνιας και λάμψης αποδεικνύοντας ακόμη μια φορά ότι ο χορός είναι το ανώτερο είδος αθλητισμού. Υπόσχονται να μας μεταδώσουν όλη την glamorous ενέργεια των Professional Champions celebrities και την αίγλη που προσδίδουν όλοι οι αστέρες του χορού όταν βρίσκονται στο καλλιτεχνικό διαγωνιστικό χώρο.  Η βραδιά θα κλείσει με τις Απονομές των επιτυχόντων, που θα συνοδευτούν από βραβεύσεις & δώρα! Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικοί έπαινοι συμμετοχής και μετάλλια και κύπελλα στις πρώτες θέσεις.

Οι θεατές μπορούν να παραβρεθούν οποιαδήποτε ώρα του Σαββάτου για να παρακολουθήσουν τους διαγωνισμούς καθόσον θα υπάρχει βραχιόλι εισόδου. Για τους ενδιαφερόμενους υπάρχει πάρκινγκ εντός των εγκαταστάσεων του γηπέδου ‘Τέντα’. Μέρος των εσόδων από το κουπόνι ενίσχυσης του Συλλόγου, θα διατεθεί για τις ανάγκες της Εταιρίας Προστασίας Σπαστικών «Πόρτα Ανοιχτή». Η είσοδος ανέρχεται στα 12 ευρώ /ολοήμερο, ενώ στους μαθητές δημοτικού και στα Α.Μ.Ε.Α η είσοδος είναι δωρεάν. Μια συναρπαστική βραδιά που θα σας συγκινήσει και θα σας μαγέψει! μια βραδιά που δεν πρέπει κανείς να χάσει.

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για το 2ο διεθνές κύπελλο χορού 4

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για το 2ο διεθνές κύπελλο χορού

pralinaspourgitissesamiikoniokafemauroeidis
Κοινοποιησέ το
Advertisement

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

AddUrl.gr | Κατάλογος Ιστοσελίδων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ