Connect with us

Εκλογές Μεσσηνία

Ελένη Αλειφέρη: «Η Καλαμάτα απέδειξε ότι θέλει να γίνει Πρωτεύουσα Δύναμη»

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Ελένη Αλειφέρη: «Η Καλαμάτα απέδειξε ότι θέλει να γίνει Πρωτεύουσα Δύναμη» 1

Ελένη Αλειφέρη κεντρική ομιλία

ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ συγκέντρωση, στον πεζόδρομο της Αριστομένους, στο ύψος του ιστορικού δημαρχείου, μίλησε η υποψήφια δήμαρχος Καλαμάτας, Ελένη Αλειφέρη.

Αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την ανταπόκρισή του τόνισε ότι αυτό την γεμίζει με ευθύνη. «Σας εγγυώμαι ότι η απόφασή σας να επιλέξετε την Πρωτεύουσα Δύναμη για να διοικήσει τον Δήμο μας είναι η καλύτερη επιλογή!», είπε προσθέτοντας ότι ο συνδυασμός της είναι η μόνη ομάδα που μπορεί να  εγγυηθεί ότι θα μετατρέψει το Δήμο Καλαμάτας σε Πρωτεύουσα Δύναμη της  της Πελοποννήσου αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας, με εξωστρέφεια και ευρωπαϊκό προσανατολισμό.

ΔΕΚΑ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ

Η κυρία Αλειφέρη αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του συνδυασμού της «που είναι λογικό και υλοποιήσιμο», ενώ παράλληλα ανακοίνωσε δέκα εγγυήσεις για την διοίκηση του Δήμου:

1η: Το πρόγραμμα του Συνδυασμού που είναι πλήρες, δουλεμένο στη λεπτομέρεια και στην ουσία και, το κυριότερο το πιο υλοποιήσιμο.

2η: Η εμπειρία και αξιοπιστία της Ελένης Αλειφέρη καθώς η ίδια διαθέτει εικοσαετή και πλέον αυτοδιοικητική εμπειρία, γνώσεις, διοικητικές ικανότητες, διαχειριστική επάρκεια, αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και πάνω απ’ όλα υπευθυνότητα.

3η: Το ποιοτικό ψηφοδέλτιο που διαθέτει ο Συνδυασμός καθώς τα μέλη του δεν είναι επαγγελματίες θέσεων, είναι γνωστικά άρτιοι και προέρχονται από την κοινωνία.

4η: Ακούγεται η φωνή της τοπικής κοινωνίας αφού θεσπίζεται ο Προσωπικός Δημοτικό Σύμβουλο της Γειτονιάς. Δηλαδή, κάθε εκλεγμένο μέλος του Συνδυασμού αναλαμβάνει μια γειτονιά, και οι Δημοτικές Ενότητες αντιδήμαρχο, που θα είναι η περιοχή χωρικής ευθύνης και αρμοδιότητάς του. Αυτός θα έχει την ευθύνη να είναι σε επαφή και άμεση συνεννόηση με τον Τοπικό Συμβούλιο, τους κατοίκους, τους επαγγελματίες, τους συλλόγους και τους φορείς προκειμένου να συγκεντρώνει τα αιτήματά τους για να τα φέρνει στο δημοτικό συμβούλιο.

5η: Δημιουργία συνεργειών και συνεργασιών με όλους τους φορείς.

6η: Ανάπτυξη με επίκεντρο τον άνθρωπο.

7η: Ισόποση και ισόνομη ανάπτυξη.

8η: Ανθρώπινο, φιλικό πρόσωπο του Δήμου.

9η: Κοινωνικός Δήμος με πρόνοια και στήριξη όλων των συμπολιτών μας που χρήζουν βοήθειας.

10η: Αξιοποίηση προσωπικού Δήμου.

Ελένη Αλειφέρη: «Η Καλαμάτα απέδειξε ότι θέλει να γίνει Πρωτεύουσα Δύναμη» 2

Παράλληλα η κυρία Αλειφέρη εξήγγειλε «απολύτως μελετημένα και κοστολογημένα» την μείωση της τιμής του νερού κατά 18%, μηδενικά τέλη καθαριότητας σε όλα τα ορεινά χωριά του Δήμου, εξέταση για μείωση  όλων των υπολοίπων τιμολογίων όπως της αποχέτευσης, των τελών σύνδεσης υπονόμων κ.λπ. Παράλληλα, σημείωσε ότι θα ισχύσουν ειδικά τιμολόγια, με οικονομικά κριτήρια, για τις αδύναμες οικογένειες του Δήμου.

Η υποψήφια δήμαρχος υπογράμμισε ότι «ο λόγος μου είναι εγγύηση ανάπτυξης, προόδου και υπευθυνότητας – εγγύηση εμπειρίας και αξιοπιστίας».

Τέλος, αφού παρουσίασε τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους,  ευχαρίστησε τους πολίτες για την εμπιστοσύνη τους τονίζοντας:

«Σήμερα αποδείξατε ότι η Καλαμάτα θέλει να γίνει Πρωτεύουσα Δύναμη».

Ελένη Αλειφέρη: «Η Καλαμάτα απέδειξε ότι θέλει να γίνει Πρωτεύουσα Δύναμη» 3

Ελένη Αλειφέρη: «Η Καλαμάτα απέδειξε ότι θέλει να γίνει Πρωτεύουσα Δύναμη» 4

Ελένη Αλειφέρη: «Η Καλαμάτα απέδειξε ότι θέλει να γίνει Πρωτεύουσα Δύναμη» 5

Ελένη Αλειφέρη: «Η Καλαμάτα απέδειξε ότι θέλει να γίνει Πρωτεύουσα Δύναμη» 6

 

Εκλογές Μεσσηνία

Στα Φιλιατρά οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Στα Φιλιατρά οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας 19

Περιοδεία στα Φιλιατρά πραγματοποίησαν την Πέμπτη 27 Ιουνίου, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας Γιούλα Ζαχαροπούλου, Παναγιώτα Κοζομπόλη, Πέτρος Κωνσταντινέας και Νίκος Πατσαρίνος, συνοδευόμενοι από τοπικά στελέχη.

Η υποδοχή του κόσμου ήταν θερμή, με κεντρικό θέμα συζήτησης, την πρόσφατη απόφαση της Κυβέρνησης για την κατασκευή των δικτύων άρδευσης του φιλιατρινού φράγματος  στο Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη 2014-2020». Ένα έργο πνοής για τον αγροτικό κόσμο της Τριφυλίας και την ανάπτυξη της περιοχής, που οι προηγούμενες κυβερνήσεις άφησαν ημιτελές, καθώς δεν προέβλεψαν εξαρχής στην μελέτη, την κατασκευή και των δικτύων στο φράγμα.

Τελευταίος σταθμός, η Μαραθόπολη, με ακόμα ένα χαρμόσυνο νέο για την περιοχή, καθώς δημοσιεύθηκε εχθές η απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για την ένταξη του αλιευτικού καταφυγίου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αλιεία και Θάλασσα 2014-2020». Το λιμάνι επιτέλους γίνεται λειτουργικό για τους αλιείς.

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας

Συνέχεια ανάγνωσης

Εκλογές Μεσσηνία

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Επιτακτική ανάγκη η μείωση των φόρων για να πάρει “ανάσα” η αγορά»

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Επιτακτική ανάγκη η μείωση των φόρων για να πάρει “ανάσα” η αγορά» 20

Τα εμπορικά καταστήματα της Μεσσήνης επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μίλτος Χρυσομάλλης

Ένα προς ένα, όλα τα εμπορικά καταστήματα της Μεσσήνης επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου ο Μίλτος Χρυσομάλλης. Ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας διαπίστωσε και ο ίδιος το «πάγωμα» της αγοράς αφού ελάχιστοι ήταν αυτοί που κυκλοφορούσαν στο εμπορικό κέντρο της Μεσσήνης.

Συνομιλώντας με εμπόρους και καταστηματάρχες συμφώνησαν πως η δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη, για άμεση μείωση της φορολογίας αποτελεί «μονόδρομο» για να μείνουν περισσότερα χρήματα στην «τσέπη» των καταναλωτών και να αρχίσει να κινείται η αγορά.

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Επιτακτική ανάγκη η μείωση των φόρων για να πάρει “ανάσα” η αγορά» 21

Συνέχεια ανάγνωσης

Εκλογές Μεσσηνία

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας»

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 22

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας και την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Μίλτος Χρυσομάλλης.

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 23Συναντήθηκε με τους διοικητές Δημήτρη Γεωργανά στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και Παναγιώτη Πούπουζα στην Αστυνομική διεύθυνση καθώς και με το ανθρώπινο δυναμικό οι οποίοι αποτελούν την «ψυχή» των Σωμάτων Ασφαλείας.

Η πλήρης ετοιμότητα, καθώς βρισκόμαστε ήδη στην αντιπυρική περίοδο ήταν το κύριο αντικείμενο συζήτησης στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, με το Μίλτο Χρυσομάλλη να εύχεται στους πυροσβέστες , να «κυλήσει» ομαλά χωρίς απρόοπτα.

Η παραβατικότητα ειδικά στην περιφέρεια του Νομού, ο νόμος του ΣΥΡΙΖΑ που αποφυλακίζει εγκληματίες αλλά και η υποστελέχωση και οι ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό ήταν τα κύρια θέματα που συζητήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση.

Ο κ. Χρυσομάλλης τόνισε ο απαράδεκτος νέος ποινικός κώδικας , με τον οποίο οι επικίνδυνοι κακοποιοί που συλλαμβάνονται από την ΕΛ.ΑΣ. αφήνονται ελεύθεροι , πρόκειται να αλλάξει άμεσα.

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 24

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 25

Συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ