Παρασκευή , 17 Ιανουαρίου 2020
Home / Ελεύθερος Χρόνος / Events / Εκδήλωση: «Μνημεία των Αγίων Τόπων και το αναστηλωτικό έργο του Ιερού Κουβουκλίου στα Ιεροσόλυμα»
ΠΑΝΑΓΙΟΣ ΤΑΦΟΣ 1 660x330 - Εκδήλωση: «Μνημεία των Αγίων Τόπων και το αναστηλωτικό έργο του Ιερού Κουβουκλίου στα Ιεροσόλυμα»

Εκδήλωση: «Μνημεία των Αγίων Τόπων και το αναστηλωτικό έργο του Ιερού Κουβουκλίου στα Ιεροσόλυμα»

Sharing is caring!

Εκδήλωση: «Μνημεία των Αγίων Τόπων και το αναστηλωτικό έργο του Ιερού Κουβουκλίου στα Ιεροσόλυμα»

Η Ένωση Μεσσήνιων Συγγραφέων συνδιοργανώνει με τον Δήμο Καλαμάτας εκδήλωση με θέμα: «Μνημεία των Αγίων Τόπων και το αναστηλωτικό έργο του Ιερού Κουβουκλίου στα Ιεροσόλυμα» (Πανάγιος Τάφος), την Τετάρτη 04-12-2019 και ώρα 7 μ.μ. στο Αμφιθέατρο «Θόδωρος Αγγελόπουλος» του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας.

Η εκδήλωση έχει σκοπό να αναδείξει την πολιτισμική σημασία του έργου της αναστήλωσης στον Ι. Ναό Αναστάσεως και στο Ιερό Κουβούκλιο του Παναγίου Τάφου και να προβάλει ένα δύσκολο εγχείρημα που υλοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Θα μιλήσουν για τα παραπάνω η καθηγήτρια του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Αντωνία (Τώνια) Μοροπούλου και οι καθηγητές του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Νικόλαος Ζαχαριάς και Φωτεινή Πέρρα.

Συμμετέχει τιμητικά με θρησκευτικά άσματα η χορωδία «ΟΡΦΕΥΣ» Καλαμάτας με μαέστρο τον Ιβάν Μάντζαρη. Παρέχει ευγενώς χορηγία ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας και υποστήριξη τεχνική ο Σύλλογος Μηχανικών Μεσσηνίας.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας και την συντονίζει η Αντωνία Παυλάκου, φιλόλογος – συγγραφέας και πρόεδρος της Ένωσης Μεσσήνιων Συγγραφέων.

ΤΑΦΟΣ 1 - Εκδήλωση: «Μνημεία των Αγίων Τόπων και το αναστηλωτικό έργο του Ιερού Κουβουκλίου στα Ιεροσόλυμα»ΤΑΦΟΣ 2 - Εκδήλωση: «Μνημεία των Αγίων Τόπων και το αναστηλωτικό έργο του Ιερού Κουβουκλίου στα Ιεροσόλυμα»

Εκδήλωση: «Μνημεία των Αγίων Τόπων και το αναστηλωτικό έργο του Ιερού Κουβουκλίου στα Ιεροσόλυμα»

niniosbanner 1 - Εκδήλωση: «Μνημεία των Αγίων Τόπων και το αναστηλωτικό έργο του Ιερού Κουβουκλίου στα Ιεροσόλυμα» MYLO Indian Palace Restaurant - Εκδήλωση: «Μνημεία των Αγίων Τόπων και το αναστηλωτικό έργο του Ιερού Κουβουκλίου στα Ιεροσόλυμα» perrotis - Εκδήλωση: «Μνημεία των Αγίων Τόπων και το αναστηλωτικό έργο του Ιερού Κουβουκλίου στα Ιεροσόλυμα» mavreas1anigif - Εκδήλωση: «Μνημεία των Αγίων Τόπων και το αναστηλωτικό έργο του Ιερού Κουβουκλίου στα Ιεροσόλυμα» krystalkyriakoanigif - Εκδήλωση: «Μνημεία των Αγίων Τόπων και το αναστηλωτικό έργο του Ιερού Κουβουκλίου στα Ιεροσόλυμα» YPODIMATA - Εκδήλωση: «Μνημεία των Αγίων Τόπων και το αναστηλωτικό έργο του Ιερού Κουβουκλίου στα Ιεροσόλυμα»

Δες και αυτό

84679679 310x165 - Σπουδαίοι αθλητές μεταφέρουν την Ολυμπιακή Φλόγα στην Καλαμάτα

Σπουδαίοι αθλητές μεταφέρουν την Ολυμπιακή Φλόγα στην Καλαμάτα

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΣπουδαίοι αθλητές μεταφέρουν την Ολυμπιακή Φλόγα στην Καλαμάτα Συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του …

shares