Πέμπτη , 20 Φεβρουαρίου 2020

Αντωνία Μπούζα: Παραδίδουμε το Διοικητήριο Μεσσηνίας πλήρως ανακαινισμένο (video)

Sharing is caring!

Σε συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε την Τρίτη 23 Ιουλίου 2019, η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου και Θεμάτων Μεσσηνίας Αντωνία Μπούζα, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι υπήρχε πλήρως εγκατάλειψη του Διοικητηρίου, προσβάλλοντας τον θεσμό αλλά και την μνήμη του αειμνήστου Παναγιώτη Φωτέα που είναι αφιερωμένη η αίθουσα στον 4ο όροφο.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου και Θεμάτων Μεσσηνίας Αντωνία Μπούζα, αναφέρθηκε στις εργασίες επισκευής και συντήρησης του κτιρίου στο Διοικητηρίο της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας.

Από το ασανσέρ που δεν λειτουργούσε για πολλά χρόνια, τα φώτα, ο κλιματισμός, τα έπιπλα, το αμφιθέατρο Αλέξανδρος Κουμουνδούρος κάνοντας πιο λειτουργικό αλλά και πιο φιλόξενο το Διοικητήριο αλλά και μηχανήματα έργων που ήταν χρόνια παρατημένα και βρίσκονταν σε αδυναμία κίνησης, σήμερα όλα έχουν επισκευαστεί προκειμένου να εφοδιαστούν οι υπηρεσίες με ασφαλή και μη ρυπογόνα οχήματα.

Σήμερα υπάρχει μια διαφορετική εικόνα στο διοικητήριο αυτή που αρμόζει στον θεσμό της περιφέρειάς σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες με τους ανθρώπους που έτρεξαν όλα αυτά που προαναφέρθηκαν.

Δείτε βίντεο του kalmatatimes.gr

Δες και αυτό

400 αθλήτριες από 44 Συλλόγους στο 28ο Kalamata cup και 7ο Elegant Cup

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0shares28ο Kalamata cup – 7ο Elegant Cup Στην Καλαμάτα και συγκεκριμένα στην …

shares