Connect with us
Επιμελητηρίο

Πολιτικά

Λίγο πριν την κάλπη της 8ης Οκτωβρίου

Ανέβηκε

στις

Λίγο πριν την κάλπη της 8ης Οκτωβρίου 1
Κοινοποιησέ το

kafemauroeidis

Συνθήματα, σλόγκαν, προγράμματα συνδυασμών , επικοινωνία κλπ , είναι στο επίκεντρο των ημερών όσο φτάνουμε στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου .

Εκείνο όμως που κατά τη γνώμη μου μετράει , δεν είναι οι πανάκριΒες , ιλουστρασιόν προεκλογικές καμπάνιες, αλλά οι αποδεδειγμένες ικανότητες των προσώπων που συμμετέχουν, διότι τα επόμενα 5 χρόνια της ζωής των Πελοποννησίων, σχετικά με τις πολιτικές που θα εφαρμοστούν και τους αφορούν , πρέπει να τις διαχειριστούν ικανοί ή όχι αιρετοί.

Τους «φίλους» και τα «καλά» παιδιά ας τα αναζητήσουμε μόνο στον ιδιωτικό μας βίο.

Επειδή επιχειρείται τελευταία μία επαναφορά σε λογικές απόλυτου κομματισμού, καταγγέλλω όσα συμβαίνουν και δηλώνω, πως ο  τόπος μας  δεν επιτρέπεται να μπει σε περιπέτειες και έναν απέραντο κομματισμό , με λογικές ποιος είναι «δικός» μας ή όχι.

Ούτε σε λογικές που εκ του πονηρού τελευταία ακούγονται κυρίως στη Μεσσηνία, από παρατάξεις που έχουν ένδεια  λοιπών επιχειρημάτων.

Ψηφίστε τον Μεσσήνιο λένε κάποιοι, για να …υποστηρίξει καλύτερα τη Μεσσηνία.

Επειδή ο θεσμός της περιφερειακής Αυτοδιοίκησης από τέτοια συνθήματα έχει κακοποιηθεί κι άλλες φορές, ενημερώνω τους πολίτες, πως στο θεσμό της Περιφέρειας, εκλέγονται Περιφερειακοί Σύμβουλοι από τους 5 Νομούς της Πελοποννήσου ,όπου μαζί με τον Περιφερειάρχη στηρίζουν, επιλύουν και σχεδιάζουν  τα ζητήματα όλων των Νομών με ισοτιμία , διότι η Αυτοδιοίκηση δεν είναι ενός ανδρός Αρχή. Τέτοιου είδους συνθήματα που ακούγονται και μόνο στη Μεσσηνία, διότι στους άλλους Νομούς δεν τολμούν να τα ξεστομίσουν  καν, είναι παραπλανητικά, ανόητα και μόνο εκ του πονηρού .

Η παράταξη της ΝΕΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ του ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ, έχει αποδείξει πως στέκεται όρθια και στα εύκολα και στα δύσκολα.

 Έχει αποδείξει πως έχει όραμα , στόχους , γνώσεις και έχει και την πολύτιμη εμπειρία. Έχει στελέχη όπου τόσο στη Διοίκηση, όσο και στην Αντιπολίτευση έδειξαν πω έχουν τη δύναμη και τις ικανότητες να ανταποκριθούν με όρεξη και μεράκι.

4 χρόνια στην αντιπολίτευση στο Περιφερειακό Συμβούλιο, δεν κρυφτήκαμε , ήμασταν παρόντες  σε ΟΛΑ τα Περιφερειακά Συμβούλια, όπου καταθέταμε ευθαρσώς τις θέσεις μας , με μόνο στόχο το καλό του τόπου μας.

Προσωπικά από την 1η στιγμή , είχα εεπισημάνει τις αδυναμίες του σχεδιασμού δύο νευραλγικών τομέων της διοίκησης και την λάθος κατεύθυνση πολιτικών επιλογών στον τομέα ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ και της ΑΓΡΟΤΙΚΉΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.

Οι υπεύθυνοι των τομέων αυτών, με όσα εφάρμοσαν, οδήγησαν σε συρρίκνωση και  αδυναμία τον τουρισμό μας και το αγροτικό εισόδημα.

Στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ αποδεικνύουν την τουριστική καθίζηση και το αποτέλεσμα της πολιτικής που εφαρμόστηκε στον αγροτικό τομέα, οδηγεί σήμερα τους αγρότες σε οικονομικές δυσκολίες και σε εγκατάλειψη καλλιεργειών .Την ίδια στιγμή οι απολύτως υπεύθυνοι ξαναζητούν την ψήφο των πολιτών, χωρίς ίχνος αυτοκριτικής .

Πρέπει για ένα καλύτερο μέλλον, να επανέλθει η ομαλότητα στην πορεία του τόπου, με πολιτικές που αποδεδειγμένα ωφέλησαν τον τόπο μας .

Τόσο οι ικανότητες του Πέτρου Τατούλη , όσο και των συνεργατών του, θα βοηθήσουν στην αντιστροφή της δύσκολης κατάστασης.

Προσωπικά ως ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΥΖΑ έχω αποδείξει πως μπορώ να ανταποκριθώ και να σταθώ δίπλα στις ανάγκες του τόπου μας, με ελεύθερη φωνή, χωρίς εξαρτήσεις, χωρίς πατρονάρισμα, χωρίς δισταγμό.

Με θάρρος έχω αποδείξει πως όσα πιστεύω και αφορούν το καλό του τόπου μας, μπορώ να τα υποστηρίξω μέχρι τέλους.

Οι συμπατριώτες  μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή την εμπιστοσύνη τους σε μένα και αυτό το θεωρώ τιμή , αλλά και καθήκον.

Ζητώ την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας και αυτήν τη νέα αυτοδιοικητική περίοδο και υπόσχομαι να είμαι πάντα η Αντωνία που ξέρετε , όπου με θάρρος, ευπρέπεια, δύναμη και αίσθηση του καθήκοντος  θα είμαι πάντα δίπλα σας .

 

Αντωνία Μπούζα

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος

Αντιπρόεδρος Περιφ. Συμβουλίου

Πρώην Αντιπεριφερειάρχης  Μεσσηνίας

spourgitissesamiikonio
Κοινοποιησέ το
Advertisement

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

AddUrl.gr | Κατάλογος Ιστοσελίδων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ