Connect with us

Πολιτικά

Αντωνία Μπουζα…. Αυτά είναι τα έργα μας!

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Αντωνία Μπουζα…. Αυτά είναι τα έργα μας! 1

Η αυτοδιοικητική περίοδος 2014-2019, για την Περιφέρεια Πελοποννήσου έφτασε στο τέλος της.

Η Περιφερειακή Αρχή Πελοποννήσου και η παράταξη του Πέτρου Τατούλη, ήταν αυτή που με πληθώρα έργων,  εφαρμογής πολιτικών και καινοτόμων παρεμβάσεων, άλλαξε την εικόνα του τόπου, με την εκμετάλλευση όλων των χρηματοδοτικών εργαλείων που είχε στη διάθεσή του ο θεσμός της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης ,σύμφωνα με το Νόμο Καλλικράτη.

Διαφύλαξε έτσι, την αυτοτέλεια του θεσμού της Περιφερειακής αυτοδιοίκησης, απομακρυνόμενη από λογικές κομματισμού και επαιτείας στους προθαλάμους των εκάστοτε υπουργών  για τα αυτονόητα, κάτι που γινόταν στο παρελθόν και δυστυχώς βλέπουμε με λύπη μας, να επανακάμπτει.

Διεκδικήσαμε τη μετεξέλιξη του θεσμού σε Περιφερειακή Διακυβέρνηση και κρατήσαμε ψηλά τη σημαία της ανεξαρτησίας του θεσμού από κάθε λογής συμφέροντα. Το αυτοδιοίκητο της αυτοδιοίκησης, δεν μπορεί να διαταραχθεί.

Οι παρεμβάσεις μας στη Μεσσηνία οδήγησαν στη βελτίωση των δημοσίων υποδομών και στην υπό εκτέλεση πληθώρας έργων σε πολλούς τομείς που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών.

Προσωπικά, από την ημερομηνία όπου ανέλαβα ως αρμόδια Αντιπεριφερειάρχης την ευθύνη του Νομού Μεσσηνίας, προσπάθησα να εφαρμόσω όπως έκαναν όλοι οι Αντιπεριφερειάρχες τις εντολές του Περιφερειάρχη κ.Τατούλη, κάτι που στη Μεσσηνία δεν γινόταν, με αποτέλεσμα να εμφανίζει εικόνα εγκατάλειψης το Διοικητήριο και να δυσκολεύονται οι Υπηρεσίες στην εκτέλεση των καθηκόντων τους.

-Παρέλαβα τις Υπηρεσίες της Μεσσηνίας, το Διοικητήριο και όλες τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τη θέση ευθύνης μου και προσπάθησα να επαναφέρω την τάξη , τη λειτουργικότητα και τα άμεσα αντανακλαστικά της Διοίκησης που είχαν χαθεί, ικανοποιώντας τα άμεσα αιτήματα εργαζομένων, πολιτών και συνολικά της κοινωνίας. 

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ

-Επιλύθηκαν ζητήματα που δημιουργούσαν κωλύματα στην παραγωγή έργου της Υπηρεσίας Τεχνικών Υπηρεσιών ( πχ μηχανήματα έργων με βλάβες, παρατημένα σε δήμους, αδυναμία χρήσης τους λόγω έλλειψης εγγράφων χειριστών κλπ)

-Αναβαθμίστηκε σε καθαριότητα και επισκευές (πχ ασανσέρ, φωτισμός, υγρασίες κλπ)  το διοικητήριο και οι περιβάλλοντες χώροι του Διοικητηρίου και του Αμφιθεάτρου Αλ.Κουμουνδούρος και με αρκετές παρεμβάσεις, δόθηκε πλέον η εικόνα των φροντισμένων και όχι των παρατημένων χώρων.

-Ανακαινίσθηκε πλήρως η αίθουσα συσκέψεων Παναγιώτης Φωτέας και έγινε λειτουργική και δυνάμενη να φιλοξενήσει αξιοπρεπώς συσκέψεις και συναντήσεις φορέων.

-Αναβαθμίστηκαν ηλεκτρονικά οι Υπηρεσίες μας ,με την προμήθεια 70 νέων υπολογιστών νέας γενιάς.

-Εξοικονομήθηκαν χρήματα από τη νόμιμη απόσυρση κοστοβόρων υπηρεσιακών οχημάτων και ξεκίνησαν οι διαδικασίες αγοράς νέων με τη μέθοδο λήζινγκ.

-Εφαρμόστηκε η κεντρική οδηγία για την εύρυθμη λειτουργία των Υπηρεσιών και τοποθετήθηκαν ωρομέτρες .

-Συγκεντρώθηκαν οι Υπηρεσίες μας στο Διοικητήριο προς εξοικονόμηση χρημάτων.

-Διατέθηκαν σε κοινωνικές δομές του τόπου γραφεία για να μπορούν να συνεχίσουν το έργο προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο ( πχ Κοινωνικό Ιατρείο).

-Αφουγκράστηκα με θετική σκέψη τα αιτήματα του Συλλόγου εργαζομένων και επιλύθηκαν αρκετά από όσα ζητήθηκαν από το Σύλλογο.

 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

 

Η Περιφ.Ενότητα, με συνέπεια και χωρίς αποκλεισμούς στήριξε τις τοπικές κοινωνίες στην παραγωγή πολιτισμού και στήριξης των ηθών, εθίμων, παραδόσεων του τόπου μας και στήριξης των αγροτικών μας προϊόντων.

Για τα έτη 2018 και 2019 στηρίξαμε 112 δράσεις σε όλο το Νομό Μεσσηνίας, χωρίς αποκλεισμούς και διατέθηκαν 268.000 ευρώ σε συνδιοργανώσεις .Να σημειωθεί πως όλες οι δράσεις μας κινούνται στο αυστηρό δημοσιονομικό περιβάλλον και για όλες τις  χρηματοδοτήσεις, ακολουθούνται οι νόμιμες διαδικασίες από τις υπηρεσίες μας.

 

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

 

Από την ημέρα όπου ανέλαβα τα καθήκοντά μου ως Αντιπεριφερειάρχης , ενεργοποίησα το Πρόγραμμα ΤΕΒΑ/FEAD  ύψους 1.667.533,10 ευρώ,  το οποίο τελούσε εν υπνώσει από την προκάτοχό μου και κινδύνευαν να χαθούν σημαντικοί πόροι . Δρομολογήθηκαν από τις Υπηρεσίες μας διανομές τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής, σε 5.355 οικογένειες (11.415 άτομα)  τον Οκτώβριο του 2018, το Δεκέμβριο του 2018 και τον Ιανουάριο του 2019. Μέχρι τέλος του έτους έχουν δοθεί εντολές για την ολοκλήρωση του πρώτου διαγωνισμού και βρίσκεται σε εξέλιξη και ο νέος ανοικτός διαγωνισμός του ιδίου προγράμματος ΤΕΒΑ/FEAD που αφορά προμήθεια τροφίμων και ειδών Βασικής υλικής συνδρομής, ύψους 3.138.444,50 ευρώ.

Επίσης υλοποιήθηκαν συμβάσεις για συνοδευτικές δράσεις συνολικού ποσού 70.398,81 ευρώ ( διάσταση ΑΜΚΕ , ΚΕΚ Μεσσηνίας, Παιδικά Χωριά SOS ) που αφορούν πληροφόρηση, συμβουλευτική, ενδυνάμωση, εκπαίδευση, αγωγή υγείας κλπ

 

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

 

Με την κεντρική κατεύθυνση χάραξης της πολιτικής του τουρισμού από τον ίδιο τον Περιφερειάρχη κ.Τατούλη , που επένδυσε στην εξωστρέφεια, στην εδραίωση του BRAND NAME “MYTHICAL PELOPONNESE”  και στη συνεργασία με τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Υπουργείου Τουρισμού και τον ΕΟΤ, η Μεσσηνία, έγινε η ναυαρχίδα του τουρισμού μας και το αεροδρόμιο της Καλαμάτας, κατέστη σημαντική πύλη ενίσχυσης του τουριστικού προϊόντος, ολάκερης της Πελοποννήοου.

Αλματώδης και συνεχής η ανάπτυξη του αεροδρομίου 400% με προσέγγιση μεγάλων αεροπορικών εταιριών, ύστερα από την επιλογή του κ.Τατούλη,  συνδιαφήμισης  με τις αεροπορικές εταιρείες και στήριξης των πτήσεων. Τίποτα δεν γίνεται μόνο του στον ανταγωνιστικό τομέα του τουρισμού.

Φιλοξενήσαμε στη Μεσσηνία κορυφαία διεθνή γεγονότα, τα οποία δρομολόγησαν και εδραίωσαν σαν ποιοτικό και αναγνωρίσιμο τουριστικό προορισμό τη Μυθική Πελοπόννησο.

Ενδεικτικά και ακροθιγώς αναφέρω πως πραγματοποιήθηκαν στη Μεσσηνία, το σπουδαίο γεγονός του συνεδρίου των Bρετανών τουρ.πρακτόρων  ΑΒΤΑ, το Φόρουμ της Λουκέρνης που αποτέλεσε μέγιστη τιμή για την Ελλάδα, το κορυφαίο γεγονός του IROMANN και την τιμή να φιλοξενήσουμε το 2020 το συνέδριο των Γερμανών τουριστικών πρακτόρων DRV.

Συνεχώς με προβολή σε έντυπα και διαδικτυακούς τόπους και με στήριξη συνεχώς των FAM TRIP με δημοσιογράφους από όλον τον κόσμο, προβάλλονται τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας .

 

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

 

Με επιτυχία διενεργήθηκαν οι διαγωνισμοί δακοκτονίας και οι Υπηρεσίες ΔΑΟΚ Μεσσηνίας και Τριφυλίας, πρωτοστάτησαν με τεκμηριωμένες προτάσεις στην αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου για τη δακοκτονία , όπως επίσης με την επάρκειά τους ενημέρωσαν με ημερίδες και ενημερωτικά φυλλάδια τους  παραγωγούς για τις βλαβερές επιπτώσεις των εντομολογικών και μυκητολογικών ασθενειών της ελιάς.

Επίσης, έτρεξαν ικανοποιητικά οι Υπηρεσίες, το πρόγραμμα του αγροτικού εξηλεκτρισμού.

 

ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ

 

Με συνέπεια και μεγάλη προσπάθεια ολοκληρώθηκε ένα σημαντικό έργο στο Νομό Μεσσηνίας που αφορά τις δημόσιες υποδομές.

Επειδή πολλά ακούστηκαν, οι πολίτες, επιβάλλεται να ξέρουν μόνο την αλήθεια.

 

 ΕΡΓΑ ΤΗΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ  ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ

Α/Α ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ ΠΡΟΫΠ/ΣΜΟΣ
(ΣΕ € )
1 2 3
ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΙΣ Τ.Κ.  ΚΑΡΥΟΒΟΥΝΙΟΥ – ΜΗΛΙΑΣ – ΚΑΣΤΑΝΕΑΣ – ΚΕΝΤΡΟΥ (ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ) 100.000,00
ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΑΠΟ ΚΟΜΒΟ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΕΩΣ ΠΟΤΑΜΟ ΝΕΔΟΝΤΑ 800.000,00
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΑΝΩΝ ΠΟΤΑΜΟΥ ΑΡΙ ΜΕΧΡΙ ΠΗΓΩΝ 200.000,00
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΑΝΩΝ ΡΕΜΑΤΟΣ ΛΙΓΔΟΥ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΑΜΟ ΑΡΙ ΚΑΙ ΠΑΜΙΣΟ 200.000,00
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΑΝΩΝ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΠΑΜΙΣΟ 200.000,00
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΟΙΤΗΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ – ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΕ ΡΕΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΜΕΣΣΗΝΗΣ 200.000,00
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΟΙΤΗΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ – ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΕ ΡΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΙΧΑΛΙΑΣ 200.000,00
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΟΙΤΗΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ – ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΕ ΡΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ (ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ – ΠΥΛΙΑΣ) 200.000,00
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ε.Π.Σ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 350.300,00
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Τ.Κ. ΠΛΑΤΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 175.500,00
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΚΕΡΚΙΔΩΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Τ.Κ.ΑΝΔΡΟΥΣΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ 74.200,00
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ 7η ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ  ΟΔΟ ΤΗΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (ΤΜΗΜΑΛΑΜΠΑΙΝΑ-ΒΑΛΥΡΑ) 302.600,00
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ ΣΤΙΣ 22η & 23η ΕΠΑΡΧΙΑΚΕΣ  ΟΔΟΥΣ ΤΗΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (ΤΜΗΜΑ ΑΝΔΡΟΥΣΑ -ΚΑΛΟΓΕΡΟΡΑΧΗ-ΛΑΜΠΑΙΝΑ-ΤΡΙΚΟΡΦΟ) 339.000,00
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ 24η ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ  ΟΔΟ ΤΗΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ  (ΤΜΗΜΑ ΣΥΜΒΟΛΗ 22ης & 24ης Επ.Ο. ΑΡΣΙΝΟΗ-ΑΡΚΑΔΙΚΗ ΠΥΛΗ) 247.000,00
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ  ΣΤΗΝ 7η ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ  ΟΔΟ ΤΗΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (ΤΜΗΜΑ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ-ΜΕΛΙΓΑΛΑ) 300.000,00
ΔΡΟΜΟΣ ΒΕΡΓΑΣ-ΑΝΩ ΒΕΡΓΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 300.000,00
ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ TOY ΔΡΟΜΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ – ΝΕΔΑ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 500.000,00
ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΓΟΕΒ ΠΑΜΙΣΟΥ – ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΚΤΥΟ Α’ ΖΩΝΗΣ ΠΑΜΙΣΟΥ 400.000,00
ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΓΟΕΒ ΠΑΜΙΣΟΥ – ΚΛΕΙΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΖΩΝΗΣ ΑΓ. ΦΛΩΡΟΥ 150.000,00
ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΓΟΕΒ ΠΑΜΙΣΟΥ – ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ 100.000,00
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΑ Τ.Κ. ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 400.000,00
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΑ Τ.Κ. ΧΩΡΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ  Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 400.000,00
ΔΡΟΜΟΣ ΧΑΤΖΗ-ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 200.000,00
ΕΓΓΕΙΟΒΕΛΤΙΩΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Τ.Κ. ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 247.000,00
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΕΦΥΡΙΔΙΟΥ ΣΕ ΡΕΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ¨ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ¨ ΤΗΣ Τ.Κ. ΚΕΦΑΛΙΝΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 40.000,00
  ΕΠΙΣΚΕΥΗ – ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Τ. Κ. ΒΡΥΣΩΝ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 74.400,00
  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΑΝΩΝ ΠΟΤΑΜΟΥ ΑΡΙ ΜΕΧΡΙ ΠΗΓΩΝ 200.000,00
  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΑΝΩΝ ΡΕΜΑΤΟΣ ΛΙΓΔΟΥ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΑΜΟ ΑΡΙ ΚΑΙ ΠΑΜΙΣΟ 200.000,00
  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΑΝΩΝ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΠΑΜΙΣΟ 200.000,00
  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΟΙΤΗΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ – ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΕ ΡΕΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΜΕΣΣΗΝΗΣ 200.000,00
  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΟΙΤΗΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ – ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΕ ΡΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΙΧΑΛΙΑΣ 200.000,00
  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΟΙΤΗΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ – ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΕ ΡΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ (ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ – ΠΥΛΙΑΣ) 200.000,00
  ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΙΣ Τ.Κ.  ΚΑΡΥΟΒΟΥΝΙΟΥ – ΜΗΛΙΑΣ – ΚΑΣΤΑΝΕΑΣ – ΚΕΝΤΡΟΥ (ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ) 100.000,00
  ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΑΠΟ ΚΟΜΒΟ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΕΩΣ ΠΟΤΑΜΟ ΝΕΔΟΝΤΑ 800.000,00
  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΑΝΩΝ ΠΟΤΑΜΟΥ ΑΡΙ ΜΕ ΧΡΙ ΠΗΓΩΝ (2017) 246.000,00
  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΑΝΩΝ ΡΕΜΑΤΟΣ ΛΙΓΔΟΥ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ  (2017) 246.000,00
  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΟΙΤΗΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ – ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΕ ΡΕΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΜΕΣΣΗΝΗΣ (2017) 246.000,00
  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΟΙΤΗΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ – ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΕ ΡΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ (ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ – ΠΥΛΙΑΣ) (2017) 246.000,00

 

 

 

 

ΕΡΓΑ ΤΗΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ  ΟΔΟΠΟΙΙΑ
Α/Α ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ ΠΡΟΫΠ/ΣΜΟΣ
(ΣΕ € )
1 2 3
 ΡΙΖΟΜΥΛΟΣ- ΠΥΛΟΣ- ΜΕΘΩΝΗ 660.000
ΚΑΛΑΜΑΤΑ- ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ 500.000
ΓΙΑΛΟΒΑ- ΡΩΜΑΝΟΥ 300.000
ΣΗΜΑΝΣΗ –ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ 227.000
ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ 150.000
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΑΦΡΩΝ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΔΕΝΤΡΩΝ – ΘΑΜΝΩΝ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ 74.400
ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ 74.400
 ΒΕΛΤΙΩΣΗ 36ης  ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑΝΙΚΑ – ΑΛΤΟΜΥΡΑ 150.000
ΒΕΛΤΙΩΣΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ 74.400
ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΣΗΜΑΝΣΗ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ 245.000
ΣΤΗΘΑΙΑ  ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΙΟΥ 245.000
ΒΕΛΤΙΩΣΗ 9ης ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ(ΤΜΗΜΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΟΡΩΝΗΣ-ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΗΣ 2.300.000 €
ΙΣΟΠΕΔΟΣ ΚΟΜΒΟΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 850.000 €
ΔΡΟΜΟΣ ΑΥΛΩΝΑ – ΠΤΕΡΗ – ΠΑΝΟΡΑΜΑ – ΚΑΡΥΕΣ – ΕΛΑΙΑ Β΄ΦΑΣΗ 950.000 €
 

 

 

 

ΕΡΓΑ ΤΗΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ  ΔΙΑΦΟΡΑ
Α/Α ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ ΠΡΟΫΠ/ΣΜΟΣ
(ΣΕ € )
1 2 3
ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ Τ.Κ.ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ 65.000,00
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΥ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟΥ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΔΗΜΙΟΒΗΣ Δ.ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 7.000,00
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟΥ‘ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΣ’ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 122.000,00
ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ Τ.Κ. ΣΚΑΛΑΣ ΔΗΜΟΥ ΟΙΧΑΛΙΑΣ 14.942,84
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΑΡΑΠΟΥΓΚΙΟΥ 69.293,67
ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΣΤΑΣΙΜΟΥ  ΔΗΜΟΥ ΟΙΧΑΛΙΑΣ 30.000,00
ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΒΛΑΒΩΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΗΝΕΜΟ ΜΟΛΟ ΤΟΥ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΚΙΤΡΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ 74.400,00
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΚΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΑΚΤΟΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΙΤΡΙΩΝ (ΘΕΣΗ ΠΛΑΓΙΑ) 60.000,00
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΚΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΑΚΤΟΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΙΤΡΙΩΝ (ΘΕΣΗ ΠΗΓΑΔΟΥΛΙ, ΚΑΛΟΓΕΡΕΑ) ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΜΙΚΡΟΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ 50.000,00
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΑΒΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ 40.000,00
ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ 26ης ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ (ΤΜΗΜΑ ΑΕΤΟΣ-ΔΩΡΙΟ) 74.400,00
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΟΔΙΚΟ 74.400,00
ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (2018) 600.000,00
ΣΗΜΑΝΣΗ-ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗ ΣΤΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (2018)    247.000,00
ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (2018)      150.000,00
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΑΧΑΙΤΗΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ  ΣΤΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (2018)          200.000,00
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝΣΤΗΝ 1η ΕΠ. ΟΔΟ (ΤΜΗΜΑ ΓΕΦΥΡΑ ΒΗΡΟΥ-ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΡΔΑΜΥΛΗΣ) 50.000,00
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ,  ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΕ ΡΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΤΗΣ ΡΕΜΑΤΩΝ  ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΜΕΣΣΗΝΗΣ (2018) 200.000,00
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ,  ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΕ ΡΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΤΗΣ ΡΕΜΑΤΩΝ  ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ-ΠΥΛΙΑΣ (2018) 200.000,00
ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΓΟΕΒ ΠΑΜΙΣΟΥ-ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΚΤΥΟ Α΄ΖΩΝΗΣ (2018) 50.000,00
ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΟΥ ΡΕΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΚΟΠΑΝΑΚΙ-ΡΙΖΟΧΩΡΙ 50.000,00
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΑΦΡΩΝ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΔΕΝΤΡΩΝ – ΘΑΜΝΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (2019) 74.400,00
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΑΦΡΩΝ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΔΕΝΤΡΩΝ – ΘΑΜΝΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (2019) 74.400,00
ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΥΔΑΤΟΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (Β’ ΦΑΣΗ 2018) 24.800,00
ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΡΟΒΛΗΤΑ (ΤΙΚΛΑ) Τ.Κ. ΚΑΡΔΑΜΥΛΗΣ ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ 74.400,00
ΈΡΓΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Τ.Κ. ΠΛΑΤΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ” 175.500
 ΜΕΛΕΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ  Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΒΕΛΛΑΡΙΑΣ ΧΩΡΑΣ 67.600,00
ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΚΑΤΈΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΟΝ Ι.Ν. ΑΓ.ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑΣ,ΤΚ ΚΡΕΜΜΥΔΙΩΝ,ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ ΝΕΣΤΟΡΟΣ 30.000,00
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΩΝ ΣΤΟΝ Ι.Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑΣ 27.000,00
ΟΔΟΣΤΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΗ ΠΕΡΙΤΟΙΧΙΣΗ  ΧΩΡΟΥ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟΥ Ι.Μ. ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΤΗΣ Τ.Κ. ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ  ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 40.000,00
ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ Τ.Κ. ΝΕΡΟΜΥΛΟΥ  ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ 70.000,00
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ Τ.Κ.ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ Η ΒΡΥΣΗ ΜΠΟΛΙΑΡΗ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ 50.000,00
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ Β΄ΟΡΟΦΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ Τ.Κ. ΜΑΝΕΣΗ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ 70.200,00
ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΡΤΕΡΟΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ 24.800,00
ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΩΝ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ ΤΗΣ Ι.Μ. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΒΟΥΛΚΑΝΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 172.500,00
ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ Τ.Κ.ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ 65.000,00
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΥ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟΥ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΔΗΜΙΟΒΗΣ Δ.ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 7.000,00
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟΥ‘ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΣ’ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 122.000,00
ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ Τ.Κ. ΣΚΑΛΑΣ ΔΗΜΟΥ ΟΙΧΑΛΙΑΣ 14.942,84
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΑΡΑΠΟΥΓΚΙΟΥ 69.293,67
ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΣΤΑΣΙΜΟΥ  ΔΗΜΟΥ ΟΙΧΑΛΙΑΣ 30.000,00
ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΒΛΑΒΩΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΗΝΕΜΟ ΜΟΛΟ ΤΟΥ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΚΙΤΡΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ 74.400,00
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΚΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΑΚΤΟΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΙΤΡΙΩΝ (ΘΕΣΗ ΠΛΑΓΙΑ) 60.000,00
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΚΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΑΚΤΟΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΙΤΡΙΩΝ (ΘΕΣΗ ΠΗΓΑΔΟΥΛΙ, ΚΑΛΟΓΕΡΕΑ) ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΜΙΚΡΟΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ 50.000,00
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΑΒΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ 40.000,00
ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ 26ης ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ (ΤΜΗΜΑ ΑΕΤΟΣ-ΔΩΡΙΟ) 74.400,00
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΟΔΙΚΟ 74.400,00
ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (2018) 600.000,00
ΣΗΜΑΝΣΗ-ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗ ΣΤΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (2018)    247.000,00
ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (2018)      150.000,00
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΑΧΑΙΤΗΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ  ΣΤΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (2018)          200.000,00
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝΣΤΗΝ 1η ΕΠ. ΟΔΟ (ΤΜΗΜΑ ΓΕΦΥΡΑ ΒΗΡΟΥ-ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΡΔΑΜΥΛΗΣ) 50.000,00
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ,  ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΕ ΡΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΤΗΣ ΡΕΜΑΤΩΝ  ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΜΕΣΣΗΝΗΣ (2018) 200.000,00
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ,  ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΕ ΡΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΤΗΣ ΡΕΜΑΤΩΝ  ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ-ΠΥΛΙΑΣ (2018) 200.000,00
ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΓΟΕΒ ΠΑΜΙΣΟΥ-ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΚΤΥΟ Α΄ΖΩΝΗΣ (2018) 50.000,00
ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΟΥ ΡΕΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΚΟΠΑΝΑΚΙ-ΡΙΖΟΧΩΡΙ 50.000,00
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΑΦΡΩΝ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΔΕΝΤΡΩΝ – ΘΑΜΝΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (2019) 74.400,00
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΑΦΡΩΝ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΔΕΝΤΡΩΝ – ΘΑΜΝΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (2019) 74.400,00
ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΥΔΑΤΟΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (Β’ ΦΑΣΗ 2018) 24.800,00
ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΡΟΒΛΗΤΑ (ΤΙΚΛΑ) Τ.Κ. ΚΑΡΔΑΜΥΛΗΣ ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ 74.400,00
ΈΡΓΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Τ.Κ. ΠΛΑΤΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ” 175.500
 ΜΕΛΕΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ  Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΒΕΛΛΑΡΙΑΣ ΧΩΡΑΣ 67.600,00
ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΚΑΤΈΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΟΝ Ι.Ν. ΑΓ.ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑΣ,ΤΚ ΚΡΕΜΜΥΔΙΩΝ,ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ ΝΕΣΤΟΡΟΣ 30.000,00
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΩΝ ΣΤΟΝ Ι.Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑΣ 27.000,00
ΟΔΟΣΤΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΗ ΠΕΡΙΤΟΙΧΙΣΗ  ΧΩΡΟΥ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟΥ Ι.Μ. ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΤΗΣ Τ.Κ. ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ  ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 40.000,00
ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ Τ.Κ. ΝΕΡΟΜΥΛΟΥ  ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ 70.000,00
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ Τ.Κ.ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ Η ΒΡΥΣΗ ΜΠΟΛΙΑΡΗ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ 50.000,00
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ Β΄ΟΡΟΦΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ Τ.Κ. ΜΑΝΕΣΗ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ 70.200,00
ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΡΤΕΡΟΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ 24.800,00
ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΩΝ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ ΤΗΣ Ι.Μ. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΒΟΥΛΚΑΝΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 172.500,00
 ΜΕΛΕΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ  Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΒΕΛΛΑΡΙΑΣ ΧΩΡΑΣ 67.600,00
ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΚΑΤΈΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΟΝ Ι.Ν. ΑΓ.ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑΣ,ΤΚ ΚΡΕΜΜΥΔΙΩΝ,ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ ΝΕΣΤΟΡΟΣ 30.000,00
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΩΝ ΣΤΟΝ Ι.Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑΣ 27.000,00
ΟΔΟΣΤΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΗ ΠΕΡΙΤΟΙΧΙΣΗ  ΧΩΡΟΥ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟΥ Ι.Μ. ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΤΗΣ Τ.Κ. ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ  ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 40.000,00
ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ Τ.Κ. ΝΕΡΟΜΥΛΟΥ  ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ 70.000,00
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ Τ.Κ.ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ Η ΒΡΥΣΗ ΜΠΟΛΙΑΡΗ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ 50.000,00
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ Β΄ΟΡΟΦΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ Τ.Κ. ΜΑΝΕΣΗ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ 70.200,00
ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΡΤΕΡΟΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ 24.800,00
ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΩΝ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ ΤΗΣ Ι.Μ. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΒΟΥΛΚΑΝΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 172.500,00
ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΣΕΙΣΜΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 124.150,00
ΑΝΑΠΛΑΣΗ – ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΓΚΡΙΤΖΑΛΗ ΣΤΟ ΑΝΩ ΨΑΡΙ Δ. ΟΙΧΑΛΙΑΣ 68.600,00
ΤΟΙΧΟΣ ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗΣ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓ. ΣΩΤΗΡΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ 50.000,00
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΕΡΓΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ 40.000,00
ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟΥ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Π.Ε.Μ.-2016 100.000,00
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΒΑΣΙΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Π.Ε.Μ. ΑΠΟ ΚΟΠΗ ΔΕΝΤΡΩΝ -2016 40.000,00
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΨΥΧΡΟΥ ΑΣΦΑΛΤΟΜΙΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΣΦΑΛΤΟΤΑΠΗΤΑ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 4.000,00
 ΜΕΛΕΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ  Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΒΕΛΛΑΡΙΑΣ ΧΩΡΑΣ 67.600,00
ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΚΑΤΈΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΟΝ Ι.Ν. ΑΓ.ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑΣ,ΤΚ ΚΡΕΜΜΥΔΙΩΝ,ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ ΝΕΣΤΟΡΟΣ 30.000,00
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΩΝ ΣΤΟΝ Ι.Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑΣ 27.000,00
ΟΔΟΣΤΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΗ ΠΕΡΙΤΟΙΧΙΣΗ  ΧΩΡΟΥ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟΥ Ι.Μ. ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΤΗΣ Τ.Κ. ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ  ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 40.000,00
ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ Τ.Κ. ΝΕΡΟΜΥΛΟΥ  ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ 70.000,00
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ Τ.Κ.ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ Η ΒΡΥΣΗ ΜΠΟΛΙΑΡΗ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ 50.000,00
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ Β΄ΟΡΟΦΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ Τ.Κ. ΜΑΝΕΣΗ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ 70.200,00
ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΡΤΕΡΟΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ 24.800,00
ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΩΝ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ ΤΗΣ Ι.Μ. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΒΟΥΛΚΑΝΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 172.500,00
ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ Τ.Κ.ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ 65.000,00
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΥ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟΥ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΔΗΜΙΟΒΗΣ Δ.ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 7.000,00
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟΥ‘ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΣ’ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 122.000,00
ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ Τ.Κ. ΣΚΑΛΑΣ ΔΗΜΟΥ ΟΙΧΑΛΙΑΣ 14.942,84
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΑΡΑΠΟΥΓΚΙΟΥ 69.293,67
ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΣΤΑΣΙΜΟΥ  ΔΗΜΟΥ ΟΙΧΑΛΙΑΣ 30.000,00
ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΒΛΑΒΩΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΗΝΕΜΟ ΜΟΛΟ ΤΟΥ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΚΙΤΡΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ 74.400,00
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΚΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΑΚΤΟΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΙΤΡΙΩΝ (ΘΕΣΗ ΠΛΑΓΙΑ) 60.000,00
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΚΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΑΚΤΟΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΙΤΡΙΩΝ (ΘΕΣΗ ΠΗΓΑΔΟΥΛΙ, ΚΑΛΟΓΕΡΕΑ) ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΜΙΚΡΟΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ 50.000,00
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΑΒΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ 40.000,00
ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ 26ης ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ (ΤΜΗΜΑ ΑΕΤΟΣ-ΔΩΡΙΟ) 74.400,00
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΟΔΙΚΟ 74.400,00
ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (2018) 600.000,00
ΣΗΜΑΝΣΗ-ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗ ΣΤΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (2018) 247.000,00
ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (2018) 150.000,00
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΑΧΑΙΤΗΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ  ΣΤΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (2018) 200.000,00
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝΣΤΗΝ 1η ΕΠ. ΟΔΟ (ΤΜΗΜΑ ΓΕΦΥΡΑ ΒΗΡΟΥ-ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΡΔΑΜΥΛΗΣ) 50.000,00
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ,  ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΕ ΡΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΤΗΣ ΡΕΜΑΤΩΝ  ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΜΕΣΣΗΝΗΣ (2018) 200.000,00
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ,  ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΕ ΡΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΤΗΣ ΡΕΜΑΤΩΝ  ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ-ΠΥΛΙΑΣ (2018) 200.000,00
ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΓΟΕΒ ΠΑΜΙΣΟΥ-ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΚΤΥΟ Α΄ΖΩΝΗΣ (2018) 50.000,00
ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΟΥ ΡΕΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΚΟΠΑΝΑΚΙ-ΡΙΖΟΧΩΡΙ 50.000,00
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΑΦΡΩΝ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΔΕΝΤΡΩΝ – ΘΑΜΝΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (2019) 74.400,00
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΑΦΡΩΝ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΔΕΝΤΡΩΝ – ΘΑΜΝΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (2019) 74.400,00
ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΥΔΑΤΟΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (Β’ ΦΑΣΗ 2018) 24.800,00
ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΡΟΒΛΗΤΑ (ΤΙΚΛΑ) Τ.Κ. ΚΑΡΔΑΜΥΛΗΣ ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ 74.400,00
ΈΡΓΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Τ.Κ. ΠΛΑΤΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ” 175.500
 ΜΕΛΕΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ  Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΒΕΛΛΑΡΙΑΣ ΧΩΡΑΣ 67.600,00
ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΚΑΤΈΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΟΝ Ι.Ν. ΑΓ.ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑΣ,ΤΚ ΚΡΕΜΜΥΔΙΩΝ,ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ ΝΕΣΤΟΡΟΣ 30.000,00
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΩΝ ΣΤΟΝ Ι.Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑΣ 27.000,00
ΟΔΟΣΤΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΗ ΠΕΡΙΤΟΙΧΙΣΗ  ΧΩΡΟΥ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟΥ Ι.Μ. ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΤΗΣ Τ.Κ. ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ  ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 40.000,00
ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ Τ.Κ. ΝΕΡΟΜΥΛΟΥ  ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ 70.000,00
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ Τ.Κ.ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ Η ΒΡΥΣΗ ΜΠΟΛΙΑΡΗ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ 50.000,00
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ Β΄ΟΡΟΦΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ Τ.Κ. ΜΑΝΕΣΗ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ 70.200,00
ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΡΤΕΡΟΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ 24.800,00
ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΩΝ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ ΤΗΣ Ι.Μ. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΒΟΥΛΚΑΝΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 172.500,00

 

ΕΡΓΑ ΤΗΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ  ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ
Α/Α ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ ΠΡΟΫΠ/ΣΜΟΣ
(ΣΕ € )
1 2 3
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ 82η ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΤΗΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (ΤΜΗΜΑ ΡΙΖΟΜΥΛΟΣ-ΠΥΛΟΣ -ΜΕΘΩΝΗ) 660.000,00
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ 82η ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΤΗΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ  (ΤΜΗΜΑ ΓΙΑΛΟΒΑ-ΡΩΜΑΝΟΥ) 300.000,00
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ 9η ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΤΗΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ  (ΤΜΗΜΑ  ΟΡΙΑ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ -ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΦΙΛΙΑΤΡΑ-ΧΩΡΑ ) 500.000,00
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ 82η ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΤΗΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ  (ΟΡΙΑ ΝΟΜΟΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ -ΚΑΛΑΜΑΤΑ- ΡΙΖΟΜΥΛΟΣ) 300.000,00
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ 7η & 9α ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΤΗΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ  (ΤΜΗΜΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΤΣΑΚΩΝΑ-ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ ) 300.000,00
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ 1η ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ  ΟΔΟ ΤΗΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (ΤΜΗΜΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ-ΑΓ. ΝΙΚΩΝ) 500.000,00
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ 9η ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ  ΟΔΟ ΤΗΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (ΤΜΗΜΑ ΡΙΖΟΜΥΛΟΣ-ΠΕΤΑΛΙΔΙ-ΚΟΡΩΝΗ) 500.000,00
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ 13η ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ  ΟΔΟ ΤΗΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (ΤΜΗΜΑ  ΚΟΡΩΝΗ-ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ-ΜΕΘΩΝΗ) 500.000,00
9ο ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ 8η ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ  ΟΔΟ ΤΗΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ  (ΤΜΗΜΑ  ΑΒΡΑΜΙΟΥ-ΜΕΣΣΗΝΗ-ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗ) 500.000,00
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-AΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ-ΒΑΛΤΑ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 400.000,00
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ 3η ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ  ΟΔΟ ΤΗΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ  (ΤΜΗΜΑ ΘΟΥΡΙΑ -ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗ-ΧΩΡΑ) 400.000,00
12ο ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΒΡΟΜΟΒΡΥΣΗΣ-ΑΝΩ ΒΡΟΜΟΒΡΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 100.000,00
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 70.000,00
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 70.000,00
ΟΡΕΙΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ -ΣΙΡΟΚΑ-ΠΟΛΙΑΝΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 247.000,00
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΕΡΔΙΚΟΝΕΡΙ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ (ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ 19ης ΕΠ.ΟΔΟΥ) ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ 247.000,00
  ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΜΕΘΩΝΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ 247.000
  ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΑΠΌ 9η ΕΠ.Ο. ΚΟΡΩΝΗ-ΒΑΣΙΛΙΤΣΙ ΠΡΟΣ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟ ΛΕΙΒΑΔΑΚΙΑ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ 247.000
  ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΗ ΔΡΟΜΟΥ Τ.Κ. ΑΓΡΙΛΙΑΣ-ΠΡΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ 65.000 .

 

ΕΡΓΑ ΤΗΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ  ΓΟΕΒ
Α/Α ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ ΠΡΟΫΠ/ΣΜΟΣ
(ΣΕ € )
1 2 3
 Βελτίωση Συντήρηση αρδευτικού δικτύου ΓΟΕΒ Παμίσου – Ανοικτό δίκτυο Α΄ Ζώνης 400.000
Βελτίωση Συντήρηση αρδευτικού δικτύου ΓΟΕΒ Παμίσου – Κλειστό δίκτυο Ζώνης Αγ. Φλώρου 150.000
Βελτίωση Συντήρηση αρδευτικού δικτύου ΓΟΕΒ Παμίσου – Γεωτρήσεις

 

 

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει γίνει και απευθείας ανάθεση υπηρεσιών καθαρισμού διωρύγων

 

100.000
 

 

 

ΕΙΔΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ      ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ  ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ

ΠΡΟΫΠ/ΣΜΟΣ
(ΣΕ € )
3
ΕΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΝΙΩΝ – ΠΑΝΤΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 2.400,00
ΟΜΑΔΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ 4χ4 2.157,60
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ & ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΒΑΣΙΛΙΤΣΙΟΥ 1.000,00
ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΥΚΤΡΟΥ ΜΑΝΗΣ (ΓΑΙΑ) 9.383,43
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ 6.540,60
ΟΜΑΔΑ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ  ”Η  ΔΗΜΙΟΒΙΤΙΣΣΑ “ 4.060,00
ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΣΠΗΛΑΙΟΔΙΑΣΩΣΗΣ  -ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 2.455,59
 

 

 

 

 

 

ΕΡΓΑ ΤΗΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ  ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΑ

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ ΠΡΟΫΠ/ΣΜΟΣ
(ΣΕ € )
2 3
ΟΔΟΓΕΦΥΡΑ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΜΕΛΙΓΑΛΑ , ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΟΙΤΗΣ ΚΑΙ ΟΔΩΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ Ν.ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

900.000,00

 

ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΡΣΙΩΝ ΡΕΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ 9η Ε.Ο (ΤΜΗΜΑ ΒΑΣΙΛΙΤΣΙ – ΚΟΡΩΝΗ) Ν.ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ – ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΑΝΩΝ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ ΤΑΫΓΕΤΟΥ (Β΄ΦΑΣΗ)

 

450.000,00

 

600.000,00

 

 

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΩΡΙΟΥ

 

 

600.000,00

 

ΒΕΛΤΙΩΣΗ 22ΗΣ ΕΠ.Ο. ΣΕΛΛΑ – ΔΙΟΔΙΑ

 

600.000,00

 

ΒΕΛΤΙΩΣΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 36ης Ε.Ο. ΣΩΤΗΡΙΑΝΙΚΑ – ΑΛΤΟΜΥΡΑ (ΤΕΧΝΙΚΑ, ΟΔΟΣΤΡΩΣΙΑ, ΑΣΦΑΛΤΙΚΑ)

 

400.000,00

 

ΒΕΛΤΙΩΣΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 7ης Ε.Ο. (ΤΜΗΜΑ ΒΑΛΥΡΑ – ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ)

 

 

ΒΕΛΤΙΩΣΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 7ης Ε.Ο. (ΤΜΗΜΑ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ – ΔΙΜΑΝΔΡΑ)

ΒΕΛΤΙΩΣΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 7ης Ε.Ο. (ΤΜΗΜΑ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ – ΔΙΜΑΝΔΡΑ)

 

450.000,00

 

 

 

300.000,00

300.000,00

 

 

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ Δ.Δ. ΑΓΙΟΥ ΦΛΩΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΦΑΡΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

130.000,00

 

ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΝΔΑΝΙΑΣ – ΟΙΧΑΛΙΑΣ – ΑΡΦΑΡΩΝ ΝΟΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΕΛΕΚΗΤΟ – ΆΝΩ ΒΡΟΜΟΒΡΥΣΗ Τ.Κ. ΒΡΟΜΟΒΡΥΣΗΣ, ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ)

 

600.000

 

ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΝΔΑΝΙΑΣ – ΟΙΧΑΛΙΑΣ – ΑΡΦΑΡΩΝ ΝΟΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΙΧΑΛΙΑΣ)

ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ ΠΕΔΙΝΗΣ ΚΟΙΤΗΣ ΠΟΤΑΜΟΥ ΝΕΔΑ Ν.ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

 

550.000

 

 

300.000,00

 

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΑΕΤΟΣ – ΜΑΛΘΗ (Β’ ΦΑΣΗ)

 

600.000,00

 

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ – ΦΘΟΡΩΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

 

240.000,00

 

 

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΟΔΕΞΑΜΕΝΗ ΠΟΛΙΑΝΗΣ

 

 

 

 

 

350.000,00

 

 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΔΩΡΙΟ-ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΧΡΥΣΟΧΩΡΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ ΝΕΔΟΥΣΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

 

130.000,00

 

 

390.000,00

 

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΜΠΑΡΚΑ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΧΩΡΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

 

374.500,00

 

 

ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ Ι.Μ. ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΗΤΑ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΣΕΛΛΑ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

 

245.000,00

 

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΡΟΑΥΛΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΟΝ Ι.Ν.ΑΓ. ΣΩΤΗΡΟΣ Τ.Κ. ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

 

245.000,00

 

ΟΔΟΓΕΦΥΡΑ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΜΕΛΙΓΑΛΑ , ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΟΙΤΗΣ ΚΑΙ ΟΔΩΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ Ν.ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

900.000,00

 

ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΡΣΙΩΝ ΡΕΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ 9η Ε.Ο (ΤΜΗΜΑ ΒΑΣΙΛΙΤΣΙ – ΚΟΡΩΝΗ) Ν.ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

450.000,00

 

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ – ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΑΝΩΝ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ ΤΑΫΓΕΤΟΥ (Β΄ΦΑΣΗ)

 

600.000,00

 

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΩΡΙΟΥ

 

600.000,00

 

ΒΕΛΤΙΩΣΗ 22ΗΣ ΕΠ.Ο. ΣΕΛΛΑ – ΔΙΟΔΙΑ

 

600.000,00

 

ΒΕΛΤΙΩΣΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 36ης Ε.Ο. ΣΩΤΗΡΙΑΝΙΚΑ – ΑΛΤΟΜΥΡΑ (ΤΕΧΝΙΚΑ, ΟΔΟΣΤΡΩΣΙΑ, ΑΣΦΑΛΤΙΚΑ)

 

400.000,00

 

ΒΕΛΤΙΩΣΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 7ης Ε.Ο. (ΤΜΗΜΑ ΒΑΛΥΡΑ – ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ)

 

450.000,00

 

ΒΕΛΤΙΩΣΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 7ης Ε.Ο. (ΤΜΗΜΑ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ – ΔΙΜΑΝΔΡΑ)

 

300.000,00

 

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ Δ.Δ. ΑΓΙΟΥ ΦΛΩΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΦΑΡΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

130.000,00

 

ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΝΔΑΝΙΑΣ, ΟΙΧΑΛΙΑΣ, ΑΡΦΑΡΩΝ ΝΟΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

600.000,00

 

ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ ΠΕΔΙΝΗΣ ΚΟΙΤΗΣ ΠΟΤΑΜΟΥ ΝΕΔΑ Ν.ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

300.000,00

 

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΑΕΤΟΣ – ΜΑΛΘΗ (Β’ ΦΑΣΗ)

 

600.000,00

 

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ – ΦΘΟΡΩΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

 

240.000,00

 

ΣΥΜΠΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΟΔΕΞΑΜΕΝΗ ΠΟΛΙΑΝΗΣ

 

350.000,00

 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΔΩΡΙΟ-ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΧΡΥΣΟΧΩΡΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ

 

130.000,00

 

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ ΝΕΔΟΥΣΑΣ (ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΜΠΑΡΚΑ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΧΩΡΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

 

 

390.000,00

 

374.500,00

 

ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ Ι.Μ. ΑΓ. ΝΙΚΗΤΑ ΣΤΟ Τ.Κ. ΣΕΛΛΑ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΣ

 

245.000,00

 

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΡΟΑΥΛΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΟΝ Ι.Ν. ΑΓ. ΣΩΤΗΡΟΣ Τ.Κ. ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ (ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ)

 

245.000,00

 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΟΔΟΠΟΙΑΣ ΤΟΥΡΚΟΛΕΚΑ-ΚΑΛΥΒΙΑ-ΠΑΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ: ΑΛΛΑΓΗ-ΤΣΑΚΩΝΑ

 

500.000,00

 

ΒΕΛΤΙΩΣΗ 36ΗΣ ΕΠ.Ο. ΣΩΤΗΡΙΑΝΙΚΑ-ΑΛΤΟΜΙΡΑ (Γ΄ΦΑΣΗ)

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ Τ.Κ. ΣΚΑΛΑΣ ΔΗΜΟΥ ΟΙΧΑΛΙΑΣ

 

150.000,00

 

245.000,00

 

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ – ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΑΝΩΝ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ ΤΑΥΓΕΤΟΥ (Γ΄ΦΑΣΗ)

 

245.000,00

 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΙΘΟΣΤΡΩΤΗΣ ΟΔΟΥ  Τ.Κ. ΛΑΔΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

 

132.000,00

 

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΠΕΥΚΟΥ- ΣΤΑΜΑΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ Τ.Κ.ΠΕΥΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΙΧΑΛΙΑΣ

 

100.000,00

 

ΒΕΛΤΙΩΣΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΚΟΚΛΑ-ΒΙΔΙΣΟΒΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΙΧΑΛΙΑΣ

 

245.000,00

 

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ  ΝΕΔΟΥΣΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Β΄ΦΑΣΗ)

 

150.000,00

 

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ Τ.Κ.  ΧΡΥΣΟΚΕΛΛΑΡΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

 

150.000,00

 

ΒΕΛΤΙΩΣΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ Τ.Κ. ΒΡΟΜΟΒΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

 

150.000,00

 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΔΑΤΟΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΑ Δ.Δ. ΔΗΜΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (ΑΒΙΑΣ, ΑΝΔΑΝΙΑΣ, ΑΡΙΟΣ, ΑΡΦΑΡΩΝ, ΘΟΥΡΙΑΣ, ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΛΕΥΚΤΡΟΥ, ΜΕΛΙΓΑΛΑ, ΜΕΣΣΗΝΗΣ, ΟΙΧΑΛΙΑΣ)

 

1.150.000

 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΔΑΤΟΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΑ Δ.Δ. ΔΗΜΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (ΑΕΤΟΥ, ΑΥΛΩΝΟΣ, ΒΟΥΦΡΑΔΩΝ, ΔΩΡΙΟΥ, ΙΘΩΜΗΣ, ΚΟΡΩΝΗΣ, ΝΕΣΤΟΡΟΣ, ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ, ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ)

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΟΥΡΚΟΛΕΚΑ – ΚΑΣΤΡΟ ΩΡΙΑΣ – ΚΑΛΥΒΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

 

1.182.000

 

900.000

 

 

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΛΥΚΑΙΟΝ – ΝΕΔΑ ΛΥΚΑΙΟΝ – ΝΕΔΑ

 

500.000

 

 

 

 

 

 

ΕΡΓΑ ΤΗΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ ΠΡΟΫΠ/ΣΜΟΣ
(ΣΕ € )
2 3
ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΣΕΙΣΜΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

124.150,00

 

ΑΝΑΠΛΑΣΗ – ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΓΚΡΙΤΖΑΛΗ ΣΤΟ ΑΝΩ ΨΑΡΙ Δ. ΟΙΧΑΛΙΑΣ

 

68.600,00

 

 

 

ΤΟΙΧΟΣ ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗΣ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓ. ΣΩΤΗΡΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

 

50.000,00

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΕΡΓΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

 

40.000,00

 

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟΥ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Π.Ε.Μ.-2016

 

100.000,00

 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΒΑΣΙΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Π.Ε.Μ. ΑΠΟ ΚΟΠΗ ΔΕΝΤΡΩΝ -2016

 

 

40.000,00

 

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΨΥΧΡΟΥ ΑΣΦΑΛΤΟΜΙΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΣΦΑΛΤΟΤΑΠΗΤΑ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

4.000,00

 

ΈΡΓΑ ΠΑΡΑΚΤΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΑΚΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΒΙΑΣ ΚΑΙ  ΜΙΚΡΗΣ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ -ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ-ΥΠΟΕΡΓΟ  ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΦΩΤΟΣΗΜΑΝΣΗΣ

 

210.000,00

 

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΠΡΟΣΗΝΕΜΟΥ ΜΩΛΟΥ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑ ΚΟΡΩΝΗΣ (ΕΡΓΑ Β΄ΦΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ)

 

1.500.000,00

 

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ Ι.Ν. ΑΓ. ΠΕΤΡΟΥ ΣΤΟ Τ.Δ. ΑΓΙΟΥ ΣΩΣΤΗ ΔΗΜΟΥ ΟΙΧΑΛΙΑΣ

 

39.000,00

 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΡΕΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΛΗΚΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΙΧΑΛΙΑΣ

 

2.000.000

 

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

ΒΕΛΤΙΩΣΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΟΔΟΥ ΜΗΛΕΑ-ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΙΑΤΡΙΣΣΑ

 

300.000,00

3.300.000,00

 

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΡΟΣΗΝΕΜΟΥ ΜΩΛΟΥ ΛΙΜΕΝΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

 

2.300.000,00

 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΖΗΜΙΩΝ ΣΕ   ΓΕΦΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΛΗΚΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΙΧΑΛΙΑΣ

 

500.000,00

 

ΟΔΟΓΕΦΥΡΑ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΜΕΛΙΓΑΛΑ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΟΙΤΗΣ ΚΑΙ ΟΔΩΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

1.100.000

 

ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΝΔΑΝΙΑΣ, ΟΙΧΑΛΙΑΣ, ΑΡΦΑΡΩΝ Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

1.150.000

 

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΤΑΜΟΥ ΠΑΜΙΣΟΥ ΑΠΟ ΒΑΛΥΡΑ ΕΩΣ ΕΚΒΟΛΕΣ Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

1.000.000

 

ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΚΙ ΕΓΚΑΡΣΙΩΝ ΡΕΜΑΤΩΝ ΣΤΗ 9η Ε.Ο. (ΤΜΗΜΑ ΒΑΣΙΛΙΤΣΙ – ΚΟΡΩΝΗ) Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

 

600.000

 

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ Δ.Δ. ΑΓΙΟΥ ΦΛΩΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΦΑΡΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

200.000

 

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ – ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΑΝΩΝ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ ΤΑΫΓΕΤΟΥ

 

800.000

 

ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ ΠΕΔΙΝΗΣ ΚΟΙΤΗΣ ΠΟΤΑΜΟΥ ΝΕΔΑ Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

300.000

 

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ – ΔΩΡΙΟ

 

600.000

 

ΒΕΛΤΙΩΣΗ 22ης ΕΠ.Ο. ΣΕΛΛΑ – ΔΙΟΔΙΑ

 

600.000

 

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΑΕΤΟΣ – ΜΑΛΘΗ (Β’ ΦΑΣΗ)

 

 

ΒΕΛΤΙΩΣΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 36ης Ε.Ο. ΣΩΤΗΡΙΑΝΙΚΑ – ΑΛΤΟΜΥΡΑ (ΤΕΧΝΙΚΑ, ΟΔΟΣΤΡΩΣΙΑ, ΑΣΦΑΛΤΙΚΑ)

 

600.000

 

 

 

400.000

 

ΒΕΛΤΙΩΣΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 7ης Ε.Ο. (ΤΜΗΜΑ ΒΑΛΥΡΑ – ΜΕΛΙΓΑΛΑ)

 

450.000

 

ΒΕΛΤΙΩΣΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 7ης Ε.Ο. (ΤΜΗΜΑ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ – ΔΙΜΑΝΔΡΑ)

 

300.000

 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΨΑΡΙ – ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΚΟΠΑΝΑΚΙ

 

240.000

 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ AΡΙΟΣ

 

240.000

 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ Α’ ΖΩΝΗΣ ΠΑΜΙΣΟΥ – ΡΕΜΑ ΛΙΓΔΟΥΣ, ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

 

240.000

 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ Α’ ΖΩΝΗΣ ΠΑΜΙΣΟΥ – ΡΕΜΑ ΜΑΛΤΑΣ

 

200.000

 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΟΤΑΜΟΥ ΔΕΣΠΟΤΗ, ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

 

240.000

 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΡΟΜΟΥ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ – ΤΡΑΧΗΛΑΣ ΑΠΟ ΒΡΑΧΩΔΕΙΣ ΚΑΤΑΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ 300.000,00
ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΡΑΝΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Π.Ε.ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ  ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΤΑΚΡΗΜΝΙΣΕΩΝ ΒΡΑΧΩΔΩΝ ΥΛΙΚΩΝ (2014-2017) ( ΤΜΗΜΑ 4Η ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟΣ ΘΟΥΡΙΑ – ΠΟΛΙΑΝΗ) (Β΄ΓΑΣΗ 2017) 400.000,00
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΔΑΤΟΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΑ Δ.Δ ΔΗΜΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (ΑΒΙΑΣ, ΑΝΔΑΝΙΑΣ , ΑΡΙΟΣ, ΑΡΦΑΡΩΝ, ΘΟΥΡΙΑΣ, ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ , ΛΕΥΚΤΡΟΥ , ΜΕΛΙΓΑΛΑ, ΜΕΣΣΗΝΗΣ ,ΟΙΧΑΛΙΑΣ0 1.150.000
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΔΑΤΟΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΑ Δ.Δ.ΔΗΜΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (ΑΕΤΟΥ, ΑΥΛΩΝΟΣ, ΒΟΥΦΡΑΔΩΝ, ΔΩΡΙΟΥ , ΙΘΩΜΗΣ,ΚΟΡΩΝΗΣ ,ΝΕΣΤΟΡΟΣ, ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ,ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ) 1.182.000

 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΟΥΡΚΟΛΕΚΑ- ΚΑΣΤΡΟ ΩΡΙΑΣ- ΚΑΛΥΒΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 900.000
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΛΥΚΑΙΟΝ – ΝΕΔΑ 500.000
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ 82η ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΤΗΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (ΤΜΗΜΑ ΡΙΖΟΜΥΛΟΣ-ΠΥΛΟΣ -ΜΕΘΩΝΗ)

 

660.000,00

 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ 82η ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΤΗΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ  (ΤΜΗΜΑ ΓΙΑΛΟΒΑ-ΡΩΜΑΝΟΥ)

 

300.000,00

 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ 9η ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΤΗΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ  (ΤΜΗΜΑ  ΟΡΙΑ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ -ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΦΙΛΙΑΤΡΑ-ΧΩΡΑ )

 

500.000,00

 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ 82η ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΤΗΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ  (ΟΡΙΑ ΝΟΜΟΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ -ΚΑΛΑΜΑΤΑ- ΡΙΖΟΜΥΛΟΣ)

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ 7η & 9α ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΤΗΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ  (ΤΜΗΜΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΤΣΑΚΩΝΑ-ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ )

 

300.000,00

 

 

 

300.000,00

 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ 1η ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ  ΟΔΟ ΤΗΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (ΤΜΗΜΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ-ΑΓ. ΝΙΚΩΝ)

 

500.000,00

 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ 9η ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ  ΟΔΟ ΤΗΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (ΤΜΗΜΑ ΡΙΖΟΜΥΛΟΣ-ΠΕΤΑΛΙΔΙ-ΚΟΡΩΝΗ)

 

500.000,00

 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ 13η ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ  ΟΔΟ ΤΗΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (ΤΜΗΜΑ  ΚΟΡΩΝΗ-ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ-ΜΕΘΩΝΗ)

 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-AΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ-ΒΑΛΤΑ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

500.000,00

 

 

 

400.000,00

 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ 3η ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ  ΟΔΟ ΤΗΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ  (ΤΜΗΜΑ ΘΟΥΡΙΑ -ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗ-ΧΩΡΑ)

 

400.000,00

 

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΒΡΟΜΟΒΡΥΣΗΣ-ΑΝΩ ΒΡΟΜΟΒΡΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

100.000,00

 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

70.000,00

 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

70.000,00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΡΓΑ ΤΗΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ  Π.Δ.Ε

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ ΠΡΟΫΠ/ΣΜΟΣ
(ΣΕ € )
2 3
ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 9A Εθν.Ο. (ΤΜΗΜΑ ΤΣΑΚΩΝΑ ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ ) 600.000,00

 

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 9ης Εθν.Ο. (ΤΜΗΜΑ ΟΡΙΑ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ-ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ )

 

600.000,00

 

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 9ης Εθν.Ο. (ΤΜΗΜΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ -ΦΙΛΙΑΤΡΑ-ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ )

 

 

600.000,00

 

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 9ης Εθν.Ο. (ΤΜΗΜΑ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ -ΧΩΡΑ-ΓΙΑΛΟΒΑ-ΠΥΛΟΣ-ΜΕΘΩΝΗ)

 

600.000,00

 

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 82ης Εθν.Ο. (ΤΜΗΜΑ ΣΠΑΡΤΗ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ)

 

245.000,00

 

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 82ης Εθν.Ο. (ΤΜΗΜΑ ΑΓ. ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ-ΜΕΣΣΗΝΗ-ΡΙΖΟΜΥΛΟΣ )

 

 

600.000,00

 

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 82ης Εθν.Ο. (ΤΜΗΜΑ ΡΙΖΟΜΥΛΟΣ-ΠΥΛΟΣ )

 

600.000,00

 

ΒΕΛΤΙΩΣΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΜΕ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ-ΘΟΥΡΙΑ-ΤΣΑΚΩΝΑ

 

600.000,00

 

 

 

ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΡΑΝΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΤΑΚΡΗΜΝΙΣΕΩΝ ΒΡΑΧΩΔΩΝ ΥΛΙΚΩΝ (2014-2017) ΤΜΗΜΑ 82η ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΣΠΑΡΤΗΣ

 

 

 

 

500.000,00

 

ΒΕΛΤΙΩΣΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 7ης Επ.Ο. (ΤΜΗΜΑ ΒΑΛΥΡΑ-ΜΕΛΙΓΑΛΑ – ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ )

 

245.000,00
ΒΕΛΤΙΩΣΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 7ης Επ.Ο. (ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΙΛΟΒΟΥΝΟ -ΟΡΙΑ ΝΟΜΟΥ )

 

245.000,00
ΒΕΛΤΙΩΣΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 8ης Επ.Ο. (ΤΜΗΜΑ ΜΕΣΣΗΝΗ-ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗ-ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ )

ΒΕΛΤΙΩΣΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 9ης  Επ.Ο. (ΤΜΗΜΑ ΡΙΖΟΜΥΛΟΣ-ΧΡΑΝΟΙ )

 

 

 

 

 

245.000,00

 

 

245.000,00

 

ΒΕΛΤΙΩΣΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 13ης Επ.Ο. (ΤΜΗΜΑ ΒΑΣΙΛΙΤΣΙ-ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ-ΜΕΘΩΝΗ )

 

245.000,00

 

ΒΕΛΤΙΩΣΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 4ης Επ.Ο. (ΤΜΗΜΑ ΘΟΥΡΙΑ-ΠΟΛΙΑΝΗ )

 

245.000,00

 

ΒΕΛΤΙΩΣΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 1ης Επ.Ο. (ΤΜΗΜΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΣΩΤΗΡΙΑΝΙΚΑ)

 

245.000,00

 

ΒΕΛΤΙΩΣΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 1ης Επ.Ο. (ΤΜΗΜΑ ΣΤΟΥΠΑ – ΑΓ. ΝΙΚΩΝ)

 

240.000,00

 

ΒΕΛΤΙΩΣΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΑΠΌ 22η Επ.Ο ΓΕΦΥΡΑ “ΜΑΜΙ”  ΕΩΣ ΑΝΔΡΟΜΟΝΑΣΤΗΡΟ

 

1.300.000,00

 

ΒΕΛΤΙΩΣΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΡΙΣ-ΚΟΜΒΟΣ ΑΙΠΕΙΑΣ

 

245.000,00

 

ΒΕΛΤΙΩΣΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 6ης Επ.Ο. (ΤΜΗΜΑ ΜΕΣΣΗΝΗ-ΜΠΟΥΚΑ-ΣΠΙΤΑΛΙ-ΠΙΛΑΛΙΣΤΡΑ)

 

240.000,00

 

ΒΕΛΤΙΩΣΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 23ης Επ.Ο. (ΤΜΗΜΑ ΑΜΦΙΘΕΑ-ΑΝΔΡΟΥΣΑ-ΕΛΛΗΝΟΕΚΚΛΗΣΙΑ)

 

245.000,00

 

ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΡΑΝΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΤΑΚΡΗΜΝΙΣΕΩΝ ΒΡΑΧΩΔΩΝ ΥΛΙΚΩΝ (2014-2017) (ΤΜΗΜΑ 4Η ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟΣ ΘΟΥΡΙΑ – ΠΟΛΙΑΝΗ)

 

400.000,00

 

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 9ης Επ.Ο. (ΤΜΗΜΑ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ-ΚΟΡΩΝΗ )

 

245.000,00

 

ΒΕΛΤΙΩΣΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 3ης Επ.Ο. (ΤΜΗΜΑ ΘΟΥΡΙΑ-ΤΟΥΛΟΥΠΑ ΧΑΝΙΑ)

 

245.000,00

 

ΒΕΛΤΙΩΣΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΟΔΟΥ ΜΗΛΕΑ-ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΙΑΤΡΙΣΣΑ

 

245.000,00

 

ΒΕΛΤΙΩΣΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 1ης Επ.Ο. (ΤΜΗΜΑ ΓΕΦΥΡΑ ΚΟΣΚΑΡΑΓΑΣ-ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ)

 

245.000,00

 

ΒΕΛΤΙΩΣΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 19ης Επ.Ο. (ΤΜΗΜΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΠΕΡΔΙΚΟΝΕΡΙ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ )

 

245.000,00

 

ΒΕΛΤΙΩΣΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 24ης Επ. Ο.(ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΙΓΑΛΑ-ΜΑΥΡΟΜΑΤΙ ΙΘΩΜΗΣ)

ΒΕΛΤΙΩΣΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 36ης Επ.Ο. (ΤΜΗΜΑ ΣΩΤΗΡΙΑΝΙΚΑ-ΑΛΤΟΜΙΡΑ)

 

245.000,00

 

200.000,00

 

ΒΕΛΤΙΩΣΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 8ης Επ.Ο. (ΤΜΗΜΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΜΟΥΡΙΑΤΑΔΑ)

 

245.000,00

 

ΔΙΑΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ 7η Επ. Ο. – ΝΕΔΑ- ΛΥΚΑΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

 

155.000,00

 

ΑΝΤΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΑΠΌ ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (2014-2017)

 

1.500.000,00

 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΚΤΩΝ ΜΙΚΡΑΣ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ Β΄ΦΑΣΗ

 

120.000,00

 

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΗΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΛΟΓΩ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΥΔΑΤΟΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

50.000,00

 

73.800,00

 

ΕΠΙΣΚΕΥΗ-ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΝΤΙΔΙΑΒΡΩΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΡΑΧΗΛΑΣ Δ.Δ. ΜΑΝΗΣ

 

80.000,00

 

ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΡΣΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ 82η ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΣΠΑΡΤΗ (ΕΤΟΥΣ 2015-2016)

 

30.000,00

 

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΛΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2015-2016 ΣΤΗΝ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

16.000,00

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΡΣΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΕΩΝ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (2016-2017)

 

20.000,00

 

 

50.000,00

 

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΗΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΛΟΓΩ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ (ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ 7-9-2016)

 

250.000,00

 

ΣΤΗΘΑΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ – ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΚΑΙΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΣΗΜΑΝΣΗ ΣΤΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

500.000,00

 

ΣΤΗΘΑΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ – ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΣΗΜΑΝΣΗ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

500.000,00

 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΒΕΛΤΙΩΣΗ (ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ – ΤΕΧΝΙΚΑ – ΟΔΟΣΤΡΩΣΙΑ – ΑΣΦΑΛΤΙΚΑ) ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

400.000,00

 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΒΕΛΤΙΩΣΗ (ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ – ΤΕΧΝΙΚΑ – ΟΔΟΣΤΡΩΣΙΑ – ΑΣΦΑΛΤΙΚΑ) ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

600.000,00

 

 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΘΙΖΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ 16Η ΕΠ.Ο. ΦΙΛΙΑΤΡΑ – ΠΛΑΤΗ & 19Η ΕΠ. Ο. ΠΕΡΔΙΚΟΝΕΡΙ – ΠΛΑΤΗ

 

 

 

245.000,00

 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΔΕΝΤΡΩΝ ΣΤΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

24.500,00

 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΔΕΝΤΡΩΝ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

24.500,00

 

ΕΠΙΣΚΕΥΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝ ΣΤΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

24.500,00

 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 12ΗΣ ΕΠ. Ο. ΠΥΛΟΣ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΛΟΓΓΑ ΜΕΧΡΙ 9Η ΕΠ. ΟΔΟ

 

245.000,00

 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 19ΗΣ ΕΠ. ΟΔΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΑΡΜΕΝΙΟΙ – ΣΠΗΛΙΑ – ΦΑΡΑΚΛΑΔΑ – 9Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ

 

245.000,00

 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΟΛΥΛΟΦΟΣ – ΚΛΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

150.000,00

 

ΣΤΗΘΑΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (2016)

 

245.000,00

 

ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΣΗΜΑΝΣΗ ΣΤΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ(2016)

 

245.000,00

 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ(2016)

 

600.000,00

 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ(2016)

 

600.000,00

 

ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΕΡΓΩΝ (Π.Χ. ΚΟΜΒΟΙ Κ.Τ.Λ.) ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

200.000,00

 

ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΑΠΟ 9η ΕΠ. ΟΔΟ ΕΩΣ  ΕΝΤΟΣ ΟΡΙΩΝ Τ.Κ. ΧΡΑΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

 

245.000,00

 

 

 

ΒΕΛΤΙΩΣΗ –ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΟΥ: 9η ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ-ΡΑΧΕΣ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

 

 

 

245.000,00

 

ΒΕΛΤΙΩΣΗ –ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΟΥ: 8η ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟΣ – ΜΟΝΗ ΚΑΤΣΙΜΙΚΑΔΑΣ  ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΟΠΕΔΟΥ ΚΟΜΒΟΥ ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ 1ης ΕΠ. ΟΔΟΥ ΜΕ ΟΔΟ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

 

150.000,00

 

 

 

245.000,00

 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΣΤΗΝ 1η ΕΠ. ΟΔΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΑΕΡΟΠΟΛΗΣ (ΤΜΗΜΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΒΕΡΓΑ)

 

150.000,00

 

 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ 82η ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ (ΤΜΗΜΑ ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ- ΓΕΦΥΡΑ ΑΡΙ)

 

 

 

245.000,00

 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΡΕΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΛΗΚΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΙΧΑΛΙΑΣ

 

2.000.000

 

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

 

300.000,00

 

ΈΡΓΑ ΠΑΡΑΚΤΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΑΚΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΒΙΑΣ ΚΑΙ  ΜΙΚΡΗΣ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ -ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ-ΥΠΟΕΡΓΟ  ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΦΩΤΟΣΗΜΑΝΣΗΣ

 

210.000,00

 

ΒΕΛΤΙΩΣΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΟΔΟΥ ΜΗΛΕΑ-ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΙΑΤΡΙΣΣΑ

 

3.300.000,00

 

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΠΡΟΣΗΝΕΜΟΥ ΜΩΛΟΥ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑ ΚΟΡΩΝΗΣ (ΕΡΓΑ Β΄ΦΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ)

 

1.500.000,00

 

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΡΟΣΗΝΕΜΟΥ ΜΩΛΟΥ ΛΙΜΕΝΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

 

2.300.000,00

 

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ Ι.Ν. ΑΓ. ΠΕΤΡΟΥ ΣΤΟ Τ.Δ. ΑΓΙΟΥ ΣΩΣΤΗ ΔΗΜΟΥ ΟΙΧΑΛΙΑΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ΔΡΟΜΟΥ ΑΓ.ΣΩΣΤΗ ΔΗΜΟΥ ΟΙΧΑΛΙΑΣ ΕΩΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΜΕ 7Η ΕΠ.ΟΔΟ

 

39.000,00

 

200.000,00

 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΖΗΜΙΩΝ ΣΕ   ΓΕΦΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΛΗΚΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΙΧΑΛΙΑΣ

 

500.000,00

 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Π.Ε.ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

1.500.000

 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Π.Ε.ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

1.500.000

 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 15ης ΕΠ.ΟΔΟΥ (ΤΜΗΜΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ-ΜΑΡΑΘΟΣ-ΡΩΜΑΝΟΣ)

 

500.000

 

ΙΣΟΠΕΔΟΣ ΚΟΜΒΟΣ 10ης ΕΠ.ΟΔΟΥ (ΕΙΣΟΔΟΣ Τ.Κ. ΧΑΤΖΗ Δ. ΜΕΣΣΗΝΗΣ)

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ-ΠΑΛΙΑ ΓΕΦΥΡΑ (ΠΟΥΛΙΤΣΑ) ΝΕΔΑΣ

 

200.000

 

100.000

 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΑΝΩ ΔΩΡΙΟ-ΠΛΑΤΑΝΙΑ

 

500.000

 

ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟ Γ.Ο.Ε.Β.-ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΤΛΙΑΣ ΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΤΗΡΑ

 

150.000

 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ 82η ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΤΗΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (ΤΜΗΜΑ ΡΙΖΟΜΥΛΟΣ-ΠΥΛΟΣ -ΜΕΘΩΝΗ)

 

660.000,00

 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ 82η ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΤΗΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ  (ΤΜΗΜΑ ΓΙΑΛΟΒΑ-ΡΩΜΑΝΟΥ)

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ 9η ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΤΗΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ  (ΤΜΗΜΑ  ΟΡΙΑ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ -ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΦΙΛΙΑΤΡΑ-ΧΩΡΑ )

 

300.000,00

 

 

500.000,00

 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ 82η ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΤΗΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ  (ΟΡΙΑ ΝΟΜΟΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ -ΚΑΛΑΜΑΤΑ- ΡΙΖΟΜΥΛΟΣ)

 

300.000,00

 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ 7η & 9α ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΤΗΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ  (ΤΜΗΜΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΤΣΑΚΩΝΑ-ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ )

 

300.000,00

 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ 1η ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ  ΟΔΟ ΤΗΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (ΤΜΗΜΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ-ΑΓ. ΝΙΚΩΝ)

 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ 9η ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ  ΟΔΟ ΤΗΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (ΤΜΗΜΑ ΡΙΖΟΜΥΛΟΣ-ΠΕΤΑΛΙΔΙ-ΚΟΡΩΝΗ)

 

500.000,00

 

 

 

 

500.000,00

 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ 13η ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ  ΟΔΟ ΤΗΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (ΤΜΗΜΑ  ΚΟΡΩΝΗ-ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ-ΜΕΘΩΝΗ)

 

500.000,00

 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ 8η ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ  ΟΔΟ ΤΗΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ  (ΤΜΗΜΑ  ΑΒΡΑΜΙΟΥ-ΜΕΣΣΗΝΗ-ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗ)

 

500.000,00

 

 

 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-AΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ-ΒΑΛΤΑ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

 

 

400.000,00

 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ 3η ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ  ΟΔΟ ΤΗΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ  (ΤΜΗΜΑ ΘΟΥΡΙΑ -ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗ-ΧΩΡΑ)

 

400.000,00

 

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΒΡΟΜΟΒΡΥΣΗΣ-ΑΝΩ ΒΡΟΜΟΒΡΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

100.000,00

 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

70.000,00

 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

70.000,00

 

ΟΡΕΙΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ -ΣΙΡΟΚΑ-ΠΟΛΙΑΝΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

 

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΕΡΔΙΚΟΝΕΡΙ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ (ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ 19ης ΕΠ.ΟΔΟΥ) ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

 

247.000,00

 

 

247.000,00

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΜΕΘΩΝΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

 

247.000

 

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΑΠΌ 9η ΕΠ.Ο. ΚΟΡΩΝΗ-ΒΑΣΙΛΙΤΣΙ ΠΡΟΣ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟ ΛΕΙΒΑΔΑΚΙΑ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

 

247.000

 

ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΗ ΔΡΟΜΟΥ Τ.Κ. ΑΓΡΙΛΙΑΣ-ΠΡΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

 

65.000

 

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 9Α ΕΘΝ. Ο. (ΤΜΗΜΑ ΤΣΑΚΩΝΑ ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ ) 600.000,00
ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΥΝΝΤΗΡΗΣΗ 9 Ης ΕΘΝ.Ο.(ΤΜΗΜΑ ΟΡΙΑ ΝΟΜΟΥΗΛΕΙΑΣ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ) 600.000,00
ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 82ης Εθν.Ο. (ΤΜΗΜΑ ΣΠΑΡΤΗ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ)

 

245.000,00

 

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 82ης Εθν.Ο. (ΤΜΗΜΑ ΑΓ. ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ-ΜΕΣΣΗΝΗ-ΡΙΖΟΜΥΛΟΣ )

 

600.000,00

 

ΒΕΛΤΙΩΣΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΜΕ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ-ΘΟΥΡΙΑ-ΤΣΑΚΩΝΑ

 

600.000,00

 

ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΡΑΝΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΤΑΚΡΗΜΝΙΣΕΩΝ ΒΡΑΧΩΔΩΝ ΥΛΙΚΩΝ (2014-2017) ΤΜΗΜΑ 82η ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΣΠΑΡΤΗΣ

 

500.000,00

 

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 9ης Εθν.Ο. (ΤΜΗΜΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ -ΦΙΛΙΑΤΡΑ-ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ )

 

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 9ης Εθν.Ο. (ΤΜΗΜΑ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ -ΧΩΡΑ-ΓΙΑΛΟΒΑ-ΠΥΛΟΣ-ΜΕΘΩΝΗ)

 

 

600.000,00

 

 

 

600.000,00

 

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 82ης Εθν.Ο. (ΤΜΗΜΑ ΡΙΖΟΜΥΛΟΣ-ΠΥΛΟΣ )

 

600.000,00

 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Π.Ε.ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

1.500.000

 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Π.Ε.ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

1.500.000

 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 15ης ΕΠ.ΟΔΟΥ (ΤΜΗΜΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ-ΜΑΡΑΘΟΣ-ΡΩΜΑΝΟΣ)

 

500.000

 

ΙΣΟΠΕΔΟΣ ΚΟΜΒΟΣ 10ης ΕΠ.ΟΔΟΥ (ΕΙΣΟΔΟΣ Τ.Κ. ΧΑΤΖΗ Δ. ΜΕΣΣΗΝΗΣ)

 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ-ΠΑΛΙΑ ΓΕΦΥΡΑ (ΠΟΥΛΙΤΣΑ) ΝΕΔΑΣ

 

200.000

 

 

100.000

 

ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟ Γ.Ο.Ε.Β.-ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΤΛΙΑΣ ΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΤΗΡΑ

 

150.000

 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΑΝΩ ΔΩΡΙΟ-ΠΛΑΤΑΝΙΑ

 

500.000

 

ΣΤΗΘΑΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ – ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΚΑΙΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΣΗΜΑΝΣΗ ΣΤΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

500.000,00

 

ΣΤΗΘΑΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ – ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΣΗΜΑΝΣΗ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

500.000,00

 

 

 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΒΕΛΤΙΩΣΗ (ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ – ΤΕΧΝΙΚΑ – ΟΔΟΣΤΡΩΣΙΑ – ΑΣΦΑΛΤΙΚΑ) ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

 

 

400.000,00

 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΒΕΛΤΙΩΣΗ (ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ – ΤΕΧΝΙΚΑ – ΟΔΟΣΤΡΩΣΙΑ – ΑΣΦΑΛΤΙΚΑ) ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

600.000,00

 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΘΙΖΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ 16Η ΕΠ.Ο. ΦΙΛΙΑΤΡΑ – ΠΛΑΤΗ & 19Η ΕΠ. Ο. ΠΕΡΔΙΚΟΝΕΡΙ – ΠΛΑΤΗ

 

245.000,00

 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΔΕΝΤΡΩΝ ΣΤΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

24.500,00

 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΔΕΝΤΡΩΝ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

24.500,00

 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 12ΗΣ ΕΠ. Ο. ΠΥΛΟΣ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΛΟΓΓΑ ΜΕΧΡΙ 9Η ΕΠ. ΟΔΟ

 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΟΛΥΛΟΦΟΣ – ΚΛΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

 

245.000,00

 

 

150.000,00

 

ΕΠΙΣΚΕΥΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝ ΣΤΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

24.500,00

 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 19ΗΣ ΕΠ. ΟΔΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΑΡΜΕΝΙΟΙ – ΣΠΗΛΙΑ – ΦΑΡΑΚΛΑΔΑ – 9Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ

 

245.000,00

 

 

 

 

 

 

 

ΕΡΓΑ ΤΗΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ ΠΡΟΫΠ/ΣΜΟΣ
(ΣΕ € )
2 3
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ Τ.Κ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ Π.Ε ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Π.Δ.Ε 400.000
ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ Τ.Κ ΝΕΡΟΜΥΛΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ 70.000
ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΟΥ ΡΕΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΚΟΠΑΝΑΚΙ – ΡΙΖΟΧΩΡΙ Π.Δ.Ε 50.000
ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ – ΝΕΔΑ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Π.Δ.Ε 500.000
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ – ΒΑΛΤΑ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ Π.Ε . ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Π.Δ.Ε 400.000
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΕΦΥΡΙΔΙΟΥ ΣΕ ΡΕΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ « ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ» ΤΗΣ Τ.Κ ΚΕΦΑΛΗΝΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ  Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ  

40.000

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗ 82η Ε.Ο. (ΤΜΗΜΑ ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ – ΓΕΦΥΡΑ ΑΡΙ )Π.Δ.Ε 245.000
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ  82η ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΤΗΣ Π.Ε.ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ  (ΤΜΗΜΑ ΓΙΑΛΟΒΑ – ΡΩΜΑΝΟΥ) Π.Δ.Ε 300.000
ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ  ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΗΣ 15ης ΕΠ. ΟΔΟΥ ΤΜΗΜΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ – ΜΑΡΑΘΟΥΠΟΛΗ 245.000
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΖΗΜΙΩΝ ΣΕ ΓΕΦΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΛΗΚΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΙΧΑΛΙΑΣ  Π.Δ.Ε 500.000
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΒΕΛΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΒΑΣΕΩΣ ΑΥΤΟΥ  ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΗΝΕΜΟ ΜΩΛΟ ΛΙΜΕΝΑ ΚΟΡΩΝΗΣ 15.000
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ  ΔΩΡΙΟ – ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  – ΧΡΥΣΟΧΩΡΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ 69.759,69
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΣΤΗΝ 1η Ε.Ο ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΑΡΕΟΠΩΛΗΣ ( ΤΜΗΜΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΒΕΡΓΑ ) 150.000
 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΟΠΕΔΟΥ ΚΟΜΒΟΥ ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ 1ης ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΟ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

 

400.000

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ Π.Ε.ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ( 2016) 600.000
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΡΕΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΗΜΜΥΡΙΟΠΛΗΚΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΙΧΑΛΙΑΣ 2.000.000
ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ – ΛΕΩΝ ΣΙΩΡΗΣ ;
ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΙΣ Τ.Κ.  ΚΑΡΥΟΒΟΥΝΙΟΥ – ΜΗΛΙΑΣ- ΚΑΣΤΑΝΕΑΣ – ΚΕΝΤΡΟΥ  ( ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ ) Π.Δ.Ε 55.000,00

 

Πολλές ακόμη παρεμβάσεις και έργα βρίσκονται σήμερα σε εξέλιξη και σε περισσότερα ακόμη, έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες .

Η απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή Πελοποννήσου, άφησε ένα σπουδαίο έργο στη Μεσσηνία και ελπίζω οι μηδενιστικές αναφορές που διαχέονται σήμερα να σταματήσουν, διότι δηλητηριάζουν την κοινωνία, ελπίζοντας  να υπάρξει αλλαγή στάσης και συμπεριφορών, προκειμένου να συνεχιστεί η ανοδική πορεία του τόπου με τον ίδιο ρυθμό και με πνεύμα συναίνεσης και όχι ολοκληρωτικής απαξίωσης του έργου ανθρώπων, που δούλεψαν και προσέφεραν στη Μεσσηνία.

Προσωπικά θα βρίσκομαι δίπλα στα προβλήματα και αιτήματα της Μεσσηνίας , με τον ίδιο δυναμικό τρόπο, όπως το κάνω άλλωστε από την πρώτη στιγμή.

 

Η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου και Θεμάτων Μεσσηνίας

ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΥΖΑ

Πολιτικά

Άκαρπη η συνάντηση με τον αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ για τις ζημιές από τον καύσωνα

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Άκαρπη η συνάντηση με τον αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ για τις ζημιές από τον καύσωνα 14

Παναγιώτης Νίκας σε συνάντηση με τον αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ

“Ούτε συγκεκριμένο πρακτικό αποτέλεσμα και προφανώς ούτε και θετικό” -όπως δήλωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας- είχε η ευρύτατη σύσκεψη που έγινε χθες Τρίτη 2 Ιουνίου στην Τρίπολη, με τη συμμετοχή του αντιπροέδρου του ΕΛΓΑ Νίκου Δούκα και στελεχών του Οργανισμού, με αντικείμενο τις ζημιές που έχει επιφέρει στην Περιφέρεια ο πρόωρος καύσωνας, όσον αφορά την ελαιοκαλλιέργεια, τα κεράσια, τα βύσσινα και τα πορτοκάλια.

Μετά την σύσκεψη -στην οποία παρευρέθηκε και ο βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός- ο περιφερειάρχης παρατήρησε ότι “δεν έχουμε κάτι συγκεκριμένο στα χέρια μας. Δεν είμαι ευχαριστημένος από αποτέλεσμα” τόνισε, για να σημειώσει με έμφαση στη συνέχεια:

“ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ”

“Οταν ο ΕΛΓΑ δεν στηρίζει τις παραγωγές, το αγροτικό εισόδημα, δεν θα έχουμε ποτέ ισχυρή γεωργία. Προφανώς έχουμε πρόβλημα με τον κανονισμό του Οργανισμού, αλλά τους αγρότες δεν ενδιαφέρει αν ο κανονισμός είναι παλιός ή νέος, ούτε και η γραφειοκρατία. Τους ενδιαφέρει να αποζημιωθούν για το εισόδημα που έχασαν. Τον ΕΛΓΑ τον στηρίζουν οι αγρότες και έχουν την απαίτηση όταν παθαίνουν ζημιές, αυτές να καλύπτονται. Εχω την ελπίδα ότι ίσως αλλάξει πολιτική ο ΕΛΓΑ για το συγκεκριμένο θέμα και ίσως έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Προς το παρόν όμως, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται -και λυπούμαι”.

Ο περιφερειάρχης ζήτησε από τους διευθυντές των Διευθύνσεων Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) των 5 Περιφερειακών Ενοτήτων -οι οποίοι, όπως και ο ομόλογός τους της έδρας, παρουσίασαν στα στελέχη του ΕΛΓΑ το πρόβλημα που έχει προκληθεί- να ετοιμάσουν φάκελο με τις ζημιές ανά Π.Ε.

“ΘΑ ΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ”

Τον συγκεκριμένο φάκελο ο Π. Νίκας, όπως δήλωσε, θα υποβάλει στην κυβέρνηση και στον αρμόδιο υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκη Βορίδη:

“Το ζήτημα θα τεθεί και πολιτικά, οι εκθέσεις θα υποβληθούν στον υπουργό Γεωργίας και ο καθένας ας πράξει αυτό που νομίζει. Εμείς είμαστε εδώ για να στηρίξουμε τον κόσμο και τα συμφέροντά του” σημείωσε ο περιφερειάρχης.

Συνέχεια ανάγνωσης

Πολιτικά

Νικολάκου για τη στάση της Περιφέρειας απέναντι στους εκπροσώπους του ΕΛΓΑ

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Νικολάκου για τη στάση της Περιφέρειας απέναντι στους εκπροσώπους του ΕΛΓΑ 16

Κωνσταντίνα Νικολάκου

Περιφερειακή Σύμβουλος Πελοποννήσου

Δελτίο τύπου

Άνθρακας ο θησαυρός της συνάντησης του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου με εκπροσώπους του ΕΛΓΑ, σε ότι αφορά τις ζημιές από τον πρόωρο καύσωνα που υπέστησαν οι παραγωγοί της Πελοποννήσου.

Οφείλει να καταλάβει ο κ.Νίκας ότι τόσο σοβαρά ζητήματα δεν λύνονται με συναντήσεις και ευρείες συσκέψεις. Η άμεση αποζημίωση των παραγωγών δεν είναι υπηρεσιακό ζήτημα αλλά καθαρά πολιτικό.

Οφείλει ο αρμόδιος Υπουργός και η Κυβέρνηση να αντιληφθούν ότι σε μια πολύ δύσκολη και κρίσιμη περίοδο, οι αγρότες μας, ιδιαίτερα προϊόντων όπως η ελιά, τα κεράσια, τα βύσσινα και τα πορτοκάλια, έχουν υποστεί τεράστια βλάβη και απαιτούν άμεσα αποζημιώσεις. Η Κυβέρνηση η οποία αγνόησε εντελώς τον αγροτικό τομέα και δεν φρόντισε με κανέναν απολύτως τρόπο να θωρακίσει το συγκεκριμένο κλάδο, αρνείται τώρα με διαδικασίες έκτακτης ανάγκης να αναθεωρήσει τον κανονισμό του ΕΛΓΑ και να τον προσαρμόσει στις επιπτώσεις της Κλιματικής Αλλαγής και άλλων συνθηκών.

Ο κ. Νίκας να σταματήσει να λειτουργεί φοβικά απέναντι στην Κυβέρνηση, να σταματήσει να παραμένει σε διαπιστώσεις. Άμεσα να συγκαλέσει το Περιφερειακό Συμβούλιο σε έκτακτη συνεδρίαση, με την παρουσία εκπροσώπων αγροτών της Πελοποννήσου προκειμένου όλοι μαζί να προχωρήσουμε σε δυναμικές διεκδικήσεις για την στήριξη των αγροτών μας.

Την ίδια ώρα που οι αγρότες της Πελοποννήσου είναι με τα τρακτέρ στους δρόμους και διεκδικούν τα δικαιώματα τους, ο κ. Νίκας δηλώνει: «Έχω την ελπίδα ότι ίσως αλλάξει πολιτική ο ΕΛΓΑ και ίσως έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Προς το παρόν όμως, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται και λυπούμαι».

Τη συγκεκριμένη πολιτική του στάση, την αφήνω στην κρίση των πολιτών.

Συνέχεια ανάγνωσης

Πολιτικά

Πολιτικός «μαυραγορίτης & σαλταδόρος» της διοίκησης και της εξουσίας του Π. Νίκα o Νίκος Γόντικας

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Πολιτικός «μαυραγορίτης & σαλταδόρος» της διοίκησης και της εξουσίας του Π. Νίκα o Νίκος Γόντικας 17

Πέτρος Τατούλης για Νίκο Γόντικα

Δελτίο Τύπου της “Νέας Πελοποννήσου” & του Πέτρου Τατούλη

«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι γιατί σε δύσκολες εποχές σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε ένα πολύ σημαντικό έργο, ανεβάζοντας τη δυναμική των αναπτυξιακών προοπτικών της Πελοποννήσου. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη διαφανή διαχείριση όλων των πόρων, σεβόμενοι έστω και το ένα ευρώ, για έργα αναβάθμισης των υποδομών και ενδυνάμωσης της τοπικής μας οικονομίας». Αυτά δήλωσε ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, απαντώντας σε ψεύδη και συκοφαντίες του κ. Νίκου Γόντικα, ο οποίος καθημερινά αποδεικνύει ότι είναι ο πολιτικός «μαυραγορίτης & σαλταδόρος» της διοίκησης και της εξουσίας του Παναγιώτη Νίκα.

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ο κ. Γόντικας, με την ανοχή του Προέδρου και υπό το …συντροφικό μειδίαμα του κ.Νίκα, εξαπέλυσε για μια ακόμη φορά τη γνωστή σε όλους λάσπη του, απέναντι στα μέλη της «Νέας Πελοποννήσου» και στον Πέτρο Τατούλη. Ούτε μια κουβέντα δεν ψέλλισε για τη σωρεία των απευθείας αναθέσεων του Παναγιώτη Νίκα και την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος από την Περιφερειακή Αρχή.

Τον κ. Γόντικα τον γνωρίζουμε καλά. Τον χαρακτηρίζουν απόλυτα η πολιτική της λάσπης και η θεωρία του γκεμπελισμού.

Είναι ντροπή και προσβολή όμως για το ΚΚΕ να εκπροσωπείται στο Περιφερειακό Συμβούλιο από κάποιον που υπηρετεί με όλες του τις δυνάμεις την πολιτική του «εκλεκτού» τoυ Κυριάκου Μητσοτάκη, έχοντας αναλάβει εργολαβικά όλο το «βρώμικο» πολιτικό παιχνίδι.

Ο πολιτικός κατήφορος του κ.Γόντικα για να διατηρήσει τις γνωστές φιλίες του με καναλάρχες, προκειμένου να τον «χρησιμοποιούν» ως τηλεοπτικό μαϊντανό για να επιτεθούν στον Πέτρο Τατούλη και στην παράταξη του, είναι βέβαιο ότι τον έχουν οδηγήσει στον απόλυτο πολιτικό εξευτελισμό.

Συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ