Τρίτη , 18 Φεβρουαρίου 2020

Αγιασμός και έναρξη χρονιάς για το 6ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Καλαμάτας

Sharing is caring!

Στο πανέμορφο Πάρκο Σιδηροδρόμων με τον καθιερωμένο αγιασμό το 6ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Καλαμάτας πραγματοποίησε την έναρξη της νέας Προσκοπικής χρονιάς.

Παιδιά και φίλοι του συστήματος παρευρέθηκαν στον αγιασμό που τέλεσε ο πρωτοπρεσβύτερος Ιερέας Αθανάσιος Σιψάς. Χαιρετισμό εκ μέρους του Δημάρχου Καλαμάτας απηύθυνε ο αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Μπάκας, οποίος τόνισε τα οφέλη του προσκοπίσμου προς τον Άνθρωπο και το περιβάλλον και ότι ο δήμος θα είναι αρωγός στο έργο του πρσκοπισμού.

Ο Αρχηγός συστήματος Δημήτρης Τσερεφός αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους ενημέρωσε για τις δράσεις της Νέας προσκοπικής χρονιάς.Το παρών έδωσαν ο βουλευτής του νομού μας κ. Μίλτος Χρυσομάλλης, ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Μαστραγγελόπουλος και η εκπρόσωπος της Κοινότητας Καλαμάτας κ. Κατερίνα Μπάμπαλη.

Οι συγκεντρώσεις των Τμημάτων θα πραγματοποιούνται καθε Σάββατο 11:30 – 13:30 η Αγέλη Λυκοπούλων (7-10 χρονών) και Καθε Σάββατο 18:00 – 20:00 η Ομάδα Πρόσκοπων (11-15 χρονων)

 

Δες και αυτό

Το πρώτο μικρό καφέ μπαρ δρόμου της πόλης

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesModbar Street Coffee Bike Είναι χειροποίητο, πρωτότυπο, πανέμορφο και αποτελεί μια καινοτόμα, …

shares