Connect with us

Events

3η ημέρα “Alte peloponnese” (φωτογραφίες)

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

3η ημέρα “Alte peloponnese” (φωτογραφίες) 1

3η ημέρα “Alte peloponnese και η έκθεση συνεχίζεται και σήμερα με αρκετό ενδιαφέρον από τον κόσμο τόσο για τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού που παρουσιάζουν 60 εκθέτες απ’ όλη την Πελοπόννησο όσο και για τις παράλληλες εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί με επίκεντρο την γαστρονομία, τον πολιτισμό αλλά και την ενημέρωση και εκπαίδευση γύρω από τον τουρισμό και τις λεγόμενες δραστηριότητες φύσης.

Κάντε ΚΛΙΚ στο εικονίδιο του fb για να δείτε τις photos

Σήμερα  ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

09.00: ΕΝΑΡΞΗ 3ης ΗΜΕΡΑΣ

10.00-12.00: ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ – ΕΚΘΕΤΩΝ (Τουριστικών πρακτόρων, ξενοδόχων, ιδιοκτητών καταλυμάτων).

12.00: Workshop: «Ποδηλατικός τουρισμός και σήμα πιστοποίησης – Bike Friendly». Βίκυ Καρατζαβέλου. Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Nattour

13.00: Workshop: «Η επέκταση του δικτύου μονοπατιών στην Πελοπόννησο στο πρότυπο του Menalon Trails. Γιάννης Λαγός – Πρόεδρος της «Μαίναλον Κοιν.Σ.Επ.». Συντονιστής του δικτύου μονοπατιών της Περιφέρειας Πελοποννήσου

14.00: ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ «Ένα ισορροπημένο κυρίως γεύμα» Showcooking από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος

17.00 – 21.00: ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ – ΕΚΘΕΤΩΝ (Τουριστικών πρακτόρων, ξενοδόχων, ιδιοκτητών καταλυμάτων)

 • Θυμίζουμε, τέλος, ότι τόσο η συμμετοχή των εκθετών όσο και η είσοδος των επισκεπτών στην έκθεση είναι δωρεάν, καθώς επίσης ότι καθ’ όλο το διήμερο που απομένει για την ολοκλήρωση των εργασιών της έκθεσης, ανά μια ώρα θα γίνονται κληρώσεις δώρων από τους εκθέτες (11.00 – 19.00).

 

3η ημέρα “Alte peloponnese” (φωτογραφίες) 2 3η ημέρα “Alte peloponnese” (φωτογραφίες) 3 3η ημέρα “Alte peloponnese” (φωτογραφίες) 4 3η ημέρα “Alte peloponnese” (φωτογραφίες) 5 3η ημέρα “Alte peloponnese” (φωτογραφίες) 6 3η ημέρα “Alte peloponnese” (φωτογραφίες) 7 3η ημέρα “Alte peloponnese” (φωτογραφίες) 8 3η ημέρα “Alte peloponnese” (φωτογραφίες) 9 3η ημέρα “Alte peloponnese” (φωτογραφίες) 10 3η ημέρα “Alte peloponnese” (φωτογραφίες) 11 3η ημέρα “Alte peloponnese” (φωτογραφίες) 12 3η ημέρα “Alte peloponnese” (φωτογραφίες) 13 3η ημέρα “Alte peloponnese” (φωτογραφίες) 14 3η ημέρα “Alte peloponnese” (φωτογραφίες) 15 3η ημέρα “Alte peloponnese” (φωτογραφίες) 16 3η ημέρα “Alte peloponnese” (φωτογραφίες) 17 3η ημέρα “Alte peloponnese” (φωτογραφίες) 18

Events

Οι δρόμοι της έμπνευσης και της δημιουργίας δεν κλείνουν ποτέ

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Ποιητικοί Δρόμοι

“Ποιητικοί Δρόμοι”

Οι “Ποιητικοί Δρόμοι” προσαρμόστηκαν προς το παρόν, σε μια άλλη, εναλλακτική μορφή και σας προσκαλούν να τους περπατήσετε σε δρόμους διαδικτυακούς. «Βγείτε» για ένα όμορφο σεργιάνι σε μονοπάτια ορθάνοιχτα, γεμάτα φως και ελπίδα!

Γιατί οι δρόμοι της έμπνευσης και της δημιουργίας δεν κλείνουν ποτέ!

“Στο Δημοτικό” – ποίημα Γιώτας Αργυροπούλου

* Επισκεφθείτε τη σελίδα kalliergon στο fb και μάθετε περισσότερα για τη δράση “ΠΟΙΗΤΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ”. (https://www.facebook.com/events/18212…)

Συνέχεια ανάγνωσης

Events

Ακυρώνεται ο 15ος Μαραθώνιος Μεσσήνης, λόγω κορωνοϊού

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Ακυρώνεται ο 15ος Μαραθώνιος Μεσσήνης, λόγω κορωνοϊού 31

15ος Μαραθώνιος Μεσσήνης

Ο Δήμος Μεσσήνης και η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου Μεσσήνης ανακοινώνουν ότι λόγω της παγκόσμιας επιδημίας του κορωνοϊού, ακυρώνεται ο φετινός 15ος Μαραθώνιος Μεσσήνης που είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 5 Απριλίου 2020.

Ο 15ος Μαραθώνιος Μεσσήνης και οι παράλληλοι αγώνες των 10 km και 3 km θα πραγματοποιηθούν την άνοιξη του 2021.

Όσοι δρομείς είχαν δηλώσει συμμετοχή και είχαν καταθέσει το αντίτιμο συμμετοχής τους, μπορούν να στέλνουν στο nissimarathon@gmail.com τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, τράπεζα: Εθνική, ALPHA ή Eurobank, ΙΒΑΝ) για να τους επιστραφεί το ποσό.

15ος Μαραθώνιος Μεσσήνης

Συνέχεια ανάγνωσης

Events

«Ποιητικοί Δρόμοι» – Προσαρμογή στα νέα δεδομένα

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

«Ποιητικοί Δρόμοι» - Προσαρμογή στα νέα δεδομένα 32

«Ποιητικοί Δρόμοι»

Οι ημέρες που διανύουμε επιβάλλουν σύνεση, υπευθυνότητα και ομοψυχία! Μένουμε σπίτι! Υπακούμε στις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και του ΕΟΔΥ, για να περιορίσουμε την εξάπλωση της πρωτόγνωρης αυτής επιδημίας.

Με βάση τα νέα δεδομένα που από λεπτό σε λεπτό αλλάζουν, προσαρμόζουμε ό,τι μπορεί να υλοποιηθεί σύμφωνα με τις νέες συνθήκες. Κάποιες επιμέρους δράσεις εκ των πραγμάτων, έχουν αναβληθεί. Προτιμότερες όμως οι αναβολές, παρά οι ακυρώσεις! Οι δράσεις μας στο σύνολό τους είναι συμμετοχικές. Ας είμαστε λοιπόν προσεκτικοί, ώστε να μπορέσουμε όλοι να είμαστε εκεί για να τις υλοποιήσουμε στο άμεσο μέλλον!

Η επιχειρηματικότητα αυτή τη στιγμή πλήττεται σοβαρά! Η τέχνη στον αντίποδα, ανθεί! Διαπίστωση διαχρονική και αέναη! Με απόλυτο σεβασμό και ευθύνη απέναντι στον εαυτό μας και τον συνάνθρωπό μας, επιλέγουμε στις δύσκολες αυτές στιγμές, να αντισταθούμε και να συμπαρασταθούμε, αντιπαραθέτοντας στην “πανδημική” περιρρέουσα ατμόσφαιρα νότες ζωής! Νότες ελπίδας, μέσα από τη δύναμη της τέχνης, τη δύναμη της ποίησης!

Για όποιον λοιπόν υπάρχει ακόμη λόγος να κυκλοφορεί, οι βιτρίνες -έστω και με κατεβασμένα ρολά- του γνέφoυν να πλησιάσει και να διαβάσει επιλεγμένα ποιήματα Μεσσήνιων ποιητών. Έτσι, ως μια αχτίδα ελπίδας ότι στο βάθος του ορίζοντα υπάρχει φως! Οι δρόμοι σιγά σιγά κλείνουν… Οι “ποιητικοί δρόμοι” όμως, σιγά σιγά ανοίγουν και υπομονετικά περιμένουν την ώρα που όλοι μαζί θα τους περπατήσουμε! Το σεργιάνι στους δρόμους… τους ποιητικούς δρόμους, θα γίνει σε κάθε περίπτωση, μετατοπισμένο βέβαια χρονικά, αλλά θα γίνει! Ίσως και καλύτερα από ό,τι το φανταζόμαστε αρχικά! Ίσως τότε να το έχουμε περισσότερο ανάγκη! Μόνο, φροντίστε να είστε εκεί όλοι!!!

Εμείς, οι εκπρόσωποι της «Καλλίεργον», μιας επιχείρησης που έχει βασικό άξονα την τέχνη και τον πολιτισμό, υπηρετώντας παράλληλα για πολλά χρόνια πριν, καθαρά μόνο την τέχνη, θεωρούμε χρέος μας αυτή τη στιγμή να κρατήσουμε ακμαίο το ηθικό, άσβεστη την ελπίδα! ‘Όχι μόνο γιατί έτσι πρέπει -μιας και είναι στη φύση μας και άρα μπορούμε-, αλλά γιατί ξέρουμε ότι η τέχνη μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο σε αυτόν τον αγώνα, σ’ αυτή τη μάχη!

Εν αναμονή λοιπόν των προσαρμοσμένων μας δράσεων και μην χάνετε την ψυχραιμία σας! Άλλη μια μεγάλη μπόρα! Θα περάσει κι αυτή, όπως και τόσες άλλες! Ας συνεχίσουμε να εμπνεόμαστε και να δημιουργούμε! Θα τα καταφέρουμε!!!

Συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ